Bolån utan kontantinsats – Viktigt!

Bolån utan kontantinsats, finns det i Sverige? Kan man låna till kontantinsatsen? Hur många procent ligger kontantinsatsen på vid bostadsköp? Är kontantinsatsen lika stor på lägenhet/bostadsrätt som hus/villa? Svar: Bolån utan kontantinsats finns det dessvärre inte i Sverige utan du får inte belåna din bostad mer än 85 procent av bostadens värde. Detta sedan Finansinspektionens nya riktlinjer som kom hösten år 2010 när kontantinsatsen gick från 10% till 15%. Så minst 15 procent måste således bestå av en så kallad kontantinsats. Det är 15% kontantinsats på både hus / villa och lägenhet / bostadsrätt. Och du kan alltså inte hitta någon bank som lånar ut mer än 85 procent med bostaden som säkerhet. Men man kan däremot låna till kontantinsatsen men då med ett privatlån (kallas även blancolån) som är ett lån där man inte lämnar bostaden som säkerhet. Men i och med att banken tar en större risk när dom lånar ut pengar till dig utan att ha någon säkerhet för den delen av lånet så har ett privatlån/blancolån oftast högre ränta än ett bolån med bostaden som säkerhet. Vid ett bolån tar banken bostaden som säkerhet för lånet och då får du på så sätt en billigare ränta. Du måste ofta även amortera (betala av) på ett privatlån till kontantinsats betydligt snabbare än ett bolån med bostaden som säkerhet. Du kan inte hitta ett amorteringsfritt (där du inte behöver betala av lånet utan bara betala ränta) privatlån/blancolån till din kontantinsats precis som du inte kan hitta en bolån som du inte måste amortera på sedan dom nya amorteringsreglerna som trädde i kraft 2016.

Låna till kontantinsats – Veckans ENKLA topplista

Här ovan har vi sammanställt en ENKEL topplista över dom 10 populäraste privatlånen till kontantinsats just den här veckan. Vill du se omdöme, betyg och recensioner så kan du titta in STORA topplistan längre ned i den här guiden. Kom ihåg att även läsa guiden Låna till kontantinsats som du hittar på startsidan. Här ovan i topplistan ser du vart besökare innan dig har valt att låna pengar till sin kontantinsats just den här veckan. Topplistan nollställs klockan 00:01 varje måndag men alla behåller sin placering sen veckan innan men då med noll ”röster”. Vi listar banker, låneförmedlare och jämförelsetjänster som erbjuder privatlån/blancolån till kontantinsatsen och hoppas på så sätt visa den bredaste och bästa jämförelsen av alla med banker där du kan låna pengar till din kontantinsats. Sen kan du även läsa och lämna omdöme och betyg på samtliga privatlån/blancolån, banker, lånegivare, banker, låneförmedlare och andra typer av jämförelsetjänster. Läs gärna även våran egna recension där vi på redaktionen försöker samla in så mycket information som möjligt och utifrån den säga vad vi tycker. Det är några av punkterna som vi hoppas ska hjälpa dig att köpa en bostad. På så sätt hoppas vi att vi hjälper till att få in flera på bostadsmarknaden som annars inte hade haft en chans. Risken är annars att en hel generation hamnar utanför bostadsmarknaden helt.

Enkla topplistan Bolån utan kontantinsats


Innehåll i guiden Bolån utan kontantinsats

Här har du en snabbmeny över guiden Bolån utan kontantinsats så du så snabbt som möjligt ska kunna hitta det du söker och även se vad du har att förvänta dig av de här guiden innan du ens börjar läsa den. Vi vill inte att du lägger en enda sekund på Kontantinsats.se om du inte får ut något av det. Därför försöker vi alltid visa vad guiden innehåller redan innan du börjar läsa den. Och det är även därför rubrikerna även ska stämmer 100% på innehållet och gjort så du kan lämna omdöme och betyg på just det i alla guider.


Tips angå bolån utan kontantinsats

Tips angå bolån utan kontantinsats är kapitlet där vi försöker komma med smarta tips för dig som hittat hit och är ute efter ett bolån utan kontantinsats. Och då menar vi framförallt eftersom det inte finns något bolån utan kontantinsats men att man ändå kan låna pengar till den också.

 • Låna pengar med medsökande
 • Låna till kontantinsatsen med privatlån
 • Använd en låneförmedlare för privatlån (blancolån)
 • Samla lån innan bostadsköp
 • Akta dig för att belåna dig för mycket

Låna pengar med medsökande

Låna pengar med medsökande kan ibland vara helt avgörande för att du/ni får låna pengar eller inte. Dessutom kan det göra lånet mycket billigare med lägre ränta i och med att banken som lånar ut pengar till dig tar mindre risk och därför inte behöver ta lika mycket betalt.

Låna till kontantinsatsen med privatlån

Låna till kontantinsatsen kan du göra privatlån (även kallat blancolån) och det är alltså lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Vid ett bolån lämnar du till exempel bostaden som säker för lånet. Men i och med att det finns ett bolånetak i Sverige som gör att du inte får belåna din bostad mer än 85% av dess värde så kan du inte låna till dom sista 15 procenten med bostaden som säkerhet för lånet. Då får du helt enkelt gå över till privatlån istället. Där är det bara din ekonomi och val av bank som kan hindra dig från att även ta lån till kontantinsatsen.

Använd en låneförmedlare för privatlån (blancolån)

Funderar du på att ta ett privatlån (kallas även blancolån) till din insats så väljer dom allra flesta av våra besökare att använda sig av en låneförmedlare. Och eftersom vi litar på våra besökare så tror vi att det är det bästa alternativet när man vill få billig ränta och bra villkor för sitt privatlån. Det finns nämligen mycket pengar att spara genom att jämföra lån. Många låneförmedlare är helt gratis och hjälper dig jämföra över 20 banker i vissa fall. Och det med en enda ansökan och en enda kreditupplysning (UC).

Samla lån innan bostadsköp

Har du många små-lån och krediter som kostar mycket pengar i ränta så bör du samla alla lån och krediter till ett lån innan du köper en bostad. På så sätt kan du få ner dina kostnader och din lånekalkyl ser bättre ut inför ett bolån. Speciellt om du även funderar på att låna pengar till kontantinsatsen.

Akta dig för att belåna dig för mycket

Det kan se väldigt billigt ut att låna pengar idag men vad händer om räntan går upp till 5% igen? Kommer du klara av det eller kommer du bli tvungen att flytta? Räkna på det innan du väljer att låna pengar till en bostad.


Vanliga frågor om Bolån utan kontantinsats

Här samlat vi vanliga frågor om bolån utan kontantinsats. Guider uppdateras hela tiden löpande så vill du ställa en fråga så kan du göra den längst ner i den här guiden och får vi in frågan tillräckligt många gånger så kommer den till slut även med här i någon form.

 • Finns det bolån utan kontantinsats?
 • Kan man låna till kontantinsatsen med ett privatlån?
 • Varför finns det så många låneförmedlare på topplistan?
 • Hur mycket får jag låna till bostad och kontantinsats?

Finns det bolån utan kontantinsats?

Svar: Nej i Sverige finns det inget bolån utan kontantinsats. Det är minst 15 procent i insats som gäller i Sverige oavsett vilken bank du väljer. Däremot kan du låna till kontantinsatsen också men då med ett privatlån istället.

Kan man låna till kontantinsatsen med ett privatlån?

Svar: Ja det går utmärkt att låna pengar till kontantinsatsen med ett privatlån (även kallat blancolån). Självklart måste du ha förutsättningarna för att få det men det finns inga regler som hindrar dig från det. Du får däremot inte belåna din bostad mer än 85% av bostadens värde och det spelar ingen roll vilken bank du väljer för ingen belånar din bostad med mera. Däremot kan du alltså ta ett lån utan säkerhet till insatsen.

Varför finns det så många låneförmedlare på topplistan?

Svar: Anledningen till att det finns så många låneförmedlaren på topplistan gissar vi är för att det är privatlån som man använder för att kunna ha möjligheten att låna till insatsen. Du får inte lämna bostaden som säkerhet för max 85% av bostadens värde oavsett vilken bank du väljer. Och ska man hitta det bästa privatlånet med bäst ränta och villkor så är låneförmedlare det bästa sättet att göra det. Du kan jämföra över 20 privatlån med bara en UC och en ansökan istället för en ansökan och en UC per lån. Och hur fler UC du har på dig desto svårare kan du få att låna pengar och dessutom kan det göra att du får dyrare ränta. Därför vill du hålla ner antal UC på dig. Och därför tror vi låneförmedlare är så populärt när det gäller alla privatlån oavsett om man ska låna till bil eller till sin kontantinsats.

Hur mycket får jag låna till bostad och kontantinsats?

Svar: Det enda du kan göra för att få svar på från Hur mycket får jag låna är att skicka in en ansökan. Det är tyvärr först då du får reda på hur mycket just du får låna.


Låna till kontantinsats – Veckans STORA topplista

Här nedan hittar du en sammanfattning av dom mest populära alternativen i topplistan här ovan. Topplistan visar vilka lån som är populärast hos våra besökare för att låna till sin kontantinsats just den här veckan. En del av uppdateringen sker automatiskt hela tiden och en del fixar vi manuellt varje dag.

 • 1. Låna till kontantinsats via låneförmedlare Lendo
 • 2. Låna till kontantinsats hos ICA Banken
 • 3. Låna till kontantinsats via låneförmedlare AXO Finans
 • 4. Låna till kontantinsats via låneförmedlare Zmarta
 • 5. Låna till kontantinsats via låneförmedlare Freedom Finance
 • 6. Låna till kontantinsats via låneförmedlare Lendify
 • 7. Låna till kontantinsats hos Bank Norwegain
 • 8. Låna till kontantinsats via låneförmedlare Advisa
 • 9. Låna till kontantinsats via låneförmedlare Consector
 • 10. Låna till kontantinsats hos Santander

1. Lendo

Lendo ligger just nu på plats nummer 1 i vår topplista här ovan. Lendo är en låneförmedlare precis som Advisa som ligger på plats två. Hos Lendo jämför du 21 banker mot varandra för att se vart du kan låna till kontantinsats billigast.

Lendo omdöme

Läs mer om Lendo

Här kan du läsa vidare om Lendo i våra guider vi skrivit om Lendo. Vi har tagit ut dom vi tycker du borde läsa innan du funderar på att låna pengar via en låneförmedlare.

Lendo


2. ICA Banken

ICA Banken kommer på 6:e plats och ICA Banken är ett av alternativen i topplistan som även erbjuder bolån. Det går alltså att ansökan om både bolån och privatlån till kontantinsats. Om det är det som gör dom så populära i topplistan är svårt att svara på. Klart är i alla fall att dom flesta i Sverige vet vilka ICA är och det bidrar förmodligen till den höga placeringen.

Läs mer om ICA Banken

Ska du låna pengar av ICA Banken så bör du läsa guiderna här nedan som vi tipsar om. Där har vi samlat det viktigaste du bör veta och även vad andra besökare tycker om ICA Banken.


3. AXO Finans

AXO Finans är en låneförmedare som låter bankerna buda om vilken som får låna ut pengar till dig genom att erbjuda den bästa räntan och dom bästa villkoren för just dig.

Läs mer om AXO Finans

Vill du veta mer om låneförmedlare AXO Finans så kan du titta på guiderna vi radat upp här. Det är guider vi skrivit och som vi tycker du borde läsa innan du väljer att låna pengar via AXO Finans.

AXO Finans


4. Zmarta

Zmarta har samma ägare som Freedom Finance. Men dom skiljer sig ändå åt så du bör titta på båda alternativen.

Zmarta


5. Freedom Finance

Freedom Finance är även dom en låneförmedlare och har samma ägare som Zmarta som kommer på plats 5.

Freedom Finance


6. Lendify

Lendify låter privatpersoner låna ut pengar till andra privatpersoner och sköter allt där emellan.

Lendify


7. Bank Norwegian

Bank Norwegian går utmärkt att använda för att låna pengar till sin kontantinsats. Bank Norwegian är ett dotterbolag till flygbolag Norwegian och erbjuder dig bland annat privatlån upp till 500.000kr, kreditkort med mera. Hos våra besökare är det det tredje mest populära alternativet den här veckan.

Bank Norwegian omdöme

Läs mer om Bank Norwegian

Funderar du på att låna till insatsen hos Bank Norwegian så tycker vi att du borde läsa guiderna här nedanför först. Här tipsar vi om guider som vi har skrivit om Bank Norwegian och som vi tycker alla som ska låna pengar av dom borde läsa.

Bank Norwegian


8. Advisa

Advisa är en låneförmedlare som den här veckan ligger på plats två i vår topplista över vart våra besökare valt att låna till sin kontantinsats flest gånger just den här veckan. Hos Advisa får du förslag från flera banker som vill låna ut pengar till din kontantinsats och så kan du själv välja vilket alternativ du tycker är bäst för just dig.

Advisa omdöme

Läs mer om Advisa

Här ser du tips på guider om Advisa som vi tycker du borde läsa innan du väljer att använda låneförmedlare Advisa för att jämföra lån.

Advisa


9. Consector

Consector är en låneförmedlare som inte är lika känd som Lendo, Freedom Finance och Advisa men som börjar ta mer och mer av topplistan.

Consector


10. Santander

Santander har precis tagit sig in på listan då vi precis har börjat lista dom. Många känner igen dom från deras reklamfilmer som varit väldigt uppskattade.


Fördjupning i Bolån utan kontantinsats

Har du inte fått svar på sina frågor om Bolån utan kontantinsats i texten ovan så har vi skrivit ihop en fördjupning till dig här nedanför.

 • Så hur kan det se ut om man vill låna mer än 85% till en bostad?
 • Låna till kontantinsats på 15 procent och ta ett bolån på resterande 85 procent
 • Bolån + Låna till kontantinsats
 • Bolån utan kontantinsats 2017

Så hur kan det se ut om man vill låna mer än 85% till en bostad?

Om man inte har någon kontantinsats och söker ett bolån utan kontantinsats egentligen, hur kan finansieringen se ut då? Om du köper en villa för 2 miljoner så måste du ha 15 procent av det som insats, det vill säga 300.000kr totalt.

Då kan finansieringen se ut så här:

Bolån: 1700.000kr 85% (bolån med bostaden som säkerhet för lånet)
Kontantinsats: 300.000kr 15% (privatlån/blancolån utan att lämna något i säkerhet för lånet)

Låna till kontantinsats på 15 procent och ta ett bolån på resterande 85 procent

Låna till kontantinsats på 15 procent och ta ett bolån till resterande 85 procent är en vanlig lösning på finansiering av en bostad. Tänk dock som sagt på att båda lånen måste få plats i kalkylen för hur mycket du får låna.

Bolån + Låna till kontantinsats

Ett tips är att försöka ha så stor del av kontantinsatsen ihopsparade istället för att låna till hela, i det här fallet ovan 300.000kr, med ett privatlån/blancolån. För det gör att du/ni har större chans att få lånet. Säg att du/ni sparat ihop 100.000kr själv och sedan lånar 200.000kr med ett privatlån på exemplet här ovan. För att sen ta ett bolån på 1700.000kr med bostaden som säkerhet. Det ser betydligt bättre ut för banken än att du vill låna upp precis hela bostadens värde. Även om det går hos vissa banker också. Men för att du inte ska missa din drömbostad så är vårt tips att du börjar spara till din insats oavsett om du tänker låna till den eller inte.

Bolån utan kontantinsats 2017

Bolån utan kontantinsats 2017 finns det således inte. Så ett sådant lån kan du sluta leta efter och istället lägga ner din tid på att fundera på hur du kan finansiera din kontantinsats på bästa sätt. Antingen genom skjuta upp ditt köp av bostad och skaffa dig ett sparkonto och spara ihop pengarna eller låna till den på något sätt. Till exempel genom ett privatlån från topplistan ovan.


Sammanfattning av guiden Bolån utan kontantinsats

Bolån utan kontantinsats finns inte i Sverige men däremot kan man prova låna till insatsen med ett vanligt privatlån. Du kan se om det är ett alternativ för dig här ovan i topplistan. Där hittar du direktlänkar direkt in till ansökan och villkor för att du ska få ta ett lån. Sen är det bara ansöka och se om dem godkänner det som ett alternativ för dig. En ansökan tar sällan mer än bara några då minuter och då får du reda på det och behöver inte längre gå och fundera på om det skulle fungera för dig/er eller inte. Det finns inget bolån utan kontantinsats i Sverige oavsett vilken bank du väljer men du kan låna till kontantinsatsen också men då med ett privatlån. Den här guiden visar hur du kan låna till kontantinsatsen på minst 15% och sedan hur du kan ta ett bolån på resterande 85%. Vi visar vart flest av våra besökare valt att låna till sin insats efter ha besökt någon av våra guider om lån till kontantinsatsen där våra besökare kan läsa och lämna omdöme och betyg på samtliga lån.

bola%cc%8an-utan-kontantinsats

Bolån utan kontantinsats


Tips på guider relaterade till guiden Bolån utan kontantinsats

Nu följer några utdrag från andra guider som vi skrivit och som vi tror du kan vara intresserade av om du tycker den här guiden Bolån utan kontantinsats vara intressant

 • Låna till kontantinsats
 • Kontantinsats hus
 • Kontantinsats lägenhet
 • Kontantinsats bostadsrätt
 • Bolån
 • Samla lån
 • Billån utan kontantinsats
 • Hur mycket får jag låna
 • Låneförmedlare
 • Bästa låneförmedlare

Låna till kontantinsats

Låna till kontantinsats är möjligt hos vissa långivare och banker och då är det deras privatlån som gäller. Det vill säga ett lån utan säkerhet. Det är ett lån som ofta har lite dyrare ränta än ett bolån eftersom långivaren tar en större risk och således även måste ta mer betalat för det. Ofta ökar chansen för att få låna till sin kontantinsats om man även tar sitt bolån hos samma bank. Och är man två som söker lånet så ökar chansen ännu mer. I topplistan ovan hittar du privatlån och många ev dessa har även bolån. Till exempel ICA Banken som är ett populärt alternativ vid lån till bolån + kontantinsats. Du kan således ansöka om både privatlån till kontantinsats och bolån samtidigt. Direkt online på nätet. Listan sorteras efter vilka alternativ som är populärast hos dom som besökt den här sidan innan dig.

Kontantinsats hus

Kontantinsats hus, hur många procent ligger den på? Kontantinsats vid husköp är 15 procent i Sverige sedan Finansinspektionens krav som trädde i kraft i oktober 2010. Innan det var det 10 procent. Läs mer under Kontantinsats hus där vi skrivit mer om det.

Kontantinsats lägenhet

Kontantinsats lägenhet, är det 15 procent även där precis som med hus? Kontantinsats vid köp av lägenhet är precis som vid hus. Det vill säga minst 15 procent sedan Finansinspektionens krav som trädde i kraft i oktober 2010.

Kontantinsats bostadsrätt

Kontantinsats bostadsrätt, är det någon skillnad på det? Kontantinsats vid köp av bostadsrätt är ingen skillnad mot villa/hus eller annan lägenhet. Det är alltså 15 procent som gäller även där.

Bolån

Bolån heter guiden som fungerar som startsida för alla guider som vi skriver om bolån. Där kan du bland annat hitta allt om kontantinsats, topplån med mera och aktuella bolåneräntor.

Samla lån

Ett smart tips för att öka chansen att få plats med bolån + lån till kontantinsats i din kalkyl är att samla lån och krediter till ett stor lån. Om du tidigare samlat på dig många snabblån, kreditkort och så vidare. Samla dessa lån till ett med ett samlingslån och få mer utrymme i din kalkyl för bolån och lån till insats.

Billån utan kontantinsats

Guiden Billån utan kontantinsats handlar ju som du förstår om billån och kanske inte har så mycket med bolån utan kontantinsats kanske du tycker. Men vi tycker ändå den passar in som ett tips då det är intressant hur du måste ha 20% i insats vid köp av bil om du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Många bilhandlare erbjuder sina kunder att låna till insatsen med ett privatlån och sedan ha bilen som säkerhet för resterande 80% men det är ju inte riktigt det som var tanken med att det ser ut så i Sverige.

Hur mycket får jag låna

Hur mycket får jag låna är en fråga vi ofta får in och därför har vi skapat guiden Hur mycket får jag lån. Det är en guide där vi försöker svara på hur mycket man kan få låna utifrån inkomst med mera. Det är väldigt svårt att svara på så därför skapade vi den här guiden så vi kan länka till den som svar när vi får mail med den frågan och så vidare.

Låneförmedlare

Funderar du på att låna till kontantinsatsen med ett privatlån så borde du läsa våran guide Låneförmedlare. Via en låneförmedlare kan du nämligen jämföra över 20 banker med bara en UC och en ansökan. Helt gratis dessutom.

Bästa låneförmedlare

Bästa låneförmedlare är en förläggning på guiden här ovan. Ska du ta ett privatlån så bör du läsa våra Låneförmedlare här ovan och sedan även Bästa låneförmedlare.


Vi har skrivit mer om Bolån utan kontantinsats

Tanken med den här menyn är att den ska ge dig en så bra överblick som möjligt över andra guider som vi skrivit om just Bolån utan kontantinsats och som vi tror du kan vara intresserad av om du är intresserad av just bolån utan kontantinsats. Vi tipsar även om guider som är relaterade till ämnet. Till exempel billån utan kontantinsats, båtlån utan kontantinsats, låneförmedlare, privatlån och så vidare.

Billån utan kontantinsats

Här har vi skapat en enkel meny över guider om billån och kontantinsatsen.

Låna till kontantinsats

Funderar du på att låna till kontantinsatsen när du ska köpa bostad så bör du läsa dessa guider innan.


