Veckans topplista över lån - v.4 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.4 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades onsdag 2018-01-24 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Bästa sms-lån 2017

Bästa sms-lån? Vilket är det bästa smslånet just precis nu? Svar: Ja hur ska man kunna hitta det bästa smslånet? Vårt tips är att ta en titt under smslån där vi samlar alla smslån som vi listar. Vi har sorterat smslån i två huvudkategorier och det är smslån och snabblån. Smslån för såna lån som man kan ta via mobilen på något sätt, inte bara sms. Och snabblån är små lån som man också ska betala tillbaka ganska snabbt.

Bästa sms-lån – Veckans ENKLA topplista

Veckans ENKLA topplista visar dom 3 bästa smslånen just precis nu. Så hur kommer vi då fram till det? Vi har samlar in så många smslån som vi kommit över och låtit våra besökare ge omdöme och betyg på dessa. Sedan har vi utifrån det skapat en topplista som visar vilka smslån som flest av våra besökare valt att låna pengar hos. Då har vi utifrån det tagit fram ett bäst i test där vi har en testvinnare och sedan plats 2 och 3.Vi listar alla smslån i guiden Smslån som fungerar lite som startsidan för allt vi skriver om smslån.

Se hela topplistan under smslån.

Bästa sms-lån


Innehåll i guiden Bästa sms-lån

Här kan du klicka dig fram i guiden Bästa sms-lån genom att trycka på dom olika rubrikerna. På så sätt behöver du inte scrolla igenom hela guiden utan kan välja att läsa det du är ute efter bara. Vi vill att våra besökare ska hitta det dom söker så snabbt som möjligt och det här är ett sett som vi tror ska kunna hjälpa till med det.

 • Bästa sms-lån »
 • Innehåll i guiden Bästa sms-lån (här är du nu)
 • Tips innan smslån efter Bästa sms-lån
 • Sammanfattning av Bästa sms-lån
 • Tips på andra guider vi skrivit om Bästa sms-lån
 • Läs mer om Bästa sms-lån
 • Diskutera Bästa Sms-lån
 • Lämna betyg och omdöme på guiden Bästa Sms-lån

Tips innan smslån efter Bästa sms-lån

De här kapitlet är för dig som funderar på att låna pengar med ett sms-lån efter ha läst den här guiden och vill ha tips och trix hur du kan hitta det bästa och billigaste smslånet just precis nu. Vi har som mål att minst 90 procent ska hitta rätt redan över snabbmenyn men för dom 10 procent som inte gör det ska denna fördjupning finnas.

 • Jämför alltid smslån

Jämför alltid smslån

Kan tyckas som världens simplaste tips men jämför ALLTID smslån. Det finns så himla mycket pengar att spara på det.


Sammanfattning av Bästa sms-lån

Här har vi sammanfattat andra guider vi skrivit om just Bästa sms-lån eller som är relaterade till det. Tanken är att vi tillsammans ska utse det bästa smslånet här. Det gör vi genom att alla besökare kan lämna omdöme och betyg på alla smslån bland annat. Sedan visar vi genom statistik vilket smslån som är populärast hos våra besökare precis just den här veckan och sedan vilket som är populärast i år. Vi vill skapa en plattform där vi kan samlas och prata smslån för att få så bra lån som möjligt.


Tips på andra guider vi skrivit om Bästa sms-lån

Här har vi sammanfattat andra guider vi skrivit om just Bästa sms-lån eller som är relaterade till det. Vi har skrivit flera guider i veckan ända sedan år 2010 och många av dom har handlat om just smslån. Så vi har många guider som vi tror just du vill läsa.

 • Smslån
 • Snabblån

Smslån

Startsidan för allt vi skrivit om smslån hittar du under Smslån och det är den guiden vi rekommenderar alla som funderar på att låna pengar med just ett smslån. Där försöker vi bland annat ta fram det bästa smslånet. Och det är sådant test underguider som den du befinner dig på nu kommer till.

Snabblån

Snabblån är en guide vi tycker du borde läsa om du funderar på att låna pengar med ett smslån och försöker hitta det bästa smslånet. Guiden Snabblån listar alla smslån + andra lån där du kan behöva ansöka på andra sätt än med mobilen.


Läs mer om Bästa sms-lån

Här samlar vi på länkar som vi tror du kan vara intresserad av om du är intresserad av att hitta det bästa smslånet för just dig. Vi försöker skapa den bästa listan för just dig och för just den här veckan löpande hela tiden.

Läs mer om snabblån

Vet du inte skillnaden på smslån och snabblån? Läs våra guider om snabblån för att du ska förstå innan du väljer att låna pengar.

Läs mer om Smålån

Läs mer om att låna till kontantinsats


Diskutera Bästa Sms-lån

Har du några tankar och funderingar kring ämnet Bästa Sms-lån så kan du vara med och diskutera smslån och andra små-lån här nedanför i kommentarsfältet. Vi på redaktionen är aktiva i kommentarsfälten dygnet runt alla dagar i veckan och våra besökare brukar vara det med.


Lämna betyg och omdöme på guiden Bästa Sms-lån

På Kontantinsats.se kan du alltid säga vad du tycker om våra guider och så även med guiden Bästa Sms-lån som du precis tagit del av. Vi vill bygga en sajt tillsammans med våra besökare och har därför alltid möjligheten att lämna omdöme och betyg på alla guider.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Bästa sms-lån

Det här inlägget postades i Sms-lån. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bästa sms-lån 2017

 1. Katrin skriver:

  Jag har provat dom mest sms-lån då jag är sjuksköterska och saknar buffert när jag får några oväntade utgifter och jag tycker Vivus är överlägset bäst. Förstår inte varför dom inte kommer högra upp på listan över dom bästa smslånen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.