Veckans topplista över lån - v.17 2017

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.17 2017. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »".

Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades måndag 2017-04-24 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo1,95%1-15år5000-500000krMer info om Lendo
2.Låna till kontantinsats AXO Finans topplista3,45%1-15år5000-500000krMer info om Consector
3.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian
4.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år10000-350000krMer info om ICA Banken
5.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,25%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
6.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
7.Låna till kontantinsats via Zmarta3,25%1-15år1000-500000krMer info om Consector
8.Låna till kontantinsats Lendify2,95%0,5-10år5000-300000krMer info om Leasy
9.Consector3,50%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
10.Låna till kontantinsats Santander topplista3,95%2-15år20000-350000krLåna till kontantinsats Santander


Båtlån – Stor bäst i test 2017

Båtlån? Vad finns det för olika typer av båtlån och vilket båtlån är bäst?

Svar: Båtlån finns precis som med billån i två varianter. Ett lån där du lämnar båten som säkerhet för lånet och ett lån där du inte lämnar båten som säkerhet för lånet. Och precis som med billån så måste du oftast (vi känner inte till ett enda lån som inte är så) köpa av en auktoriserad handlare när du ska lämna båten som säkerhet för lånet. I det andra fallet behöver du inte göra det då det är ett vanligt privatlån och för det får du oftast köpa precis vad du vill. Till exempel låna till båt. Du hittar topplistan över privatlån här ovan.

OBS! Den här guiden visar vart våra besökare valt och låna pengar till båt flest gånger. Vad båtlånen har för omdöme och betyg av våra besökare. Vad vi skriver om båtlånen i våra recensioner om varje lån. Vi beskriver även skillnaden på att låna till båt med båten som säkerhet för lånet och låna till båt utan båten som säkerhet för lånet.

Båtlån – Veckans ENKLA topplista

Här nedan ser du våran ENKLA topplista över lån som våra besökare har valt att låna till båt med efter ha läst någon av våra guider om båtlån just den här veckan. Vill du se en mer fördjupande topplista med omdöme, betyg och recensioner kan du titta på Båtlån – Veckans STORA topplista istället.


Innehåll i guiden Båtlån


Vanliga frågor om båtlån

Här samlar vi på vanliga frågor som vi får in om just båtlån och som vi svarat på.

 • → Kan man låna till båt med privatlån?
 • → Har ICA Banken båtlån?

Kan man låna till båt med privatlån?

Har ICA Banken båtlån? Svar: Ja ICA Banken har ett båtlån utan båten som säkerhet för lånet. Det är alltså ett privatlån ICA Banken erbjuder sina kunder att ta för att låna pengar till båt. Klickar du på Mer info i topplistan här ovan kan du läsa mer under Båtlån.

Har ICA Banken båtlån?

Kan man låna till båt med privatlån? Svar: Ja det är ett vanligt sätt att finansiera ett båtköp. Tänk på att försöka betala av lånet så snabbt du kan bara när du väljer att låna till båt med ett privatlån.


Sammanfattning av guiden Båtlån

Det finns båtlån utan båten som säkerhet och det finns båtlån utan båten som säkerhet. Precis som med billån det vill säga. I den här guiden kan du fördjupa dig i båtlån, se sammanfattningar av andra guider relaterade till båtlån, ställa frågor och diskutera båtlån med oss på redaktionen och andra besökare. Du kan även hitta dom 10 populäraste båtlånen i varje kategori båtlån utan båten som säkerhet för lånet och båtlån med båten som säkerhet för lånet.

Båtlån


Tips på andra guider vi skrivit om Båtlån

Här följer några sammanfattningar av andra guider om båtlån som vi tror du kan vara intressera av om du funderar på att låna pengar till båt.

 • → Låna till båt
 • → Bästa båtlånet

Låna till båt

Så ska du låna till båt hoppas vi att vi är den bästa startsidan för det. Vi bygger hela tiden på våra guider löpande och hoppas hela tiden kunna erbjuda en bättre hemsida varje gång du besöker den. Vi kommer inom kort lägga upp så mycket info som möjligt om båtlån här. Så länge kan du titta in topplistan ovan. Där ser du alltså vart besökare innan dig valt att låna pengar till båt flest gånger just sen här veckan.

Bästa båtlånet

Bästa båtlånet är guiden där vi beskriver hur vi tar fram det bästa båtlånet för varje år, månad och vecka. Så funderar du på att låna till båt så är vårt tips att läsa den.


Läs mer om att låna till båt med båtlån

Här försöker vi skapa en så bra överblick som möjligt över vad du kan läsa om båtlån på Kontantinsats.se.


Ställe en fråga och diskutera Båtlån

Du får väldigt gärna ställa en fråga om något du precis läst i guiden Båtlån.


Lämna betyg och omdöme på guiden Båtlån

Här kan du ge betyg och omdöme på guiden Båtlån. Du ger betyg genom att trycka på stjärnorna och där har du möjligheten att ge guiden 1-5 stjärnor där 1 är att du tycker den är dålig och 5 att du tycker den är väldigt bra. Omdöme ger du genom att lämna en kommentar här nedanför i kommentarsfältet. Du får väldigt gärna motivera ditt betyg med ett omdöme. Vi har valt att ha dessa funktioner separata då fler av er har önskat det. Vi försöker bygga en sajt tillsammans med våra besökare för att på så sätt göra guiderna bättre för varje besök.

(52 röster och i snitt: 4,42 av 5)

Här är du nu: Kontantinsats » Båtlån

Det här inlägget postades i Båtlån, Låna till båt. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Båtlån – Stor bäst i test 2017

 1. Per skriver:

  Hej! Jag har sett in fin båt på blocket för 20.000kr och då är det privatlån jag ska ta va? Tänkte att en låneförmedlare är smartast för mig då?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Per! Det låter som 100% av alla bankerna skulle råda dig att ta ett privatlån. Om en låneförmedlare är smartast för just dig att ta är svårt för oss att svara på och vi ger inte såna tips. Du kan titta in våran guide låneförmedlare för att läsa mer.

 2. Lennart skriver:

  Tack för bra guider om båtar.

 3. Ibbe skriver:

  Kan jag låna till en ny båt utan att lämna den som säkerhet? Någon som vet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.