Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Gratis privatlån

Gratis privatlån? Finns det? Alltså privatlån utan ränta och avgifter? Ja gratis privatlån finns det. Dock är lånen ej så stora utan det är så kallade smslån / snabblån / små-lån men som också går under kategorin privatlån då det är lån utan säkerhet. Lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Så det finns ingen storleksordning på privatlån. Även om dom brukar börja på 5000-10000kr hos storbankerna.

Här kan du låna gratis just nu

Alla nya kunder får ansöka om ett privatlån med 0% ränta och utan avgifter. Ett helt kostnadsfritt lån alltså. Dock måste du självklart betala tillbaka beloppet du lånar. Och lånet blir inte gratis om du inte betalar tillbaka pengarna i tid. Det är väldigt viktigt att du vet om det och tänker på det.

Får ej kallas gratis lån

OBS!! Det är förbjudet enligt Konsumentverket att marknadsföra smslån som gratis då det anses locka kunden till oövertänkta lånebeslut och att det inte är gratis på så sätt att det aldrig behöver betalas tillbaka. För det måste betalas tillbaka såklart. Dock helt utan avgifter eller ränta. Så det är kostnadsfritt. Så korrekta benämningen är alltså kostnadsfritt privatlån och inte gratis privatlån.

Privatlån kallas även blancolån ibland

Visa banker kallar privatlån för blancolån. Men det är alltså precis samma sak. Ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Så lånen brukar ligga runt 500kr upp till 5000kr helt gratis utan ränta och avgifter. Ofta bara första lånet och runt 15-30dagar innan det börjar kosta. Men betalar du innan det så är det helt gratis. Läs alltid villkoren noga innan lån.

Det finns gratis privatån helt utan ränta och avgifter men då är det privatlån i form av smslån, snabblån och smålån. Du hittar en lista på gratis privatlån här ovan. I den här guiden tar vi upp allt vad gäller gratis lån och då framförallt privatlån. Kom dock ihåg att det inte kallas för gratis utan kostnadsfria utan ränta. För det är nämligen så att många har missuppfattat att man inte får pengarna helt gratis. Man måste självklart betala tillbaka pengarna man lånar. Men inte mer än det så länge man betalar tillbaka i tid.


Finns det lån som är helt gratis?

Svar: Ja det gör det faktiskt tro det eller ej. För det finns många långivare som vill ha in dig som kund och därför erbjuder ett gratisalternativ. Men det gäller att du betalar tillbaka pengarna i tid enligt avtalat.

Varför får långivare inte längre kalla det gratis lån?

Svar: Det är för att det tydligen varit många missförstånd att det är gratis pengar. Alltså att man inte behöver betala tillbaka något. Men så är det så klart inte. Man behöver inte betala något utöver det man får låna och det är det som är gratis. Inte pengarna. Så kostnadsfritt lån är nog ett bättre sätt att beskriva det på.


Läs mer om Gratis privatlån

Vi samlar länkar till fler guider om gratis privatlån här. Den här listan uppdateras hela tiden löpande. Det vi visar här är sidor som är relaterade till just rubriken och som vi tycker du bör läsa innan du väljer att låna pengar. Dock aldrig mer än 10 guider åt gången.

Gratis privatlån


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.