TOPPLISTAN VECKA 8 2019:
1. Advisa kontantinsats
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
 • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

Snabblån – Bästa snabblån med bäst i test 2019!

Bästa snabblån är ett bäst i test av snabblån i Sverige. Det vi gör är att vi listar över 35 snabblån som vi sedan låter våra besökare lämna omdöme och betyg på. Till det lägger vi även våra egna recensioner där vi säger vad vi tycker efter ha följt lånebranschen varje dag sedan starten av Kontantinsats.se 2010. Då har vi fått fram en topplista som vi sedan låter våra besökare ta del av och påverka genom att varje lån dom tar så får lånet en poäng. Av det har vi sedan veckans topplista och sedan den totala topplistan. Där kan vi sedan se vilken lån som är populärast hos våra besökare efter att dom tagit del av info, kostnader, villkor, omdöme, betyg och recensioner. Det borde betyda att det åtminstone är ett väldigt bra snabblån i förhållande till dom andra. I den här guiden visar vi den totala topplistan över alla snabblån och har tagit fram dom 3 bästa.

Snabblån – Bäst i test 2018

#
1.EverydaySom ett kreditkort i din mobil! Låna 1000-20000kr. Tar ej UC. BankID.Låna pengar nu
2.Ferratum BankRäntefritt i 30dagar för nya kunder. Har både snabblån & kontokredit.Låna pengar nu
3.RisicumSnabblån och kreditlån 20.000kr. Lån utan UC och helgutbetalning.Låna pengar nu
4.Meddelandelån snabblånLåna 500kr utan avgifter som nya kund. Låna 500-30.000kr utan UC.Låna pengar nu

Innehåll Bästa snabblån

 • Bästa snabblån – Topp 3
 • Så hittar du det bästa snabblånet
 • Så får vi fram den bästa av alla
 • Allt om smslån också
 • Jämför alltid kostnader
 • Hur jämför man kostnaden?
 • Vad räknas som smslån och vad som snabblån?
 • Varför kallas det snabblån?
 • Är smålån även privatlån?

Jämföra snabblån

Hur jämför man bäst snabblån för att hitta bäst snabblån med lägst ränta? Först och främst så är det väldigt viktigt att du jämför snabblån innan du ska låna pengar. I våran guide om snabblån så håller vi på att skapa den bästa startsidan för snabblån. Där kan du bland annat hitta en topplista över dem populäraste snabblånen just den här veckan. Du hittar även omdömde och betyg om samtliga snabblån, samt även en recension skriven av hos. Vi har skapat en info-sida om varje långivare och fullt med guide som fungerar som filter för att sortera fram snabblån som du är ute efter. Allt denna för att du ska kunna jämföra snabblån så bra som möjligt.

Bästa snabblån

Så hittar du det bästa snabblånet

Bästa snabblån – Veckans ENKLA topplista har som mål att visa dom populäraste snabblånen hos våra besökare så enkelt som möjligt. Den är baserad på hur populära lånen är hos våra besökare. Och det är alltså utifrån hos ofta våra besökare lånar pengar av snabblånen vi listar och utifrån omdöme och betyg. Vill du läsa mer om hur det går till kan du se Veckans STORA topplista nedan samt våran guide Snabblån.

Så får vi fram den bästa av alla

Vill du se hela listan den är baserad på så kan du ta och titta in guiden Snabblån som fungerar som en startsida för alla guider om snabblån även om inte alla går att nå direkt därifrån så går det att nå vidare till alla guider om snabblån därifrån via andra guider vi länkar till där. Vi sorterar mängder av snabblån efter vad dom erbjuder för att hela tiden göra manuellt arbete som inte någon dator klarar av. Vi sorterar till exempel fram alla snabblån som även har utbetalning på helgen. Vi sortera fram snabblån som har direkt utbetalning. Vi sorterar fram snabblån du kan ta trots att du har betalningsanmärkningar. Ja det är bara några exempel.

Allt om smslån också

Vi har även en guide om smslån och vill du läsa den kan du titta in Smslån. Där kan du bland annat se skillnaden på smslån och snabba lån så du vet det innan du ska låna pengar. Om du planerar att ta något av dessa så bör du besöka någon av sidorna för att verkligen se till så du får så billigt lån som möjligt. Vi skriver om snabblån flera gånger om dagen och här plockar vi in dom som vi tycker är bäst just nu. Vi fyller på guider här hela tiden så den alltid ska vara uppdaterad.

