TOPPLISTAN VECKA 15 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta fr:
1.Advisa liten2,95%
Jämför lån gratis!
Mer info »
2.Lendo liten3,01%
Jämför lån gratis!
Mer info »
3.Consector liten2,90%
Jämför lån gratis!
Mer info »

Daypay – Bäst i test 2019?

Daypay har två typer av lån. Ett snabblån/smslån/små-lån och ett större privatlån. Du kan låna 1000kr upp till lån på 10000kr utan UC och det gör kan du göra mellan 30dagar och 90dagar. Sedan har dom lån från 11000kr upp till 20000kr där du får låna det från 1år upp till 5år och då tar DayPay en UC för det lånet. Du kan enkelt se hur mycket lånet skulle kosta dig här. Daypay är ett snabblån/smslån/små-lån där du kan låna upp till 10000kr och dom kan du sedan låna i 30, 60 eller 90 dagar. Enkelt att förstå helt enkelt. Du har pengarna på ditt konto samma dag om du ansöker innan klocka 12:00. Annars sker utbetalningen av ditt lån nästkommande vardag. Daypay har alltså inte någon helgutbetalning. För att få låna pengar av Daypay så måste du vara minst 20år gammal. Du måste vara folkbokförd i Sverige och du ska inte ha några betalningsanmärkningar. Daypay är alltså inget bra lån för dig som letar efter lån trots betalningsanmärkningar. Dom har acceptera en betalningsanmärkning om det är en gammal och litet bara.

Omdöme på guiden om Daypay

Säg vad du tycker om guiden i kommentarsfältet. Där kan du skriva exakt vad du tycker om guiden. Så vi vet vad som är bra och vad som är dåligt. Vi bygger guiden för dig som besökare och vill ändra den efter vad våra besökare efterfrågar.

Daypay lån?

Ansöker gör du med Bankid. BankID är en väldigt säkert och bra e-legitimation som du använder när du behöver styrka din identitet på internet, tex när du ska låna pengar, hos Försäkringskassan eller logga in hos CSN. Det finns tre olika typer av BankID och det är BankID på fil, BankID på kort och Mobilt BankID. BankID beställer du hos din Internetbank. Du behöver installera BankIDs äkerhetsprogram/-app för att det ska fungera. BankID är personligt så det är bara du som ska använda det.

Innehåll i guiden Daypay lån

Här kan du redan innan du läst guiden se vad den innehåller så du inte behöver lägga ner tid på att läsa en guide som inte ger dig något du är ute efter. Daypay lån är sidan där vi skriver om deras olika lån. Så du ska kunna hitta rätt hos dom och komma till det lånet som du vill hitta. Sedan kan du jämföra dessa mot andra lån och då framförallt snabblån och smslån. Vi kan hitta bättre räntor tillsammans. Så vi kan få dom att ge oss bättre ränta och bättre villkor.

En stor fördel med Daypay lån är

En stor fördel med Daypay lån är att du får svar direkt på skärmen om du får låna pengar av dom och dina pengar betalas ut samma dag du för din ansökan om du för det innan klockan 12:00 på vardagar. Läs mer om hur snabb utbetalning Day-pay har här nedan. En annan stor fördel med DayPay är att dom inte tar någon UC för lån mellan lån från 1000kr och lån upp till 10000kr. Daypay gör en individuell bedömning om just du kan få låna pengar hos dom och dom kräve ingen minimiinkomst. Så har du svårt att få låna pengar så kan Daypay vara ett alternativ att prova trots att du har en låg inkomst.

Daypay har lån utan UC

Daypay tar inge UC på lån upp till 10000kr. Du kan alltså ta ett lån mellan 1000kr och 10000kr utan UC. Ska du däremot låna 11000kr upp till 20000kr så tar dom en UC på dig. Dom tar självklart en kreditprövning på dig men ingen UC mellan 1000kr-10000kr alltså. Se dock till att läsa igenom villkoren så att det är så här när du ska låna pengar också då detta gäller i skrivande stund.

Har du svårt att få lån kan du prova Daypay

Då Daypay gör en individuell prövning om just du kan låna pengar hos dom så kan om du tjänar lite pengar och har svårt att få låna pengar så kan du prova Daypay som ett alternativ. Dom har ingen minimiinkomst så det gör att även du som har liten inkomst har chans att få låna pengar.

Låna trots betalningsanmärkning hos Day-pay

Din chans att få låna pengar är störst om du inte har några betalningsanmärkningar men du har ändå chans att få låna trots betalningsanmärkningar. För betalningsanmärkningar innebär inte automatiskt att du inte får låna ett snabblån av Daypay. Allt hänger på din nuvarande betalningsförmågan att betala igen lånet till dom.

Snabb utbetalning samma dag hos DayPay

Hos DayPay kan du få snabb utbetalning samma dag om du har Swedbank eller Handelsbanken. Då har du pengarna på ditt konto inom en timme efter att din ansökan om snabblån/smslån/smålån och större privatlån beviljats. Dom har även helgutbetalning. När du skickar in en ansökan du behandlas det direkt automatiskt i deras system för en första bedömning. Dom betalar ut alla dagar i veckan under ordinarie öppettider. Se öppningstider nedan. För andra banker och ansökningar som kommer in innan 14:00 på vardagar så har du pengarna på kontot samma dag skriver dom på deras hemsida. För ansökningar inkomna efter 14:00 på vardagar så finns pengarna på kontot senast 09:00 nästkommande vardag.

Tar Daypay UC?

Nej Daypay tar inte UC så det är ett bra lån utan UC för dig som inte vill att långivaren ska ta en UC på dig. Man vill hålla nere antalet UC på sig eftersom det kan göra att det blir svårare att låna pengar i framtiden och att det dessutom kan bli dyrare då räntan kan bli högre om man har för många UC på sig.

Daypay omdöme, betyg och recension

Daypay omdöme, betyg och recension är sidan där vi samlar in omdöme och betyg från våra besökare om snabblånet Daypay. Sedan hittar du även våran egen recension. Så att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta det du söker om Daypay. Vi samlar allt här och uppdaterar den här sidan flera gånger i veckan. Vi samlar allt om Daypay under Daypay och har den som startsida. Sedan kan du se vad våra besökare tycker här. Och vad vi tycker efter ha följt dom varje vecka i flera år.

Daypay pluslån

Daypay pluslån är deras ena variant av 2 olika typer av lån dom har. Dom har Daypay snabblån och sedan Daypay pluslån. Skillnaden är beloppet och återbetalningstiden framförallt och sedan tar dom en UC på dig vid pluslån men ej vid snabblån. Dom har en väldigt tydlig och bra hemsida där man snabbt fattar hur deras lån fungerar och vad du har för villkor. Vilket dom får väldigt stort plus för då många snabblån har väldigt konstigt svåra sajter.