Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 42. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Billån ingen kontantinsats

Billån ingen kontantinsats? Finns det något billån där man inte behöver någon kontantinsats alls utan kan låna pengar till hela beloppet? Ja det finns billån utan kontantinsats i form av ett privatlån som ofta marknadsförs som ett alternativ att låna till bil utan att behöva någon kontantinsats. Men det är inte ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet och det måste man tänka på. Ett lån där du lämnar någon i säkerhet för lånet blir oftast billigare. Men inte alltid.

Därför har till exempel bolån väldigt billig ränta i jämförelse med många andra lån trots att lånen ofta är väldigt stora. Men det är för att banken inte tar lika stor risk när banken har bostaden som säkerhet. Betalar du inte lånet så kan dom alltså sälja bostaden och ta pengarna som du lånat av dem. Men köper du en bil utan att lämna bilen i säkerhet för lånet så kostar det ofta lite mer – men du behöver ingen kontantinsats. Ska du annars ta ett billån med bilen som säkerhet så måste du ha 20 procent själv. Köper du en bil för 100.000kr så måste du alltså ha minst 20.000kr själv. Dock väljer många att ta ett privatlån på 20.000kr och sen ett billån med bilen som säkerhet för lånet på 80.000kr.

Vi har en stor sida om lån till bil

Med Billån hoppas vi att du kan se hur mycket vi skriver om lån till bil varje vecka. Det är den största guider vi har om att låna till en bil och en sida vi tycker du måste läsa innan du väljer att låna pengar och ett bäst i test vi verkligen är stolta över. Billån ingen kontantinsats är en sida där vi skriver om hur du kan låna pengar till en bil helt utan insats. För det är möjligt och vill du veta hur det går till så kan du läsa igenom den här sidan för att ta reda på hur.


Läs mer om Billån ingen kontantinsats i våra andra guider

Billån ingen kontantinsats är en sida där vi skriver om lån till bil där man inte behöver någon insats men har du inte hittat det du sökte här så har vi gjort en lista för dig nedan. Den visar sidor i samma ämne som vi skrivit och som vi tror du vill läsa.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.