TOPPLISTAN VECKA 12 2019:
1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

Billån hos ICA Banken

Billån hos ICA Banken? Hur ser det ut och hur funkar det? Just nu är deras billån ett privatlån. Det vill säga ett billån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Privatlån är ett lån utan säkerhet där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar av dom. Säkerheten dom har är en kreditupplysning helt enkelt. Det gör att lånet ofta är dyrare än ett lån där du lämnar något i säkerhet för lånet.

Men istället kan du köpa vad du vill för lånet. Du måste inte köpa bilen hos en bilhandlare som ofta är fallet vid billån med bilen som säkerhet för lånet utan kan istället köpa bilen av vem du vill. Det vill säga även av privatpersoner. En annan sak som ofta är en fördel för många är att du måste ha minst 20 procent i kontantinsats om du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Tar du ett privatlån kan du låna 100% till en bil. Kostar bilen 100.000kr så kan man alltså låna 100.000kr för att kunna köpa bilen. Du kan se vart ICA Banken ligger i topplistan just nu här ovanför.

Så funkar ICA Bankens billån

ICA Bankens billån är ett privatlån du tar för att köpa en ny bil helt enkelt. I skrivande stund kan du låna mellan 20.000kr och 350.000kr. För att se om det fortfarande gäller klickar du bara på dom i topplistan. Finns dom inte med på topp 5 listan här ovan så tar du dig bara till den stora listan genom att klicka på länken som ligger precis ovanför listan. Och sedan letar du upp ICA Bankens billån. Vi tycker alla som funderas på deras lån till bil att titta in där.

Vi sätter ihop listan och ändrar den flera gånger i veckan. Målet med listan är att med hjälp av omdöme och betyg från våra besökare och data om vilket lån som är populärast sätta ihop listor som hjälper våra besökare hitta det dom söker. Listorna är alltså både automatiserad vad gäller data men sedan lägger vi in omdöme, betyg och recensioner i värderingen av dom olika lånen. Billån hos ICA Banken handlar om deras lån till bil vilket är ett privatlån och inte ett lån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Det är viktigt att du vet om det och därför skapade vi den här sidan.


Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.