Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Blancolån till kontantinsats

Blancolån till kontantinsats? Är det möjligt? Får man det? Ja du kan låna 15 procent av bostadens värde. Köper du en villa för 2 miljoner kan du alltså ta ett blancolån till 300.000kr. Resten kan du ta ett bolån till. Du kan max ta 85 procent av bostadens värde med ett bolån där du lämnar bostadens som säkerhet för lånet. Resterande 15 procent måste du ha själv eller ta med ett blancolån (även kallat privatlån). Här ovan ser du en topp 10 lista över dom 10 mest populära blancolånen just den här veckan.

Där ser du vart våra besökare fått lån flest gånger den här veckan. Listan nollställs sedan varje måndag klocka 00.01 på natten. Alla behåller sin position men utan röster. Sedan kan du ta en titt på hela topplistan där du kan se dom populäraste blancolånen just nu totalt samt alla andra topplistor över lån. Till exempel dom mest populära låneförmedlarna just nu eller dom populäraste snabblånen just nu. Alla topplistor fungerar på ungefär samma sätt och exakt beskrivning står på respektive topplista. Sedan försöker vi göra dessa topplistor ännu mer relevanta och intressanta för våra besökare genom att erbjuda alla att läsa och lämna betyg och omdöme på alla lån, banker, låneförmedlare och andra typer av jämförelsetjänster. På så sätt vill vi skapa den bredaste jämförelsen för lån och då speciellt för lån till kontantinsats.

  • Veckans topp 3 blancolån
  • Meny över mer om Blancolån till kontantinsats

Veckans topp 3 blancolån

Här listar vi veckans topp 3 över blancolån till kontantinsats. Listan visar alltså vart besökare på Kontantinsats.se valt att låna till sin kontantinsats oftast just den här veckan. Du kan även välja att se hela topplistan och läsa omdöme, betyg och recensioner. På så sätt hoppas vi att du själv kan hitta en lån som passar just dig/er. Vårt mål är att informera att det är möjligt att låna pengar till kontantinsatsen. Vi tror att vi kan undvika att en hel generation hamnar utanför bostadsmarknaden på så sätt.

Blancolån till kontantinsats

I Sverige har vi ett bolånetak som innebär att du inte får belåna din bostad mer än 85% av dess värde. Oavsett vilken bank du väljer. Däremot har du möjlighet att ta ett blancolån till kontantinsatsen. Vilket väldigt få vet om så därför försöker vi informera så inte en hel generation hamnar utanför bostadsmarknaden på grund av den högra tröskeln med minst 15% i kontantinsats i Sverige. Här ovan ser du veckans 3 populäraste blancolån till kontantinsats. Listan uppdateras minst en gång i veckan när listan nollställs på måndagar klockan 00:01. Sen uppdateras det vid ändringar.


Meny över mer om Blancolån till kontantinsats

Det du ser här är en meny över andra guider som vi har skrivit om att låna till kontantinsatsen och om Blancolån. Och då framförallt Blancolån till insatsen. Listan ändra hela tiden efter vad våra besökare vill läsa mer om så listan du ser nu kan alltså ändra sig till ditt nästa besök.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.