Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Får man låna pengar som pensionär 2018

Får man låna pengar som pensionär? Ja man får låna pengar som pensionär men det blir svårare för varje år efter pensionen. Runt 74-75år är ofta en ålder där bankerna helt enkelt slutar låna ut pengar. Då risken helt enkelt anses för hög. Vilket såklart är väldigt beklagligt. Vi kommer närmaste tiden posta många nya guider om just lån till pensionär så vill du veta mer om det får du väldigt gärna prenumera på våra poster.

Får man låna pengar som pensionär


Tyvärr svårare och svårare att låna som pensionär

Tyvärr blir det svårare och svårare att få låna pengar när man blir pensionär. Hur äldre man blir hur färre lån kan man alltså ta. Så det gäller att veta om det när man jämför så man inte tackar nej till ett lån och sedan får man inget annat.

Säg vad du tycker om det här

Med guiden Får man låna pengar som pensionär vill vi diskutera hur och om man kan låna pengar fast att man har blivit pensionär. För tyvärr är det så att många banker och långivare har åldersgräns på lån. Och det är inte bara neråt i åldrarna utan även uppåt.

Klicka dig fram i menyn

Här kan du se vad Får man låna pengar som pensionär handlar om innan du börjat läsa. Tanken med det är att vi vill att du hittar det du söker så snabbt som det bara går. Ovanför det här kapitlet kan du på bara någon sekund ge ditt betyg på Får man låna pengar som pensionär men där kan du inte ge ditt betyg med dina egna ord. Det vill säga med ett omdöme. Men det kan du däremot göra här nedanför. Du kan skriva vad du tycker om guiden och sidan med dina egna ord. Skulle vi kunna få ett betyg på av dig tro? Du klickar bara på stjärnorna och det tar bara några få sekunder. Så vi hoppas du skulle vilja hjälpa oss med det?


Sammanfattning av Får man låna pengar som pensionär

Får man låna pengar som pensionär handlar om att det ofta skrivs i media just nu att det inte går att få låna pengar över en viss ålder. Och i och med att vi blir äldre och äldre så är det här så klart inte hållbart. Och därför har vi skapat den här sidan där vi skriver och uppdaterar om det här löpande hela tiden.