Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 37. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Santander topplista3,95%10000-350000krLåna pengar nu
3.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Billån utan kontantinsats via AXO Finans

Billån utan kontantinsats via AXO Finans, går det? Ja det går alldeles utmärkt då AXO Finans är en låneförmedlare som jämför privatlån åt dig och det är privatlån du ska ta om du vill ha ett billån utan insats. Tar du bilen som säkerhet för lånet får du nämligen minst 20% i insats alltså. Men ett privatlån är ett lån utan säkerhet, det vill sägs du lämnar inget i säkerhet för att få låna pengarna. Därför kan du köpa en bil utan insats.

AXO Finans skickar runt din ansökan till alla banker dom har samarbete med och vilka det är kan du läsa mer om i guiden Vilka banker har AXO Finans. Se även guiden Låneförmedlare för att att jämföra vilken som har flest banker som dom jämför åt dig. Men åter till AXO Finans. Du kan alltså jämföra fler banker med bara en ansökan och då hjälper alltså AXO Finans dig att jämföra alla bankerna dom samarbetar med. Dom tar hand om allt. Och du får bara en UC istället för en per bank.

Stora sidan om lån till bil utan insats

Den stora sidan om Billån utan kontantinsats hittar du från alla våra sidor och den heter Billån utan kontantinsats. Där kan du titta in om du söker just lån till bil men inte vill betala någon insats. Utan istället vill låna mer än 80%. För om du lämnar bilen som säkerhet så måste du alltid ha minst 20% i insats. Annars kan du låna 100%.


Vad tycker du om Billån utan kontantinsats via AXO Finans?

Här vi lyckats med guiden Billån utan kontantinsats via AXO Finans eller inte? Vad tycker du? Vi har skapat ett betyg-system här nedanför där du som besökare kan tycka till om alla guider på Kontantinsats. Helt enkelt för att vi vill bli bättre och för att vi vill få beröm så vi kan orka kämpa för att uppdatera sajten för våra besökare.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.