TOPPLISTAN VECKA 8 2019:
1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

Bil ränta 1,95%

Bil ränta 1,95%? Finns det? Ja just nu går det att få så billig ränta även om det inte är så vanligt i och med att man måste har helt perfekt ekonomi för att få det så att säga. Du får nämligen ofta ränta efter hur stor risk det är att låna ut pengar till dig. Så om du får högre ränta så är det alltså större risk att låna ut pengar till dig. Men anser banken att det inte är lika stor risk att låna ut pengar till dig kan räntan bli lägre. För att hitta en ränta som är lägst för just dig så finns det bara att jämföra.

Som vi alltid är på om alltså. Jämför och jämför för att hitta den billigaste räntan för billån för dig. Du kan börja här ovanför där du ser dom 5 populäraste lånen hos våra besökare just den här veckan. Den baseras på lån vi listar här på Kontantinsats.se och för att se alla lån klickar du bara på länken ovanför topplistan ovan. Det här är en guide vi just nu håller på att bygga om totalt så att du enklare ska kunna hitta dom lånen till bil som erbjuder just 1,95%. Kom dock ihåg att alla inte kan få så låg ränta.

Innehåll i Bil ränta 1,95%


Bil ränta 1,95%

Så hittar du låg ränta

Ska du köpa bil och vill ha riktigt låg ränta så finns det bara en sak att göra. Och det är alltså att jämföra. Och när du trott att du jämfört noga så ska du fortsätta att jämföra ännu mer. För det går att spara väldigt mycket pengar på att jämföra lån och speciellt billån. Och självklart hoppas vi att du kan ta hjälp av våran sajt för att du själv ska få så bra överblick som möjligt. För det är vårt mål. Att du själv ska kunna jämföra billån och inte bara lägga det i händerna på någon annan.

Billån utan kontantinsats är privatlån eller blancolån

Billån utan kontantinsats är ett privatlån (även kallat blancolån) du tar för att låna pengar till en bil. Där lämnar du inte bilen som säkerhet för lånet utan får låna pengar till vad du vill. Till exempel en bil. Så om du vill låna mer än 80% av en bil så är privatlån eller blancolån alternativet för dig.

Billån med bilen som säkerhet = 20% insats

Om du ska köpa en bil med bilen som säkerhet för lånet så måste du ha minst 20 procent i kontantinsats oavsett vilken bank eller långivare du väljer att låna pengarna av. Så om du funderar på att ta ett lån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet så måste du alltså se om det finns 20% i insats din plånbok. Annars får du se om du har möjlighet att ta ett privatlån till insatsen. För alla långivare som erbjuder billån med bilen som säkerhet accepterar inte det.

Stora sidan om Billån

Allt vi skriver om billån samlar vi i sidan Billån. Där kan du hitta det viktigaste om lån till bil som vi skrivit. Låna till bil en en sida där vi tar upp allt kring att finansiera en bil. Det mesta om att låna till bil eller leasa bilen. En sida vi tycker du bör läsa innan du väljer lån.

Därför skapade vi den här guiden

Vi skapade guiden Bil ränta 1,95 för att vi tillsammans ska kunna tipsa om när det är någon som erbjuder billån till en ränta på 1,95%. Vilket visa bjuder har kampanjer om. Så vill du hitta ett billigt billån så tycker vi att du ska besöka den här sidan först. Precis som rubriken säger så har vi många guider om Bil ränta 1,95% eller som är relaterade till det. Det vi gör här är att lista några av dom som vi tror du vill läsa. Vi byter hela tiden ut guiderna i listan för att hela tiden hålla den uppdaterat. Det ska alltid vara dom 10 mest populära och mest aktuella sidorna i ämnet du hittar i rubriken. Om du ändå inte hittar något du vill läsa mer om kan du titta in menyn längst upp och längst ned.

Sammanfattning av Bil ränta 1,95%

Bil ränta 1,95% är guiden där vi försöker samla alla billån som har erbjudande om just 1,95% i ränta just nu. Vilket tyvärr få har men vet vi om något så samlar vi dom här helt enkelt. Vi försöker helt enkelt göra jobbet åt våra besökare. Så man så enkelt som möjligt ska kunna jämför lån.


Vad är ett billån helt utan insats?

Svar: Ett billån helt utan insats är ett privatlån. Alltså ett lån där du inte lämna din nya bil som pant för ditt lån. Du bör vet vad det är för typ av lån innan du börjar jämföra. Du måste veta vad det innebär att ha en lån så du du själv ska kunna jämföra.

Vad är leasing?

Svar: Leasing är att man kan hyra bilen kan man säga. Man hyr bilen under en bestämd period som ofta är några år. Vi skulle gissa att det vanligaste är 3år. Så det är alltså inget lån till bil utan man hyr bilen för en bestämd månadsavgift. Men det är viktigt att du vet att det kan kosta mer än så. Så se till att läsa på ordentligt.

Vad är det lägsta räntan på billån just nu?

Svar: Det är oftast så att billån utan säkerhet är individuella och gäller inte alla utan sätts först när du skickar in din ansökan. Sedan finns det billån med bilen som säkerhet som oftare brukar vara en bestämd ränta från början. Kom dock ihåg att den ofta är rörlig. Så se till att läsa på noga vad som gäller för just dig.

Kan man ta ett blancolån för att finansiera en bil?

Svar: Ja det passar utmärkt att ta ett blancolån för att låna till bil om man vill det. Det är framför allt just blancolån man väljer när man ska låna till bil. Det och sedan billån med bilen som säkerhet. Du bör läsa på om dessa två alternativ för att se vilket som passar dig bäst.