Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 38. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Santander topplista3,95%10000-350000krLåna pengar nu
3.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Billån utan kontantinsats – Hela topplistan

Billån utan kontantinsats – Hela topplistan tar inte bara med dom 3 populäraste lånen utan visar hela topplistan på en och samma sida. Så är du ute efter ett billån där du inte behöver någon kontantinsats överhuvudtaget så har du verkligen kommit rätt. För här samlar vi nämligen alla billån där du kan låna 100% av bilens värde. Så du inte behöver någon insats alls. Topplistan nollställs varje måndag klockan 00:01. Alltså en minut över middag mellan söndag och måndag. Då visas listan istället vilka lån som har bäst omdöme och betyg hos våra besökare. Och så ser det ut för dom 10 första som väljer att ta ett lån via listan. Sedan börjar listan sorteras efter hur populära billånen är för alla som vill låna utan kontantinsats. Sedan håller det på så tills nästa måndag. Vecka efter vecka året runt. Så vi tillsammans kan hjälpa varandra att hitta det bästa lånet och i det här fallet det bästa billånet utan kontantinsats.

Många av våra besökare väljer att låna till bil med ett privatlån (även kallat blancolån) så det är därför många låneförmedlare som jämför privatlån toppar många av listorna vecka efter vecka. Vad det sedan beror på är svårt att säga men förmodligen har det och göra med att många vill låna till bil utan kontantinsats och att man kanske vill köpa bilen av en privatperson och att man vill köpa en äldre bil än 10år. Punkter som ofta är tvärtom om man tar ett billån med bilen som säkerhet för lånet.

Se guiden Billån utan kontantinsats för att se den mest kompletta guiden om just billån där du inte behöver någon kontantinsats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.