Topplistan ändrades lördag 2018-02-24 kl 00:01.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Bästa snabblån

Bästa snabblån är ett bäst i test av snabblån i Sverige. Det vi gör är att vi listar över 35 snabblån som vi sedan låter våra besökare lämna omdöme och betyg på. Till det lägger vi även våra egna recensioner där vi säger vad vi tycker efter ha följt lånebranschen varje dag sedan starten av Kontantinsats.se 2010. Då har vi fått fram en topplista som vi sedan låter våra besökare ta del av och påverka genom att varje lån dom tar så får lånet en poäng. Av det har vi sedan veckans topplista och sedan den totala topplistan. Där kan vi sedan se vilken lån som är populärast hos våra besökare efter att dom tagit del av info, kostnader, villkor, omdöme, betyg och recensioner. Det borde betyda att det åtminstone är ett väldigt bra snabblån i förhållande till dom andra. I den här guiden visar vi den totala topplistan över alla snabblån och har tagit fram dom 3 bästa.

Bästa snabblån – Topplistan

Bästa snabblån – Veckans ENKLA topplista har som mål att visa dom populäraste snabblånen hos våra besökare så enkelt som möjligt. Den är baserad på hur populära lånen är hos våra besökare. Och det är alltså utifrån hos ofta våra besökare lånar pengar av snabblånen vi listar och utifrån omdöme och betyg. Vill du läsa mer om hur det går till kan du se Veckans STORA topplista nedan samt våran guide Snabblån.

Bästa snabblån


Menyn över Bästa snabblån

Det här är menyn över guiden Bästa snabblån. Det du ser är dom olika kapitlen som vi har skrivit i ämnet om vilket snabblån som är bäst och varför. Du klickar på rubrikerna för att spara tid. För det som händer då är att du kommer direkt till det du önskar läsa mer om.

  • Bästa snabblån
  • Menyn över Bästa snabblån (här är du nu)
  • Vi har mycket mer om Bästa snabblån
  • Diskutera Bästa snabblån
  • Är guiden Bästa snabblån bra?
  • Ditt omdöme på Bästa snabblån?
  • Sammanfattning

Så får vi fram den bästa av alla

Vill du se hela listan den är baserad på så kan du ta och titta in guiden Snabblån som fungerar som en startsida för alla guider om snabblån även om inte alla går att nå direkt därifrån så går det att nå vidare till alla guider om snabblån därifrån via andra guider vi länkar till där. Vi sorterar mängder av snabblån efter vad dom erbjuder för att hela tiden göra manuellt arbete som inte någon dator klarar av. Vi sorterar till exempel fram alla snabblån som även har utbetalning på helgen. Vi sortera fram snabblån som har direkt utbetalning. Vi sorterar fram snabblån du kan ta trots att du har betalningsanmärkningar. Ja det är bara några exempel.


Vi har mycket mer om Bästa snabblån

Eftersom vi har funnits ända sedan år 2010 så har vi hunnit skriva väldigt mycket om snabblån. Speciellt eftersom marknaden för små-lån verkligen förändrat sig på dessa år. Från bespottade smslån till lån som fler och fler tar och verkar tycka om att dom finns. Här har vi radat upp guider vi tycker du bör läsa om du ska ta ett snabbt lån.


Diskutera Bästa snabblån

Vi vill framförallt diskutera Bästa snabblån med dig som besökare och därför har vi alltid kommentarsfältet öppet så vi kan prata om snabba lån och hitta det bästa tillsammans. Så om du har något fråga får du väldigt gärna skriva den här nedanför så kan vi på redaktionen försöka svara på den eller någon annan besökare. Alla frågor publiceras inom en vecka. Men oftast inom 24 timmar.


Är guiden Bästa snabblån bra?

Vi vill att du säga vad du tycker om guiden du precis läst. Det vill säga Bästa snabblån. Därför har vi lagt 5 stjärnor här nedan där du kan ge ett betyg 1-5.


Ditt omdöme på Bästa snabblån?

Säg vad du tycker om Bästa snabblån genom att skriva ditt omdöme här nedanför. Där kan du hitta vad andra besökare tycker om guiden och sedan även ställa eventuella frågor du har i ämnet.


Sammanfattning

Bästa snabblån är en guiden där vi tillsammans med våra besökare utser det bästa snabblånet just precis den här veckan. Vecka efter vecka året runt. Det gör vi med omdöme, betyg och hur populärt lånet är hos våra besökare efter ett besök hos oss.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.