Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 29. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Bästa samla lån

Bästa samla lån är guiden där vi tillsammans utser veckans bästa samlingslån och sedan det bästa samlingslånet sedan starten år 2010 när vi kom med våran första version av Kontantinsats.se. Vårt mål är att skapa ett forum för våra besökare att kunna läsa om hur det fungerar med lån och hur andra väljer att låna pengar. Vi ger våra besökare att diskutera och ställa frågor på alla guider. Och i kommentarsfältet finns både vi på redaktionen och andra besökare. I den här guiden tar vi ut dom 3 bästa samlingslånet och vill du sedan se hela listan kan du besökare guiden Samla lån som fungerar lite som en startsida för allt vi skriver om att samla lån och samlingslån. Vi tycker samlingslån är en sån bra grej som får ordning på mångas ekonomi varje dag att vi lägger ner väldigt mycket tid på att uppdatera dessa guider. Faktum är att vi uppdaterar dom flera gånger varje vecka året runt.


Läs mer om Bästa samla lån

Här ser du andra guider vi skrivit om vilka samlingslån som är bäst eller guider som är väldigt relaterade till det. Så vill du läsa vidare så hoppas vi att du hitta något här som du tycker är intressant. Menyn är nämligen framställt efter vad vi tror du är intresserad av om du besökt den här guiden som heter Bästa samla lån.


Frågor om Bästa samla lån?

Har du några frågor om just Bästa samla lån så kan du ställa dom här nedan.


Betyg och omdöme på Bästa samla lån

Bästa samla lån heter guiden du precis tagit del av och här kan du säga vad just du tycker om den genom att lämna omdöme och betyg.


Här är du nu: Kontantinsats » Bästa samla lån

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.