Ställ en fråga och diskutera Bolån utan kontantinsats

Ställ gärna en fråga om Bolån utan kontantinsats här nedan i kommentarsfältet. Vi på redaktionen svara oftast inom 24 timmar 365 dagar om året. Även andra besökare brukar vara väldigt snabba på att svara på frågor och diskutera spännande ämnen. Av alla frågor som vi får in om bolån och då framförallt bolån utan kontantinsats så är det många som är återkommande och då publicerar vi dom i kapitlet Vanliga frågor om Bolån utan kontantinsats lite längre upp på den här sidan. Men hittar du inte svar på din fråga så kan du alltså ställa den här nedan.


Betyg på Bolån utan kontantinsats

Här kan du lämna betyg på guiden Bolån utan kontantinsats. Betyg lämnar du genom att ge 1-5 stjärnor. Du trycker helt enkelt med pilen på stjärnorna. Den längst till vänster är 1 och längst till höger 5. Vi försöker bygga en sajt tillsammans med våra besökare för våra besökare så dina åsikter är väldigt viktiga för oss. Vi vill att rubrikerna alltid ska kunna svara på allas frågor om just det ämnet. Och det så snabbt som möjligt. Därför hoppas vi att du tycker vi levt upp till det i den här guiden och ger oss bra betyg. Kom gärna med tips på hur vi kan bli bättre också!

(195 röster och i snitt: 4,35 av 5)

Omdöme på Bolån utan kontantinsats

Du ger ett omdöme på guiden Bolån utan kontantinsats genom att skriva en kommentar här nedanför. Vi blir väldigt glada om du vill lämna både betyg och omdöme och där du kan lämna en förklaring till ditt betyg i din kommentar. Det vi vill att du ger betyg och omdöme på är hur bra du tycker innehållet stämmer med just rubriken Bolån utan kontantinsats. Och självklart hur bra innehållet är. Där får du väldigt gärna ställa en fråga också om det är något i guiden du undrar över eller vill diskutera.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Bolån utan kontantinsats

Publicerat i Bolån utan kontantinsats, Kontantinsats | 42 kommentarer

Hur mycket får jag låna på det jag tjänar?

Hur mycket får jag låna på det jag tjänar? Svar: Det kan inte vi svara på utan du måste helt enkelt skicka in en låneansökan för att ta reda på det. Många väljer att skicka in låneansökningar till flera samtidigt för att sen jämföra dessa mot varandra. Villkoren för att få lån skiljer sig en hel del mellan långivarna så det är inte sällan man får avslag hos den ena och lånelöfte hos nästa. Här ovan hittar du en topplista över privatlån. Där kan du klicka dig vidare och ansöka direkt online på nätet. Är du ute efter ett annat typ av lån kan du använda dig av menyn för att sortera lånen.

Hur mycket får jag låna på det jag tjänar?

Publicerat i Hur mycket får jag låna, Låna pengar | 1 kommentar

Köpa bil med Wasa Kredit

Köpa bil med Wasa Kredit? Ska du köpa bil med att låna pengar av Wasa Kredit? En av våra populära guider heter Wasa Kredit billån och där har vi skrivit en guide om deras billån. Och det viktigaste i guiden är att du kan använda låneförmedlare att gratis jämföra Wasa Kredit mot andra banker och långivare. Här ovan ser du en topplista över dom 10 populäraste lånen till bil utan kontantinsats. Och i våran guide Wasa Kredit billån så kan du alltså se vilka av dessa som jämför Wasa Kredit åt dig. Självklart kan du även läsa och lämna betyg och omdöme på Wasa kredit under guiden Wasa Kredit omdöme och läsa vad vi tycker om Wasa kredit under guiden Wasa Kredit recension.

Publicerat i Wasa Kredit, Wasa Kredit billån | Lämna en kommentar

Snabblån med utbetalning samma dag

Snabblån med utbetalning samma dag? Svar: Vi har flera guider med snabblån, smslån och andra smålån som har utbetalning samma dag. Visa har även helgutbetalning samma dag. Alltså att du kan få pengarna utbetalda till ditt konto samma dag fast att det är lördag eller söndag. Därför har vi listat alla lån i den här guiden som lovar utbetalning samma dag på sin hemsida. Vi har delat in dom i alla lån som lovar utbetalning samma dag på vardagar, alla lån som lovar utbetalning samma dag på lördagar och sedan alla lån som lovar utbetalning på söndagar. Det gäller dock att du uppfyller kraven för att få utbetalning samma dag och vi försöker så tydligt som möjligt redogöra det i guiden men du måste klicka på länken till deras villkor för att läsa exakta villkor så det inte blir något missförstånd.

Snabblån – Veckans ENKLA topplista

Det är är topplistan som är ett utdrag efter våran stora guide om snabblån och den visar dom 10 populäraste snabblånen hos våra besökare oavsett utbetalningsdag. Vill du se hela topplistan så ska du går till Veckans STORA topplista med ALLA snabblån inkl betyg, omdöme och recensioner bland annat. Här kan du även se vilka som betalar ut lånen samma dag.

Om du vill se hela topplistan kan du besöka guiden Snabblån. Där har vi hela listan.

Snabblån


Lista på liknande guider som Snabblån med utbetalning samma dag

Det här kapitlet listar andra guider vi skrivit om just Snabblån med utbetalning samma dag och som vi är övertygade om att du vill läsa om du är intresserad av just lån som betalar ut pengarna till kontot samma dag som man ansöker..


Frågor om Snabblån med utbetalning samma dag

Vid eventulla frågor om just Snabblån med utbetalning samma dag. så är kommentarsfältet öppet för dig.


Betyg på Snabblån med utbetalning samma dag

Vad med och tyck till om du tycker guiden SSnabblån med utbetalning samma dag verkligen svarar på rubriken. Du ger betyg 1 till 5.

(6 röster och i snitt: 4,67 av 5)

Här är du nu: Låna till kontantinsats » Snabblån » Snabblån med utbetalning samma dag

Publicerat i Snabblån | Lämna en kommentar

Ferratum lån 15000

Ferratum lån 15000? Har Ferratum lån på 15.000kr? Svar: Ska du låna pengar av Ferratum och vill låna 15000kr? Då rekommenderar vi att du tar en titt på våra sidor Ferratum, låna 15000kr, snabblån och smslån innan du väljer att låna pengar av Ferratum. Men vet du redan att du vill det så kan du ta och klicka på Mer info här nedan. Ferratum är ett av dem mest populära alterntiven bland alla snabblån och gör just nu massor av reklam i media. Bland annat en TV-reklam som går i hela Sverige och som helt enkelt vill att du ska låna pengar av dem.

Läs villkoren hos Ferratum innan du ska låna pengar av dom.

Ferratum lån 15000


Innehåll i guiden Ferratum lån 15000

 • Innehåll i guiden Ferratum lån 15000 (här är du nu)
 • Läs mer om Ferratum lån 15000
 • Omdöme och betyg på guiden Ferratum lån 15000

Läs mer om Ferratum lån 15000


Omdöme och betyg på guiden Ferratum lån 15000

Vi skulle bli glada om du ville ta dig tid att lämna omdöme och betyg på guiden Ferratum lån 15000 som du precis tagit del av.

(8 röster och i snitt: 4,88 av 5)

Här är du nu: Kontantinsats » Ferratum lån 15000

Publicerat i Ferratum | Lämna en kommentar

Låna pengar snabbt med bankID

Låna pengar snabbt med bankid? Svar: Vill du låna pengar snabbt och vill kunna identifiera dig med bankid för att snabb på lånet så har du kommit till rätt guide. För i den här guiden så listar vi nämligen lån där du kan låna pengar med hjälp av bankid. Vi har valt att skapa en ENKEL topplista och en STOR topplista. Den enkla topplistan listar bara lånen som erbjuder dig att låna pengar med bankid och där har vi bara gjort så att vi länkat in till där du kan läs mer om att låna pengar med bankid. Sedan sorteras listan efter vart flest väljer att låna pengar just den här veckan. Den STORA topplistan listar samma lista men är en utökad version helt enkelt och där hittar du bland annat hur snabbt dom vanligtvis betalar ut lånen och sedan har vi lagt till omdöme, betyg och recensioner bland annat. Allt för att skapa en så komplett lista som möjligt.

Publicerat i BankID, Låna pengar, Låna pengar snabbt | Lämna en kommentar

Låna till kontantinsats – Så går det till

Låna till kontantinsats 2017? Vilket är det vanligaste lånet att använda sig av för att låna till kontantinsatsen i år 2017? Svar: I våra guide Låna till kontantinsats på startsidan så har vi som mål att bygga Sveriges bästa guide för alla som vill låna till kontantinsatsen. Sedan har vi gjort med nischade guider som hamnar om just att låna till kontantinsatsen med ett privatlån men tagit ut dom och även gjort en egen guider för dom frågorna. Som den här guiden till exempel. Här visar vi vilka lån som har varit populärast hela året. Våra vanligaste topplistor visar vilka lån som varit populärast den aktuella veckan annars. Som du kanske vet så måste du ha minst 15% i kontantinsats oavsett vart du väljer att ta ditt bolån. I Sverige har vi nämligen ett bolånetak på 85% vilket gör att du inte får belåna bostaden mer än 85%. Vilket lämnar 15% över som du inte får låna till med bostaden som säkerhet. Du måste istället ta ett lån utan säkerhet där du alltså inte lämnar något i säkerhet för lånet.


Innehåll i guiden Låna till kontantinsats 2017

Den här menyn visar innehållet i guiden Låna till kontantinsats – Så går det till. Så du inte ska behöva läsa någon som ändå inte svarar på dina frågor och funderingar kring att låna pengar till insatsen helt enkelt. Här kan du klicka på rubrikerna till dom olika kapitlen och på så sätt snabbare hitta rätt förhoppningsvis. Vi vill att du redan här ska se om det är en guide som svarar på dina frågor så du inte behöver lägga ner onödig tid på något som inte gör det.

 • Låna till kontantinsats 2017 »
 • Innehåll i guiden Låna till kontantinsats 2017 (här är du nu)
 • Tips på guider vi skrivit om att låna till kontantinsatsen
 • Läs mer om att låna till kontantinsats
 • Lämna omdöme och betyg på guiden Låna till kontantinsats

Tips på guider vi skrivit om att låna till kontantinsatsen

Här nedan följer korta sammanfattningar av relevanta guider som vi skrivit om att låna till kontantinsatsen. Så om du är en av dom som funderar på att låna pengar till din insats så du kan köpa en bostad snabbare så tycker vi att du bör beta av denna lista av guider vi skrivit i ämnet.

 • Bolån utan kontantinsats
 • Låna till kontantinsats bostadsrätt / lägenhet
 • Lån utan säkerhet till kontantinsats
 • Billån utan kontantinsats

Bolån utan kontantinsats

Bolån utan kontantinsats finns alltså inte att ta så du kan sluta leta efter det och istället försöka komma på ett sätt att finansiera din kontantinsats. Finansiering av en bostad kan se ut så här: Marknadsvärde: 1000000kr
Bolån: 850000kr Kontantinsats: 150000kr.

Låna till kontantinsats bostadsrätt / lägenhet

När du ska köpa bostadsrätt, villa eller annan typ av bostad så är det möjligt att ta ett vanligt bolån upp till 85 procent av marknadsvärdet. Det vill säga det priset du ska betala för din bostad. Dom resterade 15 procenten ska bestå av en så kallad kontantinsats. Dom 15 procenten får ej finansieras med bostaden som säkerhet och måste således antingen betalas med pengar man redan har, eller med ett annat typ av lån. Ofta ett lån utan säkerhet.

Lån utan säkerhet till kontantinsats

Det vill säga ett lån man kan ta utan att lämna något i säkerhet till långivaren. Räntan på ett sånt typ av lån där ingen säkerhet finns för långivaren blir en aningen högre men sen dom nya bestämmelserna om att 15 procent måste stå av en kontantinsats så har många långivare anpassat sina lån och gjort speciell lån för just kontantinsats där räntan är någon lägre än om man till exempel skulle låna till en bil eller liknande. Dock har ett sån lån ofta ett tak på 350000kr.

Billån utan kontantinsats

Billån utan kontantinsats är helt enkelt ett privatlån som man använder för att låna till bil. Privatlån kallas även för blancolån hos vissa banker. Ett billån där du lämnar bilen som säkerhet är aldrig ett billån utan säkerhet. Där måste du ha minst 20 procent i insats oavsett vart du väljer att låna pengar.


Läs mer om att låna till kontantinsats

Vi har skrivit allra flest guider just om att låna till kontantinsatsen och här radar vi upp några som vi tror du vill läsa extra mycket.


Lämna omdöme och betyg på guiden Låna till kontantinsats 2017

Säg vad du tycker om guiden Låna till kontantinsats 2017 genom att lämna omdöme och betyg här.

(25 röster och i snitt: 4,48 av 5)

Här är du nu: Låna till kontantinsats » Låna till kontantinsats

Publicerat i Kontantinsats, Låna till kontantinsats | Lämna en kommentar

Vilka banker har Freedom Finance 2017

Vilka banker har Freedom Finance med i sin jämförelse? Alltså vilka banker samarbetar Freedom Finance helt enkelt? Svar: Vilka banker Freedom Finance har samarbete med och jämför åt dig är en fråga som vi ofta får in och i den här guiden tänkte vi reda ut det så att våra besökare inte skickar in en ansökan och får en UC på sig i onödan. Vårt mål är att ge våra besökare så bra överblick som möjligt över alla låneförmedlare så att du får en så bra jämförelse som möjligt och du kan hitta den bästa räntan för just dig och dina förutsättningar.

Freedom Finances hemsida så svarar din så här på frågan om vilka banker dom samarbetar med:

– Vi samarbetar med ett 20-tal banker och andra långivare på den svenska marknaden. Längst ner på startsidan visas ett urval av våra samarbetspartners.

Vilka banker har Freedom Finance – Hela listan

Här listar vi alla banker som Freedom Finance har samarbete med och jämför åt dig när du skickar in en ansökan om att få låna pengar via dom. Listan har vi tagit reda på genom att bland annat mail Freedom Finance men även genom tips från människor som ansökt om lån via Freedom Finance. Vi uppdaterar listan så fort vi får reda på någon ändring.

 • 1. Nordax
 • 2. Swedbank
 • 3. Marginalen
 • 4. Villabanken
 • 5. Santander Mitt Lån
 • 6. Forex
 • 7. Santander
 • 8. Wasa kredit
 • 9. Ikano bank
 • 10. Spring Finance
 • 11. Konsumentkredit
 • 12. Sevenday
 • 13. Collector
 • 14. Big Bank
 • 15. Selene
 • 16. Credex
 • 17. Time Finans
 • 18. Moneypal
 • 19. Svea Ekonomi
 • 20. Cash Buddy
 • 21. Avida Finans
 • 22. MyMoney

Hur många banker jämför Freedom Finance?

I listan här ovan ser du dom 22 bankerna som Freedom Finance jämför åt dig med bara en ansökan och en kreditupplysning enligt uppgifter vi fått.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,25%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance

Freedom Finance omdöme

 • 78 votes, average: 4,21 out of 578 votes, average: 4,21 out of 578 votes, average: 4,21 out of 578 votes, average: 4,21 out of 578 votes, average: 4,21 out of 5 (78 röster och i snitt: 4,21 av 5 )
  Gå till Freedom Finance omdöme för att lämna och läsa omdöme och betyg om Freedom Finance.

Freedom Finance

Vilka banker har Freedom Finance


Innehåll i guiden Vilka banker har Freedom Finance

Det här är en snabbmeny över guiden Vilka banker har Freedom Finance. Tanken är att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta det du söker och inte behöva läsa sådant som du inte är ute efter att läsa och inte har något intresse i att läsa.


Vanliga frågor om Vilka banker har Freedom Finance

Här samlar vi frågor om Vilka banker har Freedom Finance som vi får in och som vi svarat på. Vi uppdaterar alltså dessa frågor löpande hela tiden.

 • Hur tjänar Freedom Finance pengar?
 • Är Freedom Finance gratis?
 • Är Freedom Finance en låneförmedlare?

Hur tjänar Freedom Finance pengar?

Svar: Dom tjänar pengar genom att förmedla kunder till bankerna. Det är alltså en så kallad win-win situation där du får över 20 banker jämförda med bara en ansökan och en UC (kreditupplysning) och dom tjänar pengar på att hitta en bästa banken för just dig som gör att du väljer att låna pengar.

Är Freedom Finance gratis?

Svar: Ja det är gratis att skicka in en ansökan för att se om du får låna pengar och få svar på en av våra vanligaste frågor, hur mycket får jag låna. Sedan kan du i lugn och ro ta ställning till om du vill låna pengar eller inte. Du förbinder dig alltså inte att låna pengar bara för att du skickar in en ansökan om du får låna pengar.

Är Freedom Finance en låneförmedlare?

Svar: Ja Freedom Finance är en låneförmedlare som ställer banker mot varnadra för att du ska få så bra och billig ränta som möjligt för just dina förutsättningar. Och en stor fördel med det är att du bara får en UC (alltså kreditupplysning från företaget UC) och inte en UC per bank som du hade fått om du hade ansökt hos alla dessa själv.


Fördjupning i Vilka banker har Freedom Finance

Här nedan hittar du en fördjupning i Freedom Finance och Vilka banker har Freedom Finance.

 • Om Freedom Finance
 • Freedom Finance omdöme

Om Freedom Finance

Våran guide som heter Freedom Finance fungerar som en samlingsplats för alla våra guider om Freedom Finance och allt vi samlat in om dom.

 • Typ av lån: Privatlån (även kallat Blancolån), Billån utan kontantinsats, Båtlån utan kontantinsats.
 • Lånebelopp: 5000kr-500.000kr på privatlån
 • Lånetid: 1-12år
 • Ränta: Från 3,25% (räntan sätts individuellt, se Zmarta ränta)
 • Åldersgräns: 18år
 • Låna till kontantinsats via Freedom Finance: Ja
 • Lån utan UC: Nej Freedom Finance tar UC (se Lån utan UC)
 • Utbetalning helg: Nej (se Utbetalning på helgen)
 • Lån trots betalningsanmärkning: Ja (Se Låna trots betalningsanmärkning Freedom Finance)
 • Samla lån: Ja (se Samla lån)
 • Finns hos låneförmedlare: Freedom Finance är en låneförmedlare. (se Låneförmedlare)
 • Andra tjänster:

Vi har även en topplista över privatlån längst upp för att du ska kunna jämföra dem mot andra själv. Vi har med banker, låneförmedlare (likt Freedom finance), jämförelsetjänster och andra typer av långivare. Vi försöker enkelt ge så bra överblick som möjligt. Till och med bredare än dem största jämförelsetjänsterna.


Sammanfattning av guiden Vilka banker har Freedom Finance

Freedom Finance har följande banker: Nordax, Swedbank, Marginalen, Villabanken, Santander Mitt Lån, Forex, Santander, Wasa kredit, Ikano bank, Spring Finance, Konsumentkredit, Sevenday, Collector, Big Bank, Selene, Credex, Time Finans, Moneypal, Svea Ekonomi, Cash Buddy, Avida Finans och MyMoney. I den här guiden får du reda på vilka banker som Freedom Finance jämför åt dig när du skickar in en ansökan till dom.

Freedom Finance


Tips på guider relaterade till Vilka banker har Freedom Finance

Här nedan fortsätter vi med sammanfattningar av guider om Freedom Finance som vi tror du kan tycker är intressanta om du funderar på att låna pengar via låneförmedlaren Freedom Finance.

 • Freedom Finance
 • Låneförmedlare
 • Bästa låneförmedlare
 • Vilka banker har Lendo?

Freedom Finance

Freedom Finance är guiden som fungerar som startsidan för allt vi skriver om Freedom Finance. Även där hittar du vilka banker som Freedom Finance har samarbete med och jämför men vi har även egna guider där vi djupdyker i det mer. Som guiden du befinner dig i nu alltså.

Låneförmedlare

Freedom Finance är en låneförmedlare och i guiden låneförmedlare kan du jämföra dom mot andra låneförmedlare. Så funderar du på att låna pengar via Freedom Finance bör du verkligen läsa den guiden först!

Bästa låneförmedlare

Bästa låneförmedlare är helt enkelt en guide där vi tillsammans med våra besökare tar fram veckans bästa låneförmedlare i vårt bäst i test där våra besökare påverkar resultatet helt och hållet. En guide du bara måste läsa om du funderar på att låna pengar via Freedom Finance.

Vilka banker har Lendo?

Vilka banker har Lendo då? Ska du använda dig av en låneförmedlare så är det bra om du jämför vilka banker dom olika låneförmedlarna jämför åt dig och den populäraste låneförmedlaren hos våra besökare är Lendo och i guiden Vilka banker har Lendo kan du se vilka banker dom jämförelse av.


Läs mer om Vilka banker har Freedom Finance

Här bygger vi löpande en snabbmeny över alla guider vi skrivit om Freedom Finance som vi tycker du borde läsa innan du ska låna pengar via Freedom Finance eller någon annan låneförmedlare. Vi tipsar även om relaterade guider som vi tycker du borde läsa.

Vilka banker har andra låneförmedlare som Lendo, Advisa med flera samarbete med?

Låna till kontantinsats

Undrar du om det går att låna till kontantinsatsen via Freedom Finance? Läsa dessa guider innan du väljer att göra det.


Ställ en fråga om Vilka banker har Freedom Finance

Vill du ställa en fråga och var med och diskutera guiden Vilka banker har Freedom Finance så kan du göra det i kommentarsfältet här nedan. Där finns både vi på redaktionen och andra besökare för att svara på dina frågor och diskutera dina funderingar och åsikter.


