Här ser du veckans topp 5 av lån vecka 17. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
4.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
5.Leasy topplista9,84%10000-50000krLåna pengar nu

Bästa smslån

Bästa smslån är en guide där vi helt enkelt samlar ihop alla smslån som vi listar på Kontantinsats.se och skapar en topplista över dessa. Där kan sedan våra besökare ge omdöme och betyg och vi på redaktionen skriver ihop en recension om samtliga lån. Topplistan sorteras sedan efter vart dom flesta väljer att låna pengar efter ha besökt den här guiden. På så sätt hoppas vi att vi tillsammans kan utse det bästa smslånet just nu. Vi har både en topplista som visar det bästa smslånet just den här veckan och sedan har vi även våran totala topplista. I den här guiden så visas dom 3 populäraste smslånen och sedan kan du klicka dig vidare till våran guide Smslån för att se alla smslån och vilken plats dom har just precis nu.

Veckans favoriter!

Här har vi utgått från en totala topplistan som du kan läsa hur det fungerar i guiden Smslån. Där kan du klicka dig vidare till hela topplistan bland annat. Den här listan är baserad på hur populära lånen är hos våra besökare och hur bra omdöme och betyg dom fått den veckan som gått. Det här är dom 3 bästa av dom. Klicka på länken ovan till Smslån för att se fler alternativ.

Vi har en guide där du kan jämföra smslån

I guiden Smslån så kan du enkelt jämföra smslån och läs allt vi skrivit i ämnet. Guiden uppdateras hela tiden och tanken med sidan är att våra besökare ska kunna ha den som startsida när man är ute efter att hitta det billigaste och bästa smslånet efter just deras krav.


Bästa billån

Med bästa billån så försöker vi inte helt överraskande ta fram det bästa billånet. Och det gör vi genom att vi lista olika typer av billån som våra kära besökare får vara med och ge betyg på omdöme på. Och så diskuterar vi dessa lån tills vi kommer fram till vilket som är bäst.


Bästa låneförmedlare

Vill du ha större privatlån än snabblån så borde du använda en låneförmedlare som jämför ränta och villkor åt dig så du kan få det bästa privatlånet för just dig. Våran guide Bästa låneförmedlare är en guide där vi tillsammans med våra besökare tagit ut alla låneförmedlare och så har vi låtit våra besökare lämna omdöme och betyg på samtliga. Sedan sorteras dom efter hur populära dom är hos våra besökare.


Läs mer om Bästa smslån

Om du ändå inte hittade det du sökte när du kom in här till Bästa smslån så hoppas vi att du kan göra det i någon av våra andra guider som är relaterade till just detta. Vi har därför skapat en lista här efter vad vi tror du vill läsa. Om du inte hittar det du söker om smslån kan du se vidare här om det är någon som intresserar dig alltså.


Sammanfattning av Bästa smslån

Det här är Bästa smslån är ett kapitel där vi sammanfattar guiden så snabbt som möjligt. I den här guiden så försöker vi utse det bästa smslånet just exakt nu tillsammans med våra besökare. Och det gör vi dygnet runt. Hela året runt. Det du ser här är innehållet i Bästa smslån. Och det är alltså rubrikerna till varje kapitlet i guiden. Du klickar på dom för att direkt ta dig till det aktuella kapitlet. Om du läser här ovan kan du ge betyg på guiden Bästa smslån efter hur bra du tycker vi lyckas svara på rubriken och vill du de ett omdöme med dina egna ord gör du det nedan.

Lämna gärna både betyg och omdöme och motivera gärna ditt betyg. Med hjälp av stjärnorna kan du säga hur bra du tycker innehållet stämmer med rubriken Bästa smslån. Fem är att innehållet stämmer mycket bra och 1 är att det inte stämmer alls. Din åsikt är otroligt viktigt för oss! Vill du ge omdöme istället kan du titta här nedan. Sedan starten av Konntantinsats år 2010 så har vi hunnit skriva över 1000 guider i skrivande stund. Många av dom har handlar om just bästa lånen just nu och smslån i olika kategorier. Här tipsar vi om några av dessa.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.