Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Företag som Lendo

Företag som Lendo? Vad finns det mer för låneförmedlare? Det finns väldigt många låneförmedlare som fungerar exakt som Lendo. Det du bör kolla är hur många banker låneförmedlaren har jämförelse av och vilka banker det är. Vi har guider om alla låneförmedlare vi listar och utser vilken låneförmedlare som är bäst i test där. Hur vi gör testet kan du läsa i länken men kortfattat så går det ut på att vi har samlat alla låneförmedlare och sorterat dom i topplistor där du kan se vilken låneförmedlare som är populärast hos våra besökare just precis den här veckan. Listan nollställs varje måndag en minut över 12 och sedan kan du se statistiken hela veckan. Men för att göra listan betydligt mer relevant så kan du som besökare även läsa och lämna omdöme och betyg på alla låneförmedlare. Utöver det har vi även informationssidor om alla lån och vi har även skrivit recensioner. Där kan du alltså se våran bild av alla lån efter ha följt lånemarknaden sedan 2010 när vi startade Kontantinsats.se.

Lista på andra företag som Lendo

Här är du en lista på andra företag som Lendo. Det vill säga andra låneförmedlare. Samtliga listar vi här på Kontantinsats med omdöme, betyg och recensioner.

  • Freedom Finance
  • AXO Finans
  • Compricer

Låna pengar via Lendo

Lendo

Lendo heter startsidan för allt vi skriver om låneförmedlare Lendo här på Kontantinsats.se. Alltså en guide vi tycker du borde spana in innan du lånar pengar via en låneförmedlare oavsett om det är Lendo eller inte.


Lista på andra guider om Företag som Lendo

Det här är en lista på andra guider om Företag som Lendo som vi har skrivit och som vi tycker du borde läsa innan du väljer att låna pengar via låneförmedlare Lendo. Eller någon annan låneförmedlare.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.