Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 29. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Båtlån Swedbank

Båtlån Swedbank, finns det och hur fungerar det? Swedbank har två varianter av båtlån och det är först ett lån dom kallar för Båtlånet och är ett båtlån med båten som säkerhet för lånet. Båten du köper använd alltså som säkerhet för att du ska betala ditt lån. Det gör dock att du måste köpa båten hos eller genom en godkänd fackhandlare.

Och då kan du låna 80% av priset av Swedbank. Resterande 20% är kontantinsatsen och den måste du ha själv. Det kan även fungera med inbyte. Om du till exempel byter in en båt hos båthandlaren.

Sedan läggs en amorteringsplan upp i samråd med dig som är anpassad efter båtens pris och båtmodell. Bra att veta är att du kan lösa lånet i förtid utan extra kostnad. Där har du alltså alternativ ett om du ska låna till båt av Swedbank. Alternativ två är att ta ett privatlån till en båt.

Det är alltså ett lån där du inte lämnar båten om säkerhet för lånet. Då kan du låna upp till 100% och du kan köpa båten av vem du vill. Så varför tar inte alla det senare alternativet? Jo med ett privatlån tar banken större risk än om dom har något i säkerhet för lånet. Det gör att ett lån med säkerhet ofta blir billigare. Dock är det som vanligt viktigt att alltid jämföra och se att det verkligen är så.

Sidan om Swedbank av Båtlån Swedban

Swedbank är en bank som byggt fram i grisen svenksa banker hade och som idag växer många av desa.. Och det vill vi göra med våra besökare så kommentarsfältet är öppet för att diskutera lånet. Och vilka olika alternativ det finns. Och vilket som är bäst. Självklart med möjligheten med både omdöme och betyg. Och våran egen recension.


Sammanfattning av Båtlån Swedbank

Båtlån Swedbank är en sida där vi skriver om deras lån till båt. Och det vill vi göra med våra besökare så kommentarsfältet är öppet för att diskutera lånet. Och vilka olika alternativ det finns. Och vilket som är bäst. Självklart med möjligheten med både omdöme och betyg. Och våran egen recension.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.