Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 42. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Credway

Credway är en långivare som vi precis lagt in i alla listor. Hos dem kan du låna pengar upp till 20.000kr. Credway ägs av Northmill AB som även äger Easycredit så företaget funnits sedan 2006 och har haft över 100.000 kunder i Sverige men eftersom Credway inte har varit inne på våra listor som hamnar dom även under nya lån. Företaget verkar under tillsyn av Finansinspektionen och deras kundservice har öppet varje dag.

Credway erbjuder sina kunder kreditkonto där du beviljas en kredit som fungerar ungefär som ett kreditkort fast utan kortet. Credways har prisgaranti, avsett hur mycket pengar du lånar, och skulle du hitta ett billigare smålån kommer de inte bara matcha priset, utan ge dig ytterligare 10 % rabatt. Läs deras fullständiga villkor på deras hemsida.

Låna pengar av Credway

Du är i guiden Credway just nu. En guide helt om Credway. Vi samlar helt enkelt guider vi skriver om Credway och allt annat vi kan hitta om deras lån. Här kan du inte ge betyg på Credway som företag utan på guiden om Credway. Vill du ge omdöme och betyg på Credway som företag kan du göra det under Credway betyg, omdöme och recension. En guide vi råder alla att läsa som vill låna pengar av dom. Men här kan du alltså säga hur bra du tycker guiden är. Eller dåligt. Du ger betyget ett till fem.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.