TOPPLISTAN VECKA 8 2019:
1. Advisa kontantinsats
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
 • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

Första lånet gratis?

Första lånet gratis? Vilka lån är det första lånet hos helt gratis? Alltså privatlån, snabblån, smslån och andra smålån? Behöver ett helt gratis lån tack. Vi kommer inom kort att bygga ut det här till en fullskalig guide men du kan titta in listan här nedan så länge.

Först och främst så får man inte kalla dom gratis lån utan det är kostnadsfria lån. Alltså du måste självklara betala tillbaka summan du får låna. Lånar du 1000kr ska du betala tillbaka 1000kr. Tyvärr verkar det vara många som trodde att det var gratis pengar när företagen skrev så.

Enkla topplistan över lån som har Första lånet gratis

Detta är den ENKLA topplistan över vilka snabblån och smslån som har det första lånet gratis. Kom dock ihåg att verkligen titta så det stämmer när du klickar på länken för vi lägger till lånen manuellt så ibland kan dom ta bort erbjudanden eller så har vi helt enkelt bara skrivit fel. Även om vi alltid jobbar för att allt ska vara 100% korrekt så klart.

OBS! Det är förbjudet enligt Konsumentverket att marknadsföra lån som gratis då det anses locka kunden till oövertänkta lånebeslut och att det inte är gratis på så sätt att det aldrig behöver betalas tillbaka. För det måste betalas tillbaka såklart. Dock helt utan avgifter eller ränta. Så det är kostnadsfritt och inte gratis alltså. Så korrekta benämningen är alltså kostnadsfritt lån och inte gratis.

Låna 6000 gratis

Det går att få låna 6000 gratis tror det eller ej. Men det går inte kallas gratis lån utan det är kostnadsfria lån helt enkelt. Det är lån helt utan ränta och helt utan avgifter. Så du får 6000 på ditt konto och sedan betalar du bara tillbaka det i tid för att inte få några avgifter eller ränta.

Räntefritt är inte alltid gratis

Många lockar med räntefria lån men det betyder inte att det är helt gratis. Då är det nämligen ofta så att du ska betala andra typer av avgifter. Så som avi-avgifter och likande. Alltså kostnad per faktura du får. Och uppläggningsavgift. Men jämför du den effektiva räntan så räknas sådant med och du kan enkelt se hur dyrt eller billigt ett lån är.


Läs mer om Första lånet gratis

Vi har fler guider om Första lånet gratis och här radar vi upp några av dessa. Det du ser här är dom guider vi tror att just du vill läsa mer om. Så om du besöker fler sidor hos oss och sedan kommer tillbaka här så kan listan se annorlunda ut alltså.

 • Första lånet gratis (här är du nu)
 • Gratis privatlån
 • Vivus första lånet gratis
 • Gratis snabblån
 • Smslån gratis första gången
 • Gratis smslån
 • Räntefritt smslån
 • Låna 10000 räntefritt
 • Låna pengar snabbt räntefritt
 • Räntefritt lån
 • Lån 100.000 räntefritt

Sammanfattning av Första lånet gratis

Första lånet gratis är en guide som visar kostnadsfria lån. Alltså INTE gratis då Konsumentverket förbjudit det i reklam hos långivarna då det ger vilseledande reklam om att man inte behöver betala tillbaka lånet. Men du måste betala tillbaka det du lånar men det kostar dig inte något utöver det. Lånet är alltså kostnadsfritt utan avgifter och ränta. Vi skulle bli otroligt glada om du ville ta dig tid att lämna ett betyg på den här guiden som heter Första lånet gratis.

Första lånet gratis

2 tankar på “Första lånet gratis?”

Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.