TOPPLISTAN VECKA 21 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta fr:
1.Advisa liten2,95%
Jämför lån gratis!
Mer info »
2.Lendo liten3,01%
Jämför lån gratis!
Mer info »
3.Consector liten2,90%
Jämför lån gratis!
Mer info »

Billiga billån

Billiga billån? Vi har två topplistor över två olika typer av billån. Här ovan hittar du en topplista över privatlån du kan använda till att köpa bil. Det är alltså lån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Och därför inte behöver någon kontantinsats, du behöver inte köpa av en bilhandlare och heller inte behöva bry dig om årsmodellen. Många av långivarna marknadsför även dessa som hårdast.

Dom 3 populäraste lånen till bil ovan

Till ett sådant lån behöver du inte några pengar själv utan kan alltså låna hela beloppet. Men sen finns det även billån där du lämna bilen som säkerhet för lånet och på så sätt får lite billigare lån – dock är det vid sådant lån lag på minst 20 procent i kontantinsats. Det vill säga pengar du måste ha själv. Visa väljer att låna till dessa 20 procent med ett privatlån och sedan resterande 80 som vanligt billån. Det är dock inte helt säkert att långivarna gillar det upplägget.

Billiga billån

Innehåll i Billiga billån

  • Våran stora sida om billån
  • Låna till bil
  • Så funkar guiden
  • Ställ frågor om billån
  • Kan man låna 100% till en bil?
  • Läs mer om Billiga billån i våra andra guider

Våran stora sida om billån

Ska du bara besöka en enda guide vi skrivit om billån så ska du titta in Billån. Där samlar vi nämligen allt det viktigaste vi skriver om billån på ett och samma ställe. Sedan kan du klicka dig vidare därifrån om du vill ha en fördjupning av något vi skriver om.

Låna till bil

Låna till bil kan man alltså antingen göra med bilen som säkerhet eller utan bilen som säkerhet. Att lämna bilen som säkerhet för lånet är populärt för att få ner räntan och låna pengar utan bilen som säkerhet är populärt för att man inte behöver ha någon kontantinsats på 20 procent, man kan köpa bilen av både privatpersoner och bilhandlare, samt att man inte behöver titta på årsmodellen. Besökt guiden Låna till bil för att läsa mer.

Så funkar guiden

I guiden billiga billån så tar vi fram dom 3 billånen som vinner i alla våra guider om just billiga billån. Då våra besökare efterfrågar billiga billån när dom besöker någon av våra guider om just det så hoppas vi att det ska ge resultat på våran topplista över billiga billån. Vi har både med billån med bilen som säkerhet för lånet och billån utan bilen som säkerhet för lånet. Det vill säga privatlån till bil. (även kallat blancolån)

Ställ frågor om billån

Här kan du se vilka kapitel guiden Billiga billån har och du kan enkelt klicka dig vidare på dom. På så sätt hoppas vi att du enklare ska hitta det du söker efter. Här nedan kan du vara med och lämna omdöme och betyg på guiden. Där kan du även läsa vad andra besökare tycker om guiden och kasta dig in i någon diskussion som intresserar dig. Här samlar vi på guider som är relaterade till det du precis läst i Billiga billån. Tipsen fylls på löpande hela tiden.


Kan man låna 100% till en bil?

Svar: Ja det går det och det är ett privatlån. Alltså ett lån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. För det är först då du måste ha minst 20% själv eller genom att byta in din bil till det värdet.


Läs mer om Billiga billån i våra andra guider

Vi har tagit ut dom bästa guiderna om dom absolut billigaste billånen vi skriver om om du vill se vilka det är och läsa mer djupgående om detta.

Billiga billån