1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
Till erbjudande »
2. Lendo kontantinsats
  • Jämför över 25 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Samma ägare som Blocket.se!
Till erbjudande »

Se den totala topplistan genom att klicka här.

Billån utan fast inkomst

Billån utan fast inkomst? Är det möjligt? Det är absolut inte omöjligt att låna pengar utan fast inkomst. Däremot kräver dom allra flesta någon form av inkomst även om det inte är fast. Du bör visa så mycket som möjligt av din ekonomi för att öka chansen att få lån. Berätta allt helt enkelt. Här kommer vi snart lista alla lån vi vet att många får lån trots att dom inte har fast inkomst.

För hos vissa banker är det tvärstop medan hos andra så finns det ändå en chans. Dock tar långivaren en större risk eftersom du inte har en fast inkomst och därför måste dom oftast ta mer betalat av dig i jämförelse om du hade en fast inkomst som du haft stadigt under många år till exempel. Så dem som har minst pengar får betala mest tyvärr. Tyvärr finns det ingen bra lösning på det än att göra så för företaget som lånar ut pengarna tar så stor risk att dom måste ta mer betalat för att kunna tjäna pengar på det. Eftersom dom räknar med att några inte kommer kunna betala helt enkelt. Billån utan fast inkomst

Vill du se vad vi skriver om just lån till bil för att se om du trivs eller inte så har vi alltid helt öppet kök så du ska kunna hitta rätt direkt. Du kan säga vad du tycker om guiden Billån utan fast inkomst genom att lämna omdöme och betyg här nedan. Dina åsikter är extremt viktigt för oss så vi blir väldigt glada om du vill ta dig tid att lämna både omdöme och betyg eller något av det.

Här skapar vi en snabbmeny över andra guider vi skrivit om Billån utan fast inkomst och guider som är relaterade till det. Vi skriver skapar eftersom guiden uppdateras löpande hela tiden. Så fort vi tycker någon guide passa in här så kommer den upp i menyn.


Hur jämför man räntor för lån till bil?

Svar: Det är ingen skillnad på räntor till lån till bil än för andra lån. Du ska alltid jämföra den effektiva räntan för att hitta den billigaste räntan. Det är räntan plus alla andra kostnader så som aviavgifter och så vidare.

Är billån alltid lån med bilen som säkerhet?

Svar: Nej det finns framförallt två sätt att låna pengar till bil och det är med billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet och sedan är det privatlån till bil där du inte lämnar något i säkerhet för lånet alls. Där du kan låna 100%. För med billån med bilen som säkerhet så måste du ha minst 20% insats oavsett bank.


Läs mer om Billån utan fast inkomst


Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.