Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Billån som 19-åring

Billån som 19-åring går men det finns en del saker att tänka på. Dom flesta lånen har som grundkrav att du har fast inkomst. Eller åtminstone inkomst på x-antal tusen per år. Har du inte det så kan det bli väldigt svårt att få låna till bil om du år 19år och inte har någon inkomst. Helt omöjligt skulle vi nog nästan säga. Men har du timanställning så kan det alltså gå om du tjänar tillräckligt mycket pengar och kan bevisa det på något sätt. Men du bör välja en så billig bil som möjligt för att öka chanserna att du får låna pengar överhuvdtaget.

Billån som 19-åring

Billån som 19-åring är sidan för dig som vill låna pengar trots att du bara är 19år. För det är svårare att få låna pengar när man är så ung då det finns många som har åldersgräns på 20år men långt ifrån alla. Och det är precis det som vi skriver om på denna sida så att du ska kunna hitta det lånet som just du söker.

Fler guider om Billån som 19-åring

Vi har skrivit fler guider om billån som du kan läsa vidare om här. Ta gärna och gå igenom listan för att se om det är något du vill läsa mer om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.