Betyg på Vilka banker har Freedom Finance

Lämna betyg och omdöme på guiden Vilka banker har Freedom Finance genom att ge den 1-5 stjärnor och skriv några rader i kommentarsfältet här nedan. Titta gärna in vår samlingssida för Freedom Finance under Freedom Finance och vill du lämna omdöme på låneförmedlaren Freedom Finance så gör du det under Freedom Finance omdöme.

(131 röster och i snitt: 4,43 av 5)

Omdöme på Vilka banker har Freedom Finance

Det här här ovan du ger betyg på guiden Vilka banker har Freedom Finance och vill du ge ett omdöme med dina egna ord är det kommentarsfältet som gäller.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Vilka banker har Freedom Finance

Publicerat i Freedom Finance, Vilka banker har Freedom Finans | 6 kommentarer

Vilka banker har Lendo – Lista 2017

Vilka banker har Lendo? Alltså vilka banker jämför Lendo åt mig och har samarbete med? Svar: Lendo har tidigare inte gått ut med exakt alla banker som dom har samarbete med men nu verkar dom ha ändrat sig angående detta och skriver nu ut alla bankerna direkt på sin sajt. Du hittar hela listan här nedanför och vi uppdaterar listan så fort vi får in en ändring. Problemet brukar annars vara att många låneförmedlare har sekretess-avtal som gör att dom inte skriver ut alla bankerna pga det. Här nedan har vi listat alla banker som Lendo skriver ut på deras hemsida att dom jämför och har samarbete med just nu. Vi försöker ta reda på vilka banker Lendo och andra låneförmedlare jämför och har samarbete med hela tiden och så fort vi får reda på en ändring så uppdaterar vi våra listor. Vi tycker alla bör ta reda på vilka banker en låneförmedlare har innan man skickar in en ansökan.

Vilka banker Lendo – Lista

Här kan du se vilka banker Lendo har samarbete med och som dom själva skriver ut på deras hemsida. Klicka på Mer info här ovanför i topplistan för att komma direkt till deras sida där du kan läsa mer om just det. Listan uppdateras så fort vi får in någon ändring.

 • 1. Avida Finans
 • 2. Big Bank
 • 3. Collector bank
 • 4. Credento
 • 5. Euroloan
 • 6. Forex Bank
 • 7. Ikano Bank
 • 8. Konsumentkredit
 • 9. Marginalen Bank
 • 10. Coop Med Mera bank
 • 11. Money go
 • 12. Nordax
 • 13. Resurs bank
 • 14. Santander
 • 15. SevenDay
 • 16. Svea Ekonomi
 • 17. Swedbank
 • 18. Villabanken
 • 19. Wasa Kredit
 • 20. Balanzia
 • 21. Remember – EnterCard
 • 22. ICA Banken
 • 23. Lån & Spar bank
 • 24. SEB
 • 25. PayEx

Dom jämför alla dessa banker åt dig helt gratis med bara EN kreditupplysning (UC är kreditföretaget som Lendo använder sig av). Du kan även jämföra Lendo mot andra låneförmedlare, banker och långivare i topplistan längst upp här på sidan. Där ser du hur Lendo står sig mot andra låneförmedlare, banker och låneförmedlare just precis nu. Den topplistan visar dom populäraste lånen precis just den här veckan oavsett om det är en bank, låneförmedlare eller snabblån.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%3-12år5000-500000krMer info om Lendo
 • Låna till kontantinsats via Lendo: Ja
 • Jämför lån: Privatlån (även kallat Blancolån)
 • Lånebelopp: 5000kr-500.000kr
 • Lånetid: 1-15år
 • Ränta: Från 3,25% (räntan sätts individuellt, se Lendo ränta)
 • Åldersgräns: 18år
 • Lån utan UC: Nej Lendo tar UC (se Lån utan UC)
 • Utbetalning helg: Nej (se Utbetalning på helgen)
 • Lån trots betalningsanmärkning: Ja (se Lendo trots betalningsanmärkning)
 • Samla lån: Ja (se Samla lån)
 • Finns hos låneförmedlare: Lendo ÄR en låneförmedlare (se Låneförmedlare)
 • Snabblån: Lendo har inte snabblån.
 • Smslån: Lendo har inte smslån.
 • Andra tjänster:

Lendo

Vilka banker har Lendo


Innehåll i guiden Vilka banker har Lendo

Den här är en menu som visar innehållet i guiden Vilka banker har Lendo helt enkelt. Så har du inte redan hittat det du söker här ovanför så kan du klicka dig vidare till dom olika rubrikerna i dom olika kapitlen i guiden om vilka banker Lendo har samarbete med och jämför åt dig.


Tips innan lån via låneförmedlare Lendo

Det här kapitlet är till för att du ska få smarta tips innan du skicka in din ansökan till Lendo. Alla tipsa är baserad på data vi samlat in ända sedan starten av Kontantinsats.se år 2010.

 • Använd två låneförmedlare

Använd två låneförmedlare

Många nöjer sig inte med att bara skicka in en ansökan utan väljer att skicka in minst två ansökningar från topplistan. Eftersom det är så många som gör det så litar vi på våra besökare och tror det kan vara ett bra tips för att verkligen få en bra blick över hur det fungerar med låneförmedlare.


Vanliga frågor om Vilka banker har Lendo

Här samlar vi vanliga frågor som vi får in om Vilka banker har Lendo. Hittar du inte svar på dina fråga här kan du gå till kapitlet här nedan där du själv kan ställa frågor.

 • Jämför Lendo bolån?
 • Kostar det något att skicka in en ansökan hos Lendo?
 • Har Lendo någon jämförelse av billån?
 • Ta Lendo UC?
 • Vad har Lendo för grundkrav?

Jämför Lendo bolån?

Svar: Lendo jämför inte bolån idag.

Kostar det något att skicka in en ansökan hos Lendo?

Svar: Nej i skrivande stund kostar det ingenting att skicka in en ansökan hos Lendo. Och det har heller aldrig gjort det.

Har Lendo någon jämförelse av billån?

Svar: Lendo har ingen jämförelse av billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet däremot har dom jämförelse av privatlån till bil. Skillnaden på dessa två lån kan du läsa i våran guiden billån utan kontantinsats bland annat. Du kan även ta en titt i guiden Lendo billån.

Ta Lendo UC?

Svar: Ja Lendo tar UC. Det vill säga en kreditupplysning från UC. UC står för UpplysningsCentralen.

Vad har Lendo för grundkrav?

Svar: Lendo har två olika grundkrav, det enda om du vill låna över 30.000kr och det andra om du vill låna upp till 30.000kr. Det är alltså lättare krav för dig som vill låna upp till max 30.000kr.

Grundkrav för att få låna över 30.000kr

 • Du måste vara minst 18år.
 • Du måste vara folkbokförd och skriven i Sverige minst ett år tillbaka.
 • Du måste ha FAST inkomst från arbete eller pension.
 • Du måste ha en årsinkomst på minst 110.000kr.
 • Du måste vara skuldfri från kronofogden i minst 6 månader tillbaka.

Grundkrav för att få låna upp till 30.000kr

 • Du måste vara minst 18år.
 • Du måste vara folkbokförd och skriven i Sverige minst ett år tillbaka.
 • Du måste ha en inkomst från arbete eller pension.
 • Du måste ha en årsinkomst på minst 100.000kr.
 • Du måste vara skuldfri från kronofogden i minst 6 månader tillbaka.

Som du ser är skillnaderna mellan dessa två att du kan arbete extra timmar, har ett vikariat eller är provanställd och ändå kunna låna upp till 30.000kr så länge årsinkomsten är på minst 100.000kr. Skillnaden är 10.000kr på årsinkomsten. Om du har en tidsbegränsad anställning är det viktigt att du har 6 månader kvar av din anställningstid.


Fördjupning om Vilka banker har Lendo

Har du inte fått svar på dina frågor om Vilka banker Lendo har här ovan så kan du fortsätta att läsa fördjupningen av Vilka banker har Lendo här nedan. Vi råder alltid alla våra besökare som funderar på att låna pengar via låneförmedlare Lendo har läsa den här delen.

 • Lendo omdöme och betyg
 • Vilka är Lendo?

Lendo omdöme och betyg

För att göra topplistorna ännu bättre så kan besökare även lämna betyg och omdöme för samtliga alternativ i topplistorna. Så även på Lendo alltså. Du gör det under guiden Lendo omdöme. Där kan du även klicka dig vidare om du vill ge omdöme och betyg på en specifik produkt hos Lendo. Till exempel deras billån. Vilken i fallen Lendo dock är ett privatlån också.

Vilka är Lendo?

Vill du ser hur Lendo står sig mot andra långivare och låneförmedlare kan du titta och jämföra i tabellen längst upp. Under mer info i tabellen kommer du direkt in till deras sida som vi tycker ger mest info. Du kan även läsa mer om Lendo här på sidan.


Sammanfattning av guiden Vilka banker har Lendo

Här ser du en snabb sammanfattning av vilka banker Lendo har samarbete med. Guiden Vilka banker har Lendo visar framförallt vilka banker som Lendo har samarbete med och jämför åt dig när du skickar in en ansökan men du hittar även en fördjupning om Lendo med bland annat omdöme och betyg från tidigare besökare och en recension från oss på redaktionen. Du kan även diskutera Lendo och ställa frågor och om dom och om vilka dom samarbetar med. Så fortsätt gärna läs om du vill få reda på det viktigaste om Lendo innan du eventuellt ska skicka in en ansökan och låna pengar via dom.

Lendo


Guider relaterade till Vilka banker har Lendo

Tips på andra guider som vi skrivit och som är relaterade till Vilka banker har Lendo. Guider som vi helt enkelt tror du kan vara intresserad av om du hamnat i den här guiden.

 • Lendo ränta
 • Lendo billån
 • Låneförmedlare
 • Lendo banker
 • Lendo bolån
 • Bästa låneförmedlare
 • Samla lån

Lendo ränta

Lendo ränta? Vad har Lendo för ränta? Den räntan som visas i topplistan här ovan är den lägsta möjliga räntan som någon av dem banker Lendo samarbetar med erbjuder. Men räntan sätts alltid individuellt och kan därför variera kraftigt. För att ta reda på vad du får ränta och hur mycket du kan låna på din lön så skickar du bara in en låneansökan på deras hemsida. Det tar sällan mer än 5-10min och då får du oftast svar inom 24timmar. Läs mer i guiden Lendo ränta där vi fördjupar oss i detta.

Lendo billån

Lendo billån är en guiden där vi går på djupet Lendo har någon jämförelse av billån fast det inte finns någon tydligt sida för det på deras hemsida. En guide vi tycker du måste besöka innan du väljer att låna till bil via Lendo.

Låneförmedlare

Låneförmedlare är en guide där vi tar upp ALLA låneförmedlare som vi listar. Tanken är att guiden ska fungerar som en startsida för alla guider som vi skriver om låneförmedlare. Anledningen till att den är relaterad till guiden Vilka banker har Lendo är att Lendo är en låneförmedlare. Läs mer under Låneförmedlare för att bland annat se vilka banker andra låneförmedlare har.

Lendo banker

Lendo banker var våran första guide om vilka banker som Lendo har samarbete med. Besök gärna den också för att se skillnaden mellan den och guiden du befinner dig på just nu. Vi har följt Lendo sedan starten av Kontantinsats.se 2010 och har sedan dess skrivit extremt många guider om denna låneförmedlare.

Lendo bolån

Lendo bolån är en guide som berättar om Lendos historia i att jämföra bolån och om dom gör det idag också. En guide vi tycker du ska besöka om du är intresserad av Lendo.

Bästa låneförmedlare

Bästa låneförmedlare är en guide där vi tillsammans med våra besökare utser den bästa låneförmedlaren den här veckan, månaden och året. Funderar du på att låna pengar via Lendo bör du verkligen läsa guiden Bästa låneförmedlare först.

Samla lån

Lendo har en specialsida för alla som vill samla lån och det är för att många väljer att ta ett större lån via Lendo för att samla sina smålån så som snabblån, smslån och kreditkorts skulder. Därför tror vi just du kan vara intresserad av att läsa våran guide Samla lån där du bland annat kan läsa om hur det går till när man ska samla lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många smålån.


Läs mer om Vilka banker har Lendo

Här bygger vi köpande upp en meny som ska visa så tydligt som möjligt vilka andra guider vi skrivit om Lendo och vilka banker dom och andra låneförmedlare har.

Läs mer om Lendo

Här kan du klicka dig vidare till andra guider om låneförmedlare Lendo som vi har skrivit om som vi tror du kan vara intresserad av om du funderar på att låna pengar via låneförmedlare Lendo. Speciellt om du funderar på att samla lån eller ta ett billån utan kontantinsats via Lendo.

Vilka banker jämför andra låneförmedlare?

Vi har massor av guider om vilka banker olika låneförmedlare har. Ska du låna pengar via en låneförmedlare tycker vi du bör läsa samtliga guider här.

Låna pengar till kontantinsats

Funderar du på att låna pengar via Lendo till din kontantinsats så bör du titta in dessa guider här nedan först.


Ställ frågor om Vilka banker har Lendo

Här nedan i kommentarsfältet kan du ställa frågor och diskutera Vilka banker har Lendo. Vi på redaktionen svarar ofta på frågor inom 24 timmar och andra besökare brukar vara ungefär lika snabba.


Betyg på Vilka banker har Lendo

Här kan du ge betyg på guiden här ovan som heter Vilka banker har Lendo. Vill du istället ge omdöme och betyg på Lendo så kan du göra det under Lendo omdöme. Där kan du sedan välja att ge omdöme om hela Lendo eller efter en specifik produkt dom erbjuder. Som exempel Lendo billån omdöme.

(110 röster och i snitt: 4,45 av 5)

Omdöme på Vilka banker har Lendo

Vill du ge omdöme på guiden Vilka banker har Lendo så gör du det här nedan. Vill du ge omdöme och betyg på Lendo kan du läsa mer om hur du gör det här ovan under Betyg på Vilka banker har Lendo.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Lendo » Vilka banker har Lendo

Publicerat i Lendo, Lendo banker | 15 kommentarer

Bästa billån 2017

Bästa billån 2017? Vilket billån är bäst 2017? Och hur har ni kommit fram till det? Svar: Vi försöker ta fram det bästa billånet genom att samla in data från alla våra guider om billån och sammanställa det till en topplista som visar det billånen som våra besökare får lån hos flest gånger. Om det sedan är det bästa billånet är så klart svårt att avgöra bara utifrån det och därför har vi även så att våra besökare får lämna omdöme och betyg på samtliga lån. Till det har vi på redaktionen sedan skrivit en recension om varje billån. På på redaktionen har jobbat med att följa lånebranschen varje dag sedan år 2010 så förhoppningsvis har vi en ganska klar överblick över billån i Sverige 2017. I topplistan här ovan ser du vilka lån som är populärast just precis den här veckan. Den sorteras sedan efter vilka alternativ som besökare innan dig väljer att låna pengar oftast. På så sätt hoppas vi att vi kan få fram bästa billånet och hålla listan så aktuella så att den visar det bästa lånet varje vecka året runt. Här nedan kan du sedan fördjupa dig i topplistan genom att se två olika varianter på samma topplista. Veckans enkla topplista visar dom 3 populäraste lånen just den här veckan och veckans stora topplista visar dom 10 populäraste billånen den här veckan och är en mer djupgående topplista med mer info om varje lån samt omdöme och betyg från våra besökare. Efter dessa två topplistor kommer sedan våra recensioner om lånen i topplistorna. Scrollar du lite längre ned hittar du en lättöverskådlig meny över allt det här.

Billån UTAN bilen som säkerhet: Billån utan kontantinsats, köp bilen av vem du vill, köp vilken bil du vill oavsett årsmodell, du kan låna till en billig bil.

Billån MED bilen som säkerhet: Billån med MINST 20% i kontantinsats oavsett bank, du får ofta bara köpa bilen av en bilhandlare, du får inte köpa en bil äldre än x-antal år, du kan sällan låna mindre än 50.000kr.

Bästa billån 2017 – Veckans ENKLA topplista

Den ENKLA topplistan ser du här ovanför. Där ser du dom 10 populäraste lånen i våra guider om billån 2017. Samtliga är billån utan kontantinsats, det vill säga privatlån till bil, förutom Freedom Finance. Om det populäraste billånet är det bästa är såklart svårt att säga men något måste göra att det blir det populäraste tänker vi. Vi har även omdöme, betyg om SAMTLIGA billån. För att ta del av dom så går du bara ner till Stora topplistan med omdöme och betyg här nedan. Under den hittar du även Recensioner av alla billån där vi på redaktionen säger vad vi tycker.
Se veckans STORA topplista över att se omdöme, betyg, recensioner med mera.

Enkla topplistan bästa billån


Innehåll i guiden Bästa billån

Det här är en snabbmeny över guiden Bästa billån så du så enkelt som möjligt ska kunna klicka dig runt i guiden och läsa dom delar som du tycker verkar intressanta och som möjligtvis kan svara på dina eventuella frågor. Vårt mål är att du inte ska behöva lägga ner onödig tid på Kontantinsats.se. Därför försöker vi alltid leverera svar på dina frågor och funderingar så snabbt som möjligt och har vi inte svar på dina frågor och funderingar ska du kunna se det snabbt.


Tips innan billån

I den här kapitlet radar vi upp tips till dig som funderar på att låna till bil med ett billån. Kapitlet byggs löpande precis som allt på Kontantinsats.se. Vill du bidra till något innehåll kan du maila oss eller skriva här nedanför i kommentarsfältet. Tanken med dessa tips är att du först ska kunna titta här om du hittar svar på dina frågor om lån till bil och gör du inte det kan du gå ner till kapitlet där du kan ställa frågorna du inte hittar svar på.

 • Lämna bilen som säkerhet för lånet eller inte
 • Använd en låneförmedlare
 • Överbelåna dig inte

Lämna bilen som säkerhet för lånet eller inte

Du bör känna till dom dina alternativ innan du ska låna till bil. Dom vanligaste är att du antingen tar ett privatlån till din bil (även kallat blancolån och lån utan säkerhet) eller så lämnar du bilen som säkerhet för lånet eller så leasar du bilen. Vi jämför framförallt privatlån till bil på Kontantinsats.se då det visat sig att det är det populäraste alternativet hos våra besökare.

Använd en låneförmedlare

Ett enkelt sätt att jämföra billån är att använda en låneförmedlare. Dom flesta låneförmedlarna jämför privatlån som används till billån när man bland annat inte vill lägga någon kontantinsats eller vill köpa en bil av en privatperson eller en bil av äldre modell. Det finns många anledningar till att man använder privatlån till bil. Men då är låneförmedlare att föredra eftersom du enkelt kan jämföra över 20 banker mot varandra helt gratis.

Överbelåna dig inte

Belåna inte max vad du får låna bara för att du kan. Det kan komma tillfällen i framtiden då du måste kunna låna mer pengar och då vill du inte ha lånat allt du kan för att köpa en bil.


Vanliga frågor om Bästa billån

Här nedan samlar vi frågor som är relaterade till bästa billån. Vi får väldigt många frågor om just hur bra eller dåligt ett billån är och det är det Kontantinsats.se handlar om. Att vi tillsammans ska utse vilka lån som är bra och dåliga helt enkelt.

 • Finns det något billån helt utan kontantinsats?
 • Vilket billån är bäst?
 • Har Lendo billån?
 • Hur mycket kan jag låna till bil?
 • Kan man ta ett snabblån till bil?
 • Kan man ta ett smslån till bil?

Finns det något billån helt utan kontantinsats?

Svar: Ja det finns billån du kan låna 100% till din nya bil och det är med ett privatlån (även kallat blancolån). Många banker har två typer av billån och det är billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet och där du då måste ha 20% i insats minst och sedan privatlån till bil där du kan ha 0% i insats om du vill.

Vilket billån är bäst?

Svar: Det billån som våra besökare valde mest under 2016 och även nu 2017 är Lendo. Lendo har enbart privatlån så det vanligaste hos våra besökare är alltså att dom tar ett privatlån för att låna till bil. Dom väljer alltså inte att ta ett billån med bilen som säkerhet för lånet. Efter vi sammanställer vårt bäst i test av billån som är det Lendo som är testvinnare.

Har Lendo billån?

Svar: Ja i form av privatlån till bil. Lendo har alltså inte något billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Ändå är Lendo det populäraste billånet hos våra besökare. Vad det beror på vet vi inte.

Hur mycket kan jag låna till bil?

Svar: Tyvärr är det enda sättet att ta reda på det att skicka in en låneansökan. Då kan du få reda på om du först och främst får låna pengar och istället hur mycket du i så fall får låna. Men en rumregel som man ofta kan läsa sig till på låneförmedlares hemsidor eller på långivares är att man kan ha i bakhuvudet att inte ha mer än 90% av sin årsinkomst i privatlån totalt. Så har man 0kr i privatlån så kan man alltså prova ansöka om 270.000kr i privatlån om man har en årsinkomst på 300.000kr. Men det här är högst individuellt så klart och det är mycket mer än så som spelar in då bedömningen är över hela din ekonomiska situation och inte bara årsinkomst.

Kan man ta ett snabblån till bil?

Svar: Det finns inget som hindrar dig men vi sorterar in snabblån efter lån som har kortare återbetalningstid än 1år. Det gör att dom flesta som väljer att låna till bil väljer ett större privatlån med längre återbetalningstid. Snabblån och smslån har kort återbetalningstid och är väldigt dyra i längden.

Kan man ta ett smslån till bil?

Svar: Precis som med snabblån som vi svarade på här ovan så finns det inget som hindrar dig men att ta ett smslån är ingen smart idé så smslån har kort återbetalningstid och är väldigt dyra. Smslån har ett helt annat användningsområde.


Bästa billån 2017 – Veckans STORA topplista

Här presenterar vi den större versionen av topplistan över dom bästa billånen 2017. Listan baseras bland annat på omdöme, betyg och hur populära lånen är hos våra besökare efter ha besökt någon av våra guider om billån.

