Veckans topplista över lån - v.3 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.3 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades lördag 2018-01-20 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Båtlån utan kontantinsats 2018

Båtlån utan kontantinsats? Finns det? Hur kan man jämföra privatlån till båt och båtlån med båten som säkerhet? Svar: Båtlån utan kontantinsats är precis som med till exempel billån utan kontantinsats ett privatlån. Alltså ett lån där du inte lämnar båten som säkerhet för lånet. Det finns nämligen två typer av båtlån. Antingen lämnar du båten som säkerhet för lånet eller så lämnar du inte båten som säkerhet för lånet. Och när det gäller att låna till båt utan kontantinsats så är det alltså ett privatlån där du inte lämnar båten som säkerhet för lånet som gäller. Läs mer under båtlån där vi skriver mer om för och nackdelarna mellan att lämna båten som säkerhet för lånet eller inte. Men om du inte vill ha någon kontantinsats på 20 procent som är ett måste när du lämnar båten som säkerhet för lånet så är det alltså ett privatlån som gäller. Du hittar en topplista här ovan där du kan se dem allra populäraste lånen för båt just den här veckan. På så sätt hoppas vi hitta de bästa båtlånet för alla som vill köpa båt utan att betala någon kontantinsats. Det är som sagt exakt lika med billån där dessa två alternativ också finns och det har vi skriver mer om under billån utan kontantinsats och billån. Vi kommer bygga ut den här guiden om båtlån utan kontantinsats löpande och där vår vision är att bygga den bästa guiden för att som ska låna till båt och vill läsa allt om båtfinansiering oavsett hur man vill finansera sitt köp. Inom kort kommer vi bygga om hela designen och i och med lanseringen av den så kommer det komma några hundra guider till om lån samt en uppdatering av samtliga som ligger ute nu. Vi firar 6år och kommer göra det rejält med att erbjuda en större, snabbare och bättre sajt än någonsin. Just nu lånas det 180 miljoner på ett år via vår sajt och nästa år är det tänkt att vi ska öka det till 400 miljoner.

Båtlån utan kontantinsats


Innehåll i guiden Båtlån utan kontantinsats

Tanken bakom den här menyn är att lista alla kapitel i guiden Båtlån utan kontantinsats så att du ska kunna läsa det du är intresserad av bara och inte behöva läsa något du inte är intresserad av. Du ska kunna hitta det du söker så snabbt som möjligt och inte lägga ner onödig tid på något som ändå inte kommer hjälpa dig. Så strunta i att scrolla igenom hela guiden, klicka dig fram här istället.


Vanliga frågor om Båtlån utan kontantinsats

Vi får in väldigt många frågor om just Båtlån utan kontantinsats så därför har vi valt att samla dom löpande här så fort vi har svarat på dom. Vill du också ställa en fråga kan du göra det längst ner i kommentarsfältet.

  • Finns det båtlån utan kontantinsats?

Finns det båtlån utan kontantinsats?

Svar: Ja det går att låna till båt utan att ha någon insats. Med ett privatlån till båt kan du låna 100% av båtens värde.


Sammanfattning av Båtlån utan kontantinsats

Båtlån utan kontantinsats är en guide om privatlån till båtköp. För med ett privatlån till båt kan du låna till 100% av båtens värde. Så läs hela den här guiden om du är ute efter just exakt ett sådant lån.


Andra guider om Båtlån utan kontantinsats

Vi har väldigt många guider om just Båtlån utan kontantinsats och här sammanfattar vi några av dessa. Vi har tagit ut dom efter vad vi tror just du kan vara intresserad av att läsa.

  • Båtlån
  • Privatlån
  • Låna till kontantinsats

Båtlån

Båtlån är guide som är starten för allt vi skriver om just lån till båt. Så eftersom du är här inne i guiden Båtlån utan kontantinsats så tycker vi du verkligen borde läsa den guiden om du inte redan gjort det.

Privatlån

Ett lån till båt är alltid ett privatlån. Du kan inte låna till båt med båten som säkerhet utan att behöva ha någon insats.

Låna till kontantinsats

Låna till kontantinsats heter guiden där allt startade. År 2010 startade vi med en enda guide och det är just Låna till kontantinsats. Ett måste att läsa om du frågar oss.


Läs mer om Båtlån utan kontantinsats

Här listar vi andra guider om Båtlån utan kontantinsats som vi har skrivit och som vi tycker du ska ta en titt på nu direkt. Är du ute efter att låna pengar till båt så är det några guider vi tycker du måste läsa först och dom hittar du alltså här.

Låna pengar till kontantinsats


Ställ en fråga och diskutera Båtlån utan kontantinsats

Här nedan i kommentarsfältet får du väldigt gärna ställa frågor och diskutera Båtlån utan kontantinsats.


Betyg på guiden Båtlån utan kontantinsats

Visa gärna vad du tycker om guiden Båtlån utan kontantinsats genom att lämna betyg nedan.

[ratings]


Omdöme på guiden Båtlån utan kontantinsats

Du kan även lämna ett omdöme på Båtlån utan kontantinsats och det gör du med kommentarsfältet. Det vill säga med en kommentar där.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Båtlån utan kontantinsats

Det här inlägget postades i Båtlån, Billån utan kontantinsats, Kontantinsats. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Båtlån utan kontantinsats 2018

  1. Andreas Lind skriver:

    Vill låna pengar till en båt för 60.000kr och har inte en enda krona just nu då jag kommer få pengarna först i höst i och med en husförsäljning. Då är det alltså privatlån som gäller för mig? Jag betalar det som krävs för att jag ska kunna ha båten nu i sommar för pengarna kommer komma in i höst som sagt. Men jag har inte en enda krona nu att lägga på någon kontantinsats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.