TOPPLISTAN VECKA 15 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta fr:
1.Advisa liten2,95%
Jämför lån gratis!
Mer info »
2.Lendo liten3,01%
Jämför lån gratis!
Mer info »
3.Consector liten2,90%
Jämför lån gratis!
Mer info »

Blancolån Nordea

Blancolån Nordea? Hur fungerar deras Blancolån? Först och främst så kallar Nordea deras Blancolån gör privatlån. Men det är exakt samma sak. Det enda som är skillnaden är vad banker kallar det för. Men det är båda två ett lån utan säkerhet. Det vill säga du lämnar inte något i säkerhet till banken för att få låna pengar. Vi ett bolån lämnar du till exempel bostaden som säkerhet. Men ett Blancolån får du låna till vad du vill. Du tar ett Blancolån och banken frågar inte vad du ska köpa för pengarna du lånar.

Hos Nordea kan du ta ett Blancolån upp till 350.000kr och avbetala det på 12år. Det lägsta beloppet att låna av Nordea är 10.000kr med deras privatlån. I den här guiden går vi genom allt som har med deras Blancolån att göra. Vi tipsad även om andra guider om Blancolån som vi tror du är intresserad av att läsa om du funderar på att låna pengar. Du har även möjlighet att läsa och lämna omdöme om Nordea och deras privatlån samt läsa våran egna recension.

Låna pengar av Nordea

Läs mer om blancolån och Nordea

Vi har flera guider om blancolån och Nordea så läs gärna vad vi skriver om detta innan du väljer att låna pengar. Det går att jämföra lån och spara mycket pengar så därför rekommenderar vi alla att lägga ner några timmar att jämföra innan man tar något beslut.

Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.