TOPPLISTAN VECKA 15 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta fr:
1.Advisa liten2,95%
Jämför lån gratis!
Mer info »
2.Lendo liten3,01%
Jämför lån gratis!
Mer info »
3.Consector liten2,90%
Jämför lån gratis!
Mer info »

Cash2you – Bäst i test 2019?

Cash2you har samma ägare som Cash buddy och där båda hör till två av dem mest populära snabblånen om man tittar på våra topplista över vart våra besökare väljer att ta sina snabblån allra oftast. Faktum är att dem alltid legat på plast 1-10 i vår topplista ända sedan starten när vi tog in dem på våra lister. Där du befinner dig nu försöker vi löpande bygga den absolut bästa guiden för Cash2you. Här samlar vi ALLT som vi kommer över om Cash2you och försöker ge dig så bred överblick som möjligt över företag och vad det finns för andra alternativ när det gäller snabblån, smslån och andra små-lån.

TILL CASH2YOU ERBJUDANDE »

Grundkrav för att få låna pengar av Cash2you

Det finns några grundkrav du måste uppfylla för att få låna pengar av Cash2you. Dom lovar inte att du får låna pengar bara du har uppfyllt dom men om du inte uppfyller dom kan du inte låna. Så det kan vara bra att gå igenom den här innan du skickar in en ansökan så du inte behöver skicka in någon ansökan i onödan.

  • Minst 20år gammal och inte äldre än 75år.
  • Inga aktuellt skuldsaldo hos kronofogden.
  • En deklarerad inkomst av tjänst eller pension.
  • Svensk folkbokföringsadress.
  • Du ska inte vara föremål för skuldsanering, försatt i konkurs eller stå under förvaltarskap.

Uppfyller du allt ovan så har du uppfyllt grundkraven. Det innebär dock inte att det är 100% säkert att du får låna pengar. Men du kan åtminstone skicka in en ansökan för att se om du får låna pengar eller inte.

Cash2you betalar ut till ditt konto snabbt

Om du väljer att låna pengar med ett snabblån hos Cash2you med ett BankID så kan du få pengarna snabb utbetalda till ditt konto. Du har ofta pengarna insatta på ditt konto inom 2 bankdagar. Men ofta mycket snabbare än så.

Cash2you och CashBuddy har samma ägare

Ja Cashbuddy och Cash2you har samma ägare. Och du kan ha lån hos båda långivarna så länge du uppfyller kraven för att få låna pengar.

Låna trots betalningsanmärkning hos Cash2you

Ja hos Cash2you går det att låna pengar trots betalningsanmärkning. Det är självklart inte säkert att du får låna pengar men det ska inte vara något hinder enligt deras hemsida i skrivande stund.

Betyg på guiden om Cash2you

Här kan du ge betyg på guide om Cash2you. Du gör det enkelt med hjälp av det betyg-system du hittar här nedan. Där du innan du klickar på stjärnorna kan se vad andra besökare tycker och så fort du trycker ditt eget betyg så ser du det totala betyget inkl ditt.

Omdöme på guiden om Cash2you

Du kan även ett ett omdöme på guiden om Cash2you. Det vill säga dina egna ord om vad du tycker om sidan och om den hjälpt dig eller inte. Det är kommentarsfältet öppet för.

Cash2you höjning?

Har du redan lånat pengar av Cash2you och vill höja ditt snabblån? Då går det i skrivande stund! Då kan du ansökan om att utöka ditt lån upp till max 25.000kr. Totalt det vill säga. Om du har lånat 5000kr sedan tidigare så kan du alltså låna 20.000kr. Eller rättare sagt så kan du ansöka om det för att få se om du kan låna det eller inte. Du ansöker direkt på deras startsida för att se om du kan få låna eller inte. Dom känner nämligen automatiskt igen dina uppgifter.

Hur mycket kan man låna hos dom?

Och som dessutom svarar på frågan: Hur mycket får jag låna. Och vill du få pengarna snabbt utbetalt till ditt konto så ska du signera med BankID. Då kan du normalt redan få pengarna nästa bankdag om du har tur. Viktigt är att du ska uppge det totala beloppet du vill låna och inte bara dom du vill utöka med. Förstår du? Om du har lånat 5000kr men vill låna 5000kr till så fyller du alltså i 10.000kr. Så skriver Cash2you på deras hemsida i skrivande stund åtminstone. Gå in via länken till Cash2you för att läsa mer om detta.

Cash2you omdöme

Cash2you omdöme är en guide där du som besökare kan läsa och lämna betyg och omdöme på Cash2you och deras lån. Vi har helt enkelt skapat en sida enbart för omdöme om just Cash2you som tillhandahåller snabblån online på nätet. Så du enkelt ska kunna se vad tidigare besökare tycker om deras lån och sedan se om det passar dig och dina behov och krav på ett lån.

Det krävs för att få låna

Grundkrav för att få låna pengar hos Cash2you är enkla och förstå och du måste som minst uppfylla dessa för att få låna pengar. Alltså, om du inte uppfyller dessa så är det ingen ide att du skicka in en ansökan. Men uppfyller du dessa så kan du skicka in en ansökan. Men det innebär inte att du får låna pengar till 100% bara för det. Utan det innebär bara att du klarat grundkraven. Du måste vara minst 20år men du kan du inte vara äldre än 75år. Du får inte ha någon skuld hos Kronofogden. Du måste ha deklarerad inkomst. Antingen från tjänst eller från pension. Du måste vara ha en svensk folkbokföringsadress för att få låna pengar av Cash2you. Och du får inte vara föremål för skuldsanering. Eller vara försatt i konkurs eller så under förvaltarskap.