Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 42. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

FlexLimit

FlexLimit är en långivare där du har möjlighet att låna 3000kr, 5000kr, 10000kr eller 15000kr. Dom skiljer sig lite från vanliga snabblån / smslån genom att dom är en kredit som du löpande kan göra uttag från till ditt vanliga bankkonto när du är i behov att låna pengar. Du väljer vilket belopp du vill ha som max-gräns och sedan ansöker du helt enkelt om att få det beloppet i kredit och där du kan ta uttag när du vill till ditt bankkonto. Som ett kreditkort kan man säga. I den här guiden samlar vi allt om FlexLimit som vi tycker du bör veta innan du ska låna pengar av FlexLimit. Guiden uppdateras hela tiden löpande. Här hittar du bland annat omdöme, betyg och recensioner.

#Lånetid:Belopp:
1.FlexLimit snabblån, smslån, privatlån (även kallat blancolån) och andra smålån1-12mån3000-15000krLåna pengar av FlexLimit med deras snabblån, smslån, privatlån (även kallat blancolån) och andra smålån här

Låna pengar

FlexLimit


Vad kostar lån hos FlexLimit?

En stor fördel med FlexLimit är att dom har gjort en väldigt bra funktion under Flexlimit.se/priser där du kan ta reda på exakt vad ett lån skulle kosta dig.

Fördelar med FlexLimit

 • Besked direkt om du får låna pengar.
 • Utbetalningar alla dagar i veckan.
 • Kundtjänsten har öppet alla dagar i veckan.
 • Gratis ansökan.
 • Direkt utbetalningar till Nordea och Handelsbanken.

Låna pengar hos FlexLimit trots betalningsanmärkning?

Nej det är inte möjligt att låna pengar hos FlewLimit om du har betalningsanmärkningar. Då kan du titta in låna pengar trots betalningsanmäkrning, snabblån trots betalningsanmärkning, smslån trots betalningsanmärkning eller låna pengar trots betalningsanmärkning.

Grundkrav för att få låna pengar av FlexLimit

 • Du måste var över 20år.
 • Du har inte skyddad identitet.
 • Du får inte vara föremål för skuldsanering, försatt i konkurs eller stå under förvaltarskap.
 • Du får inte ha tidigare misskötta lån hos C Finance AB (Meddelandelån Sverige)
 • Du som redan har ett aktivt (icke-betalt) lån hos Meddelandelån kommer inte att bli godkända hos FlexLimit.
 • Du får inte ha någon betalningsanmärkning

FlexLimit öppettider

 • Måndag-Fredag: 07:30-22:00
 • Lördag: 09:30-17:00
 • Söndagar: 12:30-16:00

FlexLimit låna pengar


Snabblån

Snabblån är en guide som är en bra start om du vill låna pengar med ett snabblån och vill få en så bra överblick som möjligt med omdöme, betyg och recensioner om Sveriges snabblån. Snabblån måste erbjuda minst ett lån som har återbetalningstid på under 1år.

Smslån

Smslån är lite likande guiden precis här ovan som heter snabblån men skillnaden är att man ska kunna identifiera sig med mobilen på något sätt. Alltså via mobilt bank-id eller likande. Alltså inte bara med sms. Smslån kom till innan mobiilt bank-id så utvecklingen har gjort att vi måste anpassa våra listor.

Smålån

Smålån är alla lån under 50.000kr oavsett vad det är för typ av lån. Snabblån, smslån eller privatlån (även kallat blancolån) spelar ingen roll.


Läs mer om FlexLimit

Här kan du hitta det viktigaste vi skrivit om FlexLimit eller guider som är relaterade till det. Så vill du läsa vidare om FlexLimit så hoppas vi att du hittar något här.


Sammanfattning av FlexLimit

Vi skulle bli väldigt glad om du ville säga vad du tycker om guiden FlexLimit genom att lämna omdöme och betyg här nedan. Vill du läsa och lämna omdöme om FlexLimit så gör du det under FlexLimit omdöme.


2 reaktion på “FlexLimit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.