Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Billigaste billånet

Billigaste billånet? Vilket billån är billigast helt enkelt? Först och främst så måste vi reda ut vad det finns för olika typer av billån så vi vet vad vi jämför. Det finns billån där du lämnar bilen som säkerhet och sedan finns det billån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Det är oftast billigare att lämna bilen som säkerhet för lånet men inte alltid. Men varför väljer då alla inte att göra det? Ska man göra det så måste man ofta uppfylla fler villkor för att få låna pengar helt enkelt. Vilket gör att många väljer att inte lämna bilen som säkerhet. Ska du lämna bilen som säkerhet så måste du alltid ha minst 20 procent i kontantinsats i Sverige. Dessutom får du sällan köpa en bil äldre en ett visst datum. Och du måste ofta hålla dig till en bilhandlare. Det är saker som du inte måste ta hänsyn till om du inte lämnar bilen som säkerhet alltså. För det är ett vanligt privatlån du tar då och för det får du köpa vad du vill. Till exempel låna till en bil.

Vilket är det billigaste billånet?

När du kommit fram till vilket av dessa två alternativ som passar sig bäst så kan du börja jämföra. Här ovan ser du vilka alternativ som besökare innan dig valt att jämföra flest gånger den här veckan. Du kan även klicka dig in under billån för att jämföra flera alternativ och sortera billån utan kontantinsats och billån med kontantinsats. Det vill säga billån med bilen som säkerhet för lånet och billån utan bilen som säkerhet för lånet.


Sammanfattning av billigaste billånet?

Guiden Billigaste billånet är skapat för att vi tillsammans ska kunna hitta så billigt lån till bil som möjligt. Men lån är väldigt individuella så det enda sättet att ta reda på vilket lån som är billigast är att jämföra. Så den här guiden handlar alltså om hur du kan jämföra lån till bil och sedan kan du se vart flest av våra besökare väljer att göra det.


Betyg på Billigaste billånet

Tycker du rubriken Billigaste billånet stämmer bra med innehållet? Här kan du ge betyg på det genom att trycka på stjärnorna. Ett är att det stämmer dåligt och fem är att det stämmer exakt.

[ratings]


Omdöme på Billigaste billånet

Du kan säga hur bra du tycker rubriken Billigaste billånet stämmer med innehållet och hur bra kvalitet det är på innehållet i övrigt med hjälp av ord också. Du ger omdöme nedan och betyg ovan.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Billigaste billånet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.