Topplistan ändrades måndag 2018-02-19 kl 00:01.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Billigast lån

Billigast lån, hur hitta man det? Svar: Först och främst beror det helt på vilken typ av lån du är ute efter. Vi har guider om dom allra flesta typer av lån där vårt mål är att du själv ska kunna ta reda på vad det billigaste lånet för just dig är. För det kan vi nämligen aldrig svara på utan du måste alltid själv skicka in ansökningar för att få reda på det. Så om vi tar blancolån till exempel så är räntan väldigt individuell och det beror helt på dina förutsättningar för att låna pengar vilken ränta du får. Hur större risk banken tycker det är att låna ut pengar till dig dest mer betalt vill dom har för det. Många av våra besökare väljer att använda dig av en låneförmedlare som tex Lendo (bäst i test 2017 hos oss) för att jämföra över 20 banker med bara en enda kreditupplysning. Bra att veta är att du bör hålla nere antalet UC på dig då det kan göra att du får svårare att låna pengar och dessutom får sämre ränta. Det är också därför just låneförmedlare är så populära som dom är eftersom du kan jämföra så många banker med enbart en ansökan och en UC. Sedan låter dom bankerna tävla mot varandra för att ge dig billigast lån så att du väljer att låna pengar hos just dom. Ska du ta ett bolån så är det bästa sättet att välja några banker som du skickar in en ansökan till att du vill ha ett lånelöfte och sedan kan du jämföra dom själv.


Lista på mer om Billigast lån

Detta är en lista på guider vi skrivit om Billigast lån. Tanken med den är att du enkelt ska kunna klicka dig vidare om du inte hittat det du söker här ovanför.


Prata Billigast lån

Om du vill prata Billigast lån med andra så kan du göra det med oss på redaktionen och med andra besökare längst ned på den här sidan. Där har vi nämligen kommentarsfältet öppet för alla.


Betyg på Billigast lån

Billigast lån har vi skapat för att vi tillsammans ska hitta det billigaste lånet just precis nu. Där av rubriken. Men tycker du vi har lyckats med det? Här kan du ge betyg på hur bra du tycker det stämmer med innehållet. Rubriken alltså.

[ratings]


Omdöme på Billigast lån

Att lämna betyg här ovan är lättast men vill du ge ett omdöme på Billigast lån med dina egna ord så är kommentarsfältet öppet för dig.


Här är du nu: Kontantinsats » Billigast lån

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.