Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Går det att låna till kontantinsats

Går det att låna till kontantinsats? Ja det går att låna till kontantinsats. Det du inte får göra är att belåna bostaden mer än 85 procent i Sverige. Sen kan du låna resterande 15 procent med ett så kallat lån utan säkerhet. Det vill säga ett lån du tar men inte lämnar något i säkerhet för lånet. Ett sådant lån är ofta dyrare då banken tar större risk och alltså även måste ta mer betalt för att låna ut pengarna. Dock finns det banker som inte gillar det. Men ofta är det utifrån förutsättningarna man har att lägga en budget som dem tycker är rimligt. Att ta ett lån utan kontantinsats är ju en kostnad som måste in i kalkylen också.

Låna till kontantinsats enda chansen för många

Låna till kontantinsats vid köp av bostad är för många enda chansen att komma in på bostadsmarknaden. Ska man köpa en etta i Stockholm för 2 miljoner måste man alltså har minst 300.000kr i kontantinsats. Det är få som kan spara ihop det på bara några år. Och många vill ju in på bostadsmarknaden tidigare än när man fyller 30år. Då väljer många att låna till den delen med.

Börja på startsidan

Vi har den största och mest omfattande guiden om detta på vår startsida. Det var så den här sajten kom till från början och det är fortfarande våran huvudfokus även om sajten vuxit till en sajt om ekonomi i stort sedan dess.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.