Jämför alltid kostnader

Det går att spara väldigt mycket pengar när man ska ta ett smålån. Därför bör du se vilken period du behöver lånet eftersom smålån ofta har fast återbetalningstider på någon månad eller så. Och sedan se om man kan förlänga lånet eller inte som en extra säkerhet. Men jämför lån i samma period som du söker lån i och det du ska titta på den faktiska kostnaden för din period. Att jämföra den effektiva räntan kan bli lite förvirrande om du inte vet något om det.

Vad är snabblån?

Snabblån handlar om återbetalningstiden och inget. Vi har valt allt kalla alla lån som har en lånetid under 1år för snabblån. Så alla lån under 1år är alltså snabblån för oss och har inget med summan att göra alltså. Smålån däremot är lån som är under 50.000kr och det är snabblån, sms-lån och privatlån.

Samlingssidan för allt om snabba lån

Vi har två sidor som fungerar som samlingssidor för just snabba lån. Och det är framförallt guiden Snabblån där allt utgår från. Sedan har vi även Bästa snabblån där vi tar fram dom 3 bästa just nu. Men sedan har vi postat alla guider om snabba lån under Kategori Snabblån.

Vi listar alla snabblånen på en sida

Lista på dom bästa snabblånen har vi uppdaterat idag och det är det du hittar i menyn också. Och den heter alltså bästa snabblån för att du så enkelt som möjligt ska hitta rätt om du kommer in och titar på menyn och aldrig har sett den tidigare. Så besök menyn för att se vad vi pratar om. Där kan du alltså klicka dig vidare om du vill det också. Vi har försökt samla allt om det på samma ställe. Så du kan hitta listan om helgutbetalningar och lån utan UC till exempel. För att du enkelt ska kunna hitta rätt.

Vilket är det bästa snabblånet?

I guiden bästa snabblån så tar vi tillsammans med våra besökare reda på vilket snabblån som är bäst i vårt bäst i test. Det går till så att vi tar fram alla snabblån och låter våra besökare säga vad dom tycker om alla lån. Sedan sorteras alla lån efter vad våra besökare tycker. Efter det så sorteras dom första 20 lånen just efter omdöme och betyg för att sedan gå över till vilket lån som är populärast hos våra besökare.

Vi försöker hitta det bäst så här

Genom att ta hjälp av våra besökare. Ja exakt så faktiskt. Vi sammanställer data av olika slag och bland annat omdöme och betyg från våra besökare. Och hur populära lånen är genom våran lista med alla lån du hittar ovanför topp 5 här ovan. Och vill du se snabblån så klickar du bara enkelt på denna i listan. Vilket är det bästa snabblånet? är en sida helt om hur vi tillsammans med våra besökare utser det bästa smslånet och det bästa snabblånet just exakt nu. Så om du vill ta reda på det bör du läsa denna guide alltså.

Vilka snabblån är bäst just nu?

Nästan alla våra guider är guider vi skapar löpande. Varje vecka är det vanligaste även om vi har några per månad och per år också. Men vad gäller lån så är det mest relevanta att veta vilket lån som är bäst just precis nu. Och därför är våran guiden Snabblån just precis en topplista över snabblån som är bäst just precis nu enligt våra besökare. Så hur bestämmer då besökarna över topplistan? Jo dom populäraste lånen visas där. Först efter omdöme och betyg tills 20 lån har tagits. Då börjar det istället visas efter hur ofta våra besökare tar lån just precis där. Sedan nollställs listan varje måndag och då börjar det om. Det är ett sätt som vi hoppas ska göra att vi får fram det bästa snabblånet just precis nu löpande hela tiden.

Vilka snabblån är bäst?

Det är väldigt svårt att säga vilket snabblån som är bäst men vi gör att vi kan får att tillsammans med våra besökare ta reda på vilket snabblån som faktiskt är bäst. Så hur gör vi det då? Vi ger våra besökare möjlighet att läs och lämna omdöme och betyg om samtliga lån. Vi i redaktionen samlat in information om alla lån flera gånger i veckan och har gjort det sedan starten 2010. Det har gjort att vi har skrivit recensioner av samtliga lån med våran stora erfarenhet av den här branschen. Sedan har vi skapat topplistor över snabblån där vi har en enkel topplista och en stor topplista. Den enkla visar helt enkelt alla lån så kompakt och lättöverskådligt som möjligt i en enkel lista. Där ser du vart flest av våra besökare valt att låna pengar med ett snabblån.

