1. Advisa kontantinsats
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
 • Se hur mycket du/ni får låna idag!
Till erbjudande »
2. Lendo kontantinsats
 • Jämför över 25 banker och långivare!
 • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
 • Samma ägare som Blocket.se!
Till erbjudande »

Se den totala topplistan genom att klicka här.

Cash2you

Cash2you har samma ägare som Cash buddy och där båda hör till två av dem mest populära snabblånen om man tittar på våra topplista över vart våra besökare väljer att ta sina snabblån allra oftast. Faktum är att dem alltid legat på plast 1-10 i vår topplista ända sedan starten när vi tog in dem på våra lister. Där du befinner dig nu försöker vi löpande bygga den absolut bästa guiden för Cash2you. Här samlar vi ALLT som vi kommer över om Cash2you och försöker ge dig så bred överblick som möjligt över företag och vad det finns för andra alternativ när det gäller snabblån, smslån och andra små-lån.

TILL CASH2YOU ERBJUDANDE »

Grundkrav för att få låna pengar av Cash2you

Det finns några grundkrav du måste uppfylla för att få låna pengar av Cash2you. Dom lovar inte att du får låna pengar bara du har uppfyllt dom men om du inte uppfyller dom kan du inte låna. Så det kan vara bra att gå igenom den här innan du skickar in en ansökan så du inte behöver skicka in någon ansökan i onödan.

 • Minst 20år gammal och inte äldre än 75år.
 • Inga aktuellt skuldsaldo hos kronofogden.
 • En deklarerad inkomst av tjänst eller pension.
 • Svensk folkbokföringsadress.
 • Du ska inte vara föremål för skuldsanering, försatt i konkurs eller stå under förvaltarskap.

Uppfyller du allt ovan så har du uppfyllt grundkraven. Det innebär dock inte att det är 100% säkert att du får låna pengar. Men du kan åtminstone skicka in en ansökan för att se om du får låna pengar eller inte.

Cash2you betalar ut till ditt konto snabbt

Om du väljer att låna pengar med ett snabblån hos Cash2you med ett BankID så kan du få pengarna snabb utbetalda till ditt konto. Du har ofta pengarna insatta på ditt konto inom 2 bankdagar. Men ofta mycket snabbare än så.

Cash2you och CashBuddy har samma ägare

Ja Cashbuddy och Cash2you har samma ägare. Och du kan ha lån hos båda långivarna så länge du uppfyller kraven för att få låna pengar.

Låna trots betalningsanmärkning hos Cash2you

Ja hos Cash2you går det att låna pengar trots betalningsanmärkning. Det är självklart inte säkert att du får låna pengar men det ska inte vara något hinder enligt deras hemsida i skrivande stund.


Vi har mer om Cash2you

Vi följer Cash2you flera gånger i veckan och här samlar vi några av sidorna vi skrivit om dom hittills. Vi fyller på med nya så fort vi skriver mer om dom.

Mer om snabblån, smslån och små-lån

Cash2you är ett snabblån/smslån och små-lån och därför tycker vi du ska läsa dessa guider också.


Betyg på guiden om Cash2you

Här kan du ge betyg på guide om Cash2you. Du gör det enkelt med hjälp av det betyg-system du hittar här nedan. Där du innan du klickar på stjärnorna kan se vad andra besökare tycker och så fort du trycker ditt eget betyg så ser du det totala betyget inkl ditt.

[ratings]

Omdöme på guiden om Cash2you

Du kan även ett ett omdöme på guiden om Cash2you. Det vill säga dina egna ord om vad du tycker om sidan och om den hjälpt dig eller inte. Det är kommentarsfältet öppet för.


Här är du nu: Kontantinsats » Cash2you

2 tankar på “Cash2you”

Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.