TOPPLISTAN VECKA 19 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta fr:
1.Advisa liten2,95%
Jämför lån gratis!
Mer info »
2.Lendo liten3,01%
Jämför lån gratis!
Mer info »
3.Consector liten2,90%
Jämför lån gratis!
Mer info »

Collector lån

Collector lån, eller Collectorlånet som det kallas, är ett privatlån upp till 350.000kr. Funderar du på att låna pengar av Collector så kan vi tipsa om att Lendo har med Collector i sin jämförelse så vill du jämföra hur Collector står mot andra banker så kan det vara smart att använda dig av en låneförmedlare. Till exempel Lendo alltså som vi vet i alla fall haft ett samarbete med Collector och har det i skrivande stund. Ska du låna pengar av Collector måste du minst vara minst 20år och har en inkomst på minst 120000kr om året. Du måste även vara skriven i Sverige och varit det i 2år och även betala skatt i Sverige. Sen måste du vara fri från betalningsanmärkningar och inte har några skulder hos Kronofogden.


Vi har skrivit mer om Collector lån

Det vi har samlat här är andra guider om just Collector lån. Alla skrivna av oss på redaktionen. Många av dom uppdateras flera gånger i veckan.


Du kanske har någon fråga om Collector lån?

Om så är fallet så ställer du enkelt dina fråga om Collector lån längst ned på denna sida. Där publiceras alla frågor så både vi på redaktionen och andra besökare kan försöka svara på dina frågor och funderingar.


Har du ett betyg på guiden om Collector lån?

Om du vill lämna ett betyg på guiden om Collector lån så tar inte det mer än några sekunder. Det du ska göra då är att dra musen över stjärnorna och sedan trycka till. Du kan ge guiden ett betyg från ett till fem.


Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.