Här ser du veckans topp 5 av lån vecka 21. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
4.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
5.Sambla låneformedlare3,01%5000-500000krLåna pengar nu

Bil ränta 1,95%

Bil ränta 1,95? Finns det? Ja just nu går det att få så billig ränta även om det inte är så vanligt i och med att man måste har helt perfekt ekonomi för att få det så att säga. Du får nämligen ofta ränta efter hur stor risk det är att låna ut pengar till dig. Så om du får högre ränta så är det alltså större risk att låna ut pengar till dig. Men anser banken att det inte är lika stor risk att låna ut pengar till dig kan räntan bli lägre. För att hitta en ränta som är lägst för just dig så finns det bara att jämföra. Som vi alltid är på om alltså. Jämför och jämför för att hitta den billigaste räntan för billån för dig. Du kan börja här ovanför där du ser dom 5 populäraste lånen hos våra besökare just den här veckan. Den baseras på lån vi listar här på Kontantinsats.se och för att se alla lån klickar du bara på länken ovanför topplistan ovan.

Bil ränta 1,95%

Så hittar du låg ränta

Ska du köpa bil och vill ha riktigt låg ränta så finns det bara en sak att göra. Och det är alltså att jämföra. Och när du trott att du jämfört noga så ska du fortsätta att jämföra ännu mer. För det går att spara väldigt mycket pengar på att jämföra lån och speciellt billån. Och självklart hoppas vi att du kan ta hjälp av våran sajt för att du själv ska få så bra överblick som möjligt. För det är vårt mål. Att du själv ska kunna jämföra billån och inte bara lägga det i händerna på någon annan.

Billån utan kontantinsats är privatlån eller blancolån

Billån utan kontantinsats är ett privatlån (även kallat blancolån) du tar för att låna pengar till en bil. Där lämnar du inte bilen som säkerhet för lånet utan får låna pengar till vad du vill. Till exempel en bil. Så om du vill låna mer än 80% av en bil så är privatlån eller blancolån alternativet för dig.

Billån med bilen som säkerhet = 20% insats

Om du ska köpa en bil med bilen som säkerhet för lånet så måste du ha minst 20 procent i kontantinsats oavsett vilken bank eller långivare du väljer att låna pengarna av. Så om du funderar på att ta ett lån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet så måste du alltså se om det finns 20% i insats din plånbok. Annars får du se om du har möjlighet att ta ett privatlån till insatsen. För alla långivare som erbjuder billån med bilen som säkerhet accepterar inte det.

Stora sidan om Billån

Allt vi skriver om billån samlar vi i sidan Billån. Där kan du hitta det viktigaste om lån till bil som vi skrivit. Låna till bil en en sida där vi tar upp allt kring att finansiera en bil. Det mesta om att låna till bil eller leasa bilen. En sida vi tycker du bör läsa innan du väljer lån.


Vad är ett billån helt utan insats?

Svar: Ett billån helt utan insats är ett privatlån. Alltså ett lån där du inte lämna din nya bil som pant för ditt lån.

Vad är leasing?

Svar: Leasing är att man kan hyra bilen kan man säga. Man hyr bilen under en bestämd period som ofta är några år. Vi skulle gissa att det vanligaste är 3år. Så det är alltså inget lån till bil utan man hyr bilen för en bestämd månadsavgift. Men det är viktigt att du vet att det kan kosta mer än så. Så se till att läsa på ordentligt.


Vi har mer guider om Bil ränta 1,95% eller relaterade

Precis som rubriken säger så har vi många guider om Bil ränta 1,95% eller som är relaterade till det. Det vi gör här är att lista några av dom som vi tror du vill läsa.


Sammanfattning av Bil ränta 1,95

Vi skapade guiden Bil ränta 1,95 för att vi tillsammans ska kunna tipsa om när det är någon som erbjuder billån till en ränta på 1,95%. Vilket visa bjuder har kampanjer om. Så vill du hitta ett billigt billån så tycker vi att du ska besöka den här sidan först.

Som du kan läsa om här ovan så kan du ge ett betyg på hur bra du tycker Bil ränta 1,95 stämmer med rubriken. Det vill säga hur bra innehållet lever upp till rubriken. Det gör du med stjärnorna. Och här nedanför i kommentarsfältet kan du ge ett omdöme med dina egna ord. Men stjärnorna kan du ge ditt betyg på Bil ränta 1,95. Det vi vill att du ger betyg på är hur bra du tycker vi svarar på rubriken till guiden helt enkelt. Och det är att samla lån som du kan ta för att låna pengar till bil med ett erbjudande på 1,95%.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.