Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Billigaste räntan billån

Billigaste räntan billån? Hur hittar man det? Svar: Det enda sättet att hitta billigaste räntan på billån är att jämföra. Och se till att ha så stor koll över jämförelsen själv. Lita inte blint på jämförelsetjänster. Hur många banker jämför dom? Jämför dom bara 5 banker av 50 och säger att det är det billigaste räntan så kanske det är det mellan dom 5 bankerna, men sen kanske det finns 45 som är ännu billigare? Därför ska du se till att jämföra själv. Kom dock ihåg att inte ta för många låneansökningar då varje kreditupplysning kan krångla till det att få lån. Bankerna vill ogärna låna ut pengar till något som har 10 kreditupplysningar senaste månaden. Därför kan låneförmedlare vara ett bra alternativ där. Om du tex jämför lån hos Lendo så jämför dom över 20 banker åt dig med bara en kreditupplysning. En UC.

Vad är ett billån?

Ett billån kan antingen vare ett lån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Då måste du ha 20 procent själv av det du köper bilen för. Köper du en bil för 200.000kr måste du alltså ha 40.000kr själv. Många väljer dock att ta ett privatlån till dessa 20 procent. Vilket är konstigt att det funkar men det gör det uppenbarligen i många fall åtminstone. Annars så kan du ta ett privatlån till hela beloppet och många banker marknadsför sina privatlån som billån. Då behöver du inga pengar själv och kan låna till 100 procent.


Vad tycker du om Billigaste räntan billån med betyg 1-5?

Ja det du kan göra här är att säga vad du tycker om Billigaste räntan billån genom att lämna ett betyg från 1 till 5. Där 1 är sämst och 5 bäst. Du klickar på stjärnorna med pilen för att lämna ditt betyg. Och när du klickar på dom så räknas det totala betyget ut i realtid. Det vill säga ditt betyg sammanräknat med betyg som besökare innan dig lämnat.

[ratings]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.