Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Bolånekalkyl

Bolånekalkyl bör man göra innan man går in i en budgivning på en bostad och dem flesta bankerna har väldigt bra såna online på nätet. Sedan finns det många jämförelsetjänster som även har det även om dom oftare är inriktade på privatlån bara. Alltså en vanlig lånekalkyl. Vi har länge funderar på om vi ska koda ihop en egen bolånekalkyl men då det skiljer så pass mycket från bank till bank så har vi istället manuellt samlat ihop deras bolånekalkyler och länkar in till dessa. Då kan du välja utifrån vilken eller vilka banker du är intresserad av.

Sedan för att göra den här listan mer relevant så har vi självklart en topplista över vart våra besökare oftast väljer att göra sin bolånekalkyl och sen kan även alla besökare lämna omdöme och betyg om hur bolånekalkylerna funkar. Alltså inte hur banken sammanlagt utan enbart hur bolånekalkylen är. På något sätt vill vi i förlängningen att bankerna ska fixa ännu bättre verktyg direkt online på nätet och vi tror att om vi sätter lite press på det så kan det gå snabbare.

Jämför alltid bolån

Vi tjatar alltid om hur viktigt det är att jämför lån och det är extra viktigt när du ska ta ett bolån. För det finns väldigt mycket pengar att spara genom att få den bästa räntan för just dig eller er.

#Ränta fr:Belopp:
1.Consector låneformedlare1,15%Upp till 15miljLåna pengar nu
2.Låna pengar av Svea ekonomi3,95Upp till 5miljLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken1,59%Upp till 8miljLåna pengar nu

Vill du ta en titt på resten så gör du det under alla lån där du ser alla lån vi har på Kontantinsats.se.


Innehåll i Bolånekalkyl

  • Lånekalkyl för privatlån
  • Så har vi byggt upp guiden Bolånekalkyl
  • Hur mycket får du låna?
  • Sammanfattning av Bolånekalkyl

Lånekalkyl för privatlån

Vill du istället göra en lånekalkyl för privatlån så kan du titta in lånekalkyl istället. Där kan du enkelt se vad ett lån skulle kasta för dig. Bolånekalkyl är sidan där vi samlar bolånekalkyler och vill du läsa vidare i ämnet så har vi sammanfattat några releterade sidor åt dig här. Du kan redan här se vad sidan handlar om alltså.

Så har vi byggt upp guiden Bolånekalkyl

Det här är meny över Bolånekalkyl där du kan se vad hela sidan handlar om redan här. Du kan klicka på länkarna för att ta dig fram snabbt. Du klickar med pilen för att ta dig fram. Vi blir väldigt glada om du vill ge ditt omdöme på guiden Bolånekalkyl genom att skriva några ord här nedanför. Bolånekalkyl är en sida där vi skriver om vart du kan göra en bolånekalkyl och hur det går till. Så vill du räkna på ett bolån kan du alltså börja på den här sidan och ta dig vidare. För vi tycker det är viktigt att man gör en bolånekalkyl redan innan man börjar titta på sina ny bostad. Så man direkt kan vara med i en eventuell budgivning om man skulle springa på sitt drömboende. Annars är risken att det glider ut händerna bara för det eller att man titta på ett för dyrt boende än vad banken tycker man har råd med.


Hur mycket får du låna?

Svar: Tyvärr finns det bara en möjlighet att få veta hur mycket du får låna och det är att skicka in en ansökan. Det är först då du får det klart till 100% hur mycket pengar du får låna.


Sammanfattning av Bolånekalkyl

Vill du läsa mer om Bolånekalkyl? Det här är listan över andra sidor vi skrivit om det helt enkelt. Vi har försökt göra det så enkelt som möjligt. Så du kan hitta vidare till andra sidor som är relaterade till att räkna ut hur mycket ett bolån skulle kosta just dig.

Bolånekalkyl


2 reaktion på “Bolånekalkyl

Kommentarer inaktiverade.