Topplistan ändrades onsdag 2018-02-21 kl 00:01.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Bra billån utan kontantinsats

Bra billån utan kontantinsats? Vilket är det bästa billånet utan kontantinsats? Svar: Ja vad är ett bra billån först och främst? Ett <billån utan kontantinsats är ett privatlån. För ett billån med bilen som säkerhet för lånet är ett lån där du måste ha minst 20 procent av det du köper bilen för själv. Så köper du en bil för 100.000kr måste du alltså ha minst 20.000kr. Men tar du ett privatlån behöver du alltså inte ha några pengar själv utan du kan låna 100%. Så köper du en bil med ett privatlån kan du alltså låna hela beloppet. Köper du en bil för 100.000kr kan du låna 100.000kr. Många väljer att ta ett privatlån till kontantinsatsen och ett billån med bilen som säkerhet för 80 procetn. Men om bankerna gillar det eller inte kan inte vi svara på. Det du kan göra är att ansökan och se om det är ett alternativ för just dig.


Vanliga frågor om Bra billån utan kontantinsats

Här samlar vi på vanliga frågor om just Bra billån utan kontantinsats. Vill du själv ställa en fråga om guiden eller ämnet så kan du göra det längst ner på den här sidan.

  • → Hur hittar man det bästa billånet?

Hur hittar man det bästa billånet?

Att försöka hitta det bästa billånet ser vi som vårt stora uppdrag och det gör vi genom några olika punkter. Vi har skapat topplistor över både billån med bilen som säkerhet för lånet och billån utan kontantinsats. Sedan har vi lagt till omdöme till alla lån, banker, låneförmedlare och jämförelsetjänster. För att sedan säga vad vi tycker med våra egna recentsioner.


Det här handlar Bra billån utan kontantinsats om

Bra billån utan kontantinsats är en underguide till Billån utan kontantinsats. Här förklarar vi hur vi tillsammans med våra besökare utser det bästa lånet för lån till bil där man inte har något insats.


Läs mer om Bra billån utan kontantinsats

Läs mer om Bra billån utan kontantinsats är en meny över vilka guider vi skrivit som är relatera till just billån utan kontantinsats och som vi verkligen tycker du borde läsa innan du väljer att låna pengar till bil och då framförallt om du vill låna pengar med ett privatlån / blancolån till bil.


Diskutera Bra billån utan kontantinsats med andra

Här nedanför kan du vara med och diskutera just Bra billån utan kontantinsats med andra besökare och med oss på redaktionen. Vårt mål är att du ska få svar på alla dina frågor innan du stänger ner Kontantinsats.se.


Läs och lämna betyg och omdöme på guide Bra billån utan kontantinsats

Här skulle vi bli väldigt glada om du ville ta dig tid att lämna betyg och omdöme på guiden Bra billån utan kontantinsats som du precis tagit del av.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Bra billån utan kontantinsats

En reaktion på “Bra billån utan kontantinsats

  1. Per

    Så om jag ska låna pengar till en bil för 30.000kr men inte vill lägga en enda krona själv så ska man alltså ta ett privatlån? Eller ska och ska men man kan göra det alltså?

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.