Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Betalningsanmärkningar

Betalningsanmärkningar är anteckningar hos kreditupplysningsföretagen som visar att du inte skött dina betalningar. Många verkar tro att Kronofogden är dem som ger betalningsanmärkningar men så är alltså inte fallet. Här kan du läsa mer om hur en betalningsanmärkning fungerar och hur man kan låna pengar trots det.

Hur länge finns en betalningsanmärkning kvar?

Hur länge finns en betalningsanmärkning kvar? Så här står det på Kronofogden:

Kreditupplysningsföretagen har vanligtvis kvar uppgifter på en privatperson i tre år efter den dag anmärkningen registrerades. För juridiska personer (företag) får uppgifterna finnas kvar i fem år. När en ansökan om betalningsföreläggande registreras mot en juridisk person finns den uppgiften kvar i längst två år efter utgången av det år då ansökningen gjordes. Uppgifter om skuldsanering ska försvinna fem år efter den dag den tillkom. Om betalningsplanen är längre än fem år försvinner uppgiften den dag betalningsplanen tar slut.

Med guiden Betalningsanmärkningar är tanken att du ska hitta ALLT om det. Vad det är och hur du bland annat kan låna trots att du fått en betalningsanmärkning. Precis som vanligt bygger vi guiden löpande hela tiden och därför vill vi väldigt gärna se vad du som besökare tycker om våra guide så vi kan bli bättre hela tiden. Du klickar bara på stjärnorna för att ge guiden ett betyg.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.