 • → 1. Lendo billån
 • → 2. ICA Banken billån
 • → 3. AXO Finans billån
 • → 4. Zmarta billån
 • → 5. Freedom Finance billån
 • → 6. Lendify billån
 • → 7. Bank Norwegian billån
 • → 8. Advisa billån
 • → 9. Consector billån
 • → 10. Santander billån

Stora topplistan bästa billån


→ 1. Lendo billån

Lendo är en låneförmedlare som bara jämför privatlån (även kallat blancolån) och alltså inte billån med bilen som säkerhet för lånet. Ändå tar dom vecka efter vecka förstaplatsen. Hos våra besökare är alltså billån utan bilen som säkerhet populäraste vecka efter vecka. Förmodligen för att våra besökare vill slippa kontantinsatsen vilket man gör om man inte tar billån som säkerhet för lånet. För om man ska lämna bilen som säkerhet så måste man ha minst 20% i insats oavsett vilket bank man väljer. Startsidan för allt om låneförmedlare Lendo hittar du under Lendo och om deras billån rekommenderar vi guiden Lendo billån.

Lendo omdöme

 • 171 votes, average: 4,27 out of 5171 votes, average: 4,27 out of 5171 votes, average: 4,27 out of 5171 votes, average: 4,27 out of 5171 votes, average: 4,27 out of 5 (171 röster och i snitt: 4,27 av 5 )
  Gå till Lendo omdöme för att läsa omdöme och betyg.

Lendo


→ 2. ICA Banken billån

ICA Bankens billån är ett privatlån. Dom har alltså inget billån med bilen som säkerhet i skrivande stund. Vi skriver mer om deras billån under ICA Banken billån. Och vill du ha en riktigt fördjupning av ICA Banken innan du lånar pengar av dom så bör du läsa guiden om ICA Banken som vi har skrivit på sedan år 2010 när vi startade Kontantinsats.se.


→ 3. AXO Finans billån

AXO Finans billån är ett privatlån till bil. Alltså inget billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Funderar du på att låna pengar via låneförmedlare AXO Finans så tycker vi att du ska starta på guiden om AXO Finans där vi skriver mer om deras billån bland annat. Och vilka banker dom jämför åt dig.

AXO Finans omdöme

AXO Finans


→ 4. Zmarta billån

Zmarta är en låneförmedlare och ägs av samma ägare som Freedom Finance. Zmarta har både billån med bilen som säkerhet för lånet och billån utan bilen som säkerhet för lånet. Så du kan alltså välja båda dessa alternativen om du väljer att låna pengar via Zmarta.

”Låna


→ 5. Freedom Finance billån

Freedom Finance har billån är både ett privatlån till bil och en billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Dom har separata kategorier för det på sin hemsida. om du funderar på att ta ett billån via Freedom Finance ska du börja med att läsa sidan Freedom Finance som vi har skrivit. Där samlar vi allt vi skrivit om dom ända sedan starten av Kontantinsats.se år 2010.

Freedom Finance omdöme

Freedom Finance


→ 6. Lendify billån

Lendify är en låneförmedlare men dom jämför inte banker mot varandra utan Lendify är en marknadsplats för människor som vill låna ut pengar till privatpersoner med Lendify som mellanhand. Du kan alltså ta ett privatlån via Lendify till att köpa en bil.

 • Billån utan kontantinsats: JA
 • Billån med bilen som säkerhet: NEJ

Låna pengar via Lendify


→ 7. Bank Norwegian billån

Bank Norwegian har samma ägare som flygbolaget Norwegian som du kanske känner till mer än deras bank. Många tjänster går ihop med varandra där du kan få olika fördelar om du använder dig av tjänster från båda företaget. Hos Bank Norwegian kan du låna till bil en ett privatlån upp till hela 500.000kr. Och det helt utan kontantinsats.

Bank Norwegian omdöme

Läs mer om Bank Norwegian billån

Är du inne på att ta ett privatlån till bil hos Bank Norwegian så tycker vi att du bör läsa dessa guider först.

”Låna


→ 8. Advisa billån

Advisa är en låneförmedlare som jämför privatlån till bil och inte billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Våra besökare tycker om Advisa väldigt mycket och vad det beror på kan vi inte riktigt svara på men vi vet om att dom har bra service och en enkelt och bra hemsida. Och vi tror det är en stor del av framgången.

Låna pengar via Advisa


→ 9. Consector billån

Consector är en låneförmedlare om tillhandahåller jämförelse av privatlån/blancolån som du kan använda för att låna till bil. Med ett privatlån får du låna till vad du vill, alltså till exempel en bil. Consector jämför inte billån med bilen som säkerhet.

 • Billån utan kontantinsats: JA
 • Billån med bilen som säkerhet: NEJ

Låna pengar via Consector


→ 10. Santander billån

Santanders billån är ett privatlån i vår topplista. Dom har även billån med bilen som säkerhet för lånet men det kan du enbart ta via någon av deras återförsäljare så därför finns inte det lånet med i topplistan. Och det är alltså en bilhandlare som samarbetar med dom och då är du tvungen att köpa en bil av just den återförsäljaren. Santander lånar själva ut pengar och är alltså inte en låneförmedlare som många andra alternativ i topplistan.


Fördjupning i Bästa billån

Det här kapitlet är för dig som vill ha en fördjupning i Bästa billån. Guiden byggs på löpande hela tiden. Listan har vi tagit fram automatiskt utifrån vad vi tror just du är intresserad av. Så vi hoppas du hittar åtminstone en guide som intresserar dig. Det är nämligen vårt mål.

 • Billån med bilen som säkerhet för lånet = alltid 20% i insats

Billån med bilen som säkerhet för lånet = alltid 20% i insats

När du lämnar bilen som säkerhet för lånet så måste du ha minst 20% i insats oavsett vilken bank du väljer att låna pengar av.


Sammanfattning av guiden Bästa billån

Vilket billån som är bäst är såklart väldigt svårt att säga men vi har tagit fram det bästa billånet genom att sammanställa en lista på dom 3 populäraste billånen hos våra besökare 2017. Du hittar den enkla topplistan här och den stora topplistan med omdöme och betyg här. På första plats kommer Lendo, på andra plats AXO Finans och på tredje plats kommer Freedom Finance. I den här guiden tar vi tillsammans med våra besökare fram det bästa billånet 2017. Testet är löpande över hela året och visar resultat för den aktuella veckan. Här hittar du bland annat omdöme, betyg och recensioner sammanställt i topplistor över lån som våra besökare oftast väljer att låna pengar hos efter ha läst någon av våra guider om billån.

Bästa billån


Tips på guider relaterade till guiden Bästa billån

Här tipsar vi om andra guider som vi skrivit och som är relaterade till Bästa billån. Om du funderar på att låna pengar till en bil så tycker vi att du bör titta väldigt noga på dessa guider. Dom är uttagna för att passa just dig och dina behöv.

 • Billån
 • Billån utan kontantinsats
 • Låna till bil
 • Bästa billånet
 • Låneförmedlare
 • Bästa låneförmedlare

Billån

Billån heter våran guide där vi samlar guider om dom mest populära guiderna om billån bland annat. Tanken är att den guiden ska fungerar lite som en startsida för allt vi skrivit om billån och som en där vi kan samlas och diskutera billån tillsammans.

Billån utan kontantinsats

Billån utan kontantinsats är privatlån (även kallat blancolån) som man använder till att låna till bil. Vill du se vilka billån utan kontantinsats som är bäst i test enligt våra besökare kan du ta en titt på guiden Billån utan kontantinsats. Där skriver vi allt om hur du kan låna till bil utan insats.

Låna till bil

Låna till bil är en guide där vi tar med alla olika typer av lån till bil rör att du ska kunna hitta rätt så snabbt som möjligt. Vi tycker så klart att EU borde läsa den här guide om du funderar på att låna pengar till bil..

Bästa billånet

Bästa billånet är en lite yngre version av Bästa billån. Besökt gärna Bästa billånet för att se skillnaden.

Låneförmedlare

Låneförmedlare heter våran startsida för allt vi skriver om låneförmedlare och den tycker vi är ett måste för alla som ska låna pengar till bil. Så gå in under Låneförmedlare för att jämföra billån utan kontantinsats.

Bästa låneförmedlare

Det vanligaste sättet att låna till bil med privatlån hos våra besökare är att använda sig av en låneförmedlare. Därför har vi skapat guiden Bästa låneförmedlare där vi helt enkelt utser veckans bästa låneförmedlare med våra besökare. Och det gör vi löpande hela tiden. Vi har helt enkelt veckans topplista året runt. Så ska du låna till bil med en låneförmedlare bör du ta en titt på guiden Bästa låneförmedlare. Men en låneförmedlare kan du jämför ÖVER 20 banker med bara en ansökan och en UC.


Läs mer om Bästa billån 2017 och Billån utan kontantinsats

Här samlar vi länkar till andra guider om billån och om vilket billån som är bäst. Alla guider är skrivna av oss. Målet är att göra en så tydlig guide som möjligt över guider vi tror du tycker är intressanta om du tycker guiden du precis läst är intressant.

Låna pengar till kontantinsats

Ska du låna till kontantinsatsen så bör du läsa dessa guider först.


Ställ en fråga om guiden Bästa billån 2017

Du får väldigt gärna ställa en fråga till redaktionen på Kontantinsats om guiden Bästa billån 2017 eller någon annan av våra guider eller billån rent allmänt. Du ställer din fråga i kommentarsfältet här nedan. Där kan du även diskutera med andra besökare. Du kan även ta en titt under kapitlet Vanliga frågor om bästa billån lite längre upp på den här sidan om din fråga kanske redan finns där. Där publicerar vi nämligen vanliga frågor som vi får in om billån och då framförallt allt som rör det bästa billånet och testvinnare.


Här kan du lämna betyg på guiden Bästa billån

Här har du möjlighet att lämna ett betyg på guiden Bästa billån. Du ger betyg genom att ge 1-5 stjärnor.

(108 röster och i snitt: 4,53 av 5)

Här kan du lämna omdöme på guiden Bästa billån

Sedan kan du även lämna ett omdöme på guiden Bästa billån genom att skriva en kommentar här nedan. Du får hemskt gärna motivera ditt betyg i ditt omdöme. Vi ser vilket omdöme och kommentar som hör ihop med säg gärna vad du gav för betyg för att göra det tydligt för våra andra besökare. Anledningen att vi håller isär omdöme och betyg är för att vi fått det önskemålet av några av våra flitigaste besökare..


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Bästa billån

Publicerat i AXO Finans, Bästa billån, Bästa lånet, Billån, Billån utan kontantinsats, Freedom Finance, Lendo | 6 kommentarer

Samla lån – Viktigt innan samlingslån 2017

Samla lån, hur gör man och hur hittar man det bästa samlingslånet för att samla lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många kreditkort, snabblån, smslån och andra smålån? Svar: Samla lån och krediter på ett och samma ställe kan spara väldigt mycket pengar. Många gånger har man samlat på sig lån på flera olika stället till väldigt höga räntor med till exempel snabblån, kreditkort, smslån och andra smålån till hög ränta. Ett smart sätt som många väljer just nu är att börja samla lån och krediter till ett stort lån som man sedan kan betal av i sin egen takt. Då kan man istället ta ett enda lån med bättre ränta och villkor och sedan lösa alla dyra lån och krediter. Detta har blivit väldigt populärt efter att nästan alla som är med i TV-programmet Lyxfällan får göra det som första steget mot bättre ekonomi. Lyxfällan har dessutom varit sponsrade av Lendo som erbjuder just det. Du kan se Lendo och andra alternativ för dig som vill samla lån här ovan. Där finner du nämligen en topplista som sorterar fram vilket lån som besökare innan dig har valt för att samla sina dyra lån och krediter till ett lån istället.

Samla lån – Veckans ENKLA topplista

Här ovan ser du veckans ENKLA topplista. Den visar vi vart våra besökare valt att samla lån och krediter den här veckan efter ha läst våra guider om att samla lån och krediter till ett stort lån. Lite längre ned hittar du den STORA topplistan där du hittar sånt som omdöme, betyg, recensioner med mera.

Samla lån


Innehåll i guiden Samla lån

Här hittar du snabbmenyn över guider Samla lån så att du ska kunna hitta rätt så snabbt som möjligt. Du kan redan på förhand se vad du kan läsa i den här guiden så du inte behöver läsa något du inte vill och slösa bort din dyrbara tid.


Vanliga frågor om att samla lån

Här samlar vi vanliga frågor om att samla lån och krediter till ett stor lån. Hittar du inte det du söker om samlingslån kan du gå upp till menyn här ovan och klicka dig fram till kapitlet där du kan ställa dina frågor om just samlingslån. Får vi in frågorna tillräckligt många gånger så hamnar dom sedan här.

 • Är det privatlån man använder för att samla lån och krediter?
 • Hur går det till att samla lån?
 • Finns det något låneförmedlare som jämför lån där man kan samla lån?

Är det privatlån man använder för att samla lån och krediter?

Svar: Ja det är privatlån (även kallat blancolån) som används för att samla lån och krediter.

Hur går det till att samla lån?

Svar: Tanken är att hela den här guiden ska handla om just det. Alltså hur det går till när man vill samla lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många små. Det man gör är helt enkelt att man tar ett privatlån som man får in på sitt konto och sedan hör man av sig till alla små-lån man har och betalar av dessa så snabbt man bara kan. Det är alltså du som får göra själva avbetalningen av dina små-lån med ditt nya stora lån.

Finns det något låneförmedlare som jämför lån där man kan samla lån?

Svar: Ja många låneförmedlare har till och med specialsidor just för att samla lån och krediter. Du kan besöka våran guide Bästa låneförmedlare där alla låneförmedlare fungerar att använda om man vill samla lån och krediter.


Samla lån – Veckans STORTA topplista

Här nedan listar vi dem populäraste alternativen att samla lån hos just den här veckan. I den STORA topplistan hittar du även omdöme och betyg med mera. Det är alltså en utökad version av den ENKLA topplistan.

 • → 1. Lendo (låneförmedlare)
 • → 2. ICA Banken
 • → 3. AXO Finans (låneförmedlare)
 • → 4. Zmarta (låneförmedlare)
 • → 5. Freedom Finance (låneförmedlare)
 • → 6. Lendify (typ av låneförmedlare)
 • → 7. Bank Norwegian
 • → 8. Advisa (låneförmedlare)
 • → 9. Consector (låneförmedlare)
 • → 10. Santander

→ 1. Lendo

Lendo är en låneförmedlare och väldigt populärt alternativ för dem som vill samla lån och krediter till ett stor lån. Via Lendos hemsida kan du fylla i att det är precis det du vill göra. Samla lån och sen hur mycket pengar du vill låna.

Lendo


→ 2. ICA Banken

Här nedan ser du en screenshot får ICA Bankens hemsida. Tyvärr är kvaliteten på bilden inte den bästa men det viktigaste är att vi kan leda dig rätt om du funderar på att låna pengar till att samla lån hos ICA Banken. När du kommer in på deras hemsida så hittar du fliken Samla lån genom att klicka på Lån högst upp i menyn. Då får du upp en meny på vänstra sidan och där klicka du helt enkelt på Samla lån. Då kan du ansöka om att få samla lån från 20.000kr och upp till max 350.000kr. Du kan välja återbetalningstid från 3år upp till max 12år. Du kan välja mellan att ansöka om lån med eller utan Mobilt BankID. För att se omdöme på ICA Banken går du till ICA Banken omdöme och vill du läsa våran recension så gör du det under ICA Banken recension.

Samla lån hos ICA Banken


→ 3. AXO Finans

AXO Finans är en låneförmedlare precis som Lendo och ställer helt enkelt banker mot varandra för att du ska få så bra ränta som möjligt för just dina förutsättningar att få låna pengar. Att skicka in en ansökan till AXO Finans är till utom helt gratis. Så om du vill samla lån så kan du alltså ta hjälp av AXO Finans som skickar din ansökan till olika banker och sedan tar dom fram förslag till dig. Det kostar inte dig något ut om du sedan väljer att låna pengar av någon av dom banker som AXO Finans tar fram till dig så får dom provision av långivaren. Men det är ingen kostnad som läggs på dig.

Låna pengar via AXO Finans


→ 4. Zmarta

Zmarta är en låneförmedlare som har samma ägare som låneförmedlare Zmarta. Men dom skiljer sig ändå åt så ska du samla lån tycker vi att du bör titta in båda. Du börjar med att klicka på Mer info i topplistan. Sedan klickar du på Lån. Där hittar du sedan 5 alternativ. Samla lån, privatlån, billån, företagslån och bolån. Och där klicka du på samla lån. Antingen Ansök nu eller Läs mer.

”Låna


→ 5. Freedom Finance

Freedom Finance är en av Sveriges kändaste låneförmedlare och ett väldigt populärt alternativ för våra besökare som vill samla lån. Freedom Finance har en knapp i menyn för bara dom som vill samla lån vilket gör att dom är extra populära för just det.

Låna pengar via Freedom Finance


→ 6. Lendify

Lendify är inte som dom låneförmedlarna som du hitta här ovanför i topplistan. Lendify förmedlare lån mellan dig och andra som vill låna ut pengar via deras plattform. Det kan alltså vara en privatperson som vill låna ut pengar till dig. Det gör att du kan få väldigt bra och förmånliga lån utan att blanda in någon bank. Perfekt för att samla lån alltså.


→ 7. Bank Norwegian

Bank Norwegian är helägt av flygbolaget Norwegian som du förmodligen känner till ännu mer. Hos Bank Norwegian kan du ta ett privatlån som du sedan kan använda för att betala av dina dyra lån och krediter så du istället kan få ett stort lån istället för många små-lån.

”Låna


→ 8. Advisa

Advisa är en låneförmedlare precis som Lendo. Även Advisa har en specialsida för att just samla lån och där kan du läsa mer om hur det går till att samla dina lån och krediter till ett stort lån. Varför du ska välja Advisa framför Lendo som har samma typ av tjänst är inget vi kan svara på. Vårt råd är som vanligt att bilda din egen uppfattning om vilket lån eller låneförmedlare som passar just dig bäst. Klicka dig in på både Lendo och Advisa i det här fallet och se vilket som passar just dig bäst. Varken Advisa eller Lendo är bindande så du kan skicka in en ansökan och se om det först och främst är möjligt för dig att låna pengar genom dom. Om du får låna pengar via dom så behöver du inte tacka ja utan du kan i lugn och ro se om det är något lån som du tycker verkar bra och sedan ta ett beslut om du vill låna pengar eller inte.

Advisa


→ 9. Consector

Consector är en ganska ny låneförmedlare som snabbt blivit populär hos våra besökare. Via Consectror kan du enkelt slå ihop lån till ett stort lån.


→ 10. Santander

Santander lånar ut pengar för att du ska kunna samla lån hos dom. Du går in under privatlån och ansöker för att se om du har möjlighet att låna pengar av dom för att samla dina lån och krediter hos Santander.


Fördjupning i Samla lån

Om du vill fördjupa dig i att samla lån och krediter så är det här kapitlet för dig.

 • Dyrt att annonsera om att samla lån på Google

Dyrt att annonsera om att samla lån på Google

Högst upp på alla sökningar på Google så kan du se 4 annonser där företag betalar för att synas. Som ser väldigt lika ut som det ordinarie sökresultatet men är alltså betalda. För att synas längst upp när du söker på Samla lån och behöver företag betala 341kr under 2015. Det gjorde att sökordet klev in på topp 10 dyraste sökorden under 2015. Det är alltså väldigt många som vill samla lån och krediter.


Sammanfattning av guiden Samla lån

Samla lån innebär att man tar tar ett nytt stort lån (kallat privatlån och ibland blancolån) och betalar av alla sina gamla och dyrare lån. I den här guiden går vi igenom banker, långivare och låneförmedlare som på sin hemsida har specialsidor för att just samla lån och krediter. Sedan ger vi möjlighet till att läsa och lämna omdöme och betyg på samtliga. Vi skriver även recensioner och skapar topplistor som visar vilket lån som är populäraste just den här veckan och sedan i år.

Samla lån på 5sek: I den här guiden samlar vi alla lån som har en egen specialsida just för att samla lån och krediter till ett stor lån istället för många små-lån. På så sätt hoppas vi att du kan få ordning på din ekonomi.


Tips på andra guider relaterade till Samla lån

Här samlar vi tips på guider som är relaterade till Samla lån. Guider vi tror du skulle vilja läsa om du är intresserad av att samla lån och krediter alltså.

 • Samla alla lån på ett ställe
 • Samla lån och krediter
 • Samla lån utan UC
 • Lendo
 • Slå ihop lån
 • Låneförmedlare
 • Hur mycket får jag låna

Samla alla lån på ett ställe

Samla alla lån på ett ställe kan vara smart för att få ner kostnaden för alla lån. Det du gör då är att du helt enkelt tar ETT lån och löser alla andra lån. Då kan du förhandla fram en bättre ränta samt få ner kostnaderna runt. Alltså istället för att betala avgifter (utöver räntan alltså så som fakturor med mera) så för 20 olika lån och krediter så kan du samla alla till ett istället.

Samla lån och krediter

Vissa räntor så höga att lånet växer fast man betalar av på lånet varje månad. Då är det smart att ställa olika banker och långivare mot varandra och se vilka som vill ta över dina lån och vilken som erbjuder den bästa räntan. Antingen kan man göra så att man bakar in alla lån i sitt bolån om man har möjlighet till det. Det är oftast det billigaste lån alternativet. Men finns det inte möjlighet till det, då man till exempel har lånat upp till 85% av marknadsvärdet (15% måste vara kontantinsats) eller att man helt enkelt inte har någon bostadslån så finns det även andra alternativ. Då kan man ta ett så kallat privatlån (även kallat konsumtionslån och blancolån ibland) där man alltså samla alla sina tidigare lån under ett och samma i stället. Antingen går du direkt till din bank eller så tar du ett lån online där du i stället får hemma alla papper i brevlådan. Såna online lån hittar du några exempel på under länken privatlån här på Kontantinsats.se. Det kan vara smart att se vad du får för ränta hos så många långivare som möjligt då räntan oftast ställs individuellt. Sen är det bara räkna på hur mycket just du tjänar på att samla lån på ett och samma ställe.