Snabblån är ett lån som helt enkelt går att ta med kort återbetalningstid. Alltså vi har inte valt att se snabblån som i snabbt att få lånet. Det har vi helt enkelt en helt annan topplista för som du kan hitta mer om här under Tips på andra guider om snabblån längre ned. Så är du ute efter lån med snabb utbetalning direkt eller inom 24 timmar så kan du titta in den listan istället. Snabblån är lån som är ett mindre privatlån och som har en kort återbetalningstid.

Snabblån

Bästa snabblån

Vi brukar rekommendera alla våra besökare som vill läsa mer om snabblån att läsa Bästa snabblån. Skulle vi rekommendera två guider om snabba lån så är det just den och sedan den du befinner dig på just precis nu.

Snabblån helg med helgutbetalning

Snabblån helg heter vår sida där vi listar snabblån där du kan låna pengar även på helgen. Alltså där du kan få pengarna utbetalda till ditt kontot även på helgen. Allt samlat under Snabblån helg så är guiden för dig som vill låna på helgen. Oavsett om det är lördagar eller söndagar.

Bästa snabblån utan UC

Bästa snabblån utan UC är en underkategori till Bästa snabblån och du hittar den under just Bästa snabblån utan UC. Det vi gjort är helt enkelt att sortera ut dom bästa lånen utan UC som är snabblån helt enkelt. Så du så snabbt som möjligt ska kunna låna pengar som vanligt.

Så vet du skillnaden på snabblån, smslån och andra smålån

Så vad är det då för skillnad på snabblån och smslån? Det beror på vem man frågat. Men vi har valt att dela in det enligt följande. Ett snabblån är ett lån där återbetalningstiden är kort. Oftast mellan 30-90 dagar ungefär. Och sedan har vi gjort guider under huvudkategorin snabblån. Som till exempel snabblån utan UC och snabblån med snabb utbetalning. Alltså betyder inte snabb i snabblån att utbetalningen automatiskt är snabb. Sen kommer vi då till smslån. Som helt enkelt är ett snabblån men där du kan ta lånet via sms helt enkelt. Så det är en underkategori till snabblån också egentligen men smslån är ett samlingsnamn för snabblån där du även tar lån genom till exempel bank-id. Så därför har vi även tagit med sådana lån men vi märker ut det tydligt då.

Ta aldrig lån om du inte vet att du kan betala tillbaka

Ta aldrig lån om du inte vet att du kan betala tillbaka. Det gäller alla lån och så även snabblån. Tar du ett lån på 30dagar så måste du veta att du får in pengar inom 30dagar. Annars kan du hamna i väldigt svåra situationer med inkassokrav med mera.

Sammanfattningen av guide Snabblån är att målet är att den ska fungera som en startsida för alla som vill låna pengar med ett snabblån. Och den fungerar som en startsida för alla våra guider om snabblån som vi skrivit. Vi listar alla snabblån i den här guiden och låter våra besökare påverka vilket snabblån som är bäst just precis nu.

Sammanfattning av Snabblån

Har du inte hittat det du sökt efter i guiden så hoppas vi att du ska göra det i någon av våra andra guider om snabblån som vi tipsar om här nedan. Vårt mål är att rubrikerna till varje guide verkligen ska leva upp till det den lovar. Så du ska kunna hitta det du söker direkt.

Alla snabblån

Alla snabblån? Är du ute efter alla snabblån? Under snabblån har vi samlat dom 10 mest populära snabblånen just den här veckan. Sedan kan du hitta alla snabblån här. Du kan läsa och lämna betyg av samtliga långivare. Både genom att lämna stjärnor som betyg och omdöme genom att lämna en kommentar. Både om företagen och om just det lånet. Om du till exempel tar ett billån hos Wasa Kredit så kan du ge betyg på just det och inte övriga tjänster.

Sammanfattning av Alla snabblån

Den här guiden utgår vi från guiden snabblån och listar alla snabblån vi har listade på Kontantinsats. Målet är att du ska få maximal översikt. Det du ser här är alltså en sammanfattning av alla snabba lån vi har listat och som du kan ge omdöme och betyg på. Med hjälp av stjärnorna kan du ge ett betyg på guiden Alla snabblån. Här listar vi alla snabblån som vi har med här på Kontantinsats.se så att du ska kunna få en så bra överblick som möjligt över det. Tycker du att vi har lyckats med det? Ge ditt betyg nedan. Det här kapitlet som vi döpt till Dina frågor om Alla snabblån är för dig som har frågor. Du ställer dom i kommentarsfältet så kan antingen vi på redaktionen svara eller någon annan besökare.

