Veckans topplista över lån - v.50 2017

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.50 2017. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades måndag 2017-12-11 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian


Billån Handelsbanken

Billån handelsbanken? Vad har Handelsbanken för olika typer av billån och vad har dom fått för omdöme, betyg och recensioner? Svar: Handelsbankens billån kallar dom för Bil och fritidslån och där kan du låna upp till 80 procent av bilen. Köper du en bil för 200.000kr så måste du alltså ha minst 40.000kr själv. Sedan har du även handelsbankens privatlån där du kan låna till bil utan att behöva ha några pengar själv. Självklart med förutsättningen att du beviljas lånet. Och sedan har Handelsbanken även ett privatlån som dom kallar direktlån och där du kan låna upp till 150.000kr med svar inom 24tim.

Billån Handelsbanken


Innehåll i Billån Handelsbanken

Det här är alltså en meny över guiden Billån Handelsbanken där du kan klicka på rubrikerna till dom olika kapitlen och direkt se beskrivningen om det kapitlet. Vi har skapat den här överblicken för att du snabbare ska kunna se om den här guiden svarar på dina frågor och funderingar.


Vanliga frågor om Billån Handelsbanken

Här samlar vi in frågor som vi fått in om Billån Handelsbanken, Handelsbanken och billån i stort. Vi uppdaterar det här kapitlet så fort en fråga kommit mer än en gång. Då svarar vi på den här så vi enkelt kan hänvisa till det här kapitlet om frågan kommer in igen. Det gör att vi kan lägga mer tid på att utveckla sajten i övrigt.

 • Har Handelsbanken billån utan kontantinsats?

Har Handelsbanken billån utan kontantinsats?

Svar: Ja det är Handelsbankens privatlån (även kallat blancolån och lån utan säkerhet) som man kan använda till att låna till bil om man inte vill betala någon kontantinsats. Tar man däremot billånen med bilen som säkerhet så måste man betala minst 20% i insats själv.


Sammanfattning av guiden Billån Handelsbanken

I den här guiden går vi igenom vilka alternativ Handelsbanken har om du vill låna till bil av dom. Du kan läsa och lämna omdöme och ta del av våran recension.


Andra guider vi skrivit om Billån Handelsbanken

Här sammanfattar vi andra guider vi skrivit om just Billån Handelsbanken. Vi har även tagit med relaterade guider som vi tror du vill läsa om. Men alla guider är baserade på vad vi tror att exakt du är intresserad av.

 • Handelsbanken
 • Privatlån Handelsbanken

Handelsbanken

Vi har en sida som heter bara Handelsbankens och tanken är att den ska fungera som en startsida för allt vi skriver om dom. Så funderar du på att byta bank till Handelsbanken så tycker vi att du skulle ta och titta in den. Den heter som sagt bara Handelsbanken.

Privatlån Handelsbanken

Handelsbankens privatlån är lite speciellt. Du kan läsa mer om det i våran guide med samma namn. Det vill säga Privatlån Handelsbanken.


Läs mer om Billån Handelsbanken

Här samlar vi länkar till andra guider som vi har skrivit om just billån och Handelsbanken. Eller guider som är relaterade till det och som vi tycker du borde läsa innan du ska låna till bil. Alla sidor är framtagna efter vad vi tror att just du vill läsa om.

Det här har vi skrivit om Nordeas billån

Här kan du klicka dig vidare till guider vi skrivit om Nordeas billån om du skulle vilja jämföra dessa två.

Låna till kontantinsats

Funderar du på att låna pengar till kontantinsatsen så bör du läsa dessa guider innan det.


Diskutera och ställ frågor om Billån Handelsbanken

Vill vill bygga en sajt för våra besökare tillsammans med våra besökare så det finns möjlighet att diskutera och ställa frågor om alla guider vi har. Så även med Billån Handelsbanken alltså. Du kan ställa din fråga och diskutera Billån Handelsbanken här nedanför i kommentarsfältet.


Lämna betyg och omdöme på guiden Billån Handelsbanken

Här kan du alltså ge betyg på guiden Billån Handelsbanken. Vill du istället ge betyg på Handelsbanken så gör du det under Handelsbanken omdöme istället. Du ger betyg genom att trycka på stjärnorna här nedan och omdöme ger du genom att skriva en kommentar. Där får du väldigt gärna skriva en fråga om guiden också. Tack för ditt besök och hoppas du fick svar på dina frågor och vill återvända nästa gång du ska låna pengar.

(48 röster och i snitt: 3,83 av 5)

Här är du nu: Kontantinsats » Billån Handelsbanken

Det här inlägget postades i Billån, Billån Handelsbanken, Handelsbanken. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Billån Handelsbanken

 1. Mats skriver:

  Om jag vill ha ett privatlån till en bil kan jag jämföra privatlån genom en låneförmedlare så jag kan jämföra förslaget jag fick från handelsbanken?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Mats, Att använda en låneförmedlare för att jämföra privatlån är väldigt populärt och ligger högst upp på våra topplista vecka efter vecka utan undantag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.