Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Handpenning hus

Handpenning hus? Hur stor handpenning ska man lägga vid köp av hus? Svar: Handpenning är inte samma sak som kontantinsats som många verkar blanda ihop. Handpenningen är en förskottsbetalning som köparen betalar till säljaren för att bevisa att köparen är ärlig i sina avsikter att köpa i det här fallet hus för det bud som köparen lagt och säger sig vilja betala.
Normalt sett ligger handpenningen på 10 procent av köpeskillingen. Om det inte är väldigt dyra hus då den kan vara lägre. Så köper du ett hus för 2 miljoner så är det vanligaste att du måste betala 200.000kr till säljaren i förskott.

Handpenning hus


En sammanfattning av sidan Handpenning hus

Det här är en sammanfattning av sidan Handpenning hus som du befinner dig på just nu. Här kan du bland annat läsa om att handpenning och insats inte är samma sak och att handpenningen ligger på 10% vanligtvis och kontantinsatsen alltid ligger på MINST 15 procent.


Läs mer om Handpenning hus

Här skapar vi löpande en snabbmeny över andra guider vi skrivit om just Handpenning hus eller som är relaterade till det. Vi har även länkat vidare till guider om kontantinsats och lån till kontantinsatsen eftersom många av våra besökare tar fel på handpenning och kontantinsats.


Diskutera och ställ frågor om Handpenning hus

Är det något som är oklart eller som du undrar över om just Handpenning hus så kan du diskutera och ställa frågor om guider här nedanför. Där finns både andra besökare och vi på redaktionen.


Lämna omdöme och betyg på guiden Handpenning hus

Du får hemskt gärna lämna omdöme och betyg på guiden Handpenning hus som du precis har tagit del av här ovanför. Du kan ge betyg genom att trycka på stjärnorna och omdöme genom att lämna en kommentar. Motivera gärna ditt betyg i ditt omdöme.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Handpenning hus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.