Här ser du veckans topp 5 av lån vecka 17. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
4.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
5.Leasy topplista9,84%10000-50000krLåna pengar nu

Bästa snabblån

Bästa snabblån är ett bäst i test av snabblån i Sverige. Det vi gör är att vi listar över 35 snabblån som vi sedan låter våra besökare lämna omdöme och betyg på. Till det lägger vi även våra egna recensioner där vi säger vad vi tycker efter ha följt lånebranschen varje dag sedan starten av Kontantinsats.se 2010. Då har vi fått fram en topplista som vi sedan låter våra besökare ta del av och påverka genom att varje lån dom tar så får lånet en poäng. Av det har vi sedan veckans topplista och sedan den totala topplistan. Där kan vi sedan se vilken lån som är populärast hos våra besökare efter att dom tagit del av info, kostnader, villkor, omdöme, betyg och recensioner. Det borde betyda att det åtminstone är ett väldigt bra snabblån i förhållande till dom andra. I den här guiden visar vi den totala topplistan över alla snabblån och har tagit fram dom 3 bästa.

Så hittar du det bästa snabblånet

Bästa snabblån – Veckans ENKLA topplista har som mål att visa dom populäraste snabblånen hos våra besökare så enkelt som möjligt. Den är baserad på hur populära lånen är hos våra besökare. Och det är alltså utifrån hos ofta våra besökare lånar pengar av snabblånen vi listar och utifrån omdöme och betyg. Vill du läsa mer om hur det går till kan du se Veckans STORA topplista nedan samt våran guide Snabblån.

Bästa snabblån

Så får vi fram den bästa av alla

Vill du se hela listan den är baserad på så kan du ta och titta in guiden Snabblån som fungerar som en startsida för alla guider om snabblån även om inte alla går att nå direkt därifrån så går det att nå vidare till alla guider om snabblån därifrån via andra guider vi länkar till där. Vi sorterar mängder av snabblån efter vad dom erbjuder för att hela tiden göra manuellt arbete som inte någon dator klarar av. Vi sorterar till exempel fram alla snabblån som även har utbetalning på helgen. Vi sortera fram snabblån som har direkt utbetalning. Vi sorterar fram snabblån du kan ta trots att du har betalningsanmärkningar. Ja det är bara några exempel.

Allt om smslån också

Vi har även en guide hela om smslån och vill du läsa den kan du titta in Smslån. Där kan du bland annat se skillnaden på smslån och snabba lån så du vet det innan du ska låna pengar.


Diskutera Bästa snabblån

Vi vill framförallt diskutera Bästa snabblån med dig som besökare och därför har vi alltid kommentarsfältet öppet så vi kan prata om snabba lån och hitta det bästa tillsammans. Så om du har något fråga får du väldigt gärna skriva den här nedanför så kan vi på redaktionen försöka svara på den eller någon annan besökare. Alla frågor publiceras inom en vecka. Men oftast inom 24 timmar.

Vad räknas som smslån och vad som snabblån?

Svar: Ett smslån är ett snabbt lån där du kan låna pengar med mobilen. Men det beror på vem du frågar också. Men det är så vi har valt att dela in dessa typ av lån. Så med ett smslån kan du legitimera dig direkt i mobilen. Antingen med mobilt bankID eller med sms. Om du frågar oss som sagt.


Vi har mycket mer om Bästa snabblån

Eftersom vi har funnits ända sedan år 2010 så har vi hunnit skriva väldigt mycket om snabblån. Speciellt eftersom marknaden för små-lån verkligen förändrat sig på dessa år. Från bespottade smslån till lån som fler och fler tar och verkar tycka om att dom finns. Här har vi radat upp guider vi tycker du bör läsa om du ska ta ett snabbt lån.


Sammanfattning av Bästa snabblån

Bästa snabblån är en guiden där vi tillsammans med våra besökare utser det bästa snabblånet just precis den här veckan. Vecka efter vecka året runt. Det gör vi med omdöme, betyg och hur populärt lånet är hos våra besökare efter ett besök hos oss.

Vi vill att du säga vad du tycker om guiden du precis läst. Det vill säga. Därför har vi lagt 5 stjärnor här nedan där du kan ge ett betyg 1-5. Säg vad du tycker om Bästa snabblån genom att skriva ditt omdöme här nedanför. Där kan du hitta vad andra besökare tycker om guiden och sedan även ställa eventuella frågor du har i ämnet.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.