1. Advisa kontantinsats
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
 • Se hur mycket du/ni får låna idag!
Till erbjudande »
2. Lendo kontantinsats
 • Jämför över 25 banker och långivare!
 • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
 • Samma ägare som Blocket.se!
Till erbjudande »

Se den totala topplistan genom att klicka här.

Bostadslån utan kontantinsats

Bostadslån utan kontantinsats? Finns det bostadslån där du inte behöver någon kontantinsats alls? Nej det finns inte något bolån alls i Sverige där du kan ha mindre än 15 procent i insats. Så köper du en bostad för 1milj så måste du alltså ha minst 15 procent av det, det vill säga 150.000kr per miljon du köper bostad för. Du kan inte låna till dessa pengar med bostaden som säkerhet men du kan ta ett privatlån till insatsen. Här ovan har vi satt ihop en lista där du kan se vart besökare innan dig valt att låna pengar till sin insats just den här veckan. Topplistan sorteras alltså efter populäritet. Sedan kan du lämna omdöme och betyg samt läsa våran recension för att få mer info om dessa. Vi skriver även guider om alla alternativen. Till exempel vilka banker Lendo, Compricer och andra jämförelse tjänster jämför åt dig. Topplistan nollställs varje måndag klockan 00:01 och alla behåller då sin plats sedan veckan innan med med 0 röster. Så det krävs alltså bara en godkänd ansöka hos någon av dessa för att den ska ta plats 1 från början.

Så kan du låna till kontantinsatsen

Om du vill låna till kontantinsatsen till en bostad så är din chans ett privatlån. Vilket alltså är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengarna.

Bostadslån utan kontantinsats

Innehåll i guiden Bostadslån utan kontantinsats

Här kan du se vad guiden Bostadslån utan kontantinsats innehåller. Det du ser är rubrikerna till varje kapitel där du enkelt kan klicka dig fram till det du vill läsa mer om.

 • Bostadslån utan kontantinsats »
 • Innehåll i guiden Bostadslån utan kontantinsats (här är du nu)
 • Sammanfattning av Bostadslån utan kontantinsats
 • Läs mer om Bostadslån utan kontantinsats
 • Omdöme och betyg på guiden Bostadslån utan kontantinsats

Sammanfattning av Bostadslån utan kontantinsats

Det finns inget Bostadslån utan kontantinsats då vi har ett bolånetak i Sverige som gör att du inte kan belåna din bostad mer än max 85% av bostadens värde. Däremot kan du även låna till kontantinsatsen men då med ett privatlån (även kallat blancolån) som är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengarna. Det gör att lånet ofta billigt dyrare än samma summa som bolån där du lämnar bostaden som säkerhet för lånet men du kan låna till vad du vill istället. Till exempel till en kontantinsats alltså. Men ett tips är att lägga så mycket som möjligt själv av insatsen då det ökar chansen att få låna pengar för dig/er.


Läs mer om Bostadslån utan kontantinsats

Här bygger vi löpande en meny över guider om Bostadslån utan kontantinsats eller som är relaterade till det du precis har läst i den här guiden. Tanken är att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta fler guider i ämnet som vi skrivit.


Omdöme och betyg på guiden Bostadslån utan kontantinsats

Vill vill gärna höra vad du tycker om guiden Bostadslån utan kontantinsats som du precis tagit del av. Du kan lämna både betyg och omdöme. Vi har separerat dessa två då flera av våra besökare har önskat ha det så.


Här är du nu: Kontantinsats » Bostadslån utan kontantinsats

Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.