Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 42. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Blancolån som topplån

Blancolån som topplån? Kan man ta blancolån som topplån? Först och främst måste vi reda ut vad topplån är. Idag används sällan ordet topplån utan enbart bottenlån (max 85% av bostadens värde) och kontantinsats (minst 15% av bostadens värde) men det finns fortfarande banker som har topplån men då ser det ut så att bottenlånen kan ligga på 75%, sedan topplån på 85% och sedan kontantinsats på 15%.

Då är topplånet ofta just ett blancolån och du belånar bostaden med 75% då. Men är det kontantinsats som du nämner som blancolån i din fråga så går det bra att även låna pengar till kontantinsatsen med ett blancolån. Allt beror på dina/era förutsättningar att låna pengar och vilken bank ni väljer. Det finns exempel där man fått låna 100% genom ett bottenlån på 85% och ett blancolån på resterande 15% till insatsen. Sedan finns det exempel där banken kräver 5% av egna pengar och sedan 10% blancolån och 85% med bostaden som säkerhet för lånet. Vad som gäller för just dig/er kan du tyvärr bara ta reda på genom att skicka in en låneansökan.

Blancolån som topplån


Läs mer om Blancolån som topplån

Hittade du inte vad du trodde du skulle hitta här inne? Då kan vi tipsa dig vidare till våra andra sidor om just blancolån och andra typer av lån utan säkerhet. Och självklart även guider om topplån och andra relaterade ämnet till det.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.