Låna

Låna pengar efter belopp med hjälp av våra guider där vi sorterat ut långivare, banker, låneförmedlare och andra jämförelsetjänster i olika guider baserat på hur stor eller litet belopp dem lånar ut. Här kan du alltså hitta från dom minsta lånen på 500kr upp till bolån på många miljoner alltså. Vill du låna så tycker vi att du ska börja läsa just den här guiden. Vi har sammanfattar alla våra guider som börjar med låna helt enkelt. Det är en hyllning till oss själva om inte annat. Det är allt det här vi har skrivit om låna.

Blancolån

Blancolån är ett lån utan säkerhet. Det innebär att du inte lämnar något i säkerhet när du tar ett blancolån. Så om du är ute efter ett lån utan säkerhet så är det alltså ett blancolån du är ute efter.

Startsidan för att låna pengar online på nätet

Vi har valt att döpa den största sidan om att låna pengar till bara Låna pengar. Vi försöker göra det så enkelt för att så många som möjligt ska kunna hitta rätt när dom använder sökfunktionen för vilka guider dom är ute efter.


Våra guider om låna

Vi har sammanfattat våra guider här ovanför och här har vi listat dom lite enklare för att du ska få en så enkel överblick som möjligt. Hittar du inte det du söker ovan eller vill läsa vidare av annan anledning så tror vi det här kan hjälpa dig.


Sammanfattning av Låna

Låna är en sida där vi sammanfattar alla typer av lån. Så du ska kunna se vilka alternativ det finns för dig som vill ta ett lån online på nätet. Vi skriver om alla olika typer av lån och det ser du här.


Billån hos ICA

Billån hos ICA Banken är ett privatlån som marknadsförs som ett billån. Ett ”vanligt” billån tar man med bilen som säkerhet och måste då ha minst 20 procent i kontantinsats själv enligt lag. Det gör att många väljer ett privatlån istället för ett ”vanligt” billån då man med ett privatlån får köpa vad man vill och inte behöver någon kontantinsats.

Dock gör det att ett privatlån ofta är dyrare än ett ”vanligt” billån. Lån där man lämnar något i säkerhet för lånet är oftast billigare än lån utan säkerhet (som ett privatlån alltså är) rent generellt. I topplistan ovan hittar du privatlån som besökare innan dig valt för att låna till bil med.

Billån hos ica banken


Här listar vi mer guider om Billån hos ICA

Det vi listar här är andra guider om Billån hos ICA som vi har skrivit. Vi har tagit fram guider som vi tror att just du vill läsa mer om efter att du häst den här om ICA Bankens billån.


Sammanfattning av Billån hos ICA

Billån hos ICA är bara ett privatlån för att finansiera bilen i skrivande stund. Dom har alltså inte något billån med bilen som säkerhet. Och det är bland annat det vi skriver om på den här sidan.


Låna till lägenhet utan kontantinsats

Låna till lägenhet utan kontantinsats? Går det i Sverige? Nej det är inte möjligt i Sverige. I Sverige MÅSTE man ha MINST 15 procent som kontantinsats. Det går dock att låna till dessa 15% med ett privatlån. Oftast beroende på hur din ekonomi ser ut helt enkelt. Och vilken bank du väljer.

Det går nämligen att låna dessa 15 procent med ett privatlån där man ska amortera av detta inom ett visst antal år. Sådana lån ser du en topplista över här ovan. Den sorteras efter vart besökare innan dig valt att låna till kontantinsats just den här veckan. Sedan kan du belåna bostaden med resterna 85 procent.

Så här kan finansiering av en bostad se ut:

Köp: 2.000.000kr

Kontantinsats: 15% = 300.000kr. Antingen med pengar du redan spara ihop eller med ett privatlån där du inte lämnar något i säkerhet för lånet.

Bolån: 85 procent med bostaden som säkerhet för lånet.

Det är bara valet av bank och din ekonomi som kan stoppa dig

Det som kan hindra dig från att finansiera din insats är bara ditt val av bank och din egen ekonomi. Det är alltså fullt möjligt att finansiera insatsen med ett privatlån. Det vet tyvärr allt för få om.


Sammanfattning av Låna till lägenhet utan kontantinsats

Låna till lägenhet utan kontantinsats går inte men det går att låna till insatsen. Men inte med ett bolån. Och det är exakt det vi skriver om på den här sidan. Vi försöker visar hur det faktiskt går att finansera ett bostadsköp trots att man inte har hela insatsen själv.


Grundkrav Lendify

Grundkrav Lendify? Vilka grundkrav har Lendify för att jag ska få låna pengar via dem? För att få låna pengar hos Lendify så måste du ha minst 180.000kr i årsinkomst innan skatt. Det är 15.000kr innan skatt fördelat på 12månader. Det viktiga är att du har det i årsinkomst så det spelar alltså ingen roll hur fördelningen ser ut över 12 månader. Du måste vara minst 18år gammal.

Du får inte ha några betalningsanmärkningar när du ska låna pengar via Lendify. Du måste vara svensk medborgare och använda dig av en svensk bank. Och du måste kunna verifiera dig med svenskt BankID. Uppfyller du dessa grundkrav så kan du skicka in din ansökan och se om du får låna pengar och i så fall till vilken ränta och villkor.

#Ränta fr:Belopp:
X.Lendify låna pengar2,95%20000-500000krLåna pengar nu

Lendify

Låna av privatperson hos Lendify

Lendify är som sagt ingen vanligt låneförmedlare utan du lånar pengar av privatpersoner. Som privatperson kan du även låna ut pengar till andra personer via deras plattform.

Snabblån kväll

Snabblån kväll? Går det att ta snabblån/smslån och andra smålån på kvällen? Alltså få utbetalning på kvällen? Det finns väldigt få som betalar ut lån på kvällen och i den här guiden tänkte vi gå igenom hur sent du kan låna pengar och få pengarna samma dag. Det är nämligen en hel del saker att hålla reda på för att vara säker på att få pengarna direkt på kontot samma dag. Speciellt om det är helg också då det är färre snabblån som erbjuder lån till dig då med direkt utbetalning.

Sedan måste du ha samma bank som företaget du ska låna pengar för att pengarna ska komma direkt och inte inom 3 bankdagar som det blir annars. Då måste alltså se till att dom ha öppet och betalar ut pengarna direkt och att du ha samma bank så pengarna kan betalas över direkt. Allt det ska vi försöka reda ut i den här guiden. Kom dock ihåg att du måste titta så allt stämmer hos snabblån-företaget då det kan ha ändras sedan vi uppdaterade guiden. Vi försöker självklart ändra våran guide så snabbt som möjligt men ibland kan vi ligga lite efter. Så kontrollera att det stämmer och sedan kan du välja att ansöka om att få låna pengar redan ikväll.

