Topplistan ändrades lördag 2018-02-24 kl 00:01.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Billån Handelsbanken

Billån handelsbanken? Vad har Handelsbanken för olika typer av billån och vad har dom fått för omdöme, betyg och recensioner? Handelsbankens billån kallar dom för Bil och fritidslån och där kan du låna upp till 80 procent av bilen. Köper du en bil för 200.000kr så måste du alltså ha minst 40.000kr själv. Sedan har du även handelsbankens privatlån där du kan låna till bil utan att behöva ha några pengar själv. Självklart med förutsättningen att du beviljas lånet. Och sedan har Handelsbanken även ett privatlån som dom kallar direktlån och där du kan låna upp till 150.000kr med svar inom 24tim.

Billån Handelsbanken


Innehåll i Billån Handelsbanken

Det här är alltså en meny över guiden Billån Handelsbanken där du kan klicka på rubrikerna till dom olika kapitlen och direkt se beskrivningen om det kapitlet. Vi har skapat den här överblicken för att du snabbare ska kunna se om den här guiden svarar på dina frågor och funderingar. Du klickar på rubrikerna så tar det sedan dig direkt till det valda alternativet.


Vanliga frågor om Billån Handelsbanken

Här samlar vi in frågor som vi fått in om Billån Handelsbanken, Handelsbanken och billån i stort. Vi uppdaterar det här kapitlet så fort en fråga kommit mer än en gång. Då svarar vi på den här så vi enkelt kan hänvisa till det här kapitlet om frågan kommer in igen. Det gör att vi kan lägga mer tid på att utveckla sajten i övrigt.

 • Har Handelsbanken billån utan kontantinsats?

Har Handelsbanken billån utan kontantinsats?

Svar: Ja det är Handelsbankens privatlån (även kallat blancolån och lån utan säkerhet) som man kan använda till att låna till bil om man inte vill betala någon kontantinsats. Tar man däremot billånen med bilen som säkerhet så måste man betala minst 20% i insats själv.


Andra guider vi skrivit om Billån Handelsbanken

Här sammanfattar vi andra guider vi skrivit om just Billån Handelsbanken. Vi har även tagit med relaterade guider som vi tror du vill läsa om. Men alla guider är baserade på vad vi tror att exakt du är intresserad av.

 • Handelsbanken
 • Privatlån Handelsbanken
 • Billån
 • Privatlån

Handelsbanken

Vi har en sida som heter bara Handelsbankens och tanken är att den ska fungera som en startsida för allt vi skriver om dom. Så funderar du på att byta bank till Handelsbanken så tycker vi att du skulle ta och titta in den. Den heter som sagt bara Handelsbanken.

Privatlån Handelsbanken

Handelsbankens privatlån är lite speciellt. Du kan läsa mer om det i våran guide med samma namn. Det vill säga Privatlån Handelsbanken.

Billån

Med guiden billån så vill vill vi informera om allt som har med billån att göra. Så besökt billån om du vill veta allt om lån till bil.

Privatlån

Privatlån används oftast till köp av bil så om du ska låna till bil så tycker vi att du ska läsa guiden Privatlån innan du väljer vilket typ av billån som passar bäst för just dig eller er. Så gå in och läs igen om Privatlån nu och sedan kan du fortsätta läsa guiden nedan.


Läs mer om Billån Handelsbanken

Här samlar vi länkar till andra guider som vi har skrivit om just billån och Handelsbanken. Eller guider som är relaterade till det och som vi tycker du borde läsa innan du ska låna till bil. Alla sidor är framtagna efter vad vi tror att just du vill läsa om.


Diskutera och ställ frågor om Billån Handelsbanken

Vill vill bygga en sajt för våra besökare tillsammans med våra besökare så det finns möjlighet att diskutera och ställa frågor om alla guider vi har. Så även med Billån Handelsbanken alltså. Du kan ställa din fråga och diskutera Billån Handelsbanken här nedanför i kommentarsfältet.


Lämna betyg på guiden Billån Handelsbanken

Här kan du alltså ge betyg på guiden Billån Handelsbanken. Vill du istället ge betyg på Handelsbanken så gör du det under Handelsbanken omdöme, betyg och recension istället. Du ger betyg genom att trycka på stjärnorna här nedan och omdöme ger du genom att skriva en kommentar i kapitlet under detta. Där får du väldigt gärna skriva en fråga om guiden också. Tack för ditt besök och hoppas du fick svar på dina frågor och vill återvända nästa gång du ska låna pengar.


Lämna omdöme på guiden Billån Handelsbanken

Som du kan se här ovanför kan du ge betyg på Billån Handelsbanken. Men vill du ge ett omdöme så gör du det i kommentarsfältet istället. Det vi vill att du skriver där är hur bra eller dålig du tycker guiden är.
Och är det något du inte tycker är bra blir vi glada om du vill skriva vad det är som inte är bra och hur vi kan göra det bättre enligt dig.


Sammanfattning av guiden Billån Handelsbanken

I den här guiden går vi igenom vilka alternativ Handelsbanken har om du vill låna till bil av dom. Du kan läsa och lämna omdöme och ta del av våran recension. Vi skriver om billån du kan ta i banken Handelsbanken. Vi vill att du ska veta allt om att låna till bil hos Handelsbanken om du läser denna sida.


Här är du nu: Kontantinsats » Billån Handelsbanken

2 reaktion på “Billån Handelsbanken

 1. Mats

  Om jag vill ha ett privatlån till en bil kan jag jämföra privatlån genom en låneförmedlare så jag kan jämföra förslaget jag fick från handelsbanken?

  Svara
  1. Kontantinsats

   Hej Mats, Att använda en låneförmedlare för att jämföra privatlån är väldigt populärt och ligger högst upp på våra topplista vecka efter vecka utan undantag.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.