Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 45. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Bolån hos ICA Banken

Bolån hos ICA Banken? Det det de du funderar på? Ska du låna pengar hos ICA Banken så har du kommit till rätt sida. Vi har följt dom sedan starten av Kontantinsats.se år 2010 och vi har tillsammans med våra besökare byggt upp ett stort antal guider som vi hoppas ska hjälpa dig ta rätt beslut vad gäller lån. Här ska du kunna jämföra bolån så du kan se om ICA Banken är bäst för just dig eller inte.

Lån till insatsen via ICA Banken

Om du ska låna till insatsen hos ICA Banken också så ska du ansöka om ett privatlån. För du kan inte ta ett bolån till insatsen. Utan då är det lån utan säkerhet som gäller. Alltså privatlån. Så se till att ansöka om rätt lån. Du bör även titta in våran stora sida om ICA Banken.

Huslån och bolån nästan samma sak

Vi har valt att dela in lån till en bostad i huslån och bolån. Även bostadslån i några få fall. Även om vi gärna använder bolån i dessa fall. Men huslån är ett bolån men till hus bara. Medan bolån är till både lägenhet och hus. Det är så vi valt att dela in det eftersom det skiljer en del mellan att låna till hus och lägenhet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.