Ja det går att låna pengar även på helgen

Det finns även snabblån och smslån som lånar ut pengar på helgen. Så om du vill låna pengar fast att det är lördag eller söndag så kan du titta in våran sida Snabblån helg. Där skriver vi om vilka lån som erbjuder lån även med helgutbetalning.

Hitta rätt mäklare

Hitta rätt mäklare är inte allt jätte lått. Det man bör göra är iallafall att ta in offert från så många mäklare som möjligt. Det vill säga hur mycket dom tar för att sälja din bostad. Även om det inte är jätte vanligt så tar några mäklare ut avgift även om bostaden inte blir såld. Är det värt det? Det är upp till dig. Många mäklare tar enbart ut en provision om dom lyckas sälja din bostad och består då av en viss procent av vad din bostad säljs för.

Så kan du jämföra mäklare online på nätet

Tack vare internet så är det enklare att jämföra mäklare än någonsin. Det finns nämligen företag där du skickar in en offert och sedan köper mäklarna den av företaget och kan sedan ta kontakt med dig och erbjuda dig att komma och säga vad lägenheten är värd och hur mycket dom skulle ta i arvode.

Första lånet gratis?

Första lånet gratis? Vilka lån är det första lånet hos helt gratis? Alltså privatlån, snabblån, smslån och andra smålån? Behöver ett helt gratis lån tack. Vi kommer inom kort att bygga ut det här till en fullskalig guide men du kan titta in listan här nedan så länge.

Först och främst så får man inte kalla dom gratis lån utan det är kostnadsfria lån. Alltså du måste självklara betala tillbaka summan du får låna. Lånar du 1000kr ska du betala tillbaka 1000kr. Tyvärr verkar det vara många som trodde att det var gratis pengar när företagen skrev så.

Enkla topplistan över lån som har Första lånet gratis

Detta är den ENKLA topplistan över vilka snabblån och smslån som har det första lånet gratis. Kom dock ihåg att verkligen titta så det stämmer när du klickar på länken för vi lägger till lånen manuellt så ibland kan dom ta bort erbjudanden eller så har vi helt enkelt bara skrivit fel. Även om vi alltid jobbar för att allt ska vara 100% korrekt så klart.

OBS! Det är förbjudet enligt Konsumentverket att marknadsföra lån som gratis då det anses locka kunden till oövertänkta lånebeslut och att det inte är gratis på så sätt att det aldrig behöver betalas tillbaka. För det måste betalas tillbaka såklart. Dock helt utan avgifter eller ränta. Så det är kostnadsfritt och inte gratis alltså. Så korrekta benämningen är alltså kostnadsfritt lån och inte gratis.

Låna 6000 gratis

Det går att få låna 6000 gratis tror det eller ej. Men det går inte kallas gratis lån utan det är kostnadsfria lån helt enkelt. Det är lån helt utan ränta och helt utan avgifter. Så du får 6000 på ditt konto och sedan betalar du bara tillbaka det i tid för att inte få några avgifter eller ränta.

Räntefritt är inte alltid gratis

Många lockar med räntefria lån men det betyder inte att det är helt gratis. Då är det nämligen ofta så att du ska betala andra typer av avgifter. Så som avi-avgifter och likande. Alltså kostnad per faktura du får. Och uppläggningsavgift. Men jämför du den effektiva räntan så räknas sådant med och du kan enkelt se hur dyrt eller billigt ett lån är.


Läs mer om Första lånet gratis

Vi har fler guider om Första lånet gratis och här radar vi upp några av dessa. Det du ser här är dom guider vi tror att just du vill läsa mer om. Så om du besöker fler sidor hos oss och sedan kommer tillbaka här så kan listan se annorlunda ut alltså.

 • Första lånet gratis (här är du nu)
 • Gratis privatlån
 • Vivus första lånet gratis
 • Gratis snabblån
 • Smslån gratis första gången
 • Gratis smslån
 • Räntefritt smslån
 • Låna 10000 räntefritt
 • Låna pengar snabbt räntefritt
 • Räntefritt lån
 • Lån 100.000 räntefritt

Sammanfattning av Första lånet gratis

Första lånet gratis är en guide som visar kostnadsfria lån. Alltså INTE gratis då Konsumentverket förbjudit det i reklam hos långivarna då det ger vilseledande reklam om att man inte behöver betala tillbaka lånet. Men du måste betala tillbaka det du lånar men det kostar dig inte något utöver det. Lånet är alltså kostnadsfritt utan avgifter och ränta. Vi skulle bli otroligt glada om du ville ta dig tid att lämna ett betyg på den här guiden som heter Första lånet gratis.

Första lånet gratis


Samla lån bäst ränta

Samla lån bäst ränta? Vilket lån har bästa räntan vid lån till att samla lån och krediter till ett stort lån? Om man ska ta ett privatlån för att samla lån så är det svårt att säga vilken ränta som är bäst för just dig. Alltså vilken bank / lånegivare som erbjuder dig bäst ränta. Dom allra flesta privatlånen är nämligen individuella. Räntan sätts efter din betalningsförmåga helt enkelt.

Hur större risk banken tycker det är att låna ut pengar till dig desto dyrare blir räntan. Orättvist kan man tycka men så är det tyvärr. Så om du har svårt att betala lånet så får du högre ränta. Så det går bara att hitta den bästa räntan för att samla lån på ett sätt och det är att jämföra själv.

Du måste helt enkelt skicka in en ansökan för att få reda på vad du får för ränta. Det är det som gjort låneförmedlare så otroligt populära och det är därför dom toppar nästan alla våra topplistor över privatlån. För med en låneförmedlare som Lendo till exempel så får du över 20 banker jämförda med bara en låneansökan. Det gör att du får reda på vilka som har den bästa räntan för just dig att samla lån.

Många låneförmedlare har dessutom specialsidor för just att samla lån och där fyller du i hur mycket lån du vill samla till ett och samma lån istället och sen skickar du bara in din ansökan. Det tar runt 5 minuter att fylla i en ansökan och sedan får du reda på den bästa räntan av dom bankerna som låneförmedlaren jämför.

