TOPPLISTAN VECKA 8 2019:
1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

Båtlån utan kontantinsats – Jämför här!

Båtlån utan kontantinsats 2018? Finns det? Hur kan man jämföra privatlån till båt och båtlån med båten som säkerhet? Båtlån utan kontantinsats är precis som med till exempel billån utan kontantinsats ett privatlån. Alltså ett lån där du inte lämnar båten som säkerhet för lånet. Det finns nämligen två typer av båtlån. Antingen lämnar du båten som säkerhet för lånet eller så lämnar du inte båten som säkerhet för lånet. Och när det gäller att låna till båt utan kontantinsats så är det alltså ett privatlån där du inte lämnar båten som säkerhet för lånet som gäller.

Läs mer under båtlån där vi skriver mer om för och nackdelarna mellan att lämna båten som säkerhet för lånet eller inte. Men om du inte vill ha någon kontantinsats på 20 procent som är ett måste när du lämnar båten som säkerhet för lånet så är det alltså ett privatlån som gäller. Du hittar en topplista här ovan där du kan se dem allra populäraste lånen för båt just den här veckan. På så sätt hoppas vi hitta de bästa båtlånet för alla som vill köpa båt utan att betala någon kontantinsats.

Två olika lån till båt

Det är som sagt exakt lika med billån där dessa två alternativ också finns och det har vi skriver mer om under billån utan kontantinsats och billån. Vi kommer bygga ut den här guiden om båtlån utan kontantinsats löpande och där vår vision är att bygga den bästa guiden för att som ska låna till båt och vill läsa allt om båtfinansiering oavsett hur man vill finansera sitt köp. Inom kort kommer vi bygga om hela designen och i och med lanseringen av den så kommer det komma några hundra guider till om lån samt en uppdatering av samtliga som ligger ute nu. Vi firar 6år och kommer göra det rejält med att erbjuda en större, snabbare och bättre sajt än någonsin. Just nu lånas det 180 miljoner på ett år via vår sajt och nästa år är det tänkt att vi ska öka det till 400 miljoner.

Båtlån utan kontantinsats

Största sidan om båtlån

Båtlån är guide som är starten för allt vi skriver om just lån till båt. Så eftersom du är här inne i guiden Båtlån utan kontantinsats så tycker vi du verkligen borde läsa den guiden om du inte redan gjort det.

Båtlån

Privatlån är ett lån till båt

Ett lån till båt är alltid ett privatlån. Du kan inte låna till båt med båten som säkerhet utan att behöva ha någon insats. Så om du vill låna 100% så är det alltså privatlån som gäller för dig. Annars måste du ha minst 20 procent själv eller genom att byta in din gamla båt.

Båtlån utan kontantinsats är en guide om privatlån till båtköp. För med ett privatlån till båt kan du låna till 100% av båtens värde. Så läs hela den här guiden om du är ute efter just exakt ett sådant lån. Tanken bakom den här menyn är att lista alla kapitel i guiden Båtlån utan kontantinsats så att du ska kunna läsa det du är intresserad av bara och inte behöva läsa något du inte är intresserad av. Du ska kunna hitta det du söker så snabbt som möjligt och inte lägga ner onödig tid på något som ändå inte kommer hjälpa dig. Så strunta i att scrolla igenom hela guiden, klicka dig fram här istället.

Du kan även lämna ett omdöme på Båtlån utan kontantinsats och det gör du med kommentarsfältet. Det vill säga med en kommentar där. Vi har väldigt många guider om just Båtlån utan kontantinsats och här sammanfattar vi några av dessa. Vi har tagit ut dom efter vad vi tror just du kan vara intresserad av att läsa. Vi får in väldigt många frågor om just Båtlån utan kontantinsats så därför har vi valt att samla dom löpande här så fort vi har svarat på dom. Vill du också ställa en fråga kan du göra det längst ner i kommentarsfältet.


Finns det båtlån utan kontantinsats?

Svar: Ja det går att låna till båt utan att ha någon insats. Med ett privatlån till båt kan du låna 100% av båtens värde.

Kan man ta ett blancolån till båt?

Svar: Ja det är det som är möjligheten om man inte vill lämna båten som säkerhet för lånet till båten. Så du bör läsa på riktigt ordentlig om dessa alternativ så du kan hitta det som passar dig bäst.


Läs mer om Båtlån utan kontantinsats


1 tanke på “Båtlån utan kontantinsats – Jämför här!”

  1. Vill låna pengar till en båt för 60.000kr och har inte en enda krona just nu då jag kommer få pengarna först i höst i och med en husförsäljning. Då är det alltså privatlån som gäller för mig? Jag betalar det som krävs för att jag ska kunna ha båten nu i sommar för pengarna kommer komma in i höst som sagt. Men jag har inte en enda krona nu att lägga på någon kontantinsats.

Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.