Veckans topplista över lån - v.4 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.4 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades tisdag 2018-01-23 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Bolån utan kontantinsats Handelsbanken

Bolån utan kontantinsats Handelsbanken, finns det? Svar: Nej Handelsbanken har ingen bolån utan kontantinsats. Faktum är att det finns ingen bank i Sverige som erbjuder dig att ta hela bostaden som säkerhet för ditt bolån. Det du kan göra är att ta ett bolån upp till max 85 procent av bostadens säkerhet och sedan får du ta ett privatlån för resterande 15 procent om du vill. Privatlån är ett lån där du alltså inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Vilket du gör med ett bolån där du lämnar bostaden som säkerhet för lånet. Sen om Handelsbanken erbjuder dig att låna till kontantinsatsen vet vi inte men vad vi hört så är det individuellt om dom gör det. Det vill säga att det finns möjlighet att göra det men att du självklart måste ha såna förutsättningar med inkomst och så vidare för att få den möjligheten. Ingen låneförmedlare har samarbete med Handelsbanken vad vi vet. Den enda storbanken vi vet har samarbete med låneförmedlare är Swedbank. Under bolån utan kontantinsats kan du läsa en fördjupning i hur bolånetaket ser ut i Sverige och hur du kan låna 100% till en bostad men inte utan en kontantinsats oavsett vilken bank du väljer.


Innehåll i Bolån utan kontantinsats Handelsbanken

Målet med våra guider är att du alltid ska kunna hitta det du söker så snabbt som möjligt. Vi har som mål att 90 procent ska kunna hitta det dom söker ovanför den här menyn. Utifrån vad rubriken antyder att den handlar om. Sedan har vi resten för dom 10 procent som inte gör det. Och då är den här menyn till stort hjälp. Hoppas vi. Vi listar helt enkelt alla rubriker till kapitlen i guiden.

  • Bolån utan kontantinsats Handelsbanken »
  • Innehåll i Bolån utan kontantinsats Handelsbanken (här är du nu)
  • Läs mer om Bolån utan kontantinsats Handelsbanken
  • Ställ frågor och diskutera Bolån utan kontantinsats Handelsbanken
  • Lämna betyg på guiden Bolån utan kontantinsats Handelsbanken
  • Lämna omdöme på guiden Bolån utan kontantinsats Handelsbanken

Läs mer om Bolån utan kontantinsats Handelsbanken

Klicka dig enkelt vidare om andra guider om just Bolån utan kontantinsats Handelsbanken. Vi listar helt enkelt andra guider vi skrivit i ämnet så du ska kunna klicka dig vidare till andra guider vi tror du är intresserad av om du tycker guiden ovan är intressant eller om du inte riktigt hittade det du sökte i den.

Låna till kontantinsats


Ställ frågor och diskutera Bolån utan kontantinsats Handelsbanken

Vi vill bygga en sajt tillsammans med våra besökare och har därför öppnat upp alla guider så alla besökare kan ställa frågor och diskutera under alla guider. Så även för guiden Bolån utan kontantinsats Handelsbanken som du precis läst. Så vi blir väldigt glada om du vill ta dig tid att ställa en fråga och diskutera Bolån utan kontantinsats och Handelsbanken här nedanför i kommentarsfältet. Vi på redaktionen svarar oftast samma dag och andra besökare brukar svara lika snabbt. Tack för att du vill vara med och skapa en platform för alla människor i Sverige som vill ha information om lån och ekonomi.


Lämna betyg på guiden Bolån utan kontantinsats Handelsbanken

Ge betyg på guiden Bolån utan kontantinsats Handelsbanken. Vi vill bygga en guide tillsammans med våra besökare så vi tillsammans kan skapa en plattform där vi kan samlas innan vi ska låna pengar eller ta något annat viktigt ekonomiskt beslut. Därför är dina åsikter avgörande för oss. Tycker du att vi skrivit en bra guider om det finns bolån helt utan insats hos Handelsbanken?

[ratings]


Lämna omdöme på guiden Bolån utan kontantinsats Handelsbanken

Ge gärna även ett omdöme på guiden Bolån utan kontantinsats Handelsbanken och det gör du men en kommentar nedan.


Här är du nu: Kontantinsats » Bolån utan kontantinsats Handelsbanken

Det här inlägget postades i Bolån utan kontantinsats, Handelsbanken. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bolån utan kontantinsats Handelsbanken

  1. Karla skriver:

    Vi lånade till vår kontantinsats med ett privatlån hos ICA Banken och har bolånet hos Handelsbanken. Jag tjänar 45.000kr och min tjej är arbetssökande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.