Vi kan ta Lendo som exempel igen. Under Lendo banker så har vi listat alla banker som Lendo har samarbete med och som du får jämförda med bara en ansökan. Den stora fördelen med en låneförmedlare är att det bara tas en kreditupplysning och inte en per bank som det skulle blivit om du själv ansökte hos alla bankerna. Man vill hålla nere antal kreditupplysning då det kan försvåra att få lån om man har många.

I våran guide Samla lån kan du läsa en fördjupning i att samla lån och krediter. Den guiden uppdaterar vi flera gånger i veckan så vill du ha den senaste informationen om att samla lån och krediter så är det en bra startsida.


Läs mer om Samla lån bästa ränta

Det är här du kan klicka dig vidare till andra sidor vi skrivit om att slå ihop lån och göra det till den bästa räntan. Eller sidor som är relaterade till det. Som vilken låneförmedlare som är bäst till exempel.


Sammanfattning av Samla lån bäst ränta

Samla lån bäst ränta har vi skapat för att göra en sida där du som besökare ska få några tips om hur du kan jämföra ränta inför att slå ihop lån och krediter till ett stort lån. Låter det som något som passar in på dig kan du läsa från början till slut och sedan säga hur bra eller dålig du tycker sidan var här nedan.


Låna pengar till näsoperation

Låna pengar till näsoperation? Kan man göra det och hur gör man i så fall? Oavsett anledning till att man vill göra en näsoperation som vill man kanske göra den snabbare än man kan spara ihop till den. Om en näsoperation kostar 40.000kr så kan det ta många år att spara ihop till den. Då väljer många att istället låna pengar till en näsoperation med ett privatlån.

Ett privatlån är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för lånet (vid ett bolån lämnar du till exempel bostaden som säkerhet) och får därför oftast köpa vad du vill för lånet. Det är lite det som är vitsen med just privatlån. Den bank du lånar av ställer därför sällan frågan vad du ska ha pengarna till. Ännu mindre om du gör ansökan online på nätet och sköter alla eventuella papper hemifrån.

Topplista 5 populäraste lånen

Här ovan ser du en topplista över just privatlån och där ser du alltså vad besökare innan dig valt att låna. På så sätt hoppas vi hitta den bästa lånet tillsammans med alla besökare.

Låna pengar till näsoperation


Kan man ta ett privatlån till en operation?

Svar: Ja det är ett perfekt lån för att låna pengar till en operation. Det är förmodligen det vanligaste lånet för att låna till operation. Om vi tittar vilka lån som våra besökare oftast väljer så är det 100% privatlån. Sedan har vi flest privatlån vilket så klart kan spela in.


Mer om att låna pengar till näsoperation

Här kan du se andra guider som vi skrivit i ämnet om att låna pengar till näsoperation och andra operationer. Vi har tagit en så kallad algoritm till hjälp för att hitta dom sidorna som den tror du vill läsa om just nu.


Sammanfattning av Låna pengar till näsoperation

Du kan låna pengar till näsoperation med ett privatlån. Och i den här guiden kan du bland annat se vart andra besökare valt att låna pengar till sin operation och sedan diskutera det med andra besökare och med oss på redaktionen. Tanken är att skapa en plattform där vi kan samlas innan vi ska låna pengar till en operation vi inte har pengar till.

Här kan du redan innan du scrollat igenom guiden Låna pengar till näsoperation se vad den innehåller. Så du enkelt kan klicka dig fram till det kapitel som är mest intresserad av och som svarar på dina frågor och funderingar om just lån till näsoperation. Och hittar du inte det ändå kan du klicka dig till ställa en fråga om låna pengar till näroperation och ställa din fråga själv.


Slå ihop lån

Slå ihop lån? Hur går det till när man ska samla lån och krediter till ett stor lån istället för att ha många små-lån? Hur jämför jag och hittar det bästa samlingslånet just nu för just mig? Slå ihop lån är smart om du vill få ner räntan om du har många olika små-lån som är dyra med höga räntor.

Du kanske har lite på något kreditkort, några smslån och kanske ett dyrt billån som du vill slå ihop till ett enda lån istället och på så sätt få ner kostnaden genom att få lägre ränta på lånet. Dessutom är det mycket skönare att hålla reda på ett lån istället för 10 små-lån. Det gör ofta att det känns enklare att betala av lånet och få bort det så snabbt som möjligt.

Topp 5 bästa samlingslånen?

Här ovan hittar du en topplista över samlingslån som våra besökare tycker är bäst just precis den här veckan. Topplistan framställs genom att våra besökare först får ge omdöme och betyg på samtliga lån och sedan sorteras dessa efter vart flest av våra besökare väljer att låna pengar efter ha besökt någon av våra guider om att samla lån och krediter till ett stort lån istället för ha många små-lån. Listan sätts ihop av oss manuellt varje vecka. Så vi sammanställer allt till en topplistan. Och här ser du alltså topp 5. Klicka på länken ovan topplistan för att se alla lån vi skriver om.

Slå ihop lån

Så samlar du lån till lägst ränta

För att samla lån till lägst ränta så finns det bara ett sett du kan göra det och det är att jämföra. Och när du jämfört så ska du jämföra lite till. För att samla lån ska du använda dig av ett privatlån och då väljer många att använda sig av en låneförmedlare så då kan du börja med att jämföra förmedlare av lån alltså.

Samla lån är ett vanligt privatlån

Det du bör veta om när du ska slå ihop lån är att veta att ett samlingslån är ett vanligt privatlån. Det är alltså ett privatlån du tar för att betala av dina andra små-lån med. Så när du ska jämföra lån när du ska samla lån så ska du inte bara ta med dom som skriver ut att dom har samlingslån. Vilket lån utan säkerhet som helst fungerar bra. Det du ska titta på är istället ränta, villkor och återbetalningstid. Det finns även folk som väljer att samla lånen genom att belåna huset men det vi menar här är att många skriver ut sina samlingslån på ett sätt där man kan få uppfattningen av att det är ett speciallån men så är det alltså inte.

Samla lån och krediter

Samla lån och krediter har vi också en guide som heter och det är för dom som är ute efter att samla både lån och kreditskulder i form av skulder på kreditkort. Så om du har skulder på ditt kreditkort så kan du alltså titta in den guiden. Det skiljer inte alltid sig åt men det finns även några mer saker man bör tänka på.

Våran stora sida om att Samla lån

Vi har ju även tidigare skrivit om att samla lån och det är ju exakt samma sak. Man samlar ihop lånen till ett. Vill du veta mer om detta så är det bara klicka på någon långivare eller låneförmedlare i tabellen ovan för att läsa mer. Samlingslån kallas ofta lånet som man kan använda för att samla lån och i guiden Samlingslån så går vi igenom hur det fungerar. Om det finns någon skillnad på privatlån, blancolån och samlingslån bland annat..


