Veckans topplista över lån - v.4 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.4 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades tisdag 2018-01-23 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Båtlån med båten som säkerhet

Båtlån med båten som säkerhet, hur fungerar det? Vilket båtlån är bäst 2017? Svar: Ett båtlån där du lämnar båten som säkerhet för lånet fungerar precis som med ett billån med bilen som säkerhet för lånet. Du kan max låna 80% av båtens värde oavsett vilken bank du väljer vid ett sådant lån. Sedan måste du ha en kontantinsats på minst 20%. Du måste även köpa båten av en av banken godkänd båthandlare. Väljer du istället att låna pengar till båt med ett privatlån så kan du låna pengar till hela båten och kan köpa båten av vem du vill. Dock blir räntan billigare om du lämnar båten som säkerhet för lånet medan då privatlån blir dyrare. Men jämför och se vilket typ av lån som passar just dig bäst. Ibland skiljer det inte så mycket på räntan och då kan du spara in dom pengarna på att köpa båten billigare genom att köpa båten av en privatperson. Läs mer om i guiden båtlån som fungerar lite som en startsida för allt vi skriver om lån till båt.

Båtlån med båten som säkerhet – Veckans ENKLA topplista

Vi listar tyvärr inga båtlån med båten som säkerhet utan enbart båtlån utan båten som säkerhet för lånet och här sedan du veckans ENKLA topplista över dom. Lånen sorteras helt enkelt efter vart flest av våra besökare valt att låna pengar till båt den här veckan. Vill du se den STORTA topplistan med omdöme, betyg och recensioner bland annat så kan du scrolla ner till den.

Båtlån med båten som säkerhet

Kanske ska du låna pengar till en fin Flipper i sommar?


Innehåll i guiden Båtlån med båten som säkerhet

Detta är en översikt över guiden Båtlån med båten som säkerhet så du redan innan du börjar läsa den ska kunna hitta det du söker. På så sätt behöver du inte lägga ner tid på att läsa saker du inte är ute efter och inte är intresserad av.


Tips innan båtlån och båtlån med båten som säkerhet

Här under Tips innan båtlån och båtlån med båten som säkerhet så samlar vi tips på saker du bör tänka på innan du ska låna pengar till båt. Tipsen är baserade på vad vi sett att man bör tänka på innan man ska låna pengar till båt efter våra år av skrivande om just båtlån. Vi har jobbat med att följa marknaden med båtlån ända sedan år 2010. Varje vecka året runt.

  • Båtlån med båten som säkerhet eller Båtlån utan båten som säkerhet

Båtlån med båten som säkerhet eller Båtlån utan båten som säkerhet

Båtlån med båten som säkerhet eller Båtlån utan båten som säkerhet är kanske den första punkten du måste funderar på. Och ta reda på om båda två är alternativ för just dig och vad som är för och nackdelarna för just dig.


Vanliga frågor om Båtlån med båten som säkerhet

Här samlar vi på vanliga frågor som vi får in om båtlån och då framförallt om Båtlån med båten som säkerhet. För varje fråga som kommer in så tar vi ett beslut om vi andra vill se svaret eller inte och om svaret blir jag så publiceras den här till slut.

  • Privatlån till båt?

Privatlån till båt?

Svar: Ja det går absolut att ta ett privatlån till båt. Att låna pengar till privatlån är väldigt vanligt och det är det alternativet och lån där du lämnar båten som säkerhet för lånet som är dom två alternativen som dom flesta väljer mellan.


Sammanfattning av guiden Båtlån med båten som säkerhet

I den här guiden reder vi framförallt ut skillnaden på Båtlån med båten som säkerhet och båtlån där du inte lämnar båten som säkerhet för lånet. Sedan försöker vi tillsammans med våra besökare få fram det bästa lånet för dessa två kategorier av båtlån. Här går vi bland annat igenom skillnaderna på att ta ett båtlån med båten som säkerhet för lånet och på att ta ett båtlån utan båten som säkerhet för lånet. Vi försöker även tillsammans med våra besökare utse det bästa båtlånet i båda kategorierna.


Tips på andra guider vi skrivit om Båtlån och Båtlån med båten som säkerhet

Här samlar vi på sammanfattning av andra guider om båtlån vi skrivit och då framförallt relaterade till båtlån med båten som säkerhet för lånet.

  • Båtlån
  • Båtlån utan kontantinsats
  • Låneförmedlare

Båtlån

Båtlån är guiden som är grundbulten för allt vi skriver om båtlån och ett måste för dig som funderar på att låna pengar till båt. Man kan säga att det är lite som våran startsida för alla guider vi skrivit om just båtlån. Besök Båtlån för att se vad vi pratar om.

Båtlån utan kontantinsats

Båtlån utan kontantinsats är helt enkelt Båtlån där du inte lämnar båten som säkerhet för lånet. Annars är du nämligen tvungen att ha minst 20 procent av det du köper båten för med egna pengar. I guiden Båtlån utan kontantinsats berättar vi mer om just det.

Låneförmedlare

Många av våra besökare väljer en låneförmedlare för att jämföra båtlån så vi tycker du bör läsa guiden Låneförmedlare innan du väljer att låna pengar till båt. Där kan du bland annat läsa om vilken låneförmedlare som våra besökare tycker är bäst.


Vi har mer om Båtlån med båten som säkerhet

Här bygger vi löpande upp en snabbmeny över guider relaterade till just Läs mer om Båtlån med båten som säkerhet.


Ställe en fråga och diskutera Båtlån med båten som säkerhet

Vi har alltid möjligheten till att diskutera guiderna med andra här på Kontantinsats.se så om du har några frågetecken efter ha läst Båtlån med båten som säkerhet så kan du ställa dina eventuella frågor eller skriva ner dina tankar här nedanför i kommentarsfältet. Där svarar både vi på redaktionen och andra besökare på frågor och diskuterar guiden innehåll.


Lämna betyg och omdöme på guiden Båtlån med båten som säkerhet

På Kontantinsats.se kan du lämna omdöme och betyg på samtliga lån men du kan även lämna omdöme och betyg på samtliga guider. Så även på guiden Båtlån med båten som säkerhet alltså. Betyg ger du genom att trycka på stjärnorna här nedanför och omdöme i form av en kommentar här nedanför i kommentarsfältet.

[ratings]


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Båtlån » Båtlån med båten som säkerhet

Det här inlägget postades i Båtlån. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Båtlån med båten som säkerhet

  1. Ulf skriver:

    Jag tänkte byta båt till våren och undrar hur mycket man behöver i insats om man vill lämna båten som säkerhet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.