Samla lån utan UC

Samla lån utan UC är en guide för alla som vill samla lån och letar efter en bank eller långivare som inte tar någon UC. Varför man inte vill att dom ska ta en UC kan vara många men oftast är det att man vill hålla ner antalet UC för att inte försvåra att få låna pengar i framtiden. Läs mer under Samla lån utan UC.

Samla lån utan UC

Slå ihop lån

Guiden Slå ihop lån är till för att förklara för dom som vill veta hur det går till när man ska slå ihop lån till ett stort lån istället för att ha många små. Varför vissa kallar det just för att slå ihop lån och andra att samla lån och krediter. En guide vi verkligen tycker du borde läsa om du känner att du sitter i en situation där du behöver slå ihop lån och krediter till ett stort lån helt enkelt.

Lendo

Lendo är en låneförmedlare som erbjuder sina kunder att fylla i uppgifter för att jämföra över 20 banker som du kan samla lån och krediter hos. Våran guide Lendo är tänkt att fungera som en startsida för allt vi skriver om låneförmedlare Lendo. Lendo har år efter år varit det populäraste alternativet för att samla lån hos våra besökare så därför tycker vi du bör läsa den här guiden.

Låneförmedlare

För att samla lån och krediter så tar man ett privatlån och för att jämföra privatlån kan man använda sig av en låneförmedlare. Faktum är att dom allra flesta av våra besökare använder en låneförmedlare efter ha besökt någon av våra guider om att samla lån och krediter till ett stort lån och på så sätt spara pengar. Därför tycker vi att det är viktigt att du läsa guiden Låneförmedlare som vi skrivit och som är väldigt populär.

Hur mycket får jag låna

Hur mycket får jag låna är en guide som svarar på just den frågan. Faktum är att det är en av dom vanligaste frågorna vi får in här på Kontantinsats.se. Så funderar du på hur mycket pengar just du får låna på din lön bör du läsa den här guiden.


Läs mer om att Samla lån och krediter till ett stor lån

Här försökt vi så enkelt som möjligt skapa en meny över guider vi skrivit om att samla lån och krediter.

Läs mer om att låna pengar och låna till kontantinsats

Funderar du på att låna pengar till kontantinsatsen? I så fall tycker vi att du bör titta in dessa guider först.

Läs mer om att låna pengar


Ställ en fråga och diskutera med andra besökare om att samla lån

Har du en fråga om att Samla lån så kan du skriva den här nedanför i kommentarsfältet så svarar antingen vi i redaktionen eller någon annan besökare. Både vi på redaktionen och andra besökare finns i kommentarsfälten dygnet runt.


Lämna betyg på guiden Samla lån

Här kan du ge betyg på våran guide om att Samla lån. Betyg ger du genom att trycka på stjärnorna precis här under. Du kan de 1, 2, 3, 4 eller 5 stjärnor. Hur fler stjärnor du ger oss desto mer gillar du vårt arbete med guiden. Vårt mål är att göra en gratis guide om lån som alla som ska låna pengar kan ha användning av. Vårt största mål är att få in människor på bostadsmarknaden som annars hade hamnat utanför. Stort tack för ditt besök och välkommen tillbaka! Du får väldigt gärna lägga till vår hemsida bland dina bokmärken eller länka till den från din blogg eller hemsida.

(120 röster och i snitt: 4,31 av 5)

Lämna omdöme på guiden Samla lån

Omdöme på Samla lån kan du ge genom att lämna en kommentar här lite längre ned. Där kan du även ställa frågor om vår guide eller hemsidan i stort.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Samla lån

Publicerat i Samla lån | 15 kommentarer

Bästa smslån 2017

Bästa smslån är en guide där vi helt enkelt samlar ihop alla smslån som vi listar på Kontantinsats.se och skapar en topplista över dessa. Där kan sedan våra besökare ge omdöme och betyg och vi på redaktionen skriver ihop en recension om samtliga lån. Topplistan sorteras sedan efter vart dom flesta väljer att låna pengar efter ha besökt den här guiden. På så sätt hoppas vi att vi tillsammans kan utse det bästa smslånet just nu. Vi har både en topplista som visar det bästa smslånet just den här veckan och sedan har vi även våran totala topplista. I den här guiden så visas dom 3 populäraste smslånen och sedan kan du klicka dig vidare till våran guide Smslån för att se alla smslån och vilken plats dom har just precis nu.

Bästa smslån 2017 – Listan

Här har vi utgått från en totala topplistan som du kan läsa hur det fungerar i guiden Smslån. Där kan du klicka dig vidare till hela topplistan bland annat. Den här listan är baserad på hur populära lånen är hos våra besökare och hur bra omdöme och betyg dom fått den veckan som gått. Det här är dom 3 bästa av dom. Klicka på länken ovan till Smslån för att se fler alternativ.


Bästa låneförmedlare

Vill du ha större privatlån än snabblån så borde du använda en låneförmedlare som jämför ränta och villkor åt dig så du kan få det bästa privatlånet för just dig. Våran guide Bästa låneförmedlare är en guide där vi tillsammans med våra besökare tagit ut alla låneförmedlare och så har vi låtit våra besökare lämna omdöme och betyg på samtliga. Sedan sorteras dom efter hur populära dom är hos våra besökare.


Läs mer om Bästa smslån

Om du ändå inte hittade det du sökte när du kom in här till Bästa smslån så hoppas vi att du kan göra det i någon av våra andra guider som är relaterade till just detta. Vi har därför skapat en lista här efter vad vi tror du vill läsa.


Betyg på Bästa smslån

Med hjälp av stjärnorna kan du säga hur bra du tycker innehållet stämmer med rubriken Bästa smslån. Fem är att innehållet stämmer mycket bra och 1 är att det inte stämmer alls. Din åsikt är otroligt viktigt för oss!
Vill du ge omdöme istället kan du titta här nedan.

(15 röster och i snitt: 4,93 av 5)

Omdöme på Bästa smslån

Om du läser här ovan kan du ge betyg på guiden Bästa smslån efter hur bra du tycker vi lyckas svara på rubriken och vill du de ett omdöme med dina egna ord gör du det nedan. Lämna gärna både betyg och omdöme och motivera gärna ditt betyg.


Publicerat i Bästa smslån, Smslån | Lämna en kommentar

Advisa UC

Advisa UC? Tar Advisa UC? har dom något lån utan UC? Svar: Ja Advisa tar UC på dig när du skickar in en ansökan. Under UC kan du läsa mer om vad det innebär för dig och vad det är för något. Många vill har så få UC på sig som möjligt då för många kan göra att du får svårare att låna pengar i framtiden och det kan även göra att du får sämre ränta.

Publicerat i Advisa | Lämna en kommentar

Utöka lån ICA Banken – Så gör du

Utöka lån ICA Banken? Hur får jag reda på om jag kan utöka mitt lån hos ICA Banken? Svar: Utöka lån ICA Banken kan du ansöka om i länken i tabellen här ovanför. Där skriver ICA Banken att du skicka in en ansökan om ett nytt lån. I rutan där du ska skriva önskat belopp så skriver du det sammanlagda beloppet som du önskar ha som lån. I rutan för lösen av lån fyller du i ditt nuvarande lån. Det vill säga det lån du ska lösa. Då kommer du ha ett lån istället för två men lånet kommer vara större. Dock är det lägsta beloppet att höja ditt lån med 20.000kr. Så du måste ta ditt nuvarande lån + minst 20.000kr alltså. Under Mer info i topplistan här ovan kan du även se vilken ränta ICA Banken har på sina privatlån och klickar du på länken ser du även den effektiva räntan hos ICA Bankens lån. Du kan läsa mer i guiden ICA Banken som fungerar som en startsida för allt vi skriver om ICA Banken.


Innehåll i guiden Utöka lån ICA Banken

Vi har skapat en meny över guiden Utöka lån ICA Banken så du kan klicka dig till varje kapitel och snabbt ta dig mellan dom olika kapitlen med enbart ett klick på rubrikerna. Då kan du läsa det du är intresserad av och behöver inte lägga ner onödig tid på sånt du ändå inte vill läsa.

 • Utöka lån ICA Banken »
 • Innehåll i guiden Utöka lån ICA Banken (här är du nu)
 • Vanliga frågor om att Utöka lån ICA Banken
 • Fördjupning i att Utöka lån ICA Banken
 • Sammanfattning av guiden Utöka lån ICA Banken
 • Läs mer om att Utöka lån ICA Banken
 • Ställ en fråga och diskutera Utöka lån ICA Banken
 • Betyg Utöka lån ICA Banken
 • Omdöme Utöka lån ICA Banken

Vanliga frågor om att Utöka lån ICA Banken

Vanliga frågor om att Utöka lån ICA Banken är kapitlet där vi samlar frågor vi fått in om den här guiden och som vi svarat på mer än en gång. Hittar du ändå inte svar på just din fråga kan du ställa en egen i kommentarsfältet.

 • Hur mycket kan jag som minst utöka mitt lån hos ICA Banken med?

Hur mycket kan jag som minst utöka mitt lån hos ICA Banken med?

Hur mycket kan jag som minst utöka mitt lån hos ICA Banken med? Svar: På deras hemsida kan man i skrivande stund läsa att du måste höja ditt lån med minst 20.000kr för att kunna utöka ditt lån. Läs mer om hur du gör längst upp i den här guiden.


Fördjupning i att Utöka lån ICA Banken

För dig som vill har en fördjupning i guiden Utöka lån ICA Banken så är det här kapitlet för dig. Vi vill att du kan allt om ICAs lån efter du läst denna guide.

 • Om ICA Banken

Om ICA Banken

ICA Banken är en bank som du har på internet och i din ICA Butik. Läs mer genom att klicka på Mer info i tabellen ovan. Det är en direkt länk in till deras privatlån där du kan läsa mer om hur du kan utöka ditt lån hos ICA Banken om det så att du redan har ett sedan tidigare. Samt även ansöka om ett helt nytt också.


Sammanfattning av guiden Utöka lån ICA Banken

Du kan ansökan om att utöka ditt lån genom att ansökan om ett nytt lån och lösa ditt gamla lån. Du ska alltså ansöka om ditt befintliga lån + ditt nya och sedan lösa ditt gamla. Läs mer om det längst upp i den här guiden.

Utöka lån ICA Banken


Läs mer om att Utöka lån ICA Banken

Utöka lån ICA Banken är en guide om hur du kan utöka ditt lån hos ICA Banken. Men hittar du inte det du söker i den här guiden så har vi mer för dig. Här samlas vi guider vi tror att du kan vara intresserad av om du är ute efter att låna pengar hos ICA.

Låna till kontantinsatsen


Ställ en fråga och diskutera Utöka lån ICA Banken

Du kan ställa en fråga om Utöka lån ICA Banken och diskutera guidens innehåll med oss på redaktionen och andra besökare här nedanför i kommentarsfältet.


Betyg Utöka lån ICA Banken

Säg väldigt gärna vad du tycker om guiden Utöka lån ICA Banken som du precis tagit del av här ovan genom att lämna omdöme och betyg här nedan. Här börjar du med att ge ett betyg efter hur bra rubriken stämmer med innehållet. Sedan har du omdöme här nedanför under detta kapitel.

(11 röster och i snitt: 4,73 av 5)

Omdöme Utöka lån ICA Banken

Vi skulle bli glada om du vill ge ett omdöme på Utöka lån ICA Banken. Det gör du i kommentarsfältet och det vi vill att du ger ett omdöme på är hur bra rubriken Utöka lån ICA Banken stämmer med innehållet under rubriken.


Här är du nu: Kontantinsats » Utöka lån ICA Banken

Publicerat i ICA Banken, Utöka lån ICA Banken | Lämna en kommentar

Lendo omdöme

Lendo omdöme? Vad har Lendo för omdöme och betyg av tidigare användare av Lendos tjänster? Svar: I den här guiden kan du se vad Lendo har för omdöme och betyg från användare av Lendos tjänster. Här har vi samlat både omdöme och betyg för att ge en så rättvis bild som möjligt. Vi är väldigt tacksamma för alla som både vill ge betyg och omdöme så man kan se motiveringen till sitt betyg. Du lämna betyg genom att trycka på 1-5 stjärnor här nedan. Sedan får du väldigt gärna lämna ett omdöme genom att skriva en kommentar. Vi har separerat dessa två från varandra för att vi vill ge möjligheten att bara lämna en av dessa. Vårt eget samlade betyg och omdöme hittar du under Lendo recension istället.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo1,95% (1)3-12år5000-500000krMer info om Lendo

Lendo


Innehåll i guiden Lendo omdöme

Det här är en meny över guiden Lendo omdöme så att du kan klicka dig fram till kapitlen du är intresserad av och inte behöva läsa sådant du inte är intresserad av. Du kan enkelt se vad guiden handlar om helt enkelt. Vi har som mål att du inte ska lägga en sekund på Kontantinsats.se om vi inte kan hjälpa dig framåt med dina eventuella frågor och funderingar om lån.

 • Lendo omdöme »
 • Innehåll i guiden Lendo omdöme (här är du nu)
 • Vanliga frågor om Lendo omdöme
 • Sammanfattning av guiden Lendo omdöme
 • Tips på guider relaterade till guiden Lendo omdöme
 • Vi har skrivit mer om Lendo omdöme
 • Ställe en fråga och diskutera Lendo omdöme
 • Betyg på Lendo
 • Omdöme på Lendo

Vanliga frågor om Lendo omdöme

Här samlar vi vanliga frågor om Lendo omdöme och Lendo. Om du ändå inte hittar svar på dina frågor så har du möjlighet att ställa dom i kommentarsfältet. Det hittar du längst ned på denna sida.

 • Kostar det något att skicka in en ansökan hos Lendo?
 • Vilka banker har Lendo jämförelse av?

Kostar det något att skicka in en ansökan hos Lendo?

Kostar det något att skicka in en ansökan hos Lendo? Svar: Nej det kostar 0kr att skicka in en ansökan till Lendo. Sedan får du reda på vad du får för ränta och villkor utskickade till dig.

Vilka banker har Lendo jämförelse av?

Vilka banker har Lendo jämförelse av? Svar: Det här tycker vi är en av dom allra viktigaste frågorna och något alla som använder sig av Lendo borde ta reda på innan dom ska låna pengar via Lendo. Därför är vårt råd att ALLA ska läsa guiden Vilka banker har Lendp där vi löpande uppdaterar om vilka banker dom har samarbete med och jämför om du skickar in en ansökan till dom.


Sammanfattning av guiden Lendo omdöme

Här nedan kan du som besökare läs och lämna omdöme och betyg. Omdöme i form av en kommentar och betyg genom att trycka på stjärnorna. I guiden Lendo omdöme kan du som besökare läsa och lämna omdöme och betyg om låneförmedlaren Lendo. Vill du se vad vi på redaktionen tycker om Lendo efter ha följt låneförmedlare varje dag sedan starten av Kontantinsats.se år 2010 så kan du titta in Lendo recension.

Lendo omdöme


Tips på guider relaterade till guiden Lendo omdöme

Här följer sammanfattningar av några av våra guider om Lendo som vi tror du kan tycka är intressanta om du funderar på att låna pengar via Lendo.

 • Lendo
 • Lendo billån
 • Vilka banker har Lendo
 • Låneförmedlare

Lendo

Lendo är en låneförmedlare som har samma ägare som bland annat Aftonbladet och Blocket. Du lämnar en låneansökan och får sedan förslag från flera olika banker som vill ”tävla” om att få låna ut pengar till dig. Sen kan du välja vilken du vill. Eller inte välja någon av dom. Det är nämligen inte bindande att låna pengar när du skickar in en ansökan. Så du kan skicka in en ansökan och se om just du kan låna pengar och hur mycket du får låna på din lön och dina förutsättningar.

Lendo billån

Lendo billån är ett privatlån. Det vill säga ett lån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. I vår guide Lendo billån så skriver vi om vad det finns för olika typer av billån och vilket av dessa som Lendo har.

Vilka banker har Lendo

Vilka banker Lendo har samarbete med och jämför åt dig är en vanlig fråga vi får och vi har skapat en guide som heter Lendo banker och som vi hänvisar till då. Där uppdaterar vi hela tiden löpande om vilka banker det är som dom jämför och om dom får något nytt samarbete eller avslutar något så uppdaterar vi det så fort vi får reda på det. Därför är vi inne och kontrollerar det flera gånger i veckan. Lendo skriver inte ut på deras hemsida vilka banker det är så därför får vi ta reda på det på andra sätt.

Låneförmedlare

Låneförmedlare är en guide där du enkelt kan jämföra Lendo mot andra låneförmedlare. Så innan du väljer att låna pengar via Lendo så tycker vi att du tar en titt i guiden Låneförmedlare. Där kan du bland annat se alla låneförmedlare vi listar på Kontantinsats.se.


Vi har skrivit mer om Lendo omdöme

Här samlar vi länkar till andra guider som är relaterade till just Lendo omdöme. Tanken är att göra en så enkel och överskådlig meny som möjligt om just Lendo och omdöme. Så du kan hitta exakt det du söker. Så om du är intresserad av det du läst i guiden du befinner dig i nu när du läser det här så tror vi du kan klicka dig vidare till andra guider här nedan som du tycker är minst lika intressant. Förhoppningsvis i alla fall.

Läs omdöme om andra lån

Låna pengar till kontantinsats


Ställe en fråga och diskutera Lendo omdöme

Du kan ställa en fråga och diskutera med oss på redaktionen eller besökare om Lendo omdöme här nedan i kommentarsfältet.


Betyg på Lendo

Här kan du ge betyg på Lendo. Du ger betyg genom att ge Lendo 1, 2, 3, 4 eller 5 stjärnor. Omdöme ger du genom att lämna en kommentar här nedan. Där kan du även ställa frågor om Lendo eller vår guide.

(171 röster och i snitt: 4,27 av 5)

Omdöme på Lendo

Som du ser här ovan kan du ge ett betyg på Lendo och nedanför här kan du ge ett omdöme i form av en kommentar. Vi vill gärna att du motiverar ditt betyg där också om du väljer att lämna både betyg och omdöme.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Lendo » Lendo omdöme

Publicerat i Lendo, Lendo omdöme, Omdöme | 4 kommentarer

Wasa kredit billån ränta

Wasa kredit billån ränta? Vad har Wasa kredit för ränta på sitt billån? Svar: Wasa kredit erbjuder två typer av finansiering av bil. Ett privatlån som du kan använda för att låna till bil för privatpersoner och sedan erbjuder dom även leasing för företag. Deras privatlån är alltså ett billån utan kontantinsats. Och du kan genom att ansöka om lån via Lendo jämföra just privatlån och då får du med Wasa kredit med i jämförelsen med bara en kreditupplysning. Annars får du en kreditupplysning per bank som du jämför själv och det kan göra det svårare att få lån i framtiden. Så vill du ta ett billån hos Wasa Kredit med deras privatlån så kan det vara en bra idé att jämföra dom mot andra med hjälp av Lendo. Lendo hittar du i topplistan här ovan just nu.

Wasa kredit billån ränta på 5sek: I guiden Wasa kredit billån ränta visar vi hur du kan ta reda på hur mycket du får i ränta hos Wasa kredit på deras billån.


Innehåll i guiden Wasa kredit billån ränta

Det här är en meny som visar vad du kan läsa i guiden Wasa kredit billån ränta. Du klicka bara på rubrikerna för att ta dig fram i dom olika kapitlen.


Tips på relaterade guider till Wasa kredit billån ränta

Här tipsar vi om guider vi skrivit om Wasa Kredit och annat som är relaterat till Wasa kredit billån ränta.

 • → Wasa kredit
 • → Wasa kredit billån
 • → Låneförmedlare

Wasa kredit

Wasa Kredit är guiden som fungerar lite som en startsida för allt vi skriver om Wasa Kredit. Så vårt tips är att du börjar där om du fungerar på att låna pengar av Wasa kredit.

Wasa kredit billån

Vi har skrivit en guide om Wasa kredits billån och du hittar den under Wasa kredit billån. Där går vi bland annat igenom olika alternativ till finansiering av bil hos Wasa kredit.

Låneförmedlare

Låneförmedlare är en guide vi tipsar om då många låneförmedlare jämför Wasa Kredit. Så fungerar du på att ta ett privatlån (även kallat blancolån) hos Wasa Kredit så kan det vara en bra guide att gå igenom. Det finns mycket pengar att spara genom att jämför privatlån.


Läs mer om Wasa kredit billån ränta

Läs mer om Wasa kredit billån ränta visar andra guider om ämnen som vi har skrivit och som vi tycker du borde läsa innan du väljer att låna pengar av Wasa Kredit.

Läs mer om billån och att låna till bil

Låna till kontantinsats


Ställ en fråga och diskutera Wasa kredit billån ränta

Här nedan kan du diskutera och ställa frågor om guiden Wasa kredit billån ränta som du precis har läst.


Lämna betyg och omdöme på guiden Wasa kredit billån ränta

Här kan du ge betyg och omdöme på guiden Wasa kredit billån ränta, vill du istället ge betyg och omdöme på Wasa kredit så gör du det under Wasa kredit omdöme. Och vill du göra det enbart på deras billån så kan du göra det under Wasa kredit billån. Titta gärna in hela guiden Wasa Kredit också.

