Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Billån utan insats

Billån utan insats? Finns det billån utan kontantinsats? Kan man köpa en bil utan att behöva någon kontantinsats? När man tar ett billån med bilen som säkerhet för lånet. Alltså banken tar bilen som säkerhet och kan alltså sälja din bil om du inte betalar lånet. Då måste du ha minst 20 procent i kontantinsats enligt lag. Det kringgår vissa genom att ta ett privatlån till dom 20 procenten (du ser en topplista på privatlån här ovan). Sedan går det även ta ett privatlån till hela beloppet och det är många banker som marknadsför sina privatlån som billån. Vi har skrivit många guider om det här och du kan bland annat se våran största guide billån utan kontantinsats.

Billån utan insats

Billån utan kontantinsats

Våran största guide och även äldsta i ämnet så är Billån utan kontantinsats. Om du vill låna pengar till en bil men inte har någon insats så bör du läsa den guiden.


Sammanfattning av Billån utan insats

Billån utan insats är skapad för att informera våra besökare om att man kan låna pengar till en bil utan att ha någon insats själv. Att det alltså finns möjlighet att låna 100% vid köp av en bil. Så länge ens ekonomi klarar av det vill säga. Så checka upp redan idag om det funkar för dig och dina förutsättningar om det är det du skulle vilja.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.