Topplistan ändrades lördag 2018-02-24 kl 00:01.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Bil ränta 1,95%

Bil ränta 1,95? Finns det? Ja just nu går det att få så billig ränta även om det inte är så vanligt i och med att man måste har helt perfekt ekonomi för att få det så att säga. Du får nämligen ofta ränta efter hur stor risk det är att låna ut pengar till dig. Så om du får högre ränta så är det alltså större risk att låna ut pengar till dig. Men anser banken att det inte är lika stor risk att låna ut pengar till dig kan räntan bli lägre. För att hitta en ränta som är lägst för just dig så finns det bara att jämföra. Som vi alltid är på om alltså. Jämför och jämför för att hitta den billigaste räntan för billån för dig.

Billån utan kontantinsats

Billån utan kontantinsats är ett privatlån du tar för att låna pengar till en bil. Där lämnar du inte bilen som säkerhet för lånet utan får låna pengar till vad du vill. Till exempel en bil.

Billån med bilen som säkerhet = 20% insats

Om du ska köpa en bil med bilen som säkerhet för lånet så måste du ha minst 20 procent i kontantinsats oavsett vilken bank eller långivare du väljer att låna pengarna av. Så om du funderar på att ta ett lån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet så måste du alltså se om det finns 20% i insats din plånbok. Annars får du se om du har möjlighet att ta ett privatlån till insatsen. För alla långivare som erbjuder billån med bilen som säkerhet accepterar inte det.

Bil ränta 1,95%


Vi tror på att diskutera lån

Vill du diskutera innehållet i Bil ränta 1,95 så gör du det i kommentarsfältet med oss på redaktionen och med andra besökare. Vi har alla guider öppna för besökare då vi tror på att skapa ett forum för alla som vill låna pengar där vi kan samlas och diskutera det först. Du skriver bara dina frågor i kommentarsfältet så försöker vi svara på det så snabbt som möjligt. Du kan skriva frågor dygnet runt året runt. Så fort vi får in den fler än en gång så klistrar vi ofta frågan i kapitlet med svar på frågor längre upp på den här sidan.


Korta sammanfattningar av andra guider om Bil ränta 1,95%

Det vi har gjort här är att vi tagit ut några tips på andra guider som handlar om just Bil ränta 1,95% och som vi tror att du vill läsa mer om. Så titta igenom sammanfattningarna för att se om det är något som intresserar dig.

  • Så köper du bil utan kontantinsats
  • Startsidan för billån
  • Låna till bil

Så köper du bil utan kontantinsats

Om du vill köpa bil utan kontantinsats så måste du låna till bilen med ett privatlån. För du kan inte ta ett lån där du lämnar bilen som säkerhet om du vill låna 100%.

Startsidan för billån

Allt vi skriver om billån samlar vi i sidan Billån. Där kan du hitta det viktigaste om lån till bil som vi skrivit.

Låna till bil

Låna till bil en en sida där vi tar upp allt kring att finansiera en bil. Det mesta om att låna till bil eller leasa bilen. En sida vi tycker du bör läsa innan du väljer lån.


Vi har mer guider om Bil ränta 1,95% eller relaterade

Precis som rubriken säger så har vi många guider om Bil ränta 1,95% eller som är relaterade till det. Det vi gör här är att lista några av dom som vi tror du vill läsa.


Säg exakt vad du tycker om Bil ränta 1,95 med ett betyg

Men stjärnorna kan du ge ditt betyg på Bil ränta 1,95. Det vi vill att du ger betyg på är hur bra du tycker vi svarar på rubriken till guiden helt enkelt. Och det är att samla lån som du kan ta för att låna pengar till bil med ett erbjudande på 1,95%. Vilket inte alltid är fallet med så fort det finns ett sådant erbjudande så samlar vi dessa här.


Säg exakt vad du tycker om Bil ränta 1,95 med ett omdöme

Som du kan läsa om här ovan så kan du ge ett betyg på hur bra du tycker Bil ränta 1,95 stämmer med rubriken. Det vill säga hur bra innehållet lever upp till rubriken. Det gör du med stjärnorna. Och här nedanför i kommentarsfältet kan du ge ett omdöme med dina egna ord.


En sammanfattning av sidan Bil ränta 1,95%

Vi skapade guiden Bil ränta 1,95 för att vi tillsammans ska kunna tipsa om när det är någon som erbjuder billån till en ränta på 1,95%. Vilket visa bjuder har kampanjer om. Så vill du hitta ett billigt billån så tycker vi att du ska besöka den här sidan först.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.