Topplistan ändrades lördag 2018-02-24 kl 00:01.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Billån eller privatlån?

Billån eller privatlån? Vad ska man välja när man ska låna till bil? Alltså billån med bilen som säkerhet för lånet eller privatlån till bil utan bilen som säkerhet för lånet? Det finns två typer av billån där du antingen lämnar bilen som säkerhet för lånet eller där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Det som kan vara lite förvirrande är att många kallar båda dessa för billån – vilket det ju är – men med ett privatlån får du köpa vad du vill och det kan även kallas bara just privatlån. Eller blancolån hos visa banker. Men det är ganska stor skillnad mellan ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet och ett privatlån till bil. Med ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet så måste du ha minst 20 procent i kontantinsats vart du än lånar. Så köper du en bil för 100.000kr måste du alltså ha minst 20.000kr själv.

Sen är det vissa som tar ett privatlån till kontantinsatsen och ett billån för 80 procent. Men det gör bara att du inte behöver någon insats och kanske kan få lägre ränta på billånet. Då lån där du lämnar något i säkerhet för lånet – i det här fallet bilen – i regel ofta är billigare. Men absolut inte alltid så du bör jämföra räntor och villkor noga innan du ska låna till bil oavsett vilket alternativ du väljer. Det som gör att många ändå väljer ett privatlån till 100% är att du kommer ifrån att behöva köpa bilen via en auktoriserad bilhandlare vilket dom flesta kräver att du gör om du ska ha ett billån med bilen som säkerhet hos dom. Det finns även en rad andra punkter du måste följa. Bilen får inte vara äldre än ett visst antal år till exempel. Den får heller inte vara för billig. Ofta är det en gräns på 50.000kr. Här nedan tänkte vi gå igenom dom populäraste lånen i våra topplistor kring billån för att se hur det ser ut hos just den banken, låneförmedlaren och så vidare.


Innehåll i Billån eller privatlån?

Här kan du enkelt klicka dig fram i menyn genom att klicka på rubrikerna till dom olika kapitlet till guiden. På så sätt kan du läsa exakt det du vill istället för att behöva ta dig igenom hela och inse att det inte var det du sökte efter. Kapitlet Läs mer om Billån eller privatlån? kanske är något för dig i så fall. Där tipsar vi nämligen om andra guider vi skrivit i ämnet och som vi tycker du borde ta och läsa.

  • Billån eller privatlån? »
  • Innehåll i Billån eller privatlån? (här är du nu)
  • Vanliga frågor om Billån eller privatlån?
  • Fördjupning i Billån eller privatlån?
  • Läs mer om Billån eller privatlån?
  • Ställ en fråga och diskutera Billån eller privatlån?
  • Lämna betyg och omdöme om Billån eller privatlån?
  • Sammanfattning

Vanliga frågor om Billån eller privatlån?

Här nedanför samla vi ihop frågor vi fått in om just Billån eller privatlån. Vi uppdaterar hela guiden löpande och framförallt så uppdaterar vi frågorna så fort det kommer in några nya som vi tycker passar in här.

  • Finns billån utan kontantinsats?

Finns billån utan kontantinsats?

Svar: Ja det finns billån utan kontantinsats och då är det privatlån till bil som gäller då det inte finns något billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet där du inte behöver 20% i kontantinsats. Oavsett vilken bank du väljer.


Fördjupning i Billån eller privatlån?

Det är fördjupning av Billån eller privatlån där du kan läsa allt om billån och privatlån så du kan veta allt om detta innan du ska ta lån. Så titta igenom dessa två kategorier så du kan läsa på innan du ska låna pengar.

  • Billån eller privatlån hos ICA Banken

Billån eller privatlån hos ICA Banken

ICA Banken har bara privatlån där du kan låna till hela bilköpet (mellan 20 000 och 350 000 kronor) och kan köpa bilen av vem du vill. Alltså både privatpersoner och bilhandlare.


Läs mer om Billån eller privatlån?

Här har vi samlat relaterade guider till Billån eller privatlån? Så om du inte hittar det du söker än så hoppas vi att du kan göra det här istället.


Ställ en fråga och diskutera Billån eller privatlån?

Var gärna med och diskutera Billån eller privatlån? med oss på redaktionen här nedanför i kommentarsfältet. Där kan du ställa frågor och diskutera med oss och andra besökare om Billån och guiden Billån eller privatlån?.


Lämna betyg och omdöme om Billån eller privatlån?

Här nedanför kan du ge betyg och omdöme på guiden Billån eller privatlån?. Vill du istället hitta omdöme och betyg på billån så kan du titta in sidan Billån omdöme där vi samlar alla guider med omdöme och betyg som vi har på billån.


Sammanfattning

Billån eller privatlån är en sida där vi skriver om vad det finns för olika lån till båt. Så du förstår skillnaden innan du väljer att låna pengar till bil.


Här är du nu: Kontantinsats » Billån eller privatlån?

2 reaktion på “Billån eller privatlån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.