Här ser du veckans topp 5 av lån vecka 12. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu

Gratis privatlån

Gratis privatlån? Finns det? Alltså privatlån utan ränta och avgifter? Svar: Ja gratis privatlån finns det. Dock är lånen ej så stora utan det är så kallade smslån / snabblån / små-lån men som också går under kategorin privatlån då det är lån utan säkerhet. Lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Så det finns ingen storleksordning på privatlån. Även om dom brukar börja på 5000-10000kr hos storbankerna.

Enkla topplistan över gratis privatlån

Alla nya kunder får ansöka om ett privatlån med 0% ränta och utan avgifter. Ett helt kostnadsfritt lån alltså. Dock måste du självklart betala tillbaka beloppet du lånar. Och lånet blir inte gratis om du inte betalar tillbaka pengarna i tid.

Får ej kallas gratis lån

OBS!! Det är förbjudet enligt Konsumentverket att marknadsföra smslån som gratis då det anses locka kunden till oövertänkta lånebeslut och att det inte är gratis på så sätt att det aldrig behöver betalas tillbaka. För det måste betalas tillbaka såklart. Dock helt utan avgifter eller ränta. Så det är kostnadsfritt. Så korrekta benämningen är alltså kostnadsfritt privatlån och inte gratis privatlån.


Snabbmeny över Gratis privatlån

För att du enkelt ska hitta rätt här inne så har vi skapat den här listan på dom olika kapitlen. Du klickar helt enkelt bara på den rubriken som du vill läsa mer om så kommer du till det kapitlet direkt.

 • Gratis privatlån
 • Enkla topplistan över gratis privatlån
 • Snabbmeny över Gratis privatlån (här är du nu)
 • Fördjupning i Gratis privatlån
 • Sammanfattning av Gratis privatlån
 • Tips på guider relaterade till Gratis privatlån
 • Läs mer om Gratis privatlån
 • Ställ en fråga om Gratis privatlån
 • Ditt betyg på Gratis privatlån

Fördjupning i Gratis privatlån

För dig som inte hittar det du söker efter redan i förorden så är det här kapitlet för just exakt dig. Här samlar vi nämligen allt som passar in till en fördjupning av exakt gratis privatlån.

 • Privatlån kallas även blancolån ibland

Privatlån kallas även blancolån ibland

Visa banker kallar privatlån för blancolån. Men det är alltså precis samma sak. Ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar.


Sammanfattning av Gratis privatlån

Det finns gratis privatån helt utan ränta och avgifter men då är det privatlån i form av smslån, snabblån och smålån. Du hittar en lista på gratis privatlån här ovan. I den här guiden tar vi upp allt vad gäller gratis lån och då framförallt privatlån.

Gratis privatlån


Tips på guider relaterade till Gratis privatlån

Vi har fler guider om just gratis privatlån och här skriver vi små sammanfattning av dessa. Och det du ser är sammanfattningar till andra guider som vi tror just exakt du vill läsa om.

 • Privatlån

Privatlån

Så lånen brukar ligga runt 500kr upp till 5000kr helt gratis utan ränta och avgifter. Ofta bara första lånet och runt 15-30dagar innan det börjar kosta. Men betalar du innan det så är det helt gratis. Läs alltid villkoren noga innan lån.


Läs mer om Gratis privatlån

Vi samlar länkar till fler guider om gratis privatlån här.
Den här listan uppdateras hela tiden löpande.


Ställ en fråga om Gratis privatlån

Ställ gärna en fråga om Gratis privatlån här nedan i kommentarsfältet.


Ditt betyg på Gratis privatlån

Vi skulle vilja att du gav ett betyg på Gratis privatlån. Det tar max några sekunder och det du ska göra för att deltaga är att klicka på stjärnorna.

[ratings]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.