TOPPLISTAN VECKA 21 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta fr:
1.Advisa liten2,95%
Jämför lån gratis!
Mer info »
2.Lendo liten3,01%
Jämför lån gratis!
Mer info »
3.Consector liten2,90%
Jämför lån gratis!
Mer info »

Båtlån med båten som säkerhet

Båtlån med båten som säkerhet, hur fungerar det? Vilket båtlån är bäst 2017? Ett båtlån där du lämnar båten som säkerhet för lånet fungerar precis som med ett billån med bilen som säkerhet för lånet. Du kan max låna 80% av båtens värde oavsett vilken bank du väljer vid ett sådant lån. Sedan måste du ha en kontantinsats på minst 20%. Du måste även köpa båten av en av banken godkänd båthandlare. Väljer du istället att låna pengar till båt med ett privatlån så kan du låna pengar till hela båten och kan köpa båten av vem du vill. Dock blir räntan billigare om du lämnar båten som säkerhet för lånet medan då privatlån blir dyrare. Men jämför och se vilket typ av lån som passar just dig bäst. Ibland skiljer det inte så mycket på räntan och då kan du spara in dom pengarna på att köpa båten billigare genom att köpa båten av en privatperson. Läs mer om i guiden båtlån som fungerar lite som en startsida för allt vi skriver om lån till båt.

Båtlån med båten som säkerhet – Veckans ENKLA topplista

Vi listar tyvärr inga båtlån med båten som säkerhet utan enbart båtlån utan båten som säkerhet för lånet och här sedan du veckans ENKLA topplista över dom. Lånen sorteras helt enkelt efter vart flest av våra besökare valt att låna pengar till båt den här veckan. Vill du se den STORTA topplistan med omdöme, betyg och recensioner bland annat så kan du scrolla ner till den.

Båtlån med båten som säkerhet

Kanske ska du låna pengar till en fin Flipper i sommar?

Båtlån med båten som säkerhet eller Båtlån utan båten som säkerhet

Båtlån med båten som säkerhet eller Båtlån utan båten som säkerhet är kanske den första punkten du måste funderar på. Och ta reda på om båda två är alternativ för just dig och vad som är för och nackdelarna för just dig.

Största guiden om Båtlån

Båtlån är guiden som är grundbulten för allt vi skriver om båtlån och ett måste för dig som funderar på att låna pengar till båt. Man kan säga att det är lite som våran startsida för alla guider vi skrivit om just båtlån. Besök Båtlån för att se vad vi pratar om.

Båtlån utan kontantinsats är detta

Båtlån utan kontantinsats är helt enkelt Båtlån där du inte lämnar båten som säkerhet för lånet. Annars är du nämligen tvungen att ha minst 20 procent av det du köper båten för med egna pengar. I guiden Båtlån utan kontantinsats berättar vi mer om just det.

Låneförmedlare jämför båtlån

Många av våra besökare väljer en låneförmedlare för att jämföra båtlån så vi tycker du bör läsa guiden Låneförmedlare innan du väljer att låna pengar till båt. Där kan du bland annat läsa om vilken låneförmedlare som våra besökare tycker är bäst.

I den här guiden reder vi framförallt ut skillnaden på Båtlån med båten som säkerhet och båtlån där du inte lämnar båten som säkerhet för lånet. Sedan försöker vi tillsammans med våra besökare få fram det bästa lånet för dessa två kategorier av båtlån. Här går vi bland annat igenom skillnaderna på att ta ett båtlån med båten som säkerhet för lånet och på att ta ett båtlån utan båten som säkerhet för lånet. Vi försöker även tillsammans med våra besökare utse det bästa båtlånet i båda kategorierna.

Detta är en översikt över guiden Båtlån med båten som säkerhet så du redan innan du börjar läsa den ska kunna hitta det du söker. På så sätt behöver du inte lägga ner tid på att läsa saker du inte är ute efter och inte är intresserad av. På Kontantinsats.se kan du lämna omdöme och betyg på samtliga lån men du kan även lämna omdöme och betyg på samtliga guider. Så även på guiden alltså. Betyg ger du genom att trycka på stjärnorna här nedanför och omdöme i form av en kommentar här nedanför i kommentarsfältet. Här samlar vi på sammanfattning av andra guider om båtlån vi skrivit och då framförallt relaterade till båtlån med båten som säkerhet för lånet.


Privatlån till båt?

Svar: Ja det går absolut att ta ett privatlån till båt. Att låna pengar till privatlån är väldigt vanligt och det är det alternativet och lån där du lämnar båten som säkerhet för lånet som är dom två alternativen som dom flesta väljer mellan.


Vi har mer om Båtlån med båten som säkerhet


Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.