(21 röster och i snitt: 4,52 av 5)

Här är du nu: Kontantinsats » Wasa kredit » Wasa kredit billån ränta

Publicerat i Billån, Wasa Kredit, Wasa Kredit billån | 2 kommentarer

Vilka banker har Compricer jämförelse av

Vilka banker har Compricer? Svar: Det är en vanlig fråga vi får in och vi tänkte ägna detta inlägg för att reda ut den frågan så att vi enkelt kan hänvisa till detta inlägg i framtiden. Dessutom försöker vi alltid hålla inläggen uppdaterade. Vilka banker Compricer har samarbete med är enkelt att se genom att klicka på mer info är ovan i topplistan. Där kommer du direkt in till villkoren. Klickar du sedan på bolån så ser du vilka banker Compricer samarbetar med där och klickar du på privatlån så ser du vilka banker dem samarbetar med där. Väldigt enkelt alltså. När du klickar på mer info kommer du även direkt in till ansökan för privatlån. Genom att använda den så jämförs du för alla dem listade bankerna med med enbart en UC istället för en UC per ansökan om du jämför direkt själv. Där har du fördelen.

Läs mer om Compricers villkor och vilka banker dom har HÄR.

Vilka banker samarbetar Compricer med?

Här kan du se vilka banker Compricer har jämförelse med.

 • ICA BANKEN
 • LEASY
 • THORN
 • COLLECTOR BANK
 • NORDAX BANK
 • IKANO BANK
 • VILLABANKEN
 • FOREX BANK
 • COOP MED MERA BANK
 • SVEA EKONOMI
 • SANTANDER CONSUMER BANK
 • KONSUMENTKREDIT
 • MARGINALENBANK
 • RESURSBANK
 • MONEYGO
 • SEVENDAY
 • BIGBANK
 • WASA KREDIT
 • AVIDA FINANS
 • CREDENTO
 • HALENS
 • ELLOS PRIVATLÅN

..fler tillkommer så fort vi får reda på fler samarbeten.


Läs mer om Vilka banker har Compricer och andra låneförmedlare

Här ovan kan du se vilka banker Compricer jämför åt dig men vill du läsa vidare om Compricer så har vi skapat en meny här nedan där du enkelt kan klicka dig fram ibland våra guider om just Compricer.

Fler låneförmedlare och vilka banker dom har samarbete med

Låna till kontantinsats


Ställ en fråga om Vilka banker har Compricer

Ställ gärna en fråga angå just Vilka banker har Compricer? här nedanför. Där finns både vi på redaktionen och andra besökare. Dygnet runt faktiskt. Året runt.


Lämna betyg och omdöme på guiden Vilka banker har Compricer

Ge betyg och omdöme på guiden Vilka banker har Compricer?.

(18 röster och i snitt: 4,44 av 5)

Här är du nu: Låna till kontantinsats » Compricer » Vilka banker har Compricer

Publicerat i Compricer | 1 kommentar

Billån utan kontantinsats 2017

Billån utan kontantinsats 2017? Finns det? Går det att låna 100% till en bil? Svar: Ja det finns billån utan kontantinsats och du hittar en topplista över dom 10 mest populära billånen hos våra besökare just den här veckan här ovanför. Listan sätts efter vilka lån som oftast beviljats till våra besökare just den här veckan. Det göra det till det populäraste alternativet just precis nu. Men det är långt ifrån det vi gör för att hjälpa dig hitta det bästa billånet för just dig. Du kan läsa och lämna omdöme och betyg på samtliga billån och även ta en titt på vår egen recension av alla lån. Utöver det har vi även en mängd andra produkter som vi hoppas ska hjälpa dig i letandet. Du kan snabbt se om något lån är ett alternativ för dig genom att skicka in en ansökan direkt online på nätet genom att klicka på ”Mer info” i topplistan och ta dig direkt till just det lånets ansökningssida. Just nu är det många låneförmedlare på topplistan och det är för att du kan jämföra över 20 banker med bara en ansökan. Dessutom tas bara en kreditupplysning (en så kallad UC) istället för en per bank om du jämfört själv. Du förbinder dig dessutom inte att låna pengar utan kan skicka en en ansökan gratis för att se om det är ett alternativ för just dig. Vi har sammanfattat dom 10 populäraste alternativen här nedan i en ENKEL topplista där vi bara listar dom 3 populäraste rakt upp och ner. Sedan har vi den STORA topplistan där vi listar så många billån utan kontantinsats vi kan hitta och sedan hittar du en utökad lista av dessa med bland annat omdöme, betyg och recensioner. STORA topplistan är för dig som verkligen vill ha en fördjupning. Du kan scrolla ner till snabbmenyn här nedanför för att får en bra överklick över hela guiden. Självklart kan du även ställa frågor och diskutera billån utan kontantinsats längst ner i guiden. Vi bygger våra guider tillsammans med våra besökare och hoppas på så sätt att vi tillsammans kan skapa en plattform som verkligen ger mervärde.

Alltså: Billån utan kontantinsats = privatlån (även kallat blancolån).

Billån utan kontantinsats – Veckans ENKLA topplista

Enkla topplistan visar dom 10 populäraste billånen utan kontantinsats hos våra besökare just den här veckan. Varken mer eller mindre. Sedan länkar vi in där du kan läsa mer om just billån utan kontantinsats. Topplistan ser du här ovan. Vill du se våran STORA topplista över billån utan kontantinsats så får du scrolla ner för att se omdöme, betyg, recensioner och mycket mer.

Billån utan kontantinsats


Innehåll i guiden Billån med kontantinsats

Här kan du snabbt se vad du kan läsa i guiden Billån med kontantinsats. Du kan klicka dig fram till dom olika rubrikerna i guiden så du så enkelt som möjligt ska kunna hitta det du söker och få en så bra överblick över guiden redan innan du börjar läsa igenom den. Vårt mål är alltid att guidens namn ska passa 100% till innehåller och att du alltid ska kunna hitta svar på dina frågor snabbt.


Tips till dig/er som ska ta billån utan kontantinsats

Här nedanför samlar vi på tips till dig som ska eller funderar på att ta ett billån utan kontantinsats. Vi får in väldigt många frågor om just att köpa bil utan insats och här försöker vi samla dom vanligaste frågorna. Har du någon fråga som du inte hittar svar på här kan du ställa din fråga längst ned i den här guiden.

 • Billån med bilen som säkerhet eller billån utan bilen som säkerhet
 • Jämför privatlån till bil hos en låneförmedlare
 • Titta alltid vilka banker som låneförmedlare jämför

Billån med bilen som säkerhet eller billån utan bilen som säkerhet

Bland det första du måste bestämma dig för är om du ska ha ett billån med bilen som säkerhet eller billån utan bilen som säkerhet. Så ta reda på för och nackdelar med alternativen för just dig och titta även om leasing är något för dig. Men ska du låna pengar till bil så är det alltså dessa två alternativ du måste titta närmare på och förstå.

Jämför privatlån till bil hos en låneförmedlare

Att jämföra innan man ska låna pengar är alltid ett måste och så även om du funderar på att ta ett billån utan kontantinsats, det vill säga ett privatlån till bil. Och ett väldigt bra sätt att jämföra privatlån är att jämföra det hos en låneförmedlare. Det finns många låneförmedlare som gratis ställer banker mot varandra för att du ska kunna få så billigt privatlån som möjligt till din bil. Och det kostar dig dessutom inget extra om du väljer rätt låneförmedlare. Det tas dessutom bara en UC istället för en per bank som det skulle gjort om du jämförde alla bankerna själv.

Titta alltid vilka banker som låneförmedlare jämför

Eftersom vi förutsätter att du ska ta ett billån utan kontantinsats i den här guiden så är det alltså ett privatlån (även kallat blancolån) till bil som gäller för dig. Och som du kan se på tipset här ovanför så är låneförmedlare allra populärast hos våra besökare när dom ska ta ett privatlån. Och vårt tips är att alltid titta exakt vilka banker som låneförmedlaren du väljer har. Vi har guider på vilka banker alla låneförmedlare vi listar har. Exempel på en sådan guide är Vilka banker har Lendo. Se fler på bästa låneförmedlare.


Vanliga frågor om Billån utan kontantinsats

Här samlar vi löpande vanliga frågor som kommer in om Billån utan kontantinsats. Du kan själv ställa en fråga och diskutera Billån utan kontantinsats längst ned i kommentarsfältet till den här guiden.

 • Kan man ta ett privatlån till kontantinsatsen när man ska låna till bil?
 • Kan man få billån med betalningsanmärkning?
 • Finns det billån utan kontantinsats med bilen som säkerhet för lånet?
 • Vad är det minsta lånen vid billån med bilen som säkerhet?
 • Har Lendo billån utan kontantinsats?
 • Hur mycket får jag låna till bil med privastlån?
 • Kan man ta snabblån till bil?
 • Skillnaden på billån utan kontantinsats och billån med kontantinsats?

Kan man ta ett privatlån till kontantinsatsen när man ska låna till bil?

Svar: Det finns många som väljer att ta ett billån med bilen som säkerhet och sedan tar ett privatlån till kontantinsatsen. Dock lär banken som tar bilen som säkerhet för billånet inte gilla det speciellt mycket men det finns såna som gör det om vi säger så.

Kan man få billån med betalningsanmärkning?

Svar: Ja det kan du absolut få men det beror helt på din situation. Precis som med alla lån alltså. Lån är högst individuella så det är svårt att ge generella svar. Det finns banker som inte godkänner betalningsanmärkning överhuvudtaget och det finns banker som är beredda att ta sig en titt på just din situation trots betalningsanmärkning. Men har du betalningsanmärkningar så är det i alla fall större chans att du får låna pengar om du väljer att ansöka om ett mindre belopp än ett större.

Finns det billån utan kontantinsats med bilen som säkerhet för lånet?

Svar: Vi vet inte om ett enda billån utan kontantinsats där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. I Sverige måste man ha MINSt 20 procent i insats vid ett sådant lån och annars bryter långivaren mot lagen.

Vad är det minsta lånen vid billån med bilen som säkerhet?

Svar: Det minsta billånet med bilen som säkerhet för lånet är vad vi hittat 50.000kr. Det beror förmodligen även på att en bil måste ha en viss årsmodell när man lämnar bilen som säkerhet för lånet och då finns det ändå ingen bil som är billigare än så och har rätt årtal. Det vill säga oftast inte får vara äldre än 10år.

Har Lendo billån utan kontantinsats?

Svar: Ja Lendo har billån utan kontantinsats i form av ett privatlån. Vilket är det billån där du inte behöver någon kontantinsats alls. Du kan låna till 100% med ett privatlån och kan hitta det privatlånen med bäst ränta hos Lendo.

Hur mycket får jag låna till bil med privatlån?

Svar: Det finns privatlån upp till så mycket som 500.000kr i våra listor men en enkel rumregel som man ofta kan läsa är att man inte bör ansöka om att ha mer än 90% i av sin årsinkomst som privatlån (även kallat blancolån och lån utan säkerhet. Så om du tjänar 300.000kr om året så bör du alltså inte ha mer än 270.000kr i privatlån sammanlagt. Har du inget privatlån sedan tidigare och har en så kallat ordnad ekonomi så bör du alltså få låna ungefär 270.000kr åtminstone. Sedan är det så klart inte alltid det stämmer utan det är en rumregel man ofta kan läsa på långivares hemsidor. Till exempel på Lendos hemsida kan man läsa det.

Kan man ta snabblån och smslån till bil?

Svar: Det finns inget som hindrar dig från att göra det men vi rekommenderar dig verkligen inte att göra det då snabblån och smslån är lån med kort återbetalningstid och passar inte alls till att låna till bil. Om du inte vet att du får in pengar inom den tiden och vill passa på att köpa en viss bil just nu.

Kan man ta snabblån till bil?

Svar: Att låna till bil med ett snabblån är verkligen inte att rekommendera. Ett snabblån är ett lån som måste betalas av snabbt. Oftast inom 1år och ofta betydligt kortare. Så lite som inom 15 dagar i vissa fall. Det är inget lån som passar bra för att låna pengar till bil. Då är ett privatlån med längre återbetalningstid bättre.

Skillnaden på billån utan kontantinsats och billån med kontantinsats?

Svar: Ska du köpa en bil utan att ha några egna pengar så är det ett billån utan säkerhet som gäller. Det vill säga att du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Även kallat privatlån och blancolån i Sverige. Lämnar man däremot bilen som säkerhet för lånet måste man i Sverige 2015 ha en kontantinsats på MINST 20 procent ur egen plånbok. Så köper man en bil för 200.000kr så måste man alltså ha minst 40.000kr själv då. Läs vidare för fler skillnader mellan dessa två typer av lån till bil. Klickar man på billån på bankers hemsidor så är det oftast just lån där man lämnar bilen som säkerhet och är då enbart för att låna till bil. Klickar man däremot på privatlån så står det ofta också just låna till bil men även till andra saker så som renovering, resor och andra drömmar. För med ett privatlån får du låna till precis vad du vill utan att dem frågar vad du ska ha pengarna till. Därför passar många på att låna lite extra när man ändå ska låna till bil då man märker att det blir så liten skillnad på månadskostnaden. Så kanske man passar på att köpa en ny soffa eller liknade när man ändå ska låna pengar. Här ovan hittar du en topplista över just privatlån som alltså är ett alternativ för alla som vill låna pengar till en bil men inte har någon kontantinsats att lägga in själv. Och som annars alltså måste vara minst 20 procent enligt lag om man lämnar bilen som säkerhet för lånet. Topplistan sätts efter vilket lån besökare innan dig valt just den här veckan. På så sätt hoppas vi att vi automatisk ska få fram det bästa billånet 2015 för alla som vill låna pengar till en bil men inte har eller vill lägga någon kontantinsats. Resten av inlägget ägnar vi åt saker du bör tänka på när du ska låna till och sammanfattningar till alla alternativ i topplistan här ovan. Vi länkar även vidare till andra guider som vi skrivit och som vi tror kan vara intressanta när du ska ta ett billån.


Billån utan kontantinsats – Veckans STORA topplista

Här nedan hittar du en sammanfattning av alla alternativ i topplistan och kan ge betyg och omdöme bland annat. Du kan även klicka dig vidare till hela topplistan över billån utan kontantinsats och billån med bilen som säkerhet för lånet. Det vill säga billån med minst 20 procent i kontantinsats när bilen är som säkerhet för lånet. Fortsätter du nedan topplistan kan du läsa sammanfattningar av guider om billån samt klicka dig vidare till fördjupningar. Du har även möjlighet att läsa och lämna omdöme och betyg om den här guiden.

 • → 1. Lendo
 • → 2. ICA Banken
 • → 3. AXO Finans
 • → 4. Zmarta
 • → 5. Freedom Finance
 • → 6. Lendify
 • → 7. Bank Norwegian
 • → 8. Advisa
 • → 9. Consector
 • → 10. Santander
 • → 11. Compricer
 • → 12. Leasy

→ 1. Lendo

Hos Lendo kan du ta ett privatlån upp till 500.000kr. Det är inte ett vanligt billån utan ett privatlån. Det innebär att lånet ofta blir lite dyrare men där behöver du inga kontanter själv. Lendo är ingen bank eller långivare utan en så kallad låneförmedlare precis som Advisa är. Dom tar in en ansökan av dig som dem sedan skickar till ett antal banker (20 i skrivande stund, läs mer under Lendo banker här nedan) och som sedan skickar förslag på lån till dig. Detta men enbart en kreditupplysning istället för en per ansökan om du skulle ansöka hos dessa banker själv. Precis som Advisa som vi skrev om här ovan. Startsidan för allt vi skrivit om dom hittar du under Lendo och sedan tycker vi även att du bör läsa Lendo billån, Lendo ränta och Lendo banker inna du väljer att låna pengar via dom.

Lendo


→ 2. ICA Banken

ICA Banken har ett privatlån upp till 350.000kr som du kan köpa bil för till exempel. Klicka på mer info här nedan så kommer du direkt in till det lånet där du kan läsa exakta villkor. Vi samlar allt vi skriver om dom på sidan som heter ICA Banken och ska du ta ett billån hos dom bör du läsa guiden ICA Banken billån innan det.


→ 3. AXO Finans

AXO Finans är en låneförmedlare där du precis som med Lendo på första platsen kan jämföra billån utan kontantinsats. Det vill säga privatlån till bil.

AXO Finans


→ 4. Zmarta

Zmarta har samma ägare som lite mer kända Freedom Finance och båda två är låneförmedlare och båda två har billån både med bilen som säkerhet och utan bilen som säkerhet. Det som är störst skillnad på Zmarta och Freedom Finance är att Zmarta har ännu bredare jämförelse än Freedom Finance då Zmarta även har försäkringar. Så du kan både jämföra billån och bilförsäkringar.

Zmarta


→ 5. Freedom Finance

Freedom Finance är precis som Lendo och Advisa här ovan en låneförmedlare som tar in erbjudanden från flera olika banker till dig och det men enbart en kreditupplysning. Guiden Freedom Finance är vår startsida för att vi skriver om denna låneförmedlare. Vi tycker alltid man ska ta reda på vilka banker som en låneförmedlare jämför så därför har vi skapat Freedom Finance banker. Den tycker vi du bör titta innan du ska låna pengar via dom.

Freedom Finance


→ 6. Lendify

Lendify är ett lån där du lånar pengar av privatpersoner för att få låna pengar till bil. Mellanhanden är Leasy.

Lendify


→ 7. Bank Norwegian

Bank Norwegian som ägs av flygbolaget Norwegian erbjuder ett privatlån upp till 500.000kr vilket gör dem till en av dem som har hösta privatlånet. Av Bank Norwegian lånar du pengar direkt och kan köpa vad du vill som med vilket privatlån som helst. Till exempel en bil utan kontantinsats. Bank Norwegian billån< heter guiden som vi hoppas svarar på alla dina frågor om deras billån. Tycker du inte att den gör det så kan du titta in Bank Norwegian där vi samlar allt om dom.

”Låna


→ 8. Advisa

Hos Advisa kan du både ansöka om billån med bilen som säkerhet och sedan även vanliga privatlån för att låna till bil UTAN någon kontantinsats. Advisa är en låneförmedlare så när du skickar in en ansökan där så får du förslag från fler banker samtidigt. Banker som vill låna ut pengar till dig och sedan deras ränta och villkor. Och det med endast en kreditupplysning istället för en för varje som du hade fått om du hade ansökt själv hos alla. Det är bra att ha så få kreditupplysningar som möjligt när man vill kunna ta lån i framtiden. Därför har låneförmedlare likt Advisa blivit otrolig populärt. Vill du läsa mer om Advisa kan du göra det i våra guider Advisa och Advisa billån som är två lån vi verkligen kan rekommendera dig som besökare guider Billån utan kontantinsats.

Advisa


→ 9. Consector

Consector är nya på vår lista och info om dom kommer inom kort.

Consector


→ 10. Santander

Santander billån utan kontantinsats är precis som med alla deras privatlån.


→ 11. Compricer

Compricer är en jämförelsetjänst som bland annat jämför privatlån som många banker marknadsför som just billån utan kontantinsats. Compricer lånar alltså inte ut några pengar själva utan stället långivare mot varandra för att hitta bästa lånet till dig. Compricer ägs Schibsted som är börsnoterade i Norge och som även äger Aftonbladet, Lendo (som du också hittar i topplistan) och Blocket bland annat.

Billån utan kontantinsats Compricer


→ 12. Leasy

Leasy är ett lån upp till 50.000kr för dig som har svårare att få låna pengar. Dom har ganska hög ränta så om du har lätt att låna pengar så bör du i första hand leta efter ett billigare alternativ.


Fördjupning i Billån utan kontantinsats

Här har vi skrivit lite fördjupning om Billån utan kontantinsats för dig som inte fått svar på det du letar efter. Fördjupningen är baserad på vad vi fått fram att våra besökare vill veta efter ha samlat in data ända sedan år 2010.

 • Två olika typer av billån
 • Topplista över billån utan kontantinsats för att hitta bästa billånet
 • Så vad är det då som gör det till det bästa billånet

Två olika typer av billån

Här kallar vi ett billån med bilen som säkerhet för ett ”vanligt” billån och ett billån utan säkerhet för privatlån. Så vad är det då för skillnad på ett privatlån till bil och ett ”vanligt” billån? Vid ett ”vanligt” billån måste du alltså ha MINST 20 procent i kontantinsats enligt lag i Sverige. Så kostar en bil 100.000kr så måste du alltså ha minst 20.000kr i kontantinsats. Vid ett privatlån får du låna till vad du vill utan någon kontantinsats. Du får alltså låna 100%. Vid ett ”vanligt” billån får du sällan köpa en bil under ett visst årtal. Tex så kan det vara så att du inte får du köpa en bil som är äldre än 10år. Vid ett privatlån får du köpa vilken årsmodell du vill. Vid ett ”vanligt” billån måste du ofta köpa bilen hos en bilhandlare. Vid ett privatlån får du även köpa bilen av en privatperson eftersom du som sagt får använda pengarna till vad du vill. Men är det bara fördelar med ett privatlån i jämförelse med ett ”vanligt” billån? Nej vid ett billån lämnar du bilen som säkerhet för lånet (banken kan sälja bilen om du inte betalar lånet) och banken tar på så sätt en mindre risk än vid ett privatlån där du inte lämnar bilen som säkerhet. Då privatlån ju är ett så kallat lån utan säkerhet. Detta gör att ett ”vanligt” billån ofta är billigare än ett privatlån. Det vill säga har en lägre ränta än ett privatlån. Men många väljer alltså ändå privatlån framför ”vanligt” billån för att dem ändå tycker det är ett bättre alternativ. Många banker marknadsför dessutom sina privatlån som billån utan kontantinsats.

