Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Daypay

Daypay är ett snabblån/smslån/små-lån där du kan låna upp till 10000kr och dom kan du sedan låna i 30, 60 eller 90 dagar. Enkelt att förstå helt enkelt. Du har pengarna på ditt konto samma dag om du ansöker innan klocka 12:00. Annars sker utbetalningen av ditt lån nästkommande vardag. Daypay har alltså inte någon helgutbetalning. För att få låna pengar av Daypay så måste du vara minst 20år gammal. Du måste vara folkbokförd i Sverige och du ska inte ha några betalningsanmärkningar. Daypay är alltså inget bra lån för dig som letar efter lån trots betalningsanmärkningar. Dom har acceptera en betalningsanmärkning om det är en gammal och litet bara.

Glöm inte läsa läsa den här sidan hos Daypay.

Låna pengar utan UC hos DayPay

Här kan du se om du kan låna pengar hos Day Pay utan UC.

  • Lån utan UC: Ja Daypay tar inte UC

Snabb sammanfattning av guiden om Daypay

Där du befinner dig nu så samlar vi alltså allt vi kan om Daypay och deras lån. Tanken är att den här sidan ska finnas som en resurs för alla som funderar på att ta deras snabblån.


Andra guider vi skrivit om Daypay

Vi har många guider om Daypay och guider som är relaterade till vad dom är och vad du gör. Här listar vi dessa så du enkelt kan klicka dig vidare.


Har du några frågor om Daypay?

I så fall kan du ställa dina frågor om Daypay här nedan.


Betyg på guiden om Daypay

Här kan du ge betyg på guiden Daypay. Betyget är alltså inte på Daypay som företag utan vill du ge betyg på dom går du till guiden Daypay omdöme istället.

[ratings]


Omdöme på guiden om Daypay

Säg vad du tycker om guiden Daypay i kommentarsfältet. Där kan du skriva exakt vad du tycker om guiden. Så vi vet vad som är bra och vad som är dåligt. Vi bygger guiden för dig som besökare och vill ändra den efter vad våra besökare efterfrågar.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Daypay

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.