Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Billån som 18-åring

Billån som 18 åring? Går det? Ja det går absolut i den här guiden går vi igenom olika billån där dom har som grundkrav att du är 18år eller äldre. Det finns nämligen många lån som kräver att du är äldre än 18år. Därför har vi sorterat bort dessa från hela topplistan över lån som visar alla lån vi listar på sajten. Kvar har vi alltså lån där du kan vara 18år för att skicka in en ansökan. Sedan är det så klart inte säkert att du får låna pengar ändå men vi har gjort så att vi listar grundkraven hos varje lån för att ge dig en bra överblick av vad du som minst måste uppfylla. Du måste till exempel ha inkomst på alla lån och det står hur mycket under.

Kan man låna pengar till bil och bara vara 18-åring?

Ja det går absolut att låna pengar till bil som 18-åring. Dock inte från alla. Många har 20-årsgräns för lån. Men vi tar ut lån där dom har 18-årsgräns. Som vi tagit ut från den stora listan av lån där vi samlar alla lån vi skriver om. Det är om du har jobb eller inte som är viktigt om du vill låna pengar.

Låna till 100% med ett privatlån

Om du vill låna 100% till en bil är det privatlån som gäller. För om du lämna bilen som säkerhet så måste du ha minst 20% i insats. Så om du ska finansiera en bil så bör du läsa igenom dessa två olika lån så du vet vilket som passar dig bäst.


Sammanfattning av Billån som 18 åring

Det finns många som vill låna pengar till sin första bil så fort dom tagit körkort och därför har vi skapat Billån som 18 åring. En sida där vi tagit bort alla lån som kräver att du är äldre helt enkelt. Här ska det vara lån du kan vara 18år för att få ta. Så kan du låna till bil redan idag.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.