Topplista över billån utan kontantinsats för att hitta bästa billånet

Längst upp på den här sidan hittar du alltså en topplista över billån utan kontantinsats i form av privatlån. Det är helt enkelt en topplista över vilka alternativ som är mest populära hos besökare innan dig just den här veckan och som valt att låna till bil med ett privatlån och alltså köpt en bil utan kontantinsats. På så sätt hoppas vi få fram det bästa billånet utan insats automatiskt.

Så vad är det då som gör det till det bästa billånet

Så vad är då bästa billånet utan kontantinsats? Först och främst är det ju som sagt inte ett ”vanligt” billån vi pratar om då – eftersom det inte finns ett ”vanligt” billån utan kontantinsats. Utan det är ju ett privatlån som man väljer att köpa en bil för helt enkelt. Så vad är det bästa privatlånet att köpa en bil för? Det beror självklart på hur man definierar bästa så klart. Lägsta ränta och bäst villkor lär många vara överens över är det bästa lånet. Så det är väl det först man bör jämföra när man ska ta ett lån överhuvudtaget. Ränta och villkor. Inga dolda avgifter. Och se till att jämföra den effektiva räntan när du ställer långivare mot varandra. Den effektiva räntan tar med alla kostnader utöver själva räntan. Till exempel eventuella uppläggningsavgifter och aviavgifter. Det gör att det blir mycket mer rättvist att jämföra långivare mot varandra. Annars kan ju en långivare ha en låg ränta men med höga kostnader för till exempel fakturor och så tror man att dem är billigaste och bäst men så är det i slutändan det dyraste och sämsta kanske. Här ovan hittar du en topplista över privatlån som genereras automatiskt efter vilket alternativ våra besökare väljer oftast. På så sätt hoppas vi att vi automatiskt ska få fram det bästa billånet utan kontantinsats.


Sammanfattning av Billån utan kontantinsats

Det finns billån utan kontantinsats och det är ett privatlån (även kallat blancolån). När du lämnar bilen som säkerhet för lånet så måste du uppfylla mer grundkrav än när du lånar till bil med ett privatlån. Med en billån med bilen som säkerhet för lånet så måste du ha minst 20 procent i kontantinsats oavsett vart du tar lånet. Vid ett privatlån kan du låna hela summan. Guiden Billån utan kontantinsats är till för dig som vill låna pengar till bil utan att behöva några egna pengar. Vi förklarar bland annat skillnaden på billån utan bilen som säkerhet för lånet (0% i kontantinsats) och billån med bilen som säkerhet för lånet (minst 20% i kontantinsats). Vi visar även vart flest av våra besökare valt att ta billån utan kontantinsats just den här veckan.


Tips på andra guider relaterade till guiden Billån med kontantinsats

Här tipsar vi om relaterade guider till Billån med kontantinsats som vi tror du kan vara intresserad av om du planerar att låna pengar till bil.

 • Låneförmedlare
 • Bästa låneförmedlare
 • Billån
 • Bästa billån
 • Låna till bil
 • Låna till kontantinsatsen till bil
 • Jämför billån
 • Båtlån utan kontantinsats

Låneförmedlare

Ska du låna till bil med ett privatlån / blancolån så är det väldigt smart att använda sig av en låneförmedlare som jämför privatlån åt dig så du kan få den billigaste räntan för just dig. Det en låneförmedlare gör är att ställa banker mot varandra för att se hur bra ränta just du kan få hos dom bankerna. Faktum är att flest av våra besökare väljer en låneförmedlare vid lån till bil. Och då är det Lendo som varit den allra populäraste sedan starten av Kontantinsats.se år 2010. Och Lendo jämför ÖVER 20 banker mot varandra. Och dessutom helt gratis. Se mer under Låneförmedlare. Där kan du bland annat se vilken låneförmedlare som är bäst enligt våra besökare.

Bästa låneförmedlare

I Bästa låneförmedlare har vi utgått från guide Låneförmedlare som vi tipsar om här ovan och sedan tagit ut dom bästa Och det gör vi alltså löpande hela tiden.

Billån

Billån är ett lån som ställer lite mer krav än om du skulle ta ett privatlån där du får låna till vad du vill. Exempel på krav vid ett billån med bilen som säkerhet är att du som sagt måste ha minst 20 procent i kontantinsats (lag på det), bilen du köper får inte vara äldre än en viss årsmodell. För att se villkor för respektive långivare vi listar klickar du bara på mer info i topplistan.

Bästa billån

Vad som är bästa billånet beror så klart på vad det är för kriterier för att att bli bästa billånet. Vi utgår från vår topplista när vi tar fram bästa billånet. För topplistan sorteras efter vart våra besökare har lånat pengar flest gånger den här veckan och vi tror våra besökare vet mest. Hur fler som tar lån hos våra besökare desto bättre blir topplistorna.

Låna till bil

Låna till bil är en guide där vi går igenom olika alternativ när man ska finansera en bil. Läs mer under Låna till bil. Låna till bil nås även från menyn längst upp då det är en av våra populäraste guider.

Låna till kontantinsatsen till bil

Låna till kontantinsats för en bil? Och då pratar vi alltså om ett vanligt billån där det är lag på minst 20 procent i kontantinsats. Är det möjligt? Om långivaren godkänner det så är det alltså ett privatlån du tar till din kontantinsats istället för att betala dem själv i så fall.

Jämför billån

Jämför billån kan du enkelt göra med våra topplistor som genereras efter besökare innan dig. Du hittar både en topplista över vanliga billån och privatlån till bil. Även info om vad det är för skillnad mellan dessa två.

Båtlån utan kontantinsats

Båtlån fungerar nästan lika som båtlån så är du ute efter ett båtlån utan kontantinsats så bör du läsa Båtlån utan kontantinsats. Det liknar den här guiden där du befinner dig just nu men där det helt enkelt handlar om båtlån istället..


Läs mer om Billån utan kontantinsats

Här nedan ser du en lista över guider vi tror du kan vara intresserad av om du är intresserad av billån och billån utan kontantinsats.

Läs mer om att låna till kontantinsats för bostad eller bil

Här har vi radat upp några guider vi skrivit om lån till kontantinsats men som i detta fallet inte handlar om billån utan om att låna pengar till en bostad.


Ställ en fråga och diskutera Billån utan kontantinsats

Här nedan kan du ställa en fråga och diskutera Billån utan kontantinsats med redaktionen och andra besökare. Så är det något du undrar om just Billån utan kontantinsats så kan du fylla i kommentarsfältet nedan och ställa din fråga. Du kan även titta längre upp om din fråga finns under kapitlet Vanliga frågor om Billån utan kontantinsats. Alla vanliga frågor vi får in om billån i våra guider om billån och då framförallt billån utan kontantinsats publicerar vi under just Vanliga frågor om Billån utan kontantinsats.


Lämna betyg och omdöme på guiden Billån utan kontantinsats

Här kan du ge betyg och omdöme på guiden Billån utan kontantinsats. Du kan ge betyg genom att ge den 1-5 stjärnor och där 1 är att guiden inte hjälpte dig något alls och där 5 är att du vet exakt vad ett billån utan kontantinsats är nu och hur du ska gå tillväga för att själva kunna hitta det bästa lånet för just dig. Omdöme ger du genom att skriva en kommentar här nedan. Där får du väldigt gärna skriva en fråga också.

(162 röster och i snitt: 4,46 av 5)

Här är du nu: Låna till kontantinsats » Billån utan kontantinsats

Publicerat i Blancolån, Bolån utan kontantinsats, Kontantinsats, Lån utan säkerhet, Låna till kontantinsats, Privatlån | 45 kommentarer

Bästa låneförmedlare år 2017

Bästa låneförmedlare? Vilken är Sveriges bästa låneförmedlare i Sverige 2017? Vad har dom för omdöme, betyg och recensioner? Vilka banker jämför dom? Vad bör jag tänka på innan jag väljer att låna pengar via en låneförmedlare? Svar: I den här guiden listar vi alla låneförmedlare vi följer så att du så enkelt som möjligt ska kunna se dina olika alternativ om du är ute efter att låna pengar vi en låneförmedlare. Här kan du bland annat läsa omdöme och betyg från tidigare besökare samt en recension per låneförmedlare av oss på redaktionen. Faktum är att låneförmedlare nästan toppar samtliga listor över privatlån. (även kallat blancolån) Men vad är det då som gör att det ser ut så? Jo det är förmodligen för att man kan skicka in en enda ansökan och får så mycket som 25 banker jämförda direkt. Och det genom enbart en enda UC. Det gör det oslagbart för alla som är ute efter att låna pengar med ett privatlån och vill hitta bästa räntan och dom bäst villkor för just dig. Skulle du själv jämföra alla bankerna skulle du få en UC per bank. Och hur fler UC du har på dig desto svårare kan du få att låna pengar och ju fler UC desto svårare är det att få bra och billig ränta. Därför vill man hålla ner antal UC så mycket som möjligt och därför väljer många en låneförmedlare. Man vill inte har 25 UC på sig men man vill ju gärna jämföra 25 banker. Då är låneförmedlare det hjälpmedel som passar perfekt.

Bästa låneförmedlare – Veckans ENKLA topplistan

Här ovan ser du dom 10 populäraste privatlånen och dom bästa låneförmedlarna i en ENKEL topplista. Listan sätts efter hur ofta våra besökare väljer att låna pengar just den här veckan. Vill du ha en mer fördjupande topplista så kan du scrolla mer till den STORA topplistan. Där hittar du omdöme, betyg och recensioner bland annat.

Bästa låneförmedlare


Innehåll Bästa låneförmedlare

Här ser du en snabbmeny över guiden Bästa låneförmedlare. Vi har en Enkel topplista och en stor topplista med omdöme och betyg. Vårt mål är att du ska få så bra överblick som möjligt över vilka låneförmedlare som vi har i vårt bäst i test-test av låneförmedlare. Och men hjälp av den här menyn hoppas vi att du hittar det du söker direkt.


Tips innan du använder en låneförmedlare

I kapitlet Tips innan du använder en låneförmedlare så kommer vi med tips för dig som funderar på att låna pengar via en låneförmedlare men inte kommit till skott än. Målet är att du själv ska kunna ha så mycket kunskap att du kan ta tag i din egen ekonomi utan att behöva få råd av andra.

 • Ta två låneförmedlare
 • Titta vilka banker låneförmedlaren har
 • Låna aldrig om du vet att du inte kan betala tillbaka
 • Jämför och jämför

Ta två låneförmedlare

För att minska risken att du accepterar ett dåligt erbjudande så kan du åtminstone välja att två låneförmedlare. Genom att använda en låneförmedlare får du oftast bara en UC (vi vet ingen som tar fler) istället för en UC per bank som du hade fått om du skulle jämföra själv. Skulle du jämfört 20 banker så hade du alltså fått 20 UC. UC är en kreditupplysning från företaget UC. Och man vill ha så få UC på sig för att det annars kan bli svårare att låna pengar och dessutom dyrare. Men att ta två UC om du tidigare hade noll eller få så kan det hjälpa dig hitta en billig ränta i jämförelse med att bara välja en låneförmedlare och lägga alla ägg i samma korg så att säga.

Titta vilka banker låneförmedlaren har

Försök att alltid titta vilka banker låneförmedlaren har. Och se sedan till att du får tillfredställande många av dom jämförda. En låneförmedlare kan ha en fin lista med banker men se alltid till att du får merparten av dom jämförda. Helst alla.

Låna aldrig om du vet att du inte kan betala tillbaka

Om du inte vet hur du ska kunna betala tillbaka pengarna du lånar bör du aldrig låna pengar. Det kommer nämligen bara sätta dig i en ännu svårare sitts än vad du har idag.

Jämför och jämför

Innan du väljer första bästa låneförmedlare så är det viktigt att du jämför. Vilket låneförmedlare är bäst enligt dina krediter? Ta tid på dig att välja!


Vanliga frågor om Bästa låneförmedlare

Här samlar vi alla vanliga frågor om Bästa låneförmedlare som vi får in. Tanken är att du ska hitta ALLT om just låneförmedlare här. Hittar du ändå inte svaret på din fråga kan du gå till kapitlet här nedan där du själv kan ställa dina frågor. Ställs frågan tillräckligt många gånger hamnar den även här. Kapitlet uppdateras löpande hela tiden.

 • Hur utser ni vilken låneförmedlare som är bäst?
 • Finns det någon låneförmedlare som inte tar UC?
 • Är det gratis att skicka in en ansökan till Lendo?
 • Vad är en låneförmedlare?
 • Har Lendo bolån?
 • Vad är skillnaden på privatlån och blancolån?
 • Vilka låneförmedlare kan man samla lån hos?
 • Hur mycket får jag låna?
 • Kan man samla snabblån via en låneförmedlare?
 • Kan man slå ihop lån med en låneförmedlare?

Hur utser ni vilken låneförmedlare som är bäst?

Svar: Det vi gör är att vi samlar in data och ser vart flest av våra besökare väljer att låna pengar efter har läst någon av våra guider om låneförmedlare. Av den datan får vi sedan fram en topp 3. Efter det tittar vi på dessa 3 och ser vilken som fått bäst betyg och omdömen hos våra besökare. Den som vinner den kampen blir bäst i test hos oss.

Finns det någon låneförmedlare som inte tar UC?

Svar: Vi har inte hittat någon låneförmedlare om inte tar en UC.

Är det gratis att skicka in en ansökan till Lendo?

Svar: Ja det kostar 0kr att skicka in en ansökan till Lendo och då får du över 20 banker jämförda med bara en UC.

Vad är en låneförmedlare?

Svar: En låneförmedlare är ett företag som tar in en ansökan från dig och sedan låter banker slås om att få låna ut pengar till dig genom att lämna så bra erbjudande som möjligt till dig med bäst ränta och villkor.

Har Lendo bolån?

Svar: Om Lendo har bolån är en fråga som vi verkligen får ofta och svaret på det är nej. När Lendo startades ska tanken från början ha varit att jämföra bolån men oss veterligen så gjorde dom aldrig det ens i börjar. Så svaret är att nej Lendo jämför inte bolån utan enbart privatlån (även kallat blancolån).

Vad är skillnaden på privatlån och blancolån?

Svar: Skillnaden är ingen. Det är bara två olika namn på exakt samma typ av lån. Både privatlån och blancolån är ett lån utan säkerhet. Och med det menar man inte att det inte är någon säkerhet att ta det lånet utan att långivaren, det vill säga dom som lånar ut pengar till dig, inte har något i säkerhet. Alltså något i pant. Vid ett bolån tar banken bostaden som säkerhet för att du ska betala lånet till dom och gör du inte det så har dom säkerheten att kunna gå in och sälja bostaden och ta sina pengar. Men vid ett lån utan säkerhet så finns det inget sådant. Det gör att risken för långivaren går upp och därför måste dom ta mer betalt. Och det genom högre ränta. Snabblån, smslån och andra små-lån är alltså privatlån och blancolån det också men det räknas ofta inte in där ändå utan privatlån och blancolån ses oftast som lån du kan ta med en återbetalningstid på minst 1år. Och därför har vi valt att sortera in det så vi med.

Vilka låneförmedlare kan man samla lån hos?

Svar: Först och främst så kan man inte samla lån HOS någon låneförmedlare för precis som namnet beskriver så förmedlare låneförmedlare bara lån. Det kan tyckas tjatigt att vi alltid skriver det men det är väldigt viktigt att förstå det. Och för att svara på frågan så måste man även förstå att det inte är något speciellt typ av lån man använder för att samla lån. Det vill säga ett samlingslån. Utan det är ett privatlån som även kallas blancolån och lån utan säkerhet som man använder för att samla lån. Så jämför låneförmedlaren privatlån så kan du alltså samla lån via den. Du kan samla lån och krediter via alla låneförmedlare vi listar.

Hur mycket får jag låna?

Svar: Tyvärr är det enda sättet att ta reda på det att skicka in en ansökan. Det finns tyvärr ingen former som alltid stämmer då lån är väldigt individuellt och det är så mycket som påverkar hur mycket just du får låna. Men en tumregel som många skriver ut på sina hemsidor, bland annat Lendo, är att inte ansöka om mer lån än 90% av din årsinkomst. Inkl tidigare lån. Och då pratar vi alltså privatlån.

Kan man samla snabblån via en låneförmedlare?

Svar: Ja det spelar ingen roll vad det är för lån du ska samla så länge dom du har dina lån hos går med på att du löser dina lån.

Kan man slå ihop lån med en låneförmedlare?

Svar: Ja det kan man absolut. Många låneförmedlare har specialsidor för det till och med. Men det handlar om vanliga privatlån som du tar för att betala av andra lån med och på så sätt få ett lån istället för många små. Och vi vill också förtydliga att slå ihop lån och samla lån är samma sak.


Bästa låneförmedlare – Veckans STORA topplista

Den är topplistan visar vilka låneförmedlare som är populärast hos våra besökare just den här veckan. Listan baseras bland annat på omdöme, betyg och hur ofta våra besökare väljer att låna pengar hos någon av dessa efter ha läst någon av våra guider här på Kontantinsats.se. Listan nollar vi varje måndag en minut över 12 och då behåller alla sin plats om inte omdöme och betyg ändrats sedan veckan innan.

 • 1. Lendo (Bäst i test 2017!)
 • 2. AXO Finans
 • 3. Zmarta
 • 4. Freedom Finance
 • 5. Lendify
 • 6. Advisa
 • 7. Consector
 • 8. Compricer
 • 9. MyLoan
 • 10. Loanmarket
 • 11. Arcadia Finans
 • 12. Direkto
 • 13. Leta lån
 • 14. Reducero

1. Lendo

Lendo är en låneförmedlare som vecka efter vecka legat på plats 1 bland alla låneförmedlare med några få veckors undantag då Advisa tagit förstaplatsen istället. Annars är Lendo nästan konstant etta. Sen om Lendo är bäst är såklart väldigt svårt att svara på. Lendo är den låneförmedlare som köper mest reklam i Sverige så det kan också vara mycket därför dom blivit så otroligt populära. Lendo ägs av Schibstedt som även äger Blocket.se, Aftonbladet, Compricer, Hitta.se och många andra stora kända företag. Lendos omsättning har ökat varje år senaste åren, omsättningen för 2015 landade på 255406 miljoner, 2014 208443miljoner och 2013 200728miljoner. Vi samlar allt vi skriver om låneförmedlare Lendo under guide Lendo. Så funderar du på att låna pengar via dom så tycker vi att du ska börja där.

Lendo omdöme

 • 171 votes, average: 4,27 out of 5171 votes, average: 4,27 out of 5171 votes, average: 4,27 out of 5171 votes, average: 4,27 out of 5171 votes, average: 4,27 out of 5 (171 röster och i snitt: 4,27 av 5 )
  Gå till Lendo omdöme för att läsa omdömen om Lendo.

Bästa låneförmedlare Lendo


2. AXO Finans

AXO Finans är en låneförmedlare som funnit sedan 2009 och är alltså bara två år yngre än Lendo som måste ses som den allra kändaste och största låneförmedlaren i Sverige i skrivande stund. Startsidan för att vi skriver om AXO Finans heter AXO Finans hos oss. Där samlar vi alltså allt vi skriver om dom. Så funderar du på att låna pengar via dom så bör du börja där om du frågar oss.

Bästa låneförmedlare AXO Finans


3. Zmarta

Zmarta är en låneförmedlare som har samma ägare som låneförmedlaren Freedom Finance. Så gå gärna in hos båda och jämför dom mot varandra för dom har lite olika tjänster som dom erbjuder. Funderar du på att låna pengar via dom så bör du läsa våran sida Zmarta innan det. Där samlar vi nämligen allt vi skrivit om dom och vi uppdaterar guider löpande hela tiden.

Zmarta omdöme

Zmarta


4. Freedom Finance

Freedom Finance är en av Sveriges största och kändaste låneförmedlare och det visar sig även i topplistan. Så funderar du på att låna pengar via just en låneförmedlare så bör du titta in dom minst en gång innan du bestämmer dig för vilken som passar dig bäst. Om du ska använda dig av Freedom Finance så bör du börja med att läsa Freedom Finance där vi skriver med om just vad det innehär att använda sig av deras tjänst.

Freedom Finance omdöme

Freedom Finance


5. Lendify

Lendify jämför inte lån utan förmedlare lån mellan privatpersoner som vill låna ut pengar till varandra. Lendify är helt enkelt mellanhanden.

Låna pengar via Lendify


6. Advisa

Advisa är en låneförmedlare som drivs av Advisa AB och grundades 2011. Dom har sitt huvudkontor i Stockholm och omsatte ca 52miljoner 2015. I jämförelse så omsatte Lendo 255 miljoner 2015. Advisas populäritet hos våra besökare går i vågor och vi har inte riktigt förstått varför men det kan helt enkelt ha och göra med olika samarbetspartners som tillkommit eller försvunnit för Advisa.

Advisa omdöme

Läs mer om Advisa

Advisa är en låneförmedlare vi skrivit många guider om och här har vi samlat några vi tycker du borde läsa om du funderar på att låna pengar via dom.

Bästa låneförmedlare Advisa


7. Consector

Consector är en låneförmedlare som grundades 2014. Alltså en väldigt ny låneförmedlare i jämförelse med till exempel Lendo som grundades 7år tidigare. Det vill säga 2007. Consector omsatta ca 5,7 miljoner 2015 och hade 15 anställda då. I jämförelse med Lendo som ligger på plats ett som omsatte 255 miljoner 2015 och hade 21 anställda. För att se vilka banker Consector jämför i jämförelse med andra låneförmedlare kan du besöka Vilka banker har Consector. Consector heter vår startsida för allt vi skriver om dom.

Consector omdöme

Consector


8. Compricer

Compricer omdöme

Läs mer om Compricer

Vi har skrivit väldigt många guider om Compricer och genom guiden nedan kan du nå alla dessa. Så funderar du på att låna pengar via Compricer så borde du titta in dom här guiderna.