Alla snabblån som finns? Har ni någon sådan lista?

Vårt mål och vision är att samla ihop alla snabblån som finns i Sverige och lista dessa på ett sånt sätt att du får en så bra överblick som möjligt. Vi vill att du ska kunna se vilket lån som är bäst för just dig just precis nu själv. Det försöker vi göra med några olika punkter som vi dessutom utökar varje dag. Vi har en topplista där du kan se vart flest lånat just nu bland alla snabblån. Och sedan kan du klicka dig vidare bland olika kategorier av snabblån och se samma sak där. Alltså om du vill se vilka snabblån som betalar ut pengarna även på helgen och vilka som är populärast där så klickar du bara dig vidare till den kategorin helt enkelt. Sedan har vi alltid omdöme och betyg på samtliga lån där du själv kan läsa och lämna både omdöme och betyg. Och som en bonus på det har vi gjort en egen recension om alla lån också.

Vad räknas som snabblån? Vad är smslån och vad är små-lån?

Det finns inga regler och bestämmelser för vad som är snabblån, smslån och små-lån men vi har delat in det så att snabblån är såna lån där du har möjlighet att låna pengarna under mindre än ett år. Och smslån och samma sak men där du har möjlighet att med sms på något sätt legitimera dig. Dock börjar det försvinna mer och mer och där du får legitimera dig på andra sätt och som dessutom är säkrare och bättre. Därför är smslån lite luddig titel. Små-lån är alla lån under 50.000kr har vi bestämt.

Snabblån effektiv ränta

Snabblån har väldigt hög effektiv ränta. Det är lån som lånas under kortare perioder och som ofta har fasta kostnader för en bestämd period. Och det gör att priserna blir höga om man ska räkna den effektiv ränta. Vilket är kostnaden för allt. Ränta + andra kostnader som kan tillkomma. Men det är många som är kritiska till detta men vad ska man göra när bankerna sällan vill låna ut pengar som är så små och under så liten tid. Eftersom det hos dom skulle bli så billigt då. Och då vill dom inte ge sådana lån. Men staten tar ut 500kr i böter om du inte betalar en tullavgift för 11kr. Där kan vi prata om extremt hög effektiv ränta.

Här samlar vi allt om snabblån

Vi har valt att skapa en sida som vi döpt till just där vi samlar allt om snabba lån. Så om du funderar på att ta just ett sådant lån så bör du läsa den guiden om du bara ska läsa en enda sida. Där visar vi bland annat vilka snabba lån det finns i Sverige och vilka som är populäraste hos våra besökare.

Snabblån som student?

Det är inkomst som räknas och inte om du är student först och främst. Så det är fullt möjligt att få låna pengar som student men du måste ha någon form av inkomst. Det går att tjäna pengar helt utan inkomst också men det är extremt svårt och absolut inget att rekommendera om man inte vet att det kommer in pengar inom snar framtid så man kan betala sina skulder. Annars riskerar man hamna i en väldigt svår situation där man inte kan betala sina lån helt enkelt. I den här guiden går vi igenom vart man kan låna pengar som student och då framförallt snabblån (även kallat smslån och andra smålån, dvs små privatlån/blancolån som det är)

Snabblån kväll?

Det finns väldigt få som betalar ut lån på kvällen och i den här guiden tänkte vi gå igenom hur sent du kan låna pengar och få pengarna samma dag. Det är nämligen en hel del saker att hålla reda på för att vara säker på att få pengarna direkt på kontot samma dag. Speciellt om det är helg också då det är färre snabblån som erbjuder lån till dig då med direkt utbetalning.

Du måste ha samma bank

Sedan måste du ha samma bank som företaget du ska låna pengar för att pengarna ska komma direkt och inte inom 3 bankdagar som det blir annars. Då måste alltså se till att dom ha öppet och betalar ut pengarna direkt och att du ha samma bank så pengarna kan betalas över direkt. Allt det ska vi försöka reda ut i den här guiden. Kom dock ihåg att du måste titta så allt stämmer hos snabblån-företaget då det kan ha ändras sedan vi uppdaterade guiden. Vi försöker självklart ändra våran guide så snabbt som möjligt men ibland kan vi ligga lite efter. Så kontrollera att det stämmer och sedan kan du välja att ansöka om att få låna pengar redan ikväll.

