Här ser du veckans topp 5 av lån vecka 21. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
4.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
5.Sambla låneformedlare3,01%5000-500000krLåna pengar nu

Bästa smålån 2018

Bästa smålån? Vilka smålån är bäst just nu? Det är det vi försöker ta fram i den här guiden där vi tar hjälp av våra besökare för att hitta det bästa smålånet just nu. Och först och främst måste du vara medveten hur vi delar in lån. Vi har valt att kalla alla snabblån och smslån för just smålån. Och sedan har vi även privatlån där du kan låna mindre summor. Så om du söker något sådan lån så tycker vi att du bör ta dig igenom denna sida. Så du ska kunna hitta ett lån med lägst ränta just nu för just dig.

Vårt bäst i test av smålån

Vårt bäst i test av smålån är sidan där vi sammanfattar både snabblån och smslån till samma sida. Så titta in sidan för att kunna se omdöme, betyg och våra recensioner bland annat. Så jämför här och hitta det billigaste smålånet för just dig.

Bästa smålån

Snabblån är ett smålån

Ja snabblån är alltså ett smålån. Och med ett snabblån menar vi alltså ett lån som du kan låna till en fast kostnad. Och under en kortare tid. Så om du vill låna pengar snabbt för att till exempel kunna betala en räkning till lönen kommer kan snabblån vara ett bra lån. Det finns helt klart en efterfrågan av dessa lån och vi tror dom kommer stanna för alltid.

Smslån är också ett smålån

Smslån är ett snabblån men som man kan ta med mobilen. Tidigare med ett sms men vi har även utökat det till att även gälla lån där du kan ta det med hjälp av BankID. Och då menar vi framförallt Mobilt BankID. Så titta in guiderna snabblån och smslån för att jämföra det lånet du vill ta. Båda är alltså smålån.

Även privatlån räknar vi biland som smålån

Egentligen skulle man kunna säga att alla smålån är privatlån eftersom det ofta är lån utan säkerhet det handlar om om man inte går att pantar något på pantbanken det vill säga. Men det är sällan som just snabblån, smslån och andra smålån kallas för privatlån. Men det finns några privatlån som även erbjuder mindre lån under kortare tid och då tar vi även med dom.


Sammanfattning av Bästa smålån

Bästa smålån är vårt bäst i test av smålån. Och det är alltså alla snabblån och smslån i samma test. Så om du vill jämföra båda så är detta guiden för dig med omdöme, betyg och våran egen recension av dessa lån just nu. Viktigt i detta är att vi alltid uppdaterar dessa bäst i test vecka från vecka.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.