Låna pengar via Compricer


9. MyLoan

MyLoan är en låneförmedlare som ägs och drivs av det lite mer kända Insplanet som jämför försäkringar och som varit väldigt stora i många år. MyLoan är ett Insplanet för privatlån helt enkelt.


10. Loanmarket

Loanmarket har ett samarbete med Lendo så vi vet inte varför man ska använda sig av Loanmarket istället. Möjligtvis för att deras hemsida är väldigt enkel att förstå.


11. Arcadia Finans

Precis som Webfinance så samarbetar Arcadia Finans med Freedom Finance och då förstår vi inte varför man ska gå igenom Arcadia Finans när man kan gå direkt genom Freedom Finance. Men det kanske finns någon anledning men vi vet inte om den.


12. Direkto

Direkto är en låneförmedlare där du kan få svar inom 24 timmar om du får låna pengar eller inte och vad du får för ränta och villkor i så fall. Vi gillar snabba besked så därför gillar vi Direkto.


13. Leta lån

Leta lån samarbetar med Lendo precis som Loanmarket och därför förstår inte vi varför man ska gå igenom Leta lån istället för att gå direkt till Lendo. Men precis som med Loanmarket så har Leta lån helt klart plus för deras lätta och hemsida.


14. Reducero

Reducero är en låneförmedlare vi verkligen tycker att du borde titta igenom. Dom jämför privatlån upp till 500.000kr och samarbetar inte med någon annan låneförmedlare som många andra runt Reducero i topplistan.


Fördjupning i Bästa låneförmedlare

Här skrivit vi lite fördjupande om Bästa låneförmedlare för dig som vill veta mer om låneförmedlare och hur det fungerar för dom i Sverige. Vi vill helt enkelt att du ska kunna allt det viktigaste om låneförmedlare efter ha läst det här kapitlet. Så funderar du på att låna pengar via en låneförmedlare så tycker vi att du bör läsa det här kapitlet som minst.

 • Vilken låneförmedlare är störst i Sverige?
 • Hur tar vi fram den bästa låneförmedlaren?

Vilken låneförmedlare är störst i Sverige?

Vilken låneförmedlare som är största i Sverige är något vi följer hela tiden och här tänkte vi löpande bygga upp en lista på hur stora varje låneförmedlare är i form av omsättning. Alltså hur mycket pengar fakturerar dom varje år. Det ger en väldigt bra överblick som vi tycker du borde titta på innan du skickar in en ansökan. Det behöver absolut inte betyda att största är bäst men något rätt gör man oftast om man drar in mer pengar än andra företag som jobbar i exakt samma nisch. Tillsammans med omdöme, betyg, recensioner och topplistor tycker vi det här ger en bra överblick.

 • Lendo – Omsatte ca 255 miljoner år 2015
 • Freedom Finance – Omsatte ca 212 miljoner år 2015
 • Compricer – Omsatte ca 129 miljoner år 2015
 • Avisa – Omsatte ca 55 miljoner år 2015
 • AXO Finans – Omsatte ca 26,5 miljoner år 2015
 • Direkto – Omsatte ca 5,5 miljoner år 2015

Visa har andra tjänster än låneförmedling vilket gör listan mindre tydlig men vi tycker ändå det säger ganska mycket och ger en bra överblick.

Hur tar vi fram den bästa låneförmedlaren?

Men vilken låneförmedlare är då bäst? Det är en fråga vi ställt oss sedan vi startade Kontantinsats.se hösten 2010. Och det har fått oss att sitta på ritbordet många sena nätter för att komma på sätt som gör att vi genom statistik kan få fram den bästa låneförmedlaren. Det finns ju många punker som skulle kunna göra en låneförmedlare till den bästa och vi vill ha med alla. Här ovan i topplistan ser du vilka privatlån som är populärast just den här veckan till exempel. Det avgörs genom att vi sorterar alla lån efter vilka som lånar ut pengar flest gånger till våra besökare just den här veckan. Men betyder det att det är dom bästa lånen som listas där? Det kan vi så klart inte svara på men vi försöker att ge en så rättvis bild som möjligt genom att även ge möjlighet att läsa och lämna betyg och omdöme om samtliga lån också. Du kan ge betyg 1-5 med stjärnor och lämna omdöme i form av en kommentar. Utöver det kan du även läsa redaktionens recension om samtliga lån där vi försöker ta med precis allt om just den låneförmedlaren. Vilka banker jämför dom till exempel? Så här tar vi fram den bästa låneförmedlaren tillsamman med våra besökare. Här har vi samlat alla låneförmedlare vi listar på Kontantinsats.se och gjort två olika topplistor över dessa. En Enkelt topplista där du får en så enkel överblick som möjligt över vilka låneförmedlare vi har med i vårt test för att ta fram den bästa låneförmedlaren. Den listan sorteras efter vart flest väljer att låna pengar just den här veckan. Precis som med topplistan längst upp på den där sidan som listar dom populäraste privatlånen oavsett om det är en låneförmedlare eller om det är en bank. En väldigt enkel topplista alltså men som vi ändå tycker ger en bra fingervisning vilken förmedlare som är bäst. Sedan har vi Stora topplistan över låneförmedlare där vi försöker ta med alla punkter som vi tror kan hjälpa oss att tillsammans med våra besökare ta fram den bästa låneförmedlaren. Exempel på såna punkter är omdöme, betyg, recensioner, vart flest väljer att låna pengar, statistik och allt vi samlat in om låneförmedlarna genom att följa dom varje dag året runt.


Sammanfattning av Bästa låneförmedlare

I den här guiden har vi gått igenom hur vi tagit fram den bästa låneförmedlaren med hjälp av våra besökare. Topplistan sätts efter vilken låneförmedlare som våra besökare väljer oftast och sedan har vi lagt till omdöme och betyg där alla som använder topplistan kan läsa och lämna betyg och omdöme på alla låneförmedlare. Och sedan har vi sagt vad vi själva tycker genom att skriva en recension om alla låneförmedlare. Till det kan du även jämföra bankerna som dom jämför så du kan se vad du får den bredaste jämförelsen. I den här guiden har vi gjort ett bäst i test av låneförmedlare genom att visa vart våra besökare oftast väljer att låna pengar samt visar omdöme och betyg som våra besökare sedan lämnat. Vi har dessutom en recension om alla lån efter ha följt lånemarknaden varje dag sedan starten 2010.

Bästa låneförmedlare


Tips på relaterade guider till Bästa låneförmedlare

Här tipsar vi om fler guider som vi skrivit om låneförmedlare eller som vi tycker är relaterade till Bästa låneförmedlare. Vi sammanfattar varje guide för att du enkelt ska kunna se vad dom handlar om. Du kan även titta in Läs mer om Bästa låneförmedlare här nedanför som är en enklare topplista över guider som vi skrivit om Bästa låneförmedlare.

 • Låneförmedlare
 • Låneförmedlare utan UC
 • Samla lån
 • Lendo
 • Hur mycket får jag låna
 • Båtlån

Låneförmedlare

Guiden Låneförmedlare fungerar lite som startsidan för allt som vi skriver om låneförmedlare. Så ska du bara läsa en enda guide så tycker vi att du ska börja där.

Låneförmedlare utan UC

Finns det några låneförmedlare som inte tar någon UC på mig? Svar: I guiden Låneförmedlare utan UC så reder vi ut frågan om det finns något låneförmedlare som inte har någon UC när du skickar in en ansökan.

Samla lån

Många väljer att använda en låneförmedlare för att samla lån och krediter till ett stort lån och på så sätt får ner kostnaden. Därför tror vi att många av er som läser den här guiden om vilken låneförmedlare som är bäst kan vara intresserad av att läsa lite mer om hur det fungerar när man samlar lån med ett samlingslån. Och vilket lån som är bäst enligt våra besökare. Läs mer under Samla lån som fungerar som en startsida för allt vi skriver in samlingslån.

Lendo

Lendo är en låneförmedlaren som helt överlägset är mest populär hos våra besökare och som vunnit över 90% av våra bäst i test som vi gör varje vecka. Därför tycker vi du borde läsa guiden om Lendo och se om den är en låneförmedlare som skulle passa dig.

Hur mycket får jag låna

Hur mycket får jag låna är en väldigt vanlig fråga som vi får. Faktum är att det är en av dom allra vanligaste frågorna. I guiden Hur mycket får jag låna kan du får reda på hur mycket just du kan få låna baserat på din lön och dina förutsättningar.

Båtlån

Båtlån utan båten som säkerhet är ett privatlån och många av våra besökare som tar ett lån efter ha besökt någon guide om just båtlån utan kontantinsats och utan båten som säkerhet för lånet använder en låneförmedlare. Därför tycker vi ett du bör läsa guiden Båtlån om du är ute efter att låna till båt vilket många av våra besökare är.


Läs mer om Bästa låneförmedlare

I kapitlet Läs mer om Bästa låneförmedlare så har vi som mål att bygga en meny där alla länkar är intressant för just dig. Det gör vi genom att se vad du är intresserad av när du besökt den här guiden och baserat på det så har vi samlat ihop tips på andra guider som vi skrivit och som är relaterade till just bästa låneförmedlaren. Skillnaden på tips på guider här ovanför är att där sammanfattar vi alla guider och här bygger vi en enkel meny så du kan få en så bra överblick som möjligt.

Läs mer om att låna till kontantinsats

Här ser du guider som handlar om att låna till kontantinsatsen vilket många väljer att göra med hjälp av just en låneförmedlare.

Läs mer om att Låna pengar snabbt och direkt

Här nedan har vi samlar guider som vi tycker alla som ska låna pengar borde läsa oavsett om man ska använda en låneförmedlare eller inte.


Ställ en fråga och diskutera Bästa låneförmedlare

Vi skulle bli väldigt glada om du ville vara med och diskutera Bästa låneförmedlare med oss och andra besökare här nedanför i kommentarsfältet. Vi på redaktionen svarar på frågor dygnen runt alla dagar om året och lyckas oftast svara inom 24 timmar. Andra besökare är också väldigt snabba på att hoppa in i diskussioner. Målet har redan sedan starten år 2010 varit att bygga en sajt tillsammans med våra besökare på ett sådant sätt att varje nytt besök gör sajten bättre. Vi vill bygga en plattform där vi tillsammans kan diskutera lån och ekonomi. Vanliga frågor som vi får in om låneförmedlare i kommentarsfält till guider om låneförmedlare publicerar vi i Vanliga frågor om Bästa låneförmedlare.


Lämna betyg på guiden Bästa låneförmedlare

Här kan du ge betyg på guiden Bästa låneförmedlare genom att trycka på 1-5 stjärnor där 1 är dåligt och 5 är väldigt bra. Eftersom vi vill bygga en sajt för våra besökare tillsammans med våra besökare så är dina åsikter väldigt viktiga för oss. Vi viill bygga en plattform där vi kan samlas och diskutera viktiga ekonomiska beslut.

(102 röster och i snitt: 4,71 av 5)

Lämna omdöme på guiden Bästa låneförmedlare

Vill du ge omdöme på guiden Bästa låneförmedlare så gör du det genom att lämna en kommentar här nedan.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Bästa låneförmedlare

Publicerat i Bästa låneförmedlare, Låneförmedlare | 11 kommentarer

Lendo banker – Se vilka här

Lendo banker? Vilka banker har Lendo samarbete med och jämför? Svar: Här nedanför listar vi vilka banker Lendo jämför och samarbetar med. Listan uppdateras så fort vi får in en ändring. Förut har Lendo inte skrivit ut exakt alla banker som dom samarbetar med men nu verkar det skett en ändring då vi hittar alla bankerna på deras startsida. Men vi fortsätter göra ett stickprov lite då och då för att se om det finns några banker som ej står med i listan men som dom ändå har samarbete med och jämför åt dig. Låneförmedlare verkar annars ogärna skriva ut exakt vilka banker dom har med i sin jämförelse. Ser du någon bank som saknas eller som dom precis avslutat samarbetet så får du väldigt gärna lämna en kommentar nedan och berätta det för oss så vi kan titta närmare på det och ändra listan om vi får bekräftelse på att det stämmer. Skickar du in en ansökan får du reda på exakt vilka banker Lendo jämför åt dig. Lendo jämför alla dessa banker åt dig helt gratis med bara en kreditupplysning. En av dom stora fördelarna med en låneförmedlare är just att dom bara tar ut en kreditupplysning. Skulle du jämföra så många banker själv så får du också en kreditupplysning per bank på dig. Det ser inte bra ut när du ska låna pengar och kan göra att du får mycket svårare att låna pengar och sämre ränta helt enkelt. Sedan är det ju också väldigt tidskrävande att skicka in så många ansökningar i stället för en. För du får inte billigare ränta om du skickar in ansökningen själv utan du får samma som om du skulle ha skickat in den själv. För räntan sätts individuellt. Det gör att din möjlighet att få så låg ränta som möjligt ökar väldigt mycket genom att skicka in en ansökan via Lendo istället för att skicka in en ansökan till någon bank själv.

Vilka banker har Lendo samarbete med – Hela listan

Listan uppdateras så fort vi får in någon ändring. Går du in på Lendo.se här och tittar under Vilka banker och kreditinstitut samarbetar Lendo med? så kan du se deras egna lista.

 • 1. Avida Finans
 • 2. Big Bank
 • 3. Collector bank
 • 4. Credento
 • 5. Euroloan
 • 6. Forex Bank
 • 7. Ikano Bank
 • 8. Konsumentkredit
 • 9. Marginalen Bank
 • 10. Coop Med Mera bank
 • 11. Money go
 • 12. Nordax
 • 13. Resurs bank
 • 14. Santander
 • 15. SevenDay
 • 16. Svea Ekonomi
 • 17. Swedbank
 • 18. Villabanken
 • 19. Wasa Kredit
 • 20. Balanzia
 • 21. Remember – EnterCard
 • 22. ICA Banken
 • 23. Lån & Spar bank
 • 24. SEB
 • 25. PayEx
#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år5000-500000krMer info om Lendo

Lendo


Innehåll i guiden Lendo banker

Här kan du enkelt klicka dig fram i guider Lendo banker så att du ska kunna hitta det du söker snabbare. Målet är att du ska kunna se vad du kan läsa i guiden innan du ens börjar scrolla dig igenom den.


Vanliga frågor om Lendo banker

Här samlar vi in vanliga frågor om Lendo och Lendo banker och svarar på dom. Vill du själv ställa en fråga om Lendo eller om vilka banker Lendo har samarbete med kan du göra det längst ner i kommentarsfältet.

 • Lendo billån – Vad finns det för alternativ av billån via Lendo?
 • Är Lendo gratis?

Lendo billån – Vad finns det för alternativ av billån via Lendo?

Svar: Lendo billån är populärt och då är det alltså privatlån till bilköp det är frågan om. Alltså där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Ett sådant lån är ofta lite dyrare än ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Men med ett billån utan säkerhet, det vill säga ett privatlån via Lendo, så behöver du däremot ingen kontantinsats istället. Vilket det vid billån med bilen som säkerhet är lag på. Då måste du ha minst 20 procent i kontantinsats. Vid privatlån till bil behöver du inte heller bry dig om att enbart köpa av bilhandlare och inte få köpa en bil äldre än 10år. Vilket ofta är villkor vid billån med bilen som säkerhet. Du hittar guiden under Lendo billån.

Är Lendo gratis?

Svar: Ja det är helt gratis att skicka in en ansökan till Lendo. Så du kan alltså helt gratis få svar på om du får låna pengar och sedan får svar på en av dom vanligaste frågorna – Hur mycket får jag låna.


Fördjupning av Lendo banker

För dig som vill fördjupa dig ännu mer i Lendo banker kan läsa det här kapitlet som heter Fördjupning av Lendo banker.

 • Låna till kontantinsats: Ja
 • Typ av lån: Privatlån (även kallat Blancolån)
 • Lånebelopp: 5000kr-500.000kr
 • Lånetid: 1-15år
 • Ränta: Från 1,95% (räntan sätts individuellt, se Lendo ränta)
 • Åldersgräns: 18år
 • Lån utan UC: Nej Lendo tar UC (se Lån utan UC)
 • Utbetalning helg: Nej (se Utbetalning på helgen)
 • Lån trots betalningsanmärkning: Ja (se Lendo trots betalningsanmärkning)
 • Samla lån: Ja (se Samla lån)
 • Finns hos låneförmedlare: Lendo ÄR en låneförmedlare (se Låneförmedlare)

→ Lendo omdöme

171 votes, average: 4,27 out of 5171 votes, average: 4,27 out of 5171 votes, average: 4,27 out of 5171 votes, average: 4,27 out of 5171 votes, average: 4,27 out of 5 (171 röster och i snitt: 4,27 av 5 )

Gå till Lendo omdöme för att lämna och läsa omdöme och betyg om Lendo.

Logos av alla Lendo banker

Lendo banker Avida

Lendo banker Big Bank

Lendo banker Collector bank

Lendo banker Credento

Lendo banker Euroloan

Lendo banker Forex Bank

Lendo banker Ikano bank

Lendo banker Konsumentkredit

Lendo banker Marginalen Bank

Lendo banker Coop Medmera bank

Lendo banker MoneyGo

Lendo banker Nordax bank

Lendo banker Resurs Bank

Lendo banker Santander

Lendo banker Sevenday

Lendo banker Svea direkt lån

Lendo banker Swedbank

Lendo banker Villabanken

Lendo banker Wasa Kredit

Lendo banker Balanzia

Lendo banker Remember Entercard

Lendo banker ICA Banken

Snabbfakta om Lendo – Fördjupning i den stora guiden om Lendo

Lendo är en så kallad låneförmedlare. Där fyller du i en låneansökan direkt online på nätet och sen får du erbjudanden om vart du eventuellt kan få låna pengar och till vilken kostnad. Så kallade lånelöften. Läs mer u den stora guiden om Lendo som helt enkelt heter Lendo.

Varför ska man välja en låneförmedlare som Lendo?

Lendo jämför 22 banker åt dig med bara en kreditupplysning. Om du skulle jämföra 22 banker själv så skulle de förutom lång tid även resultera i 22 kreditupplysningar. Vilket kan göra att du får mycket svårare att låna pengar. En ansökan är INTE bindande hos Lendo. Du kan alltså testa skicka in en ansökan och se vilka banker dom jämför och sedan välja att inte låna pengar och det kostar dig ingenting.

Lendo banker


Sammanfattning av Lendo banker

I den här guiden så kan du se vilka banker Lendo har samarbete med och jämför åt dig. För att direkt se vilka banker det är så går du bara till kapitlet Vilka banker har Lendo samarbete med – Hela listan här ovanför. I den här guiden svarar vi på vilka banker som Lendo har samarbete och jämför åt dig.


Relaterade guider till Lendo banker

Här tipsar vi om guider vi skrivit som är relaterade till Lendo banker.

 • → Lendo omdöme
 • → Lendo ränta
 • → Låneförmedlare
 • → Samla lån

Lendo omdöme

I guiden Lendo omdöme kan du läsa och lämna både omdöme och betyg.

 • Lendo omdöme: 171 votes, average: 4,27 out of 5171 votes, average: 4,27 out of 5171 votes, average: 4,27 out of 5171 votes, average: 4,27 out of 5171 votes, average: 4,27 out of 5 (171 röster och i snitt: 4,27 av 5 )

Lendo ränta

Så vad har då Lendo för ränta och vart kan man se den? Eftersom Lendo är en låneförmedlare så skiljer sig räntan en hel del mellan alla banker Lendo har en samarbete med och jämför åt dig. Räntan du ser i topplistan är ränta från och den lägsta möjliga. För att få reda på vad du får för ränta fyller du bara i formuläret på deras hemsida vi länken ovan i topplistan för vidare info. Läs mer under Lendo ränta.

Låneförmedlare

Lendo är som bekant en låneförmedlare och i guiden Låneförmedlare kan du få en bra överblick över vad dom har för konkurrenter. Tanken är att du själv ska kunna jämför vilken låneförmedlare som passar just dig bäst. Och det tillsammans med andra besökare som delvis automatiskt visar vilken som är bäst för dom. Så hur fler besök desto bättre hjälp.

Samla lån

Lendo har en egen flik för att just samla lån och krediter till ett stort privatlån istället för att ha många små-lån. Därför tycker vi att du även ska läsa guiden samla lån för att få en så bra överblick som möjligt över vilka som har liknande funktioner på sin hemsida som Lendo.


Läs mer om Lendo banker

Här samlar vi löpande på guider vi skrivit om Lendo och vilka banker dom som låneförmedlare jämför. Vi tipsar även om relevanta guider om andra låneförmedlare och liknande.

Läs mer om andra låneförmedlare och vilka banker dom har samarbete med

Här har du andra guider om låneförmedlare och vad dom har för banker så du så enkelt som möjligt ska kunna jämföra dom mot varandra.

Läs mer om att låna till kontantinsats

Många använder Lendo för att låna till kontantinsatsen så därför har vi även tagit med tips på länkar om det.


Ställ en fråga om Lendo banker

Vill du ställa en fråga om Lendo banker så kan du göra det här nedan i kommentarsfältet så svarar antingen någon annan besökare eller vi på redaktionen.


Lämna betyg och omdöme på guiden Lendo banker

Här har du möjlighet att säga vad du tycker genom att ge betyg på guide Lendo banker. Du ger betyg genom att lämna 1-5 stjärnor. 1 är att du tycker att guiden är dåligt medan 5 är att du tycker den är till väldigt stor hjälp med att just skriva vilka banker Lendo har samarbete med. Du får väldigt gärna skriva ett omdöme här nedan också genom att skriva en kommentar. Där kan du även ställa en fråga om guiden eller något annat om hemsidan.

(117 röster och i snitt: 4,33 av 5)

Här är du nu: Kontantinsats » Lendo » Lendo banker

Publicerat i Lendo, Lendo banker | 12 kommentarer