Veckans topplista över lån - v.4 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.4 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades tisdag 2018-01-23 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Billån utan säkerhet

Billån utan säkerhet – Bäst i test 2017 är guiden där du enkelt kan se vilka billån som är populäraste av dom där du inte lämnar någon bil som säkerhet för lånet. Billån utan säkerhet är helt enkelt ett privatlån. Det vill säga ett lån utan säkerhet. Alltså inte ett ”vanligt” billån där det är LAG på att man måste ha minst 20 procent av vad du köper bilen för i insats. För att ”komma runt det” så får man helt enkelt välja ett privatlån istället. Här nedan ser du topplistan över just sådana alternativ. Du kan provat ansöka online på nätet hos samtliga av dessa. Billån utan säkerhet är alltså ett billån där du inte har bilen som säkerhet. Då billån vanligtvis är just precis det. Alltså ett lån där du tar bilen som säkerhet. Och ett privatlån kan vara lösningen om du istället vill ha ett lån utan säkerhet. Det vill säga ett där du inte lämnar bilen som säkerhet och inte behöver lämna någon kontantinsats. Dem flesta långivare bryr sig inte om vad du gör med ditt privatlån. Dem frågar inte ens.

Billån utan säkerhet – Veckans ENKLA topplista

Här ser du dom 3 populäraste billån utan säkerhet just den här veckan. Topplistan är den enkla som bara visar resultatet. Ett resultat som är baserad på den enkla OCH den stora topplistan. Där vi väger in omdöme, betyg och populäritet hos våra besökare.


Snabbmeny över guiden Bästa billån

Snabbmeny över guiden Bästa billån visar innehållet i guiden. Vi listar rubrikerna till varje kapitel här.

 • Billån utan säkerhet »
 • Billån utan säkerhet – Veckans ENKLA topplista
 • Snabbmeny över guiden Bästa billån (här är du nu)
 • Vanliga frågor om Billån utan säkerhet
 • Fördjupning i Billån utan säkerhet
 • Sammanfattning av guiden Billån utan säkerhet
 • Tips på guider relaterade till Billån utan säkerhet
 • Läs mer om Billån utan säkerhet
 • Ställ en fråga om guiden Billån utan säkerhet
 • Betyg och omdöme på guiden Billån utan säkerhet

Vanliga frågor om Billån utan säkerhet

Vi samlar vanliga frågor om Billån utan säkerhet i det är kapitlet. Vill du ställa en fråga så gör du det längst ned. Om en fråga ställs gång på gång så plockar vi upp den här till slut. På så sätt hoppas vi till slut bygga en så komplett samling frågor om billån som möjligt.

 • Måste man ha kontantinsats till ett billån utan säkerhet?

Måste man ha kontantinsats till ett billån utan säkerhet?

Svar: Nej det är en av fördelarna för många som gör att många väljer privatlån till bil istället för att lämna bilen som säkerhet för lånet trots att det ofta är billigare ränta på ett billån med bilen som säkerhet. DOCK långtifrån alltid så vårt tips är att jämföra, jämföra och jämföra.


Fördjupning i Billån utan säkerhet

Vill du verkligen fördjupa dig i Billån utan säkerhet så är det här kapitlet för dig. Kapitlet byggs ut löpande hela tiden. Vi jobbar med Kontantinsats.se varje dag året runt så alla guider på Kontantinsats.se uppdateras hela tiden för att säkerställa att du verkligen får mervärde av ditt besök hos oss och vill komma tillbaka.

 • Billån

Billån

Billån med bilen som säkerhet för lånet är det LAG på att du minst måste ha 20 procent i kontantinsats. Köper du en bil för 200.000kr så behöver du således minst 40.000kr som insats. Vill du komma förbi det måste du ta ett privatlån istället. Där behöver du ingen kontantinsats men då långivaren tar större risk vid ett sådant lån så blir räntan ofta lite högre. Vad olika banker och långivare kallar dessa lån varierar lite därför kan det blir lite rörigt. Men fråga din långivare eller bank så berättar dom hur det ligger till helt enkelt. Privatlån är ett lån där du ej lämnar något i säkerhet för ditt lån. Ett bolån till exempel är ju ett lån där du lämnar din bostad som säkerhet för det lånet. Långivare tar då mindre risk och tar då mindre betalt för sitt lån. Vanligtvis.


Sammanfattning av guiden Billån utan säkerhet

Billån utan säkerhet är ett billån där du inte lämnar något i säkerhet för lånet. I den här guiden går vi igenom dom 3 populäraste billånen utan säkerhet hos våra besökare just den här veckan. Du kan även hitta annan nödvändig info om billån som vi tycker är viktigt för dig att veta om du är intresserad av ett billån utan säkerhet.

Billån utan säkerhet


Tips på guider relaterade till Billån utan säkerhet

Här tipsar vi löpande om guider som vi skriver om billån och som vi tycker är så pass relaterade till Billån utan säkerhet att vi tror du vill läsa dom också. Vi skriver en kort sammanfattning av varje guide.

 • Billån utan kontantinsats

Billån utan kontantinsats

Billån utan kontantinsats är guiden som informerar om vilka billån där du inte behöver någon kontantinsats och varför. Det finns framförallt två olika typer av billån varav billån utan insats är ett av dom.


En meny över andra sidor om Billån utan säkerhet

Det du ser här är en lista över andra sidor vi skrivit i ämnet. Tanken är att du enkelt ska kunna klicka dig vidare om du inte hittat det du söker eller bara vill ha en fördjupning i billån utan säkerhet.

Låna pengar till kontantinsats


Ställ en fråga om guiden Billån utan säkerhet

I kommentarsfältet är det fritt fram och ställa frågor och diskutera Billån utan säkerhet. Där svarar vi på redaktionen ofta inom 24 timmar och andra besökare brukar vara lika snabb dom.


Betyg och omdöme på guiden Billån utan säkerhet

Säg gärna vad du tycker om guiden Billån utan säkerhet genom att ge den 1-5 stjärnor där 1 är att du tycker guiden är dålig och 5 är att du tycker den är kanon.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Billån utan säkerhet

Det här inlägget postades i Billån, Lån utan säkerhet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.