Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Freedom Finance populärast via Kontantinsats.se

Freedom Finance är den populäraste långivaren via Kontantinsats.se som folk väljer för att låna till kontantinsats. Vi har självklart ingen statistik att pengarna går just till att köpa en bostadsrätt, lägenhet, husköp eller annan bostad. Men man kan anta att större delen av dom som väljer Freedom Finance via Kontantinsats.se använder det till just det. Sen finns det säkerligen några som även väljer att använda det till ett billån eller till att renovera och inreda den köpa bostaden.

I skrivande stund har Freedom Finance tillsammans med Lendo den billigaste räntan med en ränta från 3,93%. Men eftersom räntan ofta sätts individuellt så är det alltså den billigaste räntan dom kan erbjuda men kan alltså bli högre. Jämför därför alltid olika långivare för att få en så billig ränta som möjligt.

De var länge sedan dom var populärast nu men vi har sedan länge skapat en startsida för allt vi skriver om dom så gå gärna in på Freedom Finance för att läsa mer. Du kan även jämföra dom mot andra låneförmedlare i menyn. Där hittar du bland annat guider så som Låneförmedlare och Bästa låneförmedlare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.