Hur fungerar det att samla lån?

Svar: Man tar ett billigare lån med bättre ränta för att betala av sina andra lån med. Om man har 10 snabblån med en ränta på 10% och där man måste betala tillbaka pengarna inom en snar framtid och inte klarar av det så kan det vara en bra ide att ta ett större privatlån och betala av alla dessa lån så man bara har ett lån istället för 10. Se till att få bättre ränta och villkor bara. Och en återbetalningstid som passar. Samla lån och krediter kan vara bra att göra innan du/ni köper en bostad. Då får ni ner utgifterna (förutsatt att räntan blir bättre det vill säga) och så får ni större plats för bolån och eventuell kontantinsats.

Vad är ett samlingslån?

Svar: Samlingslån kallas det lånet man tar för att samla lån och krediter till ett stort lån istället. Så är man ute efter att slå ihop lån så är det alltså ett samlingslån man ska ta. Det är ett vanligt privatlån men skillnaden kan ibland vara att banken tycker det är lättare att låna ut pengar till dig om den vet att du ska betala av lån med det och inte konsumera ännu mer bara efter att dom sett hur många lån du har efter en kreditupplysning.

Slår dom ihop lånen åt en?

Svar: Nej det är inget vi sett någonstans. Utan det är så att du får in hela lånet på ditt kontot och sedan är det upp till dig att betala av alla sina smålån så att du istället har ett stort med lägre ränta.


Läs mer om att Slå ihop lån

Här under Läs mer om att Slå ihop lån så samlar vi länkar till andra guider vi skrivit om att slå ihop och samla lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många smålån. Och som vi helt enkelt tycker du borde läsa om du tycker guiden du precis läst varit intressant. Vi hoppas självklart att du redan hittat det du söker men vill du få en fördjupning eller inte hittat svar på dina frågor så hoppas vi att du kan göra det här istället.


Sammanfattning av Slå ihop lån

Slå ihop är en guide där vi har som mål att du ska kunna läsa allt om att slå ihop lån till ett stort lån istället för att ha många smålån och krediter. I den här guiden går vi igenom hur man kan slå ihop lån genom att samla lån och krediter till ett stort lån istället för ha många dyra små-lån och krediter. Det gör att det blir enklare att hålla reda på och det blir framförallt ofta blir billigare ränta och avgifter.

Det finns alltså mycket pengar att spara genom att slå ihop lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många små-lån från snabblån, smslån och andra små-lån. Vi visar vilka samlingslån som får bäst betyg och omdöme från andra besökare och våra egna recensioner om alla samlingslån. Du kan dessutom se vilket lån som är populäraste just den här veckan hos våra besökare och vilket lån som är populärast i år.


Båtlån

Båtlån? Vad finns det för olika typer av båtlån och vilket båtlån är bäst? Båtlån finns precis som med billån i två varianter. Ett lån där du lämnar båten som säkerhet för lånet och ett lån där du inte lämnar båten som säkerhet för lånet.

Och precis som med billån så måste du oftast (vi känner inte till ett enda lån som inte är så) köpa av en auktoriserad handlare när du ska lämna båten som säkerhet för lånet. I det andra fallet behöver du inte göra det då det är ett vanligt privatlån och för det får du oftast köpa precis vad du vill. Till exempel låna till båt. Du hittar topplistan över privatlån här ovan.

Jämför båtlån hos oss så här

Du kan jämföra båtlån hos oss och det gör du tillsammans med andra besökare. Du kan försökt se topplistan här ovan där vi listar dom 5 populäraste lånen till båt av alla. Sedan kan du ta dig vidare till hela topplistan och det är den du kommer till om du klicka på länken precis ovanför listan. Då kommer du till en sida där vi visar alla lån vi skriver om här på Kontantinsats.se och som alla topplistor baseras på. Var noga med att läsa omdömen och betyg på lånet du tar om du inte känner igen det sedan tidigare.

Båtlån

Båtlån med båten som säkerhet eller inte

Båtlån med båten som säkerhet eller inte är den första frågan du måste ställa dig. Vilket av dessa två alternativ passar just ditt båtköp bäst? Ska du till exempel köpa en billigare båt så kanske du inte ens kan lämna den som säkerhet för ett lån och då behöver du inte funderar på den frågan något mer då privatlån är det enda alternativet för dig. Men se om båda alternativen finns för dig och vad som är för och nackdelar med dessa två för just dig. Vill du inte lägga minst 20% så är till exempel privatlån det enda alternativet för dig också.

Köpa båt hos båthandlare om du inte kan båtar

Om du ska köpa båt och inte kan något om båtar så är det tryggast att köpa båten hos en bra båthandlare. För precis som med bilhandlare så har du en större trygghet om du köper din båt hos en båthandlare än om du köper den av en privatperson. Du kan även ställa frågor på ett helt annat sätt. Se till att handla av en båthandlare med bra rykte och bra betyg på nätet.

Använd en låneförmedlare

Använd en låneförmedlare när du ska låna till båt och få ner räntan. Våra besökare använder oftast en låneförmedlare och det tycker vi är väldigt smart. Varför inte jämföra över 20 privatlån med bara en ansökan när det är gratis? Ta till exempel Lendo som är populärast av alla låneförmedlare hos våra besökare ända sedan starten 2010 men några få undantag där Advisa varit populärast. Hos Lendo kan du jämföra över 20 banker mot varandra bara genom en ansökan och en UC. Och det helt gratis. Så titta in låneförmedlare när du ska låna till båt och jämför lån innan du ska låna.

Stora guiden om att låna till båt

Så ska du låna till båt hoppas vi att vi är den bästa startsidan för det. Vi bygger hela tiden på våra guider löpande och hoppas hela tiden kunna erbjuda en bättre hemsida varje gång du besöker den. Vi kommer inom kort lägga upp så mycket info som möjligt om båtlån här. Så länge kan du titta in topplistan ovan. Där ser du alltså vart besökare innan dig valt att låna pengar till båt flest gånger just sen här veckan.

Det finns båtlån utan kontantinsats

Båtlån utan kontantinsats är en guide där vi går igenom när du inte behöver någon insats vid ett båtlån. Sedan har vi som vanligt även en topplista över båtlån utan kontantinsats som våra besökare är med och sätter ihop löpande hela tiden. Den visar helt enkelt vilket båtlån utan kontantinsats som är populärast hos våra besökare just precis nu. Och sedan hittar du som vanligt omdöme och betyg från våra besökare också. Faktum är att det vanligaste båtlånet totalt hos våra besökare efter ha besökt någon av våra guider om lån till båt är ett privatlån där du inte behöver någon insats. Om det är på grund av att man behöver insatsen själv vet vi inte.