Snabblånen är väldigt vanliga under julen

Dom ökar drastiskt under julen. Förmodligen för att många har svårt att betala för julklappar och julmat som egentligen inte passar i den vanliga budgeten. Sedan är det väldigt många som festar extra mycket under julen så budgeten sprängs av det också. Och slutligen så kommer det nyårsafton som inte sällan kostar en hel del också. Det finns en anledning till att januari är den fattigaste månaden på året. Då har man gjort av med mer pengar än vad man trodde och måste spara ihop det under januari istället. Många skjuter på det med snabblån. Men kom ihåg att jämföra snabblån så om du är en av dom som behöver extra pengar under julen. Det finns mycket pengar att spara.


Sammanfattning av alla snabblån vi skriver om är I den stora versionen hittar du mer info om varje lån, omdöme och betyg, recension och mycket mer.

Everydayplus

Everydayplus är ett kreditkort online skulle man kunna säga. Krediten ligger i skrivande stund på från 3000kr upp till 20.000kr. Där du alltså kan ta ut pengar när du behöver dom. Som ett kreditkort alltså. EverydayPlus priser är väldigt enkla och tydliga vilket vi ser som en stor fördel. Lån kan nämligen vara väldigt svåra att förstå sig på i många fall så därför blir det alltid pluspoäng där priserna är tydliga och där företagen visar det på ett bra sätt på sin hemsida.

Ferratum

Ferratum är ett av dom mest populära snabba lånen som vi har på sajten och det gäller alla kategorier vi har med dom i. Alltså alltså snabba lån där dom är med.

Risicum

Risicum är ett företag där du kan låna från 1000kr till 20.000kr och det är alltså ett snabbt lån där du kan ta ett smslån med direkt utbetalning. På deras hemsida kan du enkelt jämföra deras lån.

Cash Buddy

Hos Cash Buddy kan du ta från 3000kr upp till 25.000kr. Det gör du direkt online på nätet och återbetalningstiden är från 1år till 5år. Det gör det även till ett litet privatlån i våra kategorier över lån.

Cash2you

Cash2you har samma ägare som Cash Buddy. Cash2you erbjuder snabblån från 3000kr och upp till 25.000kr. Och du kan låna det från 12 månader upp till 60 månader. Alltså från 1år. Du ansöker enkelt via BankID på deras hemsida. Blir du godkänd så får du pengarna snabbt. Ofta inom 2 bankdagar enligt deras hemsida i skrivande stund. Sedan är det enkelt att förstå deras sätt att redovisa hur du ska betala tillbaka lånet. Mycket tydligt faktiskt. Du ska kunna ha lån hos både Cash2you och Cash Buddy om du vill det.

Cash2you omdöme, betyg och recension

Om du vill låna pengar av Cash2you så råder vi dig att besöka Cash2you omdöme först för att se vad andra besöker tycker om deras lån. Där kan du få en bra överblick över omdöme, betyg och sedan våran egna recension om deras lån.

Brixo

Brixo snabblån är ett mindre blancolån på från 5000kr upp till max 30.000kr. Och dom kan du låna från 1år upp till 36månader. Brixo tar UC och du måste ha minst 200.000kr per år i inkomst.

Cash2you

Cash2you snabblån har väldigt tydliga lån där du kan se hur mycket lånen komma kosta dig. Det är något vi värderar högt hos snabblånen.

CashBuddy snabblån

Med CashBuddy kan du låna pengar snabbt från 3000kr upp till 25.000kr. Så ett snabblån eller litet privatlån. Från 1år till 5år kan du välja att låna pengarna. Du kan alltså låna 3000kr i hela 5år om du vill. Även om inte vi skulle rekommendera det. Återbetalningstiden ska vara så låg som möjligt för att lånet inte ska bli för dyrt.

Creditstar snabblån

Creditstar snabblån är ett lån från 500kr upp till 5000kr för alla nya kunder. Har du sedan tagit ett lån så får du ta ett större lån andra gången du ska låna. Då får du låna upp till 20.000kr.

Credway snabblån

Credway gillar vi starkt eftersom dom har en så bra sajt som är väldigt tydlig och bra även för dom som inte förstår sig på lån så bra. Hos dom kan du låna från 1000kr upp till 30.000kr.

DayPay snabblån

DayPay är ett lån från 1000kr upp till maximalt 20.000kr. Återbetalningstiden går från 30 dagar upp till 5år och bestämt efter beloppet som du önskar att få låna.

