TOPPLISTAN VECKA 8 2019:
1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

Billån ränta 1,95% – Lista

Billån ränta 1,95%? När räntan gått ner till rekordnivåer så har även billånen blivit billigare. Och det mycket billigare. Det är flera som erbjuder just billån med ränta från 1,95%. Dock är det långt ifrån alla som får så låg ränta eftersom det ofta är så att räntan sätts efter dina förutsättningar. Så är det nästa alltid med privatlån om du ska ta ett sådant lån till en ny bil.

Billån ränta 1,95%
Billån ränta 1,95% – Så försöker vi hitta det tillsammans.

  • Jämför för att se om du kan få Billån med 1,95% i ränta
  • Jämför för att se om du kan få 1,95% i ränta
  • Det är så vi försöker få fram dom bästa billånen
  • Det här handlar guiden om
  • Sammanfattning av Billån ränta 1,95%

Jämför för att se om du kan få Billån med 1,95% i ränta

Sedan är det vanligare att det är en speciell ränta för billån där du köper bilen och sedan lämnar den som säkerhet för att du lånar pengar. Där banken helt enkelt kan ta och sälja din bil om du inte betalar lånet i tid och så vidare. Det gör att risken för dom att låna ut till dig minskar och därför blir räntan ofta lägre. Men eftersom även privatlån har haft väldigt låg ränta dom senaste åren så har lån till bil med ett blancolån skjutit i höjden också. Ska du låna pengar till bil så måste du läsa på ordentlig innan. Och jämföra. För det finns mycket pengar att spara genom att göra det.

Jämför för att se om du kan få 1,95% i ränta

För att se om just du kan få så lite som 1,95% i ränta så måste du jämföra. För räntor sätts ofta individuellt och det gör att din granne kan få 1,95% och du 5,25%. Det handlar alltså om hur stor risk långivaren tycker det är att låna ut pengar till dig. Om det inte är samma ränta för alla. Det brukar dock göra att färre får låna pengar eftersom kravet blir större för att få låna pengar.

Det är så vi försöker få fram dom bästa billånen

Vi har ett bäst i test av lån som vi gör på olika typ av lån i olika kategorier. Om du söker efter just ett billån så klickar du bara på Bäst i test av billån för att ta dig till den nyaste testet. Där uppdaterar vi löpande hela tiden om vilket som leder just nu. Och testerna går ut på att vi sammanfattar en mängd data och sedan sammanställer listorna manuellt. Vi gör det med bland annat omdöme och betyg från våra besökare och sedan efter data vi får från långivarna om hur ofta våra besökare tar ett lån hos dom via sajten. Och sedan lägger vi alltid till våra egna recensioner.

Det här handlar guiden om

Billån ränta 1,95% är en sida där vi skriver om lån till bil som har räntan 1,95%. Och om det inte finns något lån som har just 1,95% just ni så ska du kunna jämföra andra lån till bil så du kan hitta billigaste räntan för just dig med vårt bäst i test. Det finns många som erbjuder väldigt bra ränta som kampanjer och det är dom vi försöker uppdatera med varje vecka.

Sammanfattning av Billån ränta 1,95%

Om du är ute efter att läsa om just Billån ränta 1,95% som rubriken lyder men ändå inte hittat det du sökte här ovan så hoppas vi så klart att du kan hitta rätt i någon av våra andra guider. Vi startade 2010 och har sedan dess skrivit över 1000 guider om lån. Här är dom 10 som är mest relevanta för just denna rubrik.