Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 42. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Bynk omdöme 2018

Bynk omdöme är en sida där du som besökare kan läsa och lämna omdöme på Bynk. Du hittar även våran recension om Bynk. Bynk är en bank som lånar ut 200.000kr som privatlån just nu men det ryktas om att dom kommer bygga en bank som ska göra upp med andra banker på ett helt nytt sätt. Det återstår dock att se. Men så länge kan du låna pengar av dom.

I guiden Bynk omdöme så kan du som besökare lämna omdöme på banken Bynk. Här hittar du enbart kommentarer från våra besökare om Bynk. Genom att ge våra besökare möjligheten till detta hoppas vi att vi tillsammans kan hitta bättre lån och riktigt låg ränta.

Vi skulle vilja ha med dig i vår diskussion om dom. Därför är kommentarsfältet öppet för alla. Tanken med det är att vi tror att guiderna blir bättre när vi tillsammans skapar innehållet. Därför kan du ställa frågor, ge betyg och omdöme på alla guider.


Har Bynk bolån?

Svar: I skrivande stund så har Bynk inte bolån. Men sedan vet man ju inte vad som händer. Skulle dom få in bolån skulle vi rapportera om det så snabbt vi fick reda på det.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.