TOPPLISTAN VECKA 8 2019:
1. Advisa kontantinsats
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
 • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

Compricer – Mycket viktigt innan du lånar!

Compricer är en jämförelsetjänst som jämför lån, försäkringar, elavtal, bredband, mobilabonnemang och sparande. Compricer ägs och drivs av samma ägare som bland annat Aftonbladet, Blocket, Hitta.se med flera. Dom är även ägare av jämförelsetjänsten Lendo som du också hittar i topplistan här ovan. För där hittar du både Compricer och Lendo vilket är väldigt intressant. Två stora jämförelsetjänster med samma ägare kommer båda på vår topp 10 lista över privatlån.

Låna pengar via Compricer

Vilka banker jämför Compricer

 1. ICA BANKEN
 2. LEASY
 3. THORN
 4. COLLECTOR BANK
 5. NORDAX BANK
 6. IKANO BANK
 7. VILLABANKEN
 8. FOREX BANK
 9. COOP MED MERA BANK
 10. SVEA EKONOMI
 11. SANTANDER CONSUMER BANK
 12. KONSUMENTKREDIT
 13. MARGINALENBANK
 14. RESURSBANK
 15. MONEYGO
 16. SEVENDAY
 17. BIGBANK
 18. WASA KREDIT
 19. AVIDA FINANS
 20. CREDENTO
 21. HALENS
 22. Ellos lån

Vilka banker jämför Compricer bolån

Compricer jämför 4 banker för bolån och dom har vi listar här nedan.

 1. Ålandsbanken
 2. MittBolån
 3. ICA Banken
 4. Skandia banken
Compricer bolån

Läs den här guiden innan du lånar pengar

Med guiden om Compricer vill vi skapa en plattform där vi kan samlas och diskutera deras tjänster och då framförallt deras lån som dom jämför. Du hittar bland annat omdöme, betyg och recension. Så titta igenom den här sidan innan du ska låna pengar för att läsa på ordentligt innan du ska låna pengar.


Vilka är Compricer?

Svar: Compricer är en låneförmedlare som jämför lån men dom har även andra tjänster där dom bland annat jämför bredband med mera. Här samlar vi allt om dom så du kan jämföra dom mot andra låneförmedlare.

Jämför dom bolån?

Svar: Ja Compricer jämför bolån och det är en av få låneförmedlare som faktiskt gör det. Andra låneförmedlare som gör det är till exempel Freedom Finance och Zmarta. Vill du läsa mer om bolån så kan vi tipsa om våra guider Bolån och Bolån utan kontantinsats.

Kan man låna pengar av Compricer?

Svar: Nej du lånar aldrig pengar direkt av Compricer utan dom är enbart en låneförmedlare där du jämför långivare och banker mot varandra och där dom agerar mellanhanden på det.


Sammanfattning av guiden om Compricer

Det vi listat här är alltså andra guider om låneförmedlare Compricer. Vi har skrivit om Compricer ända sedan år 2010 så det har hunnit blivit väldigt många guider och här samlar vi alltså några av dom allra viktigaste och efter vad vi tror att just precis du är intresserad av att läsa mer om.

Compricer

Nu kan du låna 400.000kr via dom! Dem flesta i våran topplista har sedan längre erbjudit dig att låna 400.000kr eller jämförelse av privatlån upp till 400.000kr. Men Compricer har fram till nu bara haft jämförelse upp till 350.000kr. Och det beror helt enkelt på att alltså inte haft med någon i sin jämförelse som erbjudit lån upp till 400.000kr. Men nu är det alltså möjligt och vi håller på att uppdaterar våra topplistor för fullt med den nya summan.

Svarade inte guiden ovan på dina frågor? Här kan du klicka dig vidare till andra guider vi skrivit om och guider som är relaterade till låneförmedlare Compricer. Du kan vara med och diskutera Nu kan du låna 400.000kr via Compricer med andra besökare genom att skriva dina eventuella frågor i kommentarsfältet nedan. Där kan du diskutera och guiden med andra besökare och med oss på redaktionen. Du kan säga vad du tycker om guiden Nu kan du låna 400.000kr via Compricer genom att lämna omdöme och betyg här nedanför. Du kan välja mellan att ge antingen betyg och omdöme eller enbart något av det.