Modus Finans snabblån

Modus Finans snabblån erbjuder lite större snabblån. Eller lite mindre privatlån. Beroende på hur man ser det. Det man ska komma ihåg är att blancolån och privatlån är samma typ av lån. Modus Finans erbjuder dig att låna 10000kr upp till 50.000kr. Och det från 12 månader, det vill säga 1år och upp till 78 månader. Så stor plus för att man kan få låna pengar så länge.

Tryggkredit snabblån

Med Tryggkredit snabblån kan du låna från så lite som 1000kr upp till 40.000kr. Beroende på hur många lån du tagit hos dom förut. Du kan välja mellan snabblån och kontokredit.

ViaConto snabblån

ViaConto erbjuder lån från 500kr upp till 15.000kr. Och det är 30dagar i återbetalningstid som gäller.

ViaKredit snabblån

ViaKredit snabblån börjar ganska högt. Dom börjar sina lån från 5000kr och du kan låna upp till 20.000kr. Och enligt vad vi kan hitta på deras hemsida så tar dom inte UC för något lån dom erbjuder.

Vivus snabblån

Vivus snabblån är ett mindre lån där du lånar pengar under en kortare period och det är mindre summor så det passar enbart om du ska låna kanske ett enda litet bud. Ofta höjer man ett bud med 5000kr eller 10000kr och vill man låna till just den budet så kan Vivus fungera. Det verkar i alla fall vara det våra besökare använder det till.

Credigo

Från så lite som 500kr och ända upp till 20.000kr kan du låna hos Credigo. Och återbetalningstiden sätter du inte själv utan den bestäms efter vilken summa du ska låna. Hur mer du lånar desto längre har du på dig att betala tillbaka pengar du lånat helt enkelt.

Klicklån

Klicklån är ett snabblån där du kan låna upp till 40.000kr med en avbetalningstid på 12 – 60 månader. På Klicklåns hemsida står det i samarbete med Thorn Svenska AB. Läs mer under Klicklån där vi skriver mer om Klicklån.

Lånebutiken

Hos Lånebutiken kan du ta ett snabblån mellan 1000kr och 15000kr. Hos Lånebutiken kan du låna alla dagar i veckan och få utbetalningen alla dagar i veckan. Det är dem ganska ensamma om vilket gör dom extra populära. Läs mer under Lånbutiken där vi skriver mer om Lånebutiken.

Risicum

Risicum är ett snabblån och smslån från så lite som 1000kr och upp till så mycket som 20.000kr. Så dom passar dom flesta som är ute efter ett små-lån. I skrivande stund så har dom rubriken Sms-lån med direkt utbetalning på deras hemsida så det lär innebära att dom betalar ut pengar snabbt och direkt.


Vad räknas som snabblån?

Vi räknas lån som du kan låna kortare än 1år som snabblån. Sedan har vi även en gräns på 50.000kr. Så alla lån som passar in mellan dessa två tar vi alltså in på den här sidan.

Är snabblån och smslån inte samma sak?

Hur jämför man kostnaden?

Man ska jämföra den effektiva ränta. För då ser du vad räntan är på ett år. Och då kan du enkelt jämföra dom mellan varandra. Sedan om du lånar mindre tid så blir så klart räntan billigare än så.

Vad räknas som smslån och vad som snabblån?

Ett smslån är ett snabbt lån där du kan låna pengar med mobilen. Men det beror på vem du frågar också. Men det är så vi har valt att dela in dessa typ av lån. Så med ett smslån kan du legitimera dig direkt i mobilen. Antingen med mobilt bankID eller med sms. Om du frågar oss som sagt.

Varför kallas det snabblån?

Det gör det eftersom det är en kort återbetalningstid. Alltså det kan vara så att du måste betala tillbaka lånet så snabbt som 30dagar. Till och med kortare. Alltså väldigt snabbt. Där av snabba lån. Så det har ingen med hur snabbt lånet betalas ut till ditt konto alltså. Även om det ofta är så att ett smålån kan betalas ut väldigt snabbt. Ibland direkt till och med.

Är smålån även privatlån?

Ja eftersom privatlån är ett lån utan säkerhet precis som smålån så kan man säga att det är samma typ av lån på ett sätt men oftast kallas lite större lån för privatlån och sedan dom små lånen för snabblån, smålån och smslån. Även mikrolån och mobillån förekommer i bland.