Låna till motorbåt eller segelbåt?

Det är stor skillnad på hur man kör en motorbåt och segelbåt. Och för att inte tala om ägandet av dessa båtar. Men däremot skiljer det sig inte mycket vad gäller lån. Inget alls vad vi vet. Om du läser det här och känner till något lån som bara gäller en av dessa kan du kommentera det nedan så alla får veta det.


Kan man låna till båt med ett privatlån?

Svar: Ja det är ett vanligt sätt att finansiera ett båtköp. Tänk på att försöka betala av lånet så snabbt du kan bara när du väljer att låna till båt med ett privatlån.

Kan man använda en låneförmedlare?

Svar: Ja om du vill jämföra privatlån till båt så funkar en låneförmedlare bra för att jämföra lån till båt. Fördelen med det är att du bara behöver skicka in en enda ansökan och det blir även en enda UC om du väljer en bra låneförmedlare.

Är det någon skillnad på lån till motorbåt och segelbåt?

Svar: Nej det är ingen skillnad vad gäller lån till motorbåt och segelbåt. Men se till att läsa på ordentligt oavsett vad för båt du ska köpa. Eftersom det skiljer sig en helt del mellan ägandet.

Vilket lån till båt har lägst ränta just nu?

Svar: Eftersom lån är väldigt individuella så är det svårt att svara på vilket som är billigast för just dig. Så för att få reda på det så måste du jämföra. Alltså genom att skicka in en eller fler ansökningar.


Läs mer om att låna till båt med båtlån

Här försöker vi skapa en så bra överblick som möjligt över vad du kan läsa om båtlån på Kontantinsats.se. Vi skapar löpande en lista över andra guider om lån till båt som vi skrivit. Så om vi skriver en ny guide om båtlån så kommer den upp här så du förhoppningsvis ska kunna hitta det du söker så snabbt som möjligt. Vi tar fram dom 10 mest relevanta med hjälp av Googles algoritm så att den ska vara så bra som möjligt eftersom dom verkligen vet vad dom pratar om vad gäller just detta.


Sammanfattning av Båtlån

Det finns båtlån utan båten som säkerhet och det finns båtlån utan båten som säkerhet. Precis som med billån det vill säga. I den här guiden kan du fördjupa dig i båtlån, se sammanfattningar av andra guider relaterade till båtlån, ställa frågor och diskutera båtlån med oss på redaktionen och andra besökare. Du kan även hitta dom 10 populäraste båtlånen i varje kategori båtlån utan båten som säkerhet för lånet och båtlån med båten som säkerhet för lånet. Den här guiden visar vart våra besökare valt och låna pengar till båt flest gånger. Vad båtlånen har för omdöme och betyg av våra besökare. Vad vi skriver om båtlånen i våra recensioner om varje lån. Vi beskriver även skillnaden på att låna till båt med båten som säkerhet för lånet och låna till båt utan båten som säkerhet för lånet.


Bröstförstoring pris

Bröstförstoring pris? Vad kostar det att förstora brösten? Ja det kan skilja sig en hel del beroende på vart man gör det så klart. Men snittet borde ligga kring 45-50 tusen. Det är ofta där vi ser att det hamnar. Både vad gäller info på olika sajter till plastikkirurger och sedan hur mycket våra besökare väljer att låna när dom ska låna pengar till just en bröstförstoring. Så om du tycker det är värt dessa pengar för att få större bröst så kan du välja mellan att börja spara ihop pengarna eller ta det på avbetalning genom att låna summan redan idag.

Delbetala bröstförstoring

Delbetala bröstförstoring? Vill du låna pengar till en operation så är det ett privatlån så du får ta. Här listar vi alla privatlån vi kommer över och skapar guider, topplistor, recensioner och låter våra besökare skriva omdöme och betyg. Genom att skapa topplistor över vart besökare innan dig fått lån så kan vi till exempel göra så du vet vart du förmodligen kan få lån lättast.

Delbetala bröstförstoring

Bröstlyft delbetala

Det finns även många som vill ha göra ett bröstlyft och låna pengar till det och då har vi skapat Bröstlyft delbetalning för alla dessa. För tittar man till antalet så är det nästan lika många som vill göra ett bröstlyft som vill göra en bröstförstoring. Om du vill låna pengar till ett bröstlyft kan du titta in under Bröstlyft delbetalning ovan.


Kan man ta ett privatlån till en bröstförstoring?

Svar: Ett privatlån passar utmärkt för att låna pengar till en bröstförstoring. För med ett privatlån för man låna pengar till vad man vill. Vilket ofta långivare och banker har med i sin marknadsföring av just privatlån. Så du kan alltså ta ett sådant lån för att finansiera din operation.

Vilket är det bästa lånet till bröstförstoring?

Svar: Det är exakt det vi försöker få fram i den här guiden. Tillsammans med våra besökare som i skrivande stund blivit så många som 500.000 stycken. Med datan från alla våra år har vi kunnat ta fram en lista med bland annat omdöme och betyg som vi hoppas kan hjälpa dig att hjälpa dig själv.


Vi har mer guider om Bröstlyft delbetala

Har du inte hittar det du söker om att låna pengar för att göra en bröstlyft så kan du titta igenom den här listan och se om vi har någon annan guide som relaterat till ämnet. Så titta igenom lista för att se om det är något du vill läsa mer om.


Sammanfattning av Delbetala bröstförstoring

Delbetala bröstförstoring är en sida där vi försöker hjälpa dig vidare hur man kan få en billig bröstförstoring. Eller rättare sagt hur man kan få en så billig avbetalning på en bröstförstoring som möjligt. För det går verkligen att spara pengar genom att jämföra lån till en operation. Och det är alltså privatlån man ska jämföra då. Och det försöker vi visa hur du ska göra här.

Här har du möjligheten att betyg och omdöme på guiden Delbetala bröstförstoring genom att trycka på stjärnorna och lämna en kommentar. Så du har tagit dig till den här sidan för att du vill låna pengar till en bröstförstoring nu och inte vänta genom att spara till den? Då har vi skrivit en guide för dig så du enkelt ska kunna hitta svar på dina eventuella frågor och här kan du se rubrikerna till kapitlen i den här guiden.


Låna till entusiastbil

Låna till entusiastbil? Går det att få billigare lån på något sätt då? Vad vi vet så går det inte. Vi vet inget sätt att få låna pengar billigare bara för att det är en så kallad entusiastbil. Jag vet inte varför dom skulle göra så. Det är förmodligen något dom skulle förlora pengar på och då finns det inte många som vill ställa upp på det. Men vet du något ställe där det går att få rabatt på lånet när man köper en entusiastbil så kommentera gärna nedan. Sedan är ju det ordet något luddigt. För var räknas in där? Är det bara gamla amerikanare eller är det även Ferrari och liknade? Vart går gränsen?

Låna till entusiastbil

Låna till bil

Låna till bil? Hur kan jag jämföra billån lättast? Och vad behöver jag veta om billån innan jag lånar pengar till bil? Här ovan har vi samlat alla privatlån du kan använda för att låna till bil. Topplistan sorteras sedan efter hur populära dem är hos besökare innan dig. På så sätt hoppas vi få fram bästa billånet helt enkelt. Eller rättare sakt. Här ovan försöker vi få fram bästa billån utan kontantinsats och sedan har vi listat ”vanliga” billån under billån. Men vad är då skillnaden?

Våran bäst i test av lån till bil

Här ovan kan du se veckans ENKLA topplista över lån till bil som är populäraste hos våra besökare av alla guider om billån. Vill du istället läsa omdöme, betyg, recensioner med mera så kan du scrolla ner till Låna till bil – Veckans STORA topplista.

Låna till bil

Billån utan kontantinsats eller ”vanligt” billån?

Billlån utan kontantinsats är privatlån. Många banker marknadsför sina privatlån som just det också. Även om just privatlån går att använda lite till vad som helst. Det är själva vitsen med just privatlån. Du lämnar inget i säkerhet för lånet (vid bolån lämnar du bostaden som säkerhet) och kan därför köpa vad du vill. Bankerna frågar till och med sällan vad du ska använda pengarna till. När du köper en bil med ett privatlån slipper du dessutom uppfylla kraven man har när man tar ett ”vanligt” billån. För vid ett ”vanligt” billån får man ofta inte köpa en bil äldre än en viss årsmodell (ofta max 10år) och man måste inte sällan köpa den av en bilfirma. Och dessutom måste man alltså ha kontantinsats på minst 20 procent enligt lag vid ett ”vanligt” billån.

Billån utan kontantinsats

Det finns många som efterfrågar ett billån utan att man måste lämna någon kontantinsats överhuvudtaget så därför har vi gjort guiden Billån utan kontantinsats där du får en fördjupning i privatlån till bil.

Bästa billån

Bästa billån är en sida där vi tillsammans ska utse det bästa billånet just den här veckan. Besökt Bästa billån för att läsa mer om vad vi menar med det. Varje vecka utser vi veckans billån helt enkelt. Och det tillsammans med våra besökare.


Finns det billån med bilen som säkerhet utan insats?

Svar: Nej det gör det inte. Då måste du alltid ha minst 20% i insats.


Läs mer om att låna till bil

Här har vi skapat en meny över andra guider som vi skrivit om att låna till bil och relaterade guider till det. Så är du intresserad av att låna pengar till bil och billån så hoppas vi att du hittar något intressant i den här menyn.


Sammanfattning av Låna till bil

Du kan låna till bil på två olika sätt. Du kan ta bilen som säkerhet för lånet och måste då uppfylla lite fler krav, bland annat ha en kontantinsats på minst 20% oavsett vilken bank du väljer att låna av. Eller så kan du ta ett privatlån till en bil. Det vill säga ett lån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Då behöver du ingen kontantinsats och behöver inte uppfylla lika många krav. Ett billån med bilen som säkerhet för lånet är ofta billigare än ett privatlån till bil men inte alltid. Guiden Låna till bil är tänkt som en guide som siktar in sig på enbart hur man kan låna till bil då andra guider om billån är lite bredare.


Låna till ATV

Låna till ATV? Hur kan jag låna pengar till en ATV? Vill du låna pengar till en ATV kan du ta ett privatlån där du alltså inte lämnar något i säkerhet för lånet. En ATV är oftast ingen jättedyr sak att köpa och ibland kan det till och med bli för billig för vissa långivare och banker för att ta en lån. Speciellt om du köper en begagnad. Så se efter vilka lån som täcker in ditt behöv. Jämför sedan den effektiva räntan och sedan villkoren. då får du en väldigt bra grund att jämföra. här ovan kan du se vart besökare innan dig valt att låna pengar till en ATV innan dig.

Låna till atv bild

Det kanske är på sådana här vägar du drömmer om att få åka med en ATV?


Läs mer om Låna till ATV

Självklart gör vi allt vi kan för att du ska hitta allt om Låna till ATV här ovan men det finns alltid några besökare som ändå inte hittar det dom söker så därför har vi en sådan här meny i nästan alla guider. Med den är tanken att du enkelt ska kunna hitta vidare till det du söker. För vi har många guider om just lån till ATV, motorcyklar, snöskotrar och liknande.


Sammanfattning av Låna till ATV

Låna till ATV går att göra med bland annat ett privatlån. Och det är bland annat det vi skriver om på den här sidan. Och vi har så klart som vision att du med hjälp av denna sida och våra andra besökare ska kunna hitta det bästa lånet för just dig helt själv efter ha besökt denna sida.


Billiga billån

Billiga billån? Vi har två topplistor över två olika typer av billån. Här ovan hittar du en topplista över privatlån du kan använda till att köpa bil. Det är alltså lån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Och därför inte behöver någon kontantinsats, du behöver inte köpa av en bilhandlare och heller inte behöva bry dig om årsmodellen. Många av långivarna marknadsför även dessa som hårdast.

Till ett sådant lån behöver du inte några pengar själv utan kan alltså låna hela beloppet. Men sen finns det även billån där du lämna bilen som säkerhet för lånet och på så sätt får lite billigare lån – dock är det vid sådant lån lag på minst 20 procent i kontantinsats. Det vill säga pengar du måste ha själv. Visa väljer att låna till dessa 20 procent med ett privatlån och sedan resterande 80 som vanligt billån. Det är dock inte helt säkert att långivarna gillar det upplägget.

Billiga billån

Våran stora sida om billån

Ska du bara besöka en enda guide vi skrivit om billån så ska du titta in Billån. Där samlar vi nämligen allt det viktigaste vi skriver om billån på ett och samma ställe. Sedan kan du klicka dig vidare därifrån om du vill ha en fördjupning av något vi skriver om.


Kan man låna 100% till en bil?

Svar: Ja det går det och det är ett privatlån. Alltså ett lån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. För det är först då du måste ha minst 20% själv eller genom att byta in din bil till det värdet.


Läs mer om Billiga billån

Har du inte hittat det du söker i guiden Billiga billån eller av annan anledning vill läsa mer om ämnen så har vi samlat några länkar här för dig. Det är andra guider vi skrivit och som är relaterade till just Billiga billån och att låna till bil.

Låna till bil

Låna till bil kan man alltså antingen göra med bilen som säkerhet eller utan bilen som säkerhet. Att lämna bilen som säkerhet för lånet är populärt för att få ner räntan och låna pengar utan bilen som säkerhet är populärt för att man inte behöver ha någon kontantinsats på 20 procent, man kan köpa bilen av både privatpersoner och bilhandlare, samt att man inte behöver titta på årsmodellen. Besökt guiden Låna till bil för att läsa mer.


Sammanfattning av Billiga billån

I guiden billiga billån så tar vi fram dom 3 billånen som vinner i alla våra guider om just billiga billån. Då våra besökare efterfrågar billiga billån när dom besöker någon av våra guider om just det så hoppas vi att det ska ge resultat på våran topplista över billiga billån. Vi har både med billån med bilen som säkerhet för lånet och billån utan bilen som säkerhet för lånet. Det vill säga privatlån till bil. (även kallat blancolån)

Billiga billån

Här kan du se vilka kapitel guiden Billiga billån har och du kan enkelt klicka dig vidare på dom. På så sätt hoppas vi att du enklare ska hitta det du söker efter. Här nedan kan du vara med och lämna omdöme och betyg på guiden. Där kan du även läsa vad andra besökare tycker om guiden och kasta dig in i någon diskussion som intresserar dig. Här samlar vi på guider som är relaterade till det du precis läst i Billiga billån. Tipsen fylls på löpande hela tiden.


Låna pengar till ny båt

Låna pengar till ny båt? Letar du finansiering av köp av ny båt. Om det är en helt ny båt så är båten ofta väldigt dyr och då är oftast båtlån med båten som säkerhet det billigare alternativet. Eller om du har möjlighet att låna pengar på din bostad. Det senare alternativet börjar bli allt svårare i och med hårdare amorteringskrav med mera. Så många väljer därför ett privatlån. Trots att ofta är något högre.

För med ett privatlån kan du låna till exakt vad du vill. Till exempel en båt alltså. Och med ett privatlån behöver du ingen insats dessutom. Utan kan låna till 100% av båtens värde. Vilket du inte kan om du lämnar båten som säkerhet för lånet. Då kan du låna som max 80% av båtens värde. Sedan måste du ha 20% själv. Även om vissa löser dessa 20% med ett privatlån. Men vår gissning är att långivaren som står för båtlånet inte är jätte förtjust i en sådan lösning.

Låna pengar till ny båt

Den stora sidor om båtlån

Vi har en riktigt stor sida om båtlån och den heter Båtlån. Om du funderar på att låna pengar till en båt så kan vi rekommendera guiden Båtlån där vi skapat en samlingssida för allt vi skrivit om lån till båt.

Jämför båtlån med en låneförmedlare

Om du bestämmer dig för att ta ett privatlån till en båt så kan det vara smart att titta in vad en låneförmedlare är och vad den kan göra för dig. Väljer du en bra låneförmedlare så är den gratis och jämför över 25 banker mot varandra och det med en enda ansökan och en enda UC.


Sammanfattning av Låna pengar till ny båt

Med Låna pengar till ny båt vill vi skapa en sida där du kan läsa om hur du kan finansera ditt båtköp om du vill köpa en ny båt. För en ny båt är oftast dyrare än en begagnad och det gör att många vill ta en båtlån med båten som säkerhet och inte låna pengar till en båt med ett privatlån.


Kan man låna till kontantinsats Swedbank

Kan man låna till kontantinsats Swedbank? Hur banker jobbar ändrar sig snabbt men vi vet flera exempel där man har lånat till kontantinsats hos Swedbank. Jag som skriver det här har till exempel lånat till min kontantinsats när jag köpte min lägenhet december 2015. Så då vet jag med 100 procent säkerhet att det var möjligt. Sen måste man självklart ha förutsättningarna för det.

Men jag vet flera som lånat hela sin kontantinsats med ett privatlån och några av dom har gjort det hos just Swedbank. Medan några har sitt bolån hos Swedbank men sitt privatlån som dom använt till kontantinsatsen hos en annan bank. Varför vet jag inte men förmodligen för någon annan bank erbjudit en bättre ränta just då.


Sammanfattningen av Kan man låna till kontantinsats Swedbank

Kan man låna till kontantinsats Swedbank är en sida om du kan låna till insatsen hos banken Swedbank. Sedan kan du utifrån det se om det finns en chans för dig att låna pengar genom att kontakta Swedbank och fråga helt enkelt.

Du kan vara med och säga vad du tycker om Kan man låna till kontantinsats Swedbank genom att lämna ett betyg här. Du tycker helt enkelt bara på stjärnorna. Du kan ge guiden ett betyg från ett till 5. Och 5an hittar du till höger. Sedan är det bara hålla musen över stjärnorna och trycka. Så ser du snittet från alla besökare.


Snabblån helg

Snabblån helg? Vilka snabblån har helgutbetalning? I den här guiden går vi igenom vilka snabblån som har utbetalning på helgen och vad som krävs av dig för att du ska kunna låna pengar av just det snabblåneföretaget. Bland annat vilka öppettider dom har som du måste förhålla dig till för att få ditt lån utbetalat.

Självklart kan du hitta omdöme och betyg på samtliga snabblån också. Samt våra recensioner där vi skriver vad vi tycker efter ha följt lånemarknaden varje dag sedan starten av Kontantinsats.se hösten 2010. Omdöme och betyg kan alla besökare läsa och lämna och recensionerna är vad vi tycker alltså.

Dom här lånar ut på helgen

Här har vi utgått från våran guide Snabblån och tagit ut dom lånen som erbjuder helgutbetalning helt enkelt. Här har vi sedan skapat en ENKEL topplista över dessa lån som visar vilka lån som flesta av våra besökare valt att låna pengar av på helgen just den här veckan. Du kan gå ner till STORA topplistan för att se vad som krävs för att få låna pengar på helgen av dessa. Vilket bank du bör ha, öppettider och så vidare.

OBS! Snabblånföretagen kan ändra sina villkor därför är det upp till dig att se till att du kan låna pengar på helgen av just den snabblånet. Vi gör så gott vi kan för att försöka ändra listan så fort det blir några ändringar men ibland hinner vi inte med. Men självklart försöker vi ha den så korrekt som möjligt.

Få snabblån utbetalt på helgen ANVÄNDA SAMMA BANK

Den enda chansen för dig att få ett snabblån på helgen är att ha samma bank som snabblåneföretaget och att dom med den banken erbjuder dig direktutbetalning på helgen. Du måste även ansöka under deras öppettider. Det guiden Snabblån helg visar är vilka snabblån som betalar ut pengar även på helgen. Vissa betalar ut både lördag och söndagar och vissa betalar bara ut på lördagar eller bara på söndagar. Det är bland annat det vi sorterar fram. Men sedan finns det mer än det att följa får att få låna pengar och det är bland annat att använda samma bank som dom betalar ut lån till snabbt och direkt och sedan att man ofta måste följa deras öppettider. Så läs det här om du inte förstår hur det fungerar redan.

Få snabblån utbetalt på helgen ANSÖKAN UNDER DERAS ÖPPETTIDER

Ja som rubriker säger så måste du alltså även ansöka under deras öppettider för att få låna pengar samma dag på helgen. Annars kommer pengarna nästkommande dag eller nästkommande vardag.

Snabblån helg


1. Ferratum

Hos Ferratum kan du låna mellan 1000kr och 25.000kr på helgen med en helgutbetalning. Och det är alltså Nordea som dom betalar ut till. Och det både lördagar och söndagar.

 • Bank: Nordea
 • Helgutbetalning lördag: 11:00-18:00
 • Helgutbetalning söndag: 11:00-18:00

2. Mobillån

Mobillån är ett perfekt snabblån för dig som vill låna från 1000kr till 25.000kr och har SEB, Swedbank och Handelsbanken. Då kan du nämligen låna pengar även på helgen. På lördagar och inte på söndagar.

 • Bank: SEB, Swedbank och Handelsbanken
 • Helgutbetalning lördag: 10:00-15:00
 • Helgutbetalning söndag: Stängt

→ 3. Everydayplus

Ja med Everydayplus kan du alltså låna både på lördagar och söndagar och du ser öppettiderna nedan. Kontrollera dock att dom stämmer innan du ska låna. Och du behöver ha ett konto hos Nordea för att få dina pengar direkt.

 • Bank: Nordea
 • Helgutbetalning lördag: 10:00-15:00
 • Helgutbetalning söndag: 10:00-15:00

4. Flexlimit

Flexlimit har lån som du kan ta som helgutbetalning om du har Nordea eller Handelsbanken. Men då gäller det att du håller öppettiderna. Och dom har vi radat upp när nedan. Kom dock som vanligt ihåg att klicka på länken till Flexlimit för att se vad som gäller just nu eftersom det här gällde i skrivande stund och ibland hinner vi inte uppdatera i tid.

 • Bank: Nordea och Handelsbanken
 • Helgutbetalning lördag: 10:00-17:00
 • Helgutbetalning söndag: 13:00-16:00

→ 5. ViaConto

 • Bank: Nordea
 • Helgutbetalning lördag: 10:00-16:00
 • Helgutbetalning söndag: Stängt

→ 6. Risicum

 • Bank: Nordea och Handelsbanken
 • Helgutbetalning lördag: 08:00-20:00
 • Helgutbetalning söndag: 08:00-20:00

→ 7. Lånbutiken

 • Bank: Nordea och Handelsbanken
 • Helgutbetalning lördag: 08:00-20:00
 • Helgutbetalning söndag: 08:00-20:00

→ 8. Onea

 • Bank: Nordea
 • Helgutbetalning lördag: 10:00-18:00
 • Helgutbetalning söndag: 10:00-18:00

→ 9. Snabbfinans

 • Bank: Swedbank, SEB och Handelsbanken
 • Helgutbetalning lördag: 10:00-15:00

→ 10. Credway

 • Bank: Swedbank, Nordea och Handelsbanken
 • Helgutbetalning lördag: 10:00-18:00
 • Helgutbetalning söndag: 10:00-18:00

→ 11. Daypay

 • Bank: Swedbank och Handelsbanken
 • Helgutbetalning lördag: 11:00-18:00
 • Helgutbetalning söndag: 11:00-18:00

→ 12. Säkerfinans

– Banker: Swedbank, SEB, Handelsbanken
– Lördagar 10:00-15:00


→ 13. Meddelandelån

– Banker: Nordea & Handelsbanken
– Lördag 10:00-17:00, söndag 13:00-16:00


→ 14. ViaKredit

Bank: Nordea
– Lördagar 10:00-16:00


15. Easykredit

Bank: Swedbank & Handelsbanken
– Lördag & söndag 10:00-18:00


16. Credigo

Banker: Swedbank & Handelsbanken
– Lördag & söndag 10:00-18:00


Vad är en helgutbetalning?

Svar: Med helgutbetalning menas ett lån som betalas ut på helgen. Där du alltså får in pengarna på ditt konto även fast det är helg. Det brukar annars vara bankdagar man räknar. Alltså dagar en bank har öppet vilket brukar vara helgfria vardagar.


Läs mer om Snabblån helg

Här bygger vi upp en snabbmeny över guider vi skrivit om just snabblån och snabblån med utbetalning på helgen så om du inte hittar det du söker här ovanför i guiden Snabblån helg så kan du förhoppningvis hittade det du söker här. Menyn är baserad på vad du är intresserad av enligt vad du sökt efter här på Kontantinsats.


Sammanfattning av Snabblån helg

I den här guiden listar vi snabblån som har helgutbetalning. Det vill säga lån du kan få utbetalda helg. Vi redigerar den här guiden manuellt hela tiden så det är ett jättejobb att hålla den här uppdaterad så allt stämmer. Märker du att något inte stämmer så blir vi glada om du kan kommentar det så vi kan ändra det. Tillsammans hjälper vi varandra att ta bättre lån!

Det här visar helt enkelt vad guiden innehållet. Så du enkelt kan hitta fram till det som just du söker. Målet är att många ska hitta det som söker redan innan den här menyn men om man inte gör det så finns det här som en reserv som ska göra så alla andra hittar det dom söker. Tycker du guiden är bra eller dålig? Säg gärna vad du tycker genom att lämna omdöme och betyg här nedan.

Snabblån helg