Topplistan ändrades onsdag 2018-02-21 kl 00:01.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Billiga billån

Billiga billån? Vi har två topplistor över två olika typer av billån. Här ovan hittar du en topplista över privatlån du kan använda till att köpa bil. Det är alltså lån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Och därför inte behöver någon kontantinsats, du behöver inte köpa av en bilhandlare och heller inte behöva bry dig om årsmodellen. Många av långivarna marknadsför även dessa som hårdast. Till ett sådant lån behöver du inte några pengar själv utan kan alltså låna hela beloppet. Men sen finns det även billån där du lämna bilen som säkerhet för lånet och på så sätt får lite billigare lån – dock är det vid sådant lån lag på minst 20 procent i kontantinsats. Det vill säga pengar du måste ha själv. Visa väljer att låna till dessa 20 procent med ett privatlån och sedan resterande 80 som vanligt billån. Det är dock inte helt säkert att långivarna gillar det upplägget.

Billiga billån


Innehåll i guiden Billiga billån

Här kan du se vilka kapitel guiden Billiga billån har och du kan enkelt klicka dig vidare på dom. På så sätt hoppas vi att du enklare ska hitta det du söker efter.

 • Billiga billån »
 • Innehåll i guiden billiga billån (här är du nu)
 • Tips på andra guider relaterade till Billiga billån
 • Läs mer om Billiga billån
 • Ställ en fråga och diskutera Billiga billån
 • Omdöme och betyg på guiden Billiga billån
 • Sammanfattning

Tips på andra guider relaterade till Billiga billån

Här samlar vi på guider som är relaterade till det du precis läst i Billiga billån. Tipsen fylls på löpande hela tiden.

 • Billån
 • Låna till bil

Billån

Ska du bara besöka en enda guide vi skrivit om billån så ska du titta in Billån. Där samlar vi nämligen allt det viktigaste vi skriver om billån på ett och samma ställe. Sedan kan du klicka dig vidare därifrån om du vill ha en fördjupning av något vi skriver om.

Låna till bil

Låna till bil kan man alltså antingen göra med bilen som säkerhet eller utan bilen som säkerhet. Att lämna bilen som säkerhet för lånet är populärt för att få ner räntan och låna pengar utan bilen som säkerhet är populärt för att man inte behöver ha någon kontantinsats på 20 procent, man kan köpa bilen av både privatpersoner och bilhandlare, samt att man inte behöver titta på årsmodellen. Besökt guiden Låna till bil för att läsa mer.


Läs mer om Billiga billån

Har du inte hittat det du söker i guiden Billiga billån eller av annan anledning vill läsa mer om ämnen så har vi samlat några länkar här för dig. Det är andra guider vi skrivit och som är relaterade till just Billiga billån och att låna till bil.


Ställ en fråga och diskutera Billiga billån

Genom att låta våra besökare diskutera och ställa frågor om alla guider hoppas vi att vi tillsammans ska kunna bygga en plattform som blir det självklara valet innan man ska låna pengar online på nätet eller göra något annan viktigt beslut ekonomiskt. Därför kan du även ställa frågor och diskutera Billiga billån här nedanför i kommentarsfältet. Vi på redaktionen är där och svarar på frågor dygnet runt året runt.


Omdöme och betyg på guiden Billiga billån

Här nedan kan du vara med och lämna omdöme och betyg på guiden Billiga billån. Där kan du även läsa vad andra besökare tycker om guiden och kasta dig in i någon diskussion som intresserar dig.


Sammanfattning

I guiden billiga billån så tar vi fram dom 3 billånen som vinner i alla våra guider om just billiga billån. Då våra besökare efterfrågar billiga billån när dom besöker någon av våra guider om just det så hoppas vi att det ska ge resultat på våran topplista över billiga billån. Vi har både med billån med bilen som säkerhet för lånet och billån utan bilen som säkerhet för lånet. Det vill säga privatlån till bil. (även kallat blancolån)

Billiga billån


Här är du nu: Kontantinsats » Billiga billån

2 reaktion på “Billiga billån

 1. Therese

  Har läst massa om billån nu och privatlån till bil verkar ha mest fördelar om man inte har några pengar själv va?

  Svara
  1. Kontantinsats

   Hej Therese! Om du inte vill betala någon kontantinsats så är